Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 22

• 35 382
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
Боби, не могад а дам голям съвет, но като слагах утрогестан моите часове бяха 7, 14 и 22 и гледа да не ставам/мърдам поне час, което беше мисия забавна в офиса:)

Имам нужда от вълшебни палци за сряда...

Скрит текст:
Пак ще се борим за 1ф, нон ако всичко е наред трансфер няма да има.

# 691
Сън, стискам ти палци, за сряда. Защо ще отложите трансфера?

# 692
Поли, висок прогестерон в ФФ. Мерси  Hug

# 693
  • София
Сън, стискам палци и аз  Hug

А за Боби и буболечето много се радвам  Hug

# 694
Сън, палчета за сряда! Аз пък от сърце ти пожелавам да има повече от едно  яйчице.  Praynig
Поли, ще се видим в петък. Ако някой друг има път към клиниката, да казва, та да се съберем и да правим навалица пред кабинета на док  Mr. Green
Усмивка, вие не бяхте ли за ЗЕТ? Ако е така, е хубаво да те погледнат и на ехограф, освен хормоните. Аз последния път просто отидох на 3 ден и док ме видя, без да имам час.
Боби, момичетата са ти написали - спокойствие, разходки и хубава храна. Останалото ще се нареди! Peace Аз за лекарствата никога не съм била под час, не мисля че е чак толкова важно да се цепи минутата (за утрогестана и естрофема говоря), само да има някакво време м/у двете.

# 695
Пиеш ли АП? И ДОБАВКИТЕ СПРЯ ЛИ ГИ ИЛИ СИ ГИ ПРОДЪЛЖАВАШ? Twisted Evil
Не пия аспирин протект, никой не ми е казвал. Дано не ми излезе през носа, че не направих имунологията и тромбофилията. Добавките ги спрях след пункцията. Не смея нищо да пия. Мислех да питам в темата за добавките за Омега 3, но няма да рискувам май.

Сън, стискам ти най-силните палци. Едничко, но прекрасничко и да се превърне в твоето бебче. Пък не се знае дали  понякога не е по-добре трансфера да е на по-късен етап, когато и организмът се е успокоил и изчистил от стимулациите.

Delisardeli, не знам буболече ли е или истински терминатор, но от вчера такъв апетит имам и така ми е вкусно да си хапвам, че тази точка явно от сега ми изпива силите.  Mr. Green

# 696
  • София
Боби, сигурно е буболече-терминатор  Hug
При мен апетита идваше от прогестерона. Веднага щом намалях прогестерона, вълчия глад спираше Simple Smile

Ние утре ще отидем все пак за изследвания, пък дано извадя късмет с цикъла и О да ми се падне преди Великден ...

# 697
Синеочке, не ми каза кога ми е била О.
Иначе ще ме погледне на всичко което каже. Само да ми дойде часът.
Боби интервалът ти е перфектен

# 698
Боби, по възможност гледай да ги слагаш на равни интервали без значение от часа. Много зависи от твоето ежедневие. Аз гледах да си лежа по час-два по възможност, но можех да си го позволя. А пък в последствие беше по принуда. Кофти е да си вързан с график и да има някакви 2-3ч макс да мръднеш някъде. При мен и доста се просрочи приема. Но всичко минава.
Сън  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Едно едно. Но ти пожелавам борбено като моето Peace Е, без всички съпътстващи проблеми де.

# 699
  • София
Лив, аз ще съм на опашката в петък Simple Smile. Предния път се запознах с Поли. Една от сестрите я издаде.
Момичета, на всеки опит инвитро ли се слага Утрогестан на 6 часа след трансфера? Ако е така май ще е най-добре да си вземе човек болничен до теста, че иначе не виждам как ще стане?
Болничен само след трансфера ли дават? А в деня на пункцията? Блинкчето ми беше обяснила, но моята памет е гола-вода...

# 700
Воайорчето, терапията се почва веднага след пункция. Не е на 6 часа ние си коментирахме кой каква схема е ползвал. Просто е най-логично да се слага на равни интервали. Повечето лекари твърдят, че са нужни около 15 мин за усвояването му и не е нужно да се лежи. Аз обаче за себе си не съм напълно убедена в това. Въпреки дълбокото поставяне съм хващала много пъти и утрогестан и естрофем да не се разтворят изобщо. Предпочитах да полежавам повече, тъй като можеше да си го позволя. Не само за лекарствата, а по принцип.
За болничните не съм наясно понеже не ми се налагало да ползвам.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 08:23 от 💎Bling-a-ling💎

# 701
Какво е мнението на Сигридов за утрогестана ,че ми стана интересно?  newsm78

# 702
  • София
Не, Блингче, не знам какво е мнението му за утрогестана, но явно не е добро Simple Smile))).
Сори, че съм досадна, но все пак да питам - за деня на пункцията ще ми дадат ли 1 ден болничен? Ако живот и здраве се стигне до трансфер, разбрах че се дават до 15 дни болничен, но за деня на пункцията не съм на ясно Simple Smile

# 703
Момичета, благодаря!

Блингче, всно като твоето ми трябва!

Воайорче, след пункция можеш да вземеш 3 или 14дни. След трансфер са 5дни само.

# 704
Като цяло не е хубаво, както и по принцип за прогестероновите препарати.

Последна редакция: вт, 21 мар 2017, 08:24 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт