Значки ще отличават бременните в софийското метро

• 29 298
  • 324
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Навсякъде има корупция. Само че в България е явна и неконтролируема - на всички нива.
Значките в случая нямат нищо общо с корупцията.
Ами логиката беше:
има по-важни неща, но щом за тях няма пари, всички по-евтини, за които са отпуснати средства, са по презумпция ненужни и целта са комисионни, поръчки за наши фирми и т.н.
Не че го няма, но точно това съм маркирала в скрития текст - понякога наистина се налага да доказваш, че нямаш сестра

# 121
Миналата година в София са се родили малко над 13 000 деца, като жените нито бременеят едновременно, нито всичките се возят на метрото. Да кажем, че поръчат 15 000 значки, при цена на едро между 0,80 лв и 1,80 лв, значи говорим за едни 12000 (или съответно 27000 лв).
Ако ги поръчат в Китай, с free shipping  Mr. Green , ще им излязат около 5000 лв.
Страшна "далавера", няма що.

# 122
  • София
Миналата година в София са се родили малко над 13 000 деца, като жените нито бременеят едновременно, нито всичките се возят на метрото. Да кажем, че поръчат 15 000 значки, при цена на едро между 0,80 лв и 1,80 лв, значи говорим за едни 12000 (или съответно 27000 лв).
Ако ги поръчат в Китай, с free shipping  Mr. Green , ще им излязат около 5000 лв.
Страшна "далавера", няма що.

И 0 лева да струва, това не прави идеята по-малко дебилна.
Силно се съмнявам, че бременните ще се закичат с подобни значки. Унизително и нелепо е.
Но не се съмнявам, че ще се намерят достатъчно зевзеци, които да го направят - мъже, тийнейджъри и пр. Пухкавелки - едва ли.

# 123
Значките би трябвало да важат за целия градски транспорт, не само за метрото.
В наземния е доста по-натъпкано и спират рязко.

# 124
Значките би трябвало да важат за целия градски транспорт, не само за метрото.
В наземния е доста по-натъпкано и спират рязко.

Да. И не само в София. Бременни има навсякъде. И навсякъде ГТ в пиков час, пък и не само, е препълнен.
Наистина не разбирам страха и неприязънта към значки и бременни.

# 125
Абсурдно е доооооста слаба дума за подобна простотия......     Joy
Все си мисля, че вече нищо не може да ме изненада в тази абсурдно тъпа, неориентирана, корумпирана и "мръсна" държава, ама на....поредната тъпотия, измислена от поредната тъпа кратуна.
Боже, що не си прибереш вересиите вече!!!    Mr. Green

# 126
Откакто съм бременна избягвам ползването на градски транспорт - в първите месеци е гаденето, след това контракции, а в края тежестта, но от време на време ми се е налагало. Отстъпвали са ми място всякакви хора. И всякакви хора са ме игнорирали.  Особено с предпазна маска на лицето - във вторник около обяд ми се наложи да се прибера от запис на тонове с метрото, стоях си, полюшвах се от време на време около "пилона", но никой не ми отстъпи мястото си. Единственото ми обяснение е, че ме взеха за заразно болна  Grinning Ако вземе пък на някой му порасне такъв голям корем?
По темата: бих използвала значката.

# 127
  • на село

Наистина не разбирам страха и неприязънта към значки и бременни.

Няма неприязън към бременните. Има неприязън към яловите политици/чиновници и малоумното им симулиране на дейност.

# 128
  • София
В оригиналния материал пише, че е по примера на Лондон, ама не...ние сме тъпите, неориентирани и мръсни, как иначе.
Не съм чуждопоклонник, никак дори. Но пък и не всичко у нас е най е най-най-най-зле.

# 129
В оригиналния материал пише, че е по примера на Лондон, ама не...ние сме тъпите, неориентирани и мръсни, как иначе.
Не съм чуждопоклонник, никак дори. Но пък и не всичко у нас е най е най-най-най-зле.
Ами, оказва се, ние сме царе в копирането на най-лошото от света.
Защо пък един път не взехме  и не копирахме нещо читаво?И работещо най-вече?
Все копираме чужд опит, то не беше образование, здравеопазване, транспорт, архитектура....и все неща ялови, неработещи.....
Та не знам кой е по-тъп:този, дето измисля тъпотии и отиват в забвение, или този, който ги изкопава и решава да ги "възкреси от пепелта"?!

# 130
  • София
Здравеопазване - чела ли си темите как е в чужбина?
Образование - как реши, че нашето е най-неработещо? От писанията тук и гръмките заглавия на медиите?
А много неща са неработещи, защото хората се стараят да ги заобиколят, щом не им изнася. А същевременно ръсят епитети и емотикони в бг-мамма.

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 17:15 от Cuckoo

# 131

Ами, оказва се, ние сме царе в копирането на най-лошото от света.
Защо пък един път не взехме  и не копирахме нещо читаво?И работещо най-вече?

Значките за бременни работят в Лондон от няколко години успешно.
Относно дали в БГ всичко е най-лошо - това са глупости. Всяка нация си има предимства и недостатъци. Нашето образование до преди няколко години си беше добро, но сега и там нещата не са розови.

# 132
  • Най-красивата страна
Значи трябва бременните със значки да се накичат,че белким някой се сети да им отстъпи място ooooh!
Ама пак няма гаранция...

# 133
  • София
Значи трябва бременните със значки да се накичат,че белким някой се сети да им отстъпи място ooooh!
Ама пак няма гаранция...
Ами анджък, де! Баш това е абсурдното.

Ама верно най- лошото взимаме от чужбината, там на бременнни и майки с деца не отстъпвали, четох, та и тук така. Да не са свещени крави пък!

# 134
Напротив - отстъпват. Най-вече жени и възрастни дами. Хора, които съчувстват и са състрадателни.
Ония дето си гледат в телефоните и умишлено се правят, че не виждат няма да си направят труда, то е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт