Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 717
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Втората и третата Вива ни ги правиха в салона на центъра, явно местят апарата, Легаси има и в двата салона.
Легасито си иска подръжка според мен, може би през месец. За съжаление забелязвам, че ефекта му отшумява, не е така плътна и загладена кожата около очите на мъжа ми, както беше в месеците след серията процедури. Като се върнем в България пак ще правим. Ефект има, но както и всичко друго не е перманентен...

# 196
Втората и третата Вива ни ги правиха в салона на центъра, явно местят апарата, Легаси има и в двата салона.
Легасито си иска подръжка според мен, може би през месец. За съжаление забелязвам, че ефекта му отшумява, не е така плътна и загладена кожата около очите на мъжа ми, както беше в месеците след серията процедури. Като се върнем в България пак ще правим. Ефект има, но както и всичко друго не е перманентен...

А възвръща ли се всичко както преди процедурата, питам защото имам отпуснат корем и ми се иска да махне мазнините без йо йо ефект..

# 197
Аз за лице говоря. При мен е ОК все още, но при него превид по- дълбоките бръчки, много се виждаше "попълването" по време на и около 45-60 дни след процедурата, сега не е чак в изходна позиция, но не е и както ми се иска. В краката аз съм си добре, но защото пазя режим и ходя много, ако прекаляваш с храна и нямаш движение със сигурност ще върнеш свалените сантиметри.

# 198
Благодаря Hug

# 199
  • Бургас
Според специалиста, който ми прави Легаси, ефектът се задържал година и половина. После трябвало пак няколко процедури.
Аз много не вярвам, но и през 3-4 месеца поддръжка пак е поносимо...

# 200
Аз много не вярвам, но и през 3-4 месеца поддръжка пак е поносимо...

Поносимо за тези пари поддръжка през 3 месеца? Сериозно ли?

А за евентуалните "дефекти" от прилагането на тази процедура толкова често замисляте  ли се, играят честоти на доста дълбоко ниво на кожата и структурата се променя.

Ако е поддръжка на година, година и половина е поносимо според мен.

# 201
Може при друг да има по- тарен ефект, аз не мога да кажа. При мъжът ми кожата около очите е много тънка и суха, около десети декември правихме последните процедури, преди няколко дни забелязах, че ефектът при него не е вече така задодолителен. Той е на 48 все пак, почти 49 при него и ефекта и дефекта е по- видим. По моето лице не мога да забележа така добре, но него го виждам идеално.
Аз нямам проблем да парвя на два месеца по една процедура, подържащо, стига да съм сигурна че няма някакви странични ефекти. Всички сме правили скоро, никой не кое да ми каже как е лицето след 2-3 години например.

# 202
Ефект има, но както и всичко друго не е перманентен...
Подкрепям напълно! Аз ефект виждах може би непосредствено след процедурите/и разбира  се след изчистването на лицето/. Невероятния ефект ,който се забелязваше при някои, при мен го няма. Това ще е . Вече съм се примирила. Явно много ми се иска някоя процедура като с магическа пръчица да заличи 5-10 години от лицето ми, но практически това се оказва невъзможно. Много е важно да отбележа,че аз досега съм направила само една Вива+ останалите в пакета. Предстои ми още един курс, ще видим тогава как ще е.

# 203
Атланта, за ефекта от Вива ще почакаш, дори при мен не се е разгърнал напълно предполагам, за три месеца. Бръчките около очите на мъжа ми бяха загладени от Венус, виждаше се веднага, няма как да е от Вива.

# 204
[ Явно много ми се иска някоя процедура като с магическа пръчица да заличи 5-10 години от лицето ми, но практически това се оказва невъзможно. Много е важно да отбележа,че аз досега съм направила само една Вива+ останалите в пакета. Предстои ми още един курс, ще видим тогава как ще е.

Ботоксът на челото и ХФ около назолабиалните свалят поне 5г.

# 205
Здравейте,
и аз да отчета резултата от Вива.7 ден-доста загладено лице,мека кожа като бебешко дупе.Аз нямам бръчки въпреки, че съм почти на 40( ген просто), но имам едни неприятни дупчици по бузите и пори.Върху порите има лек ефект, върху белезите все още не.За там ще трябват според мен поне 5 процедури,но вече сме март и смятам да само 2 и да продължа есента само върху белезите.Извинявам се за грешките, но пиша от телефона.

# 206
по-скоро ме интересува получава ли се някакво подпухване , подутина на скулите, все пак е филър ?
Околоочната е RRS® HA EYES .Не е филър,а разтвор с хиалуронова киселина,няма подпухване и подуване .Няколко часа след процедурата кожата е зачервена,но аз като се прибера слагам лед,после мажа с хепароид,после цикалфат,за да заздравее кожата по-бързо.
На лице съм правила Рестилен витал.За количеството бодене за мен инжекционните мезотерапии са твърде травматични на фона на почти нулевия си ефект.И както ги дават по протокол през седмица да се направят 4-6 ,как ли пък няма да ида да се дупча всяка седмица  в разстояние на месец и половина  Stop  .Не смятам да правя повече мезотерапии на лице,защото кожата ми се възстановява бавно след тях,само околоочната и то правя по една на 4-5 месеца.

# 207
  • София
Има ли ефект околоочната мезотерапия?Колко такива са необходими за видим ефект?
Кожата ми под очите е доста изтъняла,леко синкаво-сивкава-жълтеникава.Виждат се
и бръчици вече.Има си нужда от попълване там.От скъп крем се убедих,че ефект няма. Peace
За подръжка след такива терапии да,но иначе..НЕ.

# 208
Интересно, аз от мезотерапиите не съм имала изобщо зачервяване и синини, за сметка на това лицето веднага изглежда освежено. Като страничен ефект само веднъж до окото над скулите на пипане усетих малко топченце, но си изчезна после.

# 209
Аз имам съвсем леки торбичкипод очите , подутини леки по -скоро, които правят сянка и изглежда все едно имам сенки под очите. Ако си вдигна нагоре главата нямам сенки, но в нормално положение светлината пада отгоре . Мезотерапията помага ли за тях?

Общи условия

Активация на акаунт