Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 642
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
О ужас направо  Shocked Ще направя аз една консултация в Нирвана или в Скин лайн та да видя колко ще ми кажат, ама май ще си ходя с целулит....

# 121
  • Бургас
Привет на всички! Относно въпроса на темата - не обичам плажа, имам слънчева алергия и гледам да не се разголвам. Но иначе се стремя през цялата година да ставам за гледане Simple Smile

Престраших се и аз за Легаси. Взех пакет от 6, вчера беше първата процедура. Чудеса не видях, но и не очаквах. Малко по-плътна кожа, това е. След процедурата цялото ми лице гореше отвътре, все едно имам температура. И се потих. Но е възможно и да съм настинала, ще видим след втората.

Боря отпуснат контур. Кожата ми е дебела и склонна към увисване. Бръчки нямам. Терапевтът, който ме работи, е мъж. Много опитен ми се видя, работил е и в София, и в чужбина. Обясни ми, че най-високият клас апаратни процедури за лифтинг е Ултера, след това - Ултраформър и после Хайфу. Но имал много разочаровани клиентки от Хайфу. Аз съм си правила Ултраформър, също не видях ефект.

Разликата между Легаси и Ултера или Хайфу била, че Легасито може да сваля и мазнини, докато другите апарати - не. Те само лифтирали.

# 122
  • в 1001-та нощ
А къде го прави?

# 123
Какво е  Glykolic peel ? Излизат ми само страници на английски  bouquet

# 124
Пилинг с гликолова киселина.
Аз съм правила няколко със 70%.
Няма голям ефект. Това е повърхностен пилинг.
Ефектът е от ТСА и то над 30%.

# 125
Пилинг с гликолова киселина.
Аз съм правила няколко със 70%.
Няма голям ефект. Това е повърхностен пилинг.
Ефектът е от ТСА и то над 30%.
Аз пък съм правила ТСА над 30 и ефект нямаше  Grinning Може би трябва няколко

# 126
  • Бургас

Бургас, салон "Ели Естетика". Апаратът им е съвсем нов.
Исках да попитам тези, които са си правили Легаси на лице - как процедират около брадичката? Направи ми впечатление, че не прескачат щитовидната жлеза, чудя се дали не стига до нея радиочестотата...

# 127
  • Пловдив

Исках да попитам тези, които са си правили Легаси на лице - как процедират около брадичката? Направи ми впечатление, че не прескачат щитовидната жлеза, чудя се дали не стига до нея радиочестотата...

За Легаси не знам, но при HIFU, със сигурност не се работи зоната около щитовидната жлеза. Не съм правила там, но когато обсъждахме процедурата с момичето, то каза - там не може, не се работи, точно заради щит.жлеза Peace

# 128
  • в 1001-та нощ

Ако за шията имаш предвид - мисля, че се заобикаляше. А около брадичката нищо не се заобикаля.  Peace

# 129
При лпж  може ли да третира лицето по точно за двойна брадичка и леко овиснала кожа покрай скулите ?

# 130
Според мен си влияе на щитовидната и е редно да се прескача. На мен  за лице като ми разясняваха изрично подчертаха , че жлезата остава надолу и няма какво да ме притеснява.

А мен ме интересува повече заобикалят ли бемките при Легаси и как е редно да бъде?

# 131
Самсара, ти воля нямаш ли малко да по отслабнеш. newsm78
Mr. Green
Тъй като и др път сме си писали, си позволявам да ти пиша това. Peace
Късмет, мила, каквото и да предприемеш. bouquet

Нямам воля. Обичам да ям и ям каквото и когато си поискам цял живот, защото повече от 45 кила не съм била.
Сега съм 48 кг. Спортувам активно от една година и половина и мисля, че от това качих. Но не са само мускули, има и сланинка  Mr. Green

Не съм свикнала да се гледам с налели бедра, това е. И да, ужасно съм мързелива относно диети.

Леле, това все едно аз съм го писала! Само дето а не спортувам  Embarassed
Навремето в университета тръгнах на фитнес, защото качих 8 кг за 3 месеца от плюскане. Реших да спортувам, за да сваля излишните кг. Вместо да отслабна стегнах сланината и краката ми се наляха, опънах дънките и съвсем не можех да ги закопчея. Аз не ям чак всичко и внимавам, но обичам соленичко (как задържам вода) и пикантни храни. Иначе въглихидратите и бобовите въобще не ги доближавам повече от 1 седмично. Аз също не мога да се понасям с тия огромни бричове. Когато е топло времето не ми се яде и лесно свалям, обаче в тъпата Англия е вечно студено и сиво и жеги няма ...

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 11:47 от Stardust@

# 132
Здравейте, красавици,
Включвам се и аз да следя темата. Имам нужда от съвет по мой наболял проблем. Наближавам 40, като цяло нямам изявени бръчки, но никак не си харесвам зоната под очите. Там особено под едното око имам оформени леки бръчици, зоната е и някак хлътнала и с доста неприятни пигментирани кръгове. Единият съвет беше мезотерапия, за което вече се колебая, защото доколкото знам не се прави в зоната под очите. Докторът, при който си правя устните ме посъветва да си сложа ботокс, само това щяло да осигури Уау ефект. Но според него ботокс се слага на цялото лице, а моят сериозен реален проблем е зоната под очите. Сега съм напълно объркана- ботокс, мезотерапия, някаква добра козметична процедура....какво да направя за тази проблемна зона под очите??  newsm78

Съветвам те да не слагаш ботокс под очите. Ако прочетеш назад ще разбереш защо - с две думи аз избодох очи вместо да изпиша вежди. Имах синини 3 седмици след поставянето на ботокса и имам чувството че се увеличиха.
Момичетата писаха че са сложили ХФ в тази област, което явно е по-добрия вариант.
Иначе ботокса много добре ми се отрази на челото, гневната бръчка и острани (пачи крак).

Този уикенд се наспах и торбичките ми като че ли намаляха - лицето ми е много по-освежено и отпочинало.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 11:48 от Stardust@

# 133
Дами, сигурна съм, че има друга тема за диети и спорт, но просто не се сдържам. Ограниченията на въглехидрати не е добра дългосрочна опция, има връзка с подържане на стабилни нива на гликоген и инсулин. Преди да се премине към рестриктивна диета трябва да се разполага с много информация. Фитнесът и който и да е спорт могат да са от полза или вреда в зависимост от наличие или липса на подходящи за вас тренировки. Аз бих препоръчала консултация с треньор, но истински, който има състезатели и спечелени титли за него, както и за отбора си. Не че ще ходите на мис фитнес, но такъв човек разполага с по-задълбочени познания и наблюдения и може наистина индивидуално да ви помогне. Разните гурута подвизаващи се само в онлайн пространството не ви ги препоръчвам, видяла съм достатъчно еднакрви хранителни и тренировъчни режими на различни хора като възраст, поготвеност и цели. Най-добре е лична среща и план за действие. Ще излезе по-евтино от процедури и ще има цялостна полза за организма и здравето ви.
Та, на въпроса какво правя за подготовка за банските - нищо повече от тренировки и доколкото ми издържа волята правилно хранене. Ето една мотивираща история точно в този контекст. Не е нужно да станете бодибилдърки, не на всеки му харесва, и половината път да изминете ще е невероятен успех.

# 134
Gevestra, аз не съветвам никого - просто обяснявам как се храня аз.
Нямам време за теньори и режими - ако успея да се наспя уикенда е истински лукс за мен, иначе опрез седмицата е лудница. Не казвам, че само аз съм така, но след работа и домашните с децата последното нещо, което ми се прави и да спортувам. Най - близкият ми джим е на 20 мин и нямам физически времето.
В дългосрочен план мисля да си взема пътека и да си тичам вкъщи, но за момента е само проект.
Не съм следвала ничии съвети - ям храните, които обичам и съм ограничила тези, които ме подуват и не ми понасят.
Обмислям си идея за малък бизнес, който да работя около децата, но едва ли ще видя резултат в близките 2-3 години, ако въобще ми се получи.
Иска ми се много да имам време дори да ходя на зумба или клас, но съм ограничена с времето и разстоянията.
Извинявам се за оф топика.

Общи условия

Активация на акаунт