Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 690
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
С една процедура постига ли се ефект?

# 166
И аз искам да попитам с една процедура легаси за лице вижда ли се ефект?

# 167
Съмнявам се - Алена беше обяснила надълго и нашироко и снимки беше качила.

На мен ми препоръчаха между 6 и 8 венус фрийз процедури, веднъж седмично.

# 168
И аз искам да попитам с една процедура легаси за лице вижда ли се ефект?

Категорично не! Никакъв ефект. На мен така и не ми остава време да отида до Варна за още процедури и явно не му е било писано на туй Легаси. След година две щя направя малко ботокс и така...

# 169
  • Бургас
Няма ефект от една процедура. Трябва си пакет. Но има единична цена, ако решиш да пробваш дали ще ти понесе и тогава да си вземеш пакет.

# 170
Тинтина , кой салон посещаваш?

# 171
Здравейте,искам да попитам ,някой да си е правил мезотерапия на лице и по-точно -околоочна.
Решила съм се,но не знам къде в Бургас да отида.Ще съм благодарна за препоръки дами  Sunglasses

# 172
................
Да, искам - ти какво прави Венус легаси ли? Доволна ли беше и кога видя ефект. При мен целулитът е на дупето и на бедрата.
Аз правих корем и паласки, а преди това бедра. Всъщност като видях какво се случи с бедрата се навих и на останалите зони Simple Smile Ефектът беше супер загладена и стегната кожа, махнаха ми се и гадните бричове  Laughing Видях ефект след 3-та процедура, до преди това имах просто подозрения че нещо се случва Simple Smile В смисъл, виждаш че има разлика, но не си сигурен дали не си въобразяваш. Но като обуеш дънките и клина - тогава виждаш че не си си въобразявал. Много съм доволна. Пратих още няколко приятелки и те също са много доволни. Даже едната беше след раждане и кожата на корема й наистина се стегна. Особено когато видях снимките й преди-след. Споменавала съм, че студиото в което ходя на Легаси е Beauty Point. Сега имат оферти за 4 и 6 процедури, които според мен излизат по-изгодно. Но както съм споменавала, ходя там не заради офертите,  а заради отношението, професионализма и резултатите  Heart Eyes Паричките не са малко, наистина. Но при разсрочване и като видиш резултатите си ги даваш на драго сърце  Mr. Green ,а и не се оплаквам от отсъпки за редовен клиент. Сега ходя само на подръжка и по едно LPG, защото ми е любимо като усещане.  Давам линк: http://beautypoint-bg.com/ и поздравявам всички дами, които имат смелостта да си правят инвазивни процедурки, за които аз още не съм се навила  Thinking

Супер, много ти благодаря! И като местоположение ме усторйва Simple Smile Ще се навия скоро да отида Simple Smile

# 173
Здравейте,искам да попитам ,някой да си е правил мезотерапия на лице и по-точно -околоочна.

Аз съм правила и двете -лице и околоочна,какво те интересува конкретно?

# 174
Доволна ли сте от резