Охлювчета от бутер тесто-сладки и със сирене!

  • 49 244
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 7 472
lenny_pld много добре изглеждат  Crazy Crazy    bouquet
Сладките искат наистина повечко захар  Grinning

# 31
  • Universe
  • Мнения: 1 559
LEO, благодаря за комплимента!!!  bouquet

# 32
  • Мнения: 888
Наистина изглеждат супер! Hug
Моята Теа има РД след 2 дни и съм се спряла на вашите вкусотийки като част от менюто! Heart Eyes

# 33
  • Мнения: 1 080
ау аз правих няколко пъти тези Хохлюви със сирене и се оядохме здравата. Истинска мания са според мен много вкусно. Само дето тук от 3 седмици не правя такива неща, че правя опити да заизглеждам прилично и съм спряла тестата.....

# 34
  • Мнения: 35
Както винаги даваш лесни и вкусни рецепти.Браво!Ще пробвам.

 BlushМерси Blush  bouquet
Само да ти кажа да ги сложиш в кутия с капак, че ще станат твърди. Аз ако случайно останат и се повтвърдят си ги топвам в чайче и си ги хрупкам  Crazy, ама това е една друга тема..
Скоро ще ги пробвам, благодаря Лео   smile3501    Имам един въпрос, кога се слагат в кутията с капак-още топли или след като са изстинали?

# 35
  • Мнения: 7 472
mariq_hm , топли ги слагам  Peace

# 36
  • софия
  • Мнения: 30 192
Току що закусихме със солените. Отгоре сложих и малко кашкавал. Но понеже нещо съм с малко леви ръчички и никога не мога хубаво да навивам тесто и ми станаха по-големи от тези на Лео. И сложно беше да нарежа рулото на охлювчета. Вие как го правите без да се разтече плънката newsm78
Другият път може да пробвам в плънката да нарежа кренвирш.
Благодаря, Лео за поредната прекрасна идея  bouquet, но мисля, че трябва да ти се ограничи достъпа за пускане на рецепти, защото всичките (които съм пробвала) са много вкусни, несложни и пречат на плахите ми опити да позаслабна.

# 37
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 411
Страхотни са!

# 38
  • Мнения: 35
Направих ги с сирене,като половината поръсих със сусам,а другата половина с мак.Станаха многа вкусни!

# 39
  • Мнения: 1 546
Току що закусихме със солените. Отгоре сложих и малко кашкавал. Но понеже нещо съм с малко леви ръчички и никога не мога хубаво да навивам тесто и ми станаха по-големи от тези на Лео. И сложно беше да нарежа рулото на охлювчета. Вие как го правите без да се разтече плънката newsm78
 
И аз ги правих и това с навиването и рязането и мен ме узори...правих сладките и добавих малко медец.Станаха вкусни, но медеца лекиинко потече... Embarassed

# 40
  • Мнения: 5 714
Тъкмо сега гледам рецепти в една английска книга по заръка на мъжа ми и се сетих, че имаше тук такава тема за бутер тесто.
Та едната е с плънка от 150гр сушени кайсии нарязани; 100гр чипс от черен шоколад / аз взимам един цял ш-д и го режа на парченца /. Навива се на руло и се реже на 2.5см разстояние. Намазват се с малко мляко и се пекат на 180гр за 15мин. до златисто; като изстинат може да се декорират отгоре с разтопен черен шоколад.
Другата е: 8с.л. течен шоколад с лешник / сигурно ще отидат повече лъжици Simple Smile /; 50гр лешници накълцани; 25гр захар. Разстила се бутер тестото и се намазва с шоколада; ръсят се ядките; навиват се като " сълзица "-та, нарязват се и се ръсят със захар. Пекат се по същия начин. И ако някой иска да му е по- шоколадово, може да ги потопи в разтопен тъмен шоколад до половината.

# 41
  • Мнения: 56
изглеждат страхотни ще ги пробвам, а аз слагам само кашкавал и стават страхотни кашкавалки.

# 42
  • Мнения: 431
Аз пък вече ги пробвах и наистина станаха страхотни Peace

# 43
  • Мнения: 1 080
Тъкмо сега гледам рецепти в една английска книга по заръка на мъжа ми и се сетих, че имаше тук такава тема за бутер тесто.
Та едната е с плънка от 150гр сушени кайсии нарязани; 100гр чипс от черен шоколад / аз взимам един цял ш-д и го режа на парченца /. Навива се на руло и се реже на 2.5см разстояние. Намазват се с малко мляко и се пекат на 180гр за 15мин. до златисто; като изстинат може да се декорират отгоре с разтопен черен шоколад.
Другата е: 8с.л. течен шоколад с лешник / сигурно ще отидат повече лъжици Simple Smile /; 50гр лешници накълцани; 25гр захар. Разстила се бутер тестото и се намазва с шоколада; ръсят се ядките; навиват се като " сълзица "-та, нарязват се и се ръсят със захар. Пекат се по същия начин. И ако някой иска да му е по- шоколадово, може да ги потопи в разтопен тъмен шоколад до половината.


Ах тииииииииии какви изкушенияяяяяяяяяяяяяяя направо ще откачим и ще падладеем   chef Heart Eyes

# 44
  • Севлиево
  • Мнения: 1 667
Наистина добри идеи   bouquet Мисля да се възползвам от тях  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт