Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 676
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Самсара, да за ТСА.

# 151
Някой правил ли е криолиполиза на бричове? Има ли ефект? И колко процедури са необходими?

# 152
Ама това са много  Shocked
Как ти понася кожата толкова пилинги и то с ТСА?
Не става ли свръхчувствителна?

Цитат
Съжалявам, не искам да заблуждавам никого. Видях снимки на приятелката ми във фейсбук и я похвалих за хубостта, тя ми сподели. Аз лично от процедури за тяло не се интересувам. Преди време бях се заинтересувала за кавитация но по това време излизах с авио инженер, който проектира охлаждане на двигателите. Споделих аз и той полудя от ужас, обясни ми какво представлява процеса и ме отказа напълно. Не мога да пресъздам думите му, но беше категоричен, че няма как да е безопасно.
gevestra  Hug

Аз съм за бой, аз  Laughing Много съм разсеяна ( като чета 100 теми в мамата и правя 10 неща едновременно) - КАВИТАЦИЯ  не е безопасна.

Криполизата е разбиване на мастните депа  чрез студ. Няма много инфо за тази процедура като цяло, аз съм търсила.

Аз живея на студ  Mr. Green Не се разбиват ама хич, а се трупат ...тялото се презапасява с мазнинки, заради студа...да оцелее. Пука му на задника ми, че аз не се харесвам и ми опъват дънките.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 18:41 от Самсара

# 153
За тази криолиполиза говорех:
http://cocoonmedical.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0% … 0%B8%D0%B7%D0%B0/
Сайтът подозрително прилича на венъс консепт, същите вносители може би?

Без да съм експерт да кажа, че никоя процедура няма да има ефект без спорт и диета, т.е. баланс в приема и разхода на енергия, както и липсата на медицински състояния, които да водят до напълняване. Тялото има памет, мастните клетки може да се намаляваат като брой, но те са единствените клетки, които могат да увеличават обема си *не помня колко н-пъти*. Преди години бях преводачка на една германка, която си прави липосукция в бг, докторът изрично я предупреди, че това не е краят на мъките а началото на дисциплиниран начин на живот ако иска да запази резултата. Ама той германка с дисциплина ще плаши, все едно куче със салам.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 20:43 от gevestra

# 154

Аз живея на студ  Mr. Green Не се разбиват ама хич, а се трупат ...тялото се презапасява с мазнинки, заради студа...да оцелее. Пука му на задника ми, че аз не се харесвам и ми опъват дънките.

И аз така Самсара. Не свикнах с тоя проклет климат в Англия - вечно ми духа на кръста, разваля м косата, грима  Joy baby_neutral #2gunfire
Не знам има ли държава с по-кофти климат от тук - вечно сиво и мрачно и мокро. То или е мъгла, или силен вятър (по живо и здраво изпратихме Дорис) или дъжд (англичните имат 80 израза за 'вали').
Постоянно ми се ядат супички, месце, пайчета с телешко (избягвам ама са много вкусни) поръчвам си редовно тайландска и индийска храна (към виното в петък вечер)  Flutter Да живеят Японците с тяхната мисо суп и Виетнамците с Фо-то  Hug Както и източно европейските магазини с хубавите плодове и зеленчуци!

Не съм качила много, но има едни 3 кг проклети (от 45 на 48), лепнати на дупе, брич и любовни дръжки.
Колегите ме намират за клечка, обаче аз не мога да се понасям по бански. И да, ако взема да остлабна - горе в бюста никой не остава.

Англичанките въобще не им дреме как изглеждат. Малко са чували за процедури, аз съм сравнително лъки, но предвид в БГ какво се прави тук е направо 'Градът спи'. Нормален ръст е 10 - 12, аз съм 6.
Има яки клиники в Централен Лондон, но няма как да зарежа всичко и да се понесе със скорост да харча пари за скъпоценното си Д при положение, че изплащаме къщи, частни уроци и почивки.  ooooh!

# 155
  • София
Stardust@,
Скрит текст:
както се казва : в Англия или душ или дъжд. #2gunfire Макар, че аз случвам все на хубаво време. А, де. Rolling Eyes Не, че живея там.

