Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 395
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Кики, не съм убедена, че с това се претръпва. Естествено хората сме различни и сигурно има и спокойни натури. Аз съм си паника, но това е защото цял живот всичко хубаво, което ми се е случило е било с 300 мъки преди това. Пожелавам ти и на теб успех и едно бременно коремче в най-скоро време.  Heart Eyes

# 631
Сън, нека пък напук на всичко това да се окаже твоя опит. Доста често като отпишеш нещата и се настроиш непукистки нещата някак магически се нареждат от само себе си Wink
Съжалявам, че не са ти дали възможност да си кажеш каквото искаше. Признавам, че в твоя случай наистина вече прекалиха. И аз нямаше да издържа и да си вдигна чукалата, колкото и да търпя. Макар че лесно паля. Много пъти съм си тръгвала разочарована, но някак се събирах и с много упоритост изкопчвах това, което исках.

# 632
  • София
Момичета, много новини днес, и все хубави!

Боби, стискам палци утре-другиден да пишеш с още хубави новини, многоклетъчни!

Рени, ти събирай сили за следващия месец за сладоледчетата!

Сън, и на теб стискам палци - да направиш чудни и еднакви фоликули!

На Лейди Джой стискам палци утре теста да е положителен!

Блинг, честита нова седмица на вас с бебка!

На всички останали - успех в каквото ви предстои  Hug

# 633
Ах, че пролетно раздвижване в темата!!!  Crazy

Блингче, честита ти нова седмичка!  Heart Eyes Минавам веднага под прашеца и събирам!  newsm75

Боби, супер новини, пожелавам ти това да е твоето борбено бебе и като ти го трансферират в неделя, да си го топлиш до термин!  Praynig

Рени, док и при мене имаше съмения за същото - прекалено удебелена лигавица и въпросната хиперплазия, за която така и реших да не чета. Но имахме доста Я и все пак решихме да направим трансфер. Е, беше неуспешен, но сега се надявам на сладоледчетата. Док и на мен ми каза обаче, че ще ги върнем само в най-оптимални условия, така че по-добре в случая да му се довериш. Само да споделя, че в Турция като бяхме на консултация ни казаха, че там не правят свеж трансфер никога - замразяват всичко и чакат организма да си почине месец-два. Не знам дали това помага за по-голяма успеваемост, но не пречи да се успокояваме за ЗЕТ-а.  Peace

Сън, продължавам да ти стискам палчета! Недей да мислиш за друго сега, фокусирай се в/у този опит. И аз миналия път като се видяхме с док се опитах да подхвана темата - ами ако ЗЕТ е неуспешен какво правим, ама ме отряза набързо и беше прав. Няма смисъл да се товарим с хиляди мисли за месеци напред.  Hug

Lady Joy, успех за теста утре! Хайде дано да повлечеш крак с тлъсто ЧХГ!  Praynig

Поли, супер за гадинките, гъбите като че ли по-лесно се морят, един курс и си готова за ЗЕТ!  Peace

# 634
Сън, как ти пропуснах поста, а толкова го чаках ... Ох, ужасно е това което ти се случва. Нещо не уцелваш нито момент, нито настроение. Учудена съм много и даже се питам док ли така ти е отговарял? Аз бях там в 10 ч. и беше много спокойно. Всички бяха в манипулационната, даже и д-р Семерджиева беше там. Ти може би по-рано си била на преглед или пък по-късно.
Какво да ти кажа ... не е приятно, но както ти е казала Блингчето не отписвай нещата. Не винаги всичко върви гладко и понякога точно тогава се случват нещата. Аз знам за не един такъв случай при други момичета.
Стискам ти силно палци и да не се налага да мислиш нито за лапаро, нито за смяна на клиниката. Едно успешно трансферче да ти изтрие тези мисли от главата.

Delisardeli, Liv, благодаря ви. bouquet Хаха, Лив, сега ме подсети как веднъж точно преди пункция захванах темата: "Ами ако пункцията е неуспешна ..." И ми беше казано да се стягам в кръста и да спра да мисля от сега за лош резултат. Док явно не обича да се говори предварително за неща, които може и да не се случат.

