Трудно проговаряне - ТЕМА 22

• 135 028
  • 864
  •   1
Отговори
# 525
Ще бъда благодарна за пощата на доц. Георгиева.
Моето дете почти винаги е с нисък хемоглобин. След консултация с педиатъра,а и това потвърди педагожката ... може би има дефицит. Пробно давам ниска доза б12, но все още не съм изследвала нивата. Затова исках да го заведа при доц. Георгиева. Тикове и подобни няма, но върви дребен и имам съмнения за дефицит. Храненето му също е ужасен проблем и гастроентеролог би помогнал.

пробвай на този пишех аз - mgeorgieva7@yahoo.com  bouquet
отговаря на кратко, но винаги

# 526
Момичета, аз пък имам друга мъка сега, къде да отидем на почивка с това инатливо и шугаво дете... което не може да стои на едно място, т.е. на ресторант или стол не можем да се храним, от водата не мога да го измъкна - ще ни чуят чак в Гърция докато се усмирим, търчим напред-назад като свободни електрони, пищим за щяло и нещяло, абе изобщо всичко е мнооого трудно, та къде отсядате вие с по-трудните деца... мерси за отделеното време  bouquet

# 527

didkatd Не искам да те отчайвам ,но където и да отидеш на почивка ще се върнеш по изморена от колкото си била .Само ще ти останат хубавите спомени със семейството което си заслужава .
Няма'' трудни'' деца .Има само родители който не могат да се справят с тях  .Аз също съм от не справящите се  Grinning Имам един шумен ,сприхав и пълен с енергия малък мъж .

# 528

didkatd Не искам да те отчайвам ,но където и да отидеш на почивка ще се върнеш по изморена от колкото си била .Само ще ти останат хубавите спомени със семейството което си заслужава .
Няма'' трудни'' деца .Има само родители който не могат да се справят с тях  .Аз също съм от не справящите се  Grinning Имам един шумен ,сприхав и пълен с енергия малък мъж .

хаха благодаря за съчувствието, ако е сам с мен слуша, но при положение, че сме цялото семейство и имам един пубер на 13 почти, всеки иска своето, ще трябва да си взема хапчетата май

# 529
Момичета, аз пък имам друга мъка сега, къде да отидем на почивка с това инатливо и шугаво дете... което не може да стои на едно място, т.е. на ресторант или стол не можем да се храним, от водата не мога да го измъкна - ще ни чуят чак в Гърция докато се усмирим, търчим напред-назад като свободни електрони, пищим за щяло и нещяло, абе изобщо всичко е мнооого трудно, та къде отсядате вие с по-трудните деца... мерси за отделеното време  bouquet

Моята е все още доста палава, но и по самолети и по почивки я мъкнем с нас, въобще не ме интересува кой какво ще си каже. Общо взето гледаме да е хител с детски център и аниматори, на масара седи с таблета или играе на игри на телефона, в самолета искам да си режа редовно вените след 4 часа полет, имаме един случай на летището, когато от безсъние и нервност се въргаля 1 час по пода и беше пълна и тотална излагация  Joy Обаче аз вече съм станала такъв непукист, че малко неща могат да ме уплашат, момичета. Това си е моето дете, всяка недоволна лелка съм готова да я контрирам без окото да ми трепне. Предстои ни скоро отново пътуване до България и най-вероятно море. Господ да ни е на помощ, няма да е лесно, обаче аз съм решила да се забавляваме и туй то!

# 530
  • NE
Ekaterina93 Не яде, няма желание. В момента взимам още млечна кухня защото освен хляб, сандвичи и пица не желае да яде нищо друго колкото и опити и варианти да сме правили.
Знам за изследването. Искам с гастроентеролог да обсъдя и да пусна пълен пакет защото б12 не се хваща само с едно изследване, поне това ми стана ясно от четеното. Peace
didkatd Благодаря. bouquet

# 531
Ekaterina93 Не яде, няма желание. В момента взимам още млечна кухня защото освен хляб, сандвичи и пица не желае да яде нищо друго колкото и опити и варианти да сме правили.
Знам за изследването. Искам с гастроентеролог да обсъдя и да пусна пълен пакет защото б12 не се хваща само с едно изследване, поне това ми стана ясно от четеното. Peace
didkatd Благодаря. bouquet

Flower Fairy, моля, дано ти свърши работа, аз искам да споделиш какво ще изследваш освен б.12, защото аз на своя глава само това пуснах и е под нормата, ще чакам да видим ако трябва пак да го боцна и без това ще трябва да пускам вит.д скоро

# 532
Момичета,от къде взимате кръв за изследването на Б12? Вена или може и от пръста?

# 533
  • NE
Венозна кръв. Мен това ме тревожи.

http://vitaminb-12.com/b12-labs

# 534
Венозна няма да успея. Веднъж само опитахме...много плака и пищя Tired

# 535
Венозна кръв. Мен това ме тревожи.

http://vitaminb-12.com/b12-labs

ние сме тренирани за 3 г. и половина тооолкова много пъти са ни вземали като се започна от 3 мес., но тук пък други реф.стойности виждам, различни от нашите newsm78

# 536

Моят е кротък, даже много, но въпреки това мога да дам предложение къде да отидете. Ние сме привърженици на къмпингуването - палатка, каравана, също и бунгала - много е удачно и за по - бурни деца. На такива места има пространство и на децата им се предоставя цялата възможност да си подскачат, бягат, викат и т.н. почти на никой не му прави впечатление. Вечер си правиш барбекю и не е нужно да кибичите на ресторанти. Все пак трябва да ти харесва подобно изживяване - ако е по - шумно детенце не избирайте място за риболов, защото там хората търсят и някаква тишина, но на море и планина никакъв проблем - там си е шумно постоянно - кучета, деца, възрастни, компании и никой не му прави впечатление за околните, а и децата се прегрупирват и си се занимават по между си, освен моя, на когото ще му окапят веждите от срам докато го поканят в компанията (така че няма пълно щастие)
 Рoppy-fairy , ма те нашите са най - хубави Mr. Green, всякакви лели можем да изядем в определени ситуации, няма да забравя как щях да оскубя две бабиети, които си приказват в магазина, а моят се опитва, молейки, да мине между количките им да си вземе сокче, ама те нали го виждат, че не се бори и е тихичък му препречили пътя и само му се хилят. След десет, много дълги, минути за мен се намесих, а тези ми отговориха, че трябвало да ги чака, щото били възрастни, като ги контрирах да ходят да си обсъждат личните болежки на вън ме обвиниха за цялата некултурна младеж в България, а те искали просто да си поприказват. #Crazy

# 537
  • NE
didkatd Какви са вашите стойности?

В " А дали не е b12?" пише, че лек дефицит на серумен b12 e 300-450 pg/ml, умерен дефицит - между 200-300 pg/ml и тежък дефицит под 200 pg/ml - Глава 11, стр.270

# 538
Нивото на б12 ни беше  плашещо ниско 90.Имаше малкия и неврологична симптоматика резулата от дефицита .Сега вече нещата се изчистват малко по малко .Още има забавяне спрямо останалите децана неговата възраст ,но е и недоносен това също оказва влияние  за забавянето.

# 539
  • София
Момичета,от къде взимате кръв за изследването на Б12? Вена или може и от пръста?
От пръста. Цибалаб, централа

Общи условия

Активация на акаунт