# 156
О ужас направо  Shocked Ще направя аз една консултация в Нирвана или в Скин лайн та да видя колко ще ми кажат, ама май ще си ходя с целулит....
Ако искаш да ти дам координатите на салона,  в който ходя аз и да си прецениш ценово кое ти е по-изгодно. Гарантирам за професионализма на момичето. Аз направих пакет и ми го разсрочиха на две плащания, но не правих толкова много зони Simple Smile  Hug

Да, искам - ти какво прави Венус легаси ли? Доволна ли беше и кога видя ефект. При мен целулитът е на дупето и на бедрата.

# 157
Stardust@,
Скрит текст:
както се казва : в Англия или душ или дъжд. #2gunfire Макар, че аз случвам все на хубаво време. А, де. Rolling Eyes Не, че живея там.

Мда, има 10 дни хубави за цяла година.
И пак - без чадър не излизам. Трябва да измислят безжични (с батерии) преси за коса - да си нося в чантата.  newsm78

Иначе по темата - предполагам, че ако се хвана с масажи и спорт ще има резултат - взех уред (купих от БГ) - стои си в кутийката. Където се подпра там заспивам.
Едно време затварях клубовете в Софиа.

# 158
О ужас направо  Shocked Ще направя аз една консултация в Нирвана или в Скин лайн та да видя колко ще ми кажат, ама май ще си ходя с целулит....
Ако искаш да ти дам координатите на салона,  в който ходя аз и да си прецениш ценово кое ти е по-изгодно. Гарантирам за професионализма на момичето. Аз направих пакет и ми го разсрочиха на две плащания, но не правих толкова много зони Simple Smile  Hug

Да, искам - ти какво прави Венус легаси ли? Доволна ли беше и кога видя ефект. При мен целулитът е на дупето и на бедрата.
Аз правих корем и паласки, а преди това бедра. Всъщност като видях какво се случи с бедрата се навих и на останалите зони Simple Smile Ефектът беше супер загладена и стегната кожа, махнаха ми се и гадните бричове  Laughing Видях ефект след 3-та процедура, до преди това имах просто подозрения че нещо се случва Simple Smile В смисъл, виждаш че има разлика, но не си сигурен дали не си въобразяваш. Но като обуеш дънките и клина - тогава виждаш че не си си въобразявал. Много съм доволна. Пратих още няколко приятелки и те също са много доволни. Даже едната беше след раждане и кожата на корема й наистина се стегна. Особено когато видях снимките й преди-след. Споменавала съм, че студиото в което ходя на Легаси е Beauty Point. Сега имат оферти за 4 и 6 процедури, които според мен излизат по-изгодно. Но както съм споменавала, ходя там не заради офертите,  а заради отношението, професионализма и резултатите  Heart Eyes Паричките не са малко, наистина. Но при разсрочване и като видиш резултатите си ги даваш на драго сърце  Mr. Green ,а и не се оплаквам от отсъпки за редовен клиент. Сега ходя само на подръжка и по едно LPG, защото ми е любимо като усещане.  Давам линк: http://beautypoint-bg.com/ и поздравявам всички дами, които имат смелостта да си правят инвазивни процедурки, за които аз още не съм се навила  Thinking

# 159
За тази криолиполиза говорех:
http://cocoonmedical.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0% … 0%B8%D0%B7%D0%B0/
Сайтът подозрително прилича на венъс консепт, същите вносители може би?

Без да съм експерт да кажа, че никоя процедура няма да има ефект без спорт и диета, т.е. баланс в приема и разхода на енергия, както и липсата на медицински състояния, които да водят до напълняване. Тялото има памет, мастните клетки може да се намаляваат като брой, но те са единствените клетки, които могат да увеличават обема си *не помня колко н-пъти*. Преди години бях преводачка на една германка, която си прави липосукция в бг, докторът изрично я предупреди, че това не е краят на мъките а началото на дисциплиниран начин на живот ако иска да запази резултата. Ама той германка с дисциплина ще плаши, все едно куче със салам.

