Отговори
# 345
Със сигурност, ако звъннеш на националният телефон за справки, ще ти кажат. Искат ЕГН. Не знам сега с новите промени с европейския регламент за защита на личните данни как стоят нещата.

# 346
  • sofia
На кой телефон имаш предвид , аз мислех на този на район Витоша където съм подала документи- филиал "Витоша"
тел.: 02/955-94-47

# 347
02/935 05 50. Мисля, че е този.
Пробвай първо да звъниш по район.

# 348
  • sofia
Благодаря ти за вниманието!

# 349
Някой получавал ли е детските по касов път ? Къде ги изплащат, знаете ли ? И ако единия родител е безработен година назад, и не  е на борса, нали не подавам декларация за доходи. Няма откъде да бъде издадена такава. Благодаря.

# 350
Изплащането става на каса в Български пощи. С трудовата книжка доказвате, че не работи.

# 351
Благодаря много tonynette ! Хубав ден !

# 352
  • София
Някой получавал ли е детските по касов път ? Къде ги изплащат, знаете ли ? И ако единия родител е безработен година назад, и не  е на борса, нали не подавам декларация за доходи. Няма откъде да бъде издадена такава. Благодаря.
Миналата година при подаване на документите за детските не мина само с трудова книжка,а искаха да се изкара  декларация за липса на доходи от трудови правоотношения.

# 353
  • Варна
Да попитам - съдружник в ООД има ли право на детски надбавки?

# 354
  • София-Младост
Да попитам - съдружник в ООД има ли право на детски надбавки?
Естествено, че има, стига доходът на член от семейството да отговаря на условията на ЗСПД.

# 355
Варна Райфайзен има превод

# 356
  • ВАРНА
Варна Райфайзен има превод
Също и Варна Уникредт

# 357
  • София
И София, ОББ

# 358
  • София
София, Люлин, Пощенска банка ИМА превод