Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 050
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Самсара, ти воля нямаш ли малко да по отслабнеш. newsm78
Mr. Green
Тъй като и др път сме си писали, си позволявам да ти пиша това. Peace
Късмет, мила, каквото и да предприемеш. bouquet

# 91
За отслабването - обикновено като напълняваш - отиват на дупето и краката, а като отслабваш - отслабваш на цици... Laughing

# 92
  • София
LPG без диета и спорт,няма да помогне.Изпитано на мен.
Не помня коя от вас ще ше да прави пилинг след Вива?направи ли го,да сподели мнение?
На мен ми го препоръчаха след 40 дни от вива,30% бадемов,да мине още месец и пак вива.Изкажете мнение?

# 93
Аз щях да правя пилинг, ама се отказах след прочетеното за трите месеца, хвана ме страх Grinning

# 94
  • София
И мен  Dark Nebula.Това с пилинга ми го предложи коз.не пипането за 3 мес.където правих вива-та.
Сега какво правиш?или си го оставила да почива

# 95
Нищо не правя, при мен излязоха други проблеми по лицето, ама не исках да пиша, че не е точно по темата за естетични корекции. Имам розацея и себореен дерматит - преди 3 г ми се появиха, оттам изби и розацейно акне, което аз започнах да стискам и си разширих порите, пък пъпките се пигментираха. Абе, цъфнах и вързах! Затова отидох на Вива и Легаси - след Вива-та лицето ми не беше зачервено (в смисъл розацеята да се е активизирала), обаче след Легасито ... не знам, ама имам едни червени петна по цялото лице, нещо стана, а самата процедура е ужким подходяща за розацейна кожа. Rolling Eyes Сега ме е страх да отида отново, записала съм час в Леге Артис, там може да ми приложат лазер, който да махне червените петна.  Confused Добре че се отказах от пилинга - кой знае как щях да увредя кожата допълнително - ама от зор, да махна петната и порите.. та, добре, че писахте в темата, че не е подходящо.

# 96
И аз съм прясна след вива от вчера.Доста ме повтаряха , че имам дупки от акне по бузите- днес съм меко казано зле в лицето , така съм подута, че приличам на козунак.Дано има поне малко ефект, не вярвам в чудеса, но ако и една 1/3 се позагладят дупчиците ще съм доволна.

# 97
...обаче след Легасито ... не знам, ама имам едни червени петна по цялото лице, нещо стана, а самата процедура е ужким подходяща за розацейна кожа. Rolling Eyes ...
Жалко, че така се е случило с теб Tired Аз не бих повярвала на тези твърдения, че Вива или Легаси са подходящи за такава кожа....просто няма как това да е така... А пък пилинг е пълен абсурд да си позволиш...Извини ме не следя темата, но къде ти дадоха тези съвети?
Успех във възстановяването  Hug
Ти с какви очаквания почна тези процедури, какво целеше като ефект? Какво ти обещаха като резултат?

# 98
Фръц!, никъде не са ми давали съвети, отидох на своя глава. Ходила съм по много дерматолози - като бях при Кожухарова в Хил Клиник, тя искаше да ми приложи Е-матрикс, аз изрично я питах, дали е подходящо предвид състоянието ми, тя каза, че няма проблем. Затова реших да се пробвам с Вива-та, хем е по нов, хем има и бонус - Легаси, който е и за розацея. Та, така - очакванията ми бяха, да махна петната и порите причинени от розацейното акне, но не би.

# 99
За пилинга ми беше въпроса, останах с впечатление, че ти е препоръчан след н брой дни.

А относно други процедури, би трябвало лекарите, дори при съмнение за розацея /т.е. непотвърдена/ да отказват на клиентите. Допустимо е човек да не знае какво е подходящо а него, но за лекар да излага на такъв риск пациент/клиент е престъпна некомпетентност..... И без това си имат достатъчно ангажименти....ако бяха професионалисти би трябвало да разубедят желаещите от рискува група. #Cussing out

Дала съм мнение за Леге Артис в специалната тема. От сърце ти желая добра развръзка.  Peace

Скрит текст:
Пилинг, микродермабразио и почти пълния спектър на апаратни или механични процедури са абсолютно противопоказни и забранени. Ако има акне, първо се лекува то, поле след изчистването се прави лазер за останалото дифузно зачервяване. При активна акне форма лазер не е редно да се прави.

# 100
Благодаря за подкрепата, Фръц!  Hug Ще пиша в темата за розацея, като ми мине консултацията - март месец. Пилинга не ми е препоръчан, просто в момент на умопомрачение си записах час и след това бързо отказах, след коментарите тук. Съжалявам за спама, който сътворих  Blush

# 101
Здравейте, красавици,
Включвам се и аз да следя темата. Имам нужда от съвет по мой наболял проблем. Наближавам 40, като цяло нямам изявени бръчки, но никак не си харесвам зоната под очите. Там особено под едното око имам оформени леки бръчици, зоната е и някак хлътнала и с доста неприятни пигментирани кръгове. Единият съвет беше мезотерапия, за което вече се колебая, защото доколкото знам не се прави в зоната под очите. Докторът, при който си правя устните ме посъветва да си сложа ботокс, само това щяло да осигури Уау ефект. Но според него ботокс се слага на цялото лице, а моят сериозен реален проблем е зоната под очите. Сега съм напълно объркана- ботокс, мезотерапия, някаква добра козметична процедура....какво да направя за тази проблемна зона под очите??  newsm78

# 102
Каква мезотерапия? Тя по скоро ще оправи контура около очите и ще иззпъне бръчките. Но мисля,че и легаси би имало такъв ефект. Пробвай първо тези , А ботокса остави като последен вариант

# 103
  • в 1001-та нощ
Dark Nebula, от легаси, при розацея са подходящи само пулсиращите магнитни полета - RF-ът се изключва или намаля много, както се прави под очите - буквално нищо не усещаш, няма затопляне, само движението на накрайника.

В Нирвана ли ходи?

# 104
Самсара, ти воля нямаш ли малко да по отслабнеш. newsm78
Mr. Green
Тъй като и др път сме си писали, си позволявам да ти пиша това. Peace
Късмет, мила, каквото и да предприемеш. bouquet

Нямам воля. Обичам да ям и ям каквото и когато си поискам цял живот, защото повече от 45 кила не съм била.
Сега съм 48 кг. Спортувам активно от една година и половина и мисля, че от това качих. Но не са само мускули, има и сланинка  Mr. Green

Не съм свикнала да се гледам с налели бедра, това е. И да, ужасно съм мързелива относно диети.

Общи условия

Активация на акаунт