И аз съм на мнение, че със спорт и малко ограничения нещата ще се случват много по-добре. Още повече, че когато правим процедури за разграждане на мазнини и хапваме обилно, товарим органите си. Иначе за липосукцията съм виждала хора, които са си правили на корем, но след това са натрупали на други места. Гледайки пластичната хирургия в чужбина понякога се чудя, защо тези хора си го причиняват, като бих постигнали същите резултати с малко диетка (не визирам хората със свръхтегло). Относно Европа, там хората определено са по-дисциплинирани със спорта, може би защото имат повече места където биха могли да практикуват спорт на открито. А и определено храната е по-вкусна от нашата Simple Smile

# 160
В Англия всички са в джима и пак са дебели   Joy hahaha
Бях се запознала с една мацка на работа, по-едра от мъж (корем, гърди, дупе - всичко тройно на това, което аз имам) и ми казва: 'Аз съм специалист по хранене и фитнес гуру'.

Не я взех на сериозно ... #Crazy

# 161
И аз съм на мнение, че със спорт и малко ограничения нещата ще се случват много по-добре. Още повече, че когато правим процедури за разграждане на мазнини и хапваме обилно, товарим органите си. Иначе за липосукцията съм виждала хора, които са си правили на корем, но след това са натрупали на други места. Гледайки пластичната хирургия в чужбина понякога се чудя, защо тези хора си го причиняват, като бих постигнали същите резултати с малко диетка (не визирам хората със свръхтегло).
Относно Европа, там хората определено са по-дисциплинирани със спорта, може би защото имат повече места където биха могли да практикуват спорт на открито. А и определено храната е по-вкусна от нашата Simple Smile

И ние сме в Европа  Sunglasses

Ами то това се отнася и за апаратните процедури, които правите. Стягат и намалят, но това не е до живот.
Липосукцията е 100% по-ефективна и трайна, няма какво да се заблуждава, просто е  операция, т.е травмираща процедура.

С лиспосукцуята мастните депа се премахват от тялото директно, буквално се изсмукват. При апаратните се разбиват и тялото трябва само да се справи с изхвърлянето. Ама дали ще ги изхвърли, дали няма да натовари черния дроб, и т.н. или ще се натрупат някъде другаде е друг въпрос.

Аз ако не се справя с брича, въобще няма да се занимавам да давам толкова пари за апаратни процедури за тяло. Директно липо  Mr. Green

Stardust@, на по-студено съм от теб, да. Живях близо 4 г. почти на Северния полюс, на място с 8 месеца зима.
Тук спортуват, много, ама много. И във фитнес центъра, и на открито. Те са по-едра нация от нас - високи, с по-масивни скелети /и по-красиви / и в самото начало във фитнеса си мислех - "Божее! ми те дебели бе!" Да, ама не - само дето това не са сланини, а мускули.

# 162
Нека да са мускули.

Някой беше казал - 'Жената трябва да е статуетка, не Айфеловата кула'.  Peace

От липо не знам имам ли нужда за брича и 3 кг. С дрехи см си ок, но на плажа е ужас. Мм казва че съм супер - ама нали знаете - в главата е! Един ден като спечеля от тото ще напусна работа и ще ходя като приятелката ми по цял ден на фитнес (тя не е слаба никак) и ще организирам благотворителни събития.

Предполагам ти си в скандинавски страна или Холандия - там наистина някои са много красиви. И спортуват.

Тук са като магарета. Грозни, едри, разплути. Извинявам се.

# 163
Само с процедури не може да се поддържаме. Спорта, начина на живот, храната, всичко има отношение. При мен стреса директно влияе на кожата, губи свежест. Като съм в добро настроение изглежда и я чувствам по друг начин. Апаратни процедури мисля да ползвам за целулит. Не съм дебела, но го имам в изобилие. Липосукцията казват, че трябва да я използваш за моделиране, не за отслабване.

# 164
  • Бургас
ТaLii, пакет от 6 Легаси е 600 лв. в студиото, където ходя. 1 процедура е 140 лв.

Общи условия

Активация на акаунт