Палци за lady_joy за утре.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 15:43 от Boby_pl

# 635
  • София
Поли, смятам смятам ама се пада 3-ти ден да ги замразят, както и при теб. Деня на пункцията май не се брои. Хайде сега да пребориш и тези "екстри" и най-накрая да си прибереш русокосата девойка (нали така я нарекохте)  Laughing
Блинг, важното е бебка да се появи сега, а за сладоледчетата има време - ще им дойде и техния ред  Heart Eyes
Сън,  Hug Мисля, че Гонал ще ти помогне този път да извадите нещо, както се случи при Боби. Може би това е твоята стимулация. Силно стискам палци! Подкрепям Блинг, че когато отпишеш нещата и кажеш "май..та му" тогава се получава.
Лив, като цяло и аз избягвам да чета... Той още преди пункцията ми каза, че има голяма вероятност да не е сега трансфера. Аз не се възпротивих, защото му вярвам и доверявам на 100 %, но малко се стреснах от хидросалпингса...  Shocked

# 636
Не ги мисля, то може изобщо да не стигнем до тях. Но ще си ги пазим за всеки случай.
Гоналът не е лош. При мен не знам дали беше точният препрат. Но пък си свърши работата Sunglasses
Скрит текст:
Иначе му бях теглила една тлъста .... И може би това ме разтовари и после ми стана много спокойно. Не, че  в последствие като забременях не ми се върна тъпкано. Но някак успях да изключа, въпреки че нещата тръгнаха в посока, която изобщо не беше планирана. Трябваше много бързо да решим какво и как да правим.  Буквално се хвърлих в морето с риск да поема цялата вина при неуспех, защото ММ не беше сигурен от избора. И добре, че беше вярното решение да се доверя на интуицията си. Че после не знам как щях да живея от угризения.

# 637
 Hug Hug Hug

Дано просто извадим късмет и не се налага да стигаме до нищо повече! Благодаря ви!
Боби, вие за Неделя ли готвите транфер? Ще стискам палци от там:) Иначе днес бях от 9:30 до 11:30 в клиниката. Трябвало е само да минеш пред кабинета и щеше да ме видиш:)
Рени, дано си права : Heart Eyes
Дели, благодаря!
Блингче, дано размине всичко, защото, ако не сигурно това ще ми е последния опит в клиниката. Не защото се съмнявам в това колко са добри, а просто защото ме разочароват като отношение... Забравих от притеснения днес да ти честитя седмичката!  Hug bouquet

# 638
  • София
Здравейте, момичета. Вит. Д ми е 50. Това ОК ли е или съм предозирала?

# 639
Зависи в коя мерна единица е това 50 Sunglasses Ако е правен в клиниката е ок. Чак да си предозирала не. И аз бях вдигнала на 50 в началото. После малко намалих дозата и паднах на 40. От там нататък не знам как е през Б.  Така и не го изследвах повече. Сигридов не ми го иска. Прецени по ехографа, че имам нужда от още и ми каза да вдигна малко дозата.

# 640
  • София
Мерсииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 641
Сън, за неделя ... ако всичко е наред утре с яйчицето ми.
Скрит текст:
Абе аз видях, че някой е седнал пред кабинета на док, защото приседнах по едно време на диванчетата до тоалетната, за да съобщя на ММ хубавата новина. Обаче не знам защо реших, че и док го няма. Стори ми се спокойно. Явно съм уцелила такива 10 минути. Ако знаех, че си ти щеше да ми е приятно да се запозная и с теб.
Ох, дано се случат нещата при теб този път. А как е ЛХ-то? Нали се притесняваше да не скочи? Моето го стопираха на следващия ден, след като показа стойност 8.5. Това е разликата с предните ми опити, тогава беше по-високо и от старта и при стопирането.
Иначе имате още едно положително мнение от мен за Гонал-а. Даже си мисля, че ако бях останала изцяло на Гонал можеше  и още някоя яйцеклетка да ми е годна. Но все пак не разбирам много, та може и да е имало причина док да го смени накрая с Фостимон. Единия май е чист ФСХ препарат, а другия рекомбинантен.

Воайорче, моят витамин Д беше 52 и док каза, че е супер. Но е изследван в Рамус, а не в клиниката.

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 19:15 от Boby_pl

# 642
Боби, в неделя можем да се засечем Wink иначе ЛХ ми е 12.1 и от утре имам цетродит, та ще видим как и какво и що...

Ще стискам палци за хубаво делене и перфектен трансфер!

# 643
Едвам успявам да ви изчета . Голямо уживление е настало в темата. Имам чувството,че съвсем скоро ще се напълни с бременни малинки Hug Успех на всички ви  Hug От мен , моята руса девойка и ММ имате много стиснати палци. Вкъщи всички ви четем и се вълнуваме заедно с вас

# 644
  • От Луната
Лейди, стиснати палци за утре! И специална порция наакани пампееси от нас Wink

Боби, стиснати палци за малката точица! Simple Smile

Сън, имам добро предчувствие този път! Наакани памперси и за теб и за Боби!

Да знаете, заразни са тия памперси... И леко миризливи, но са сред най-прекрасната воня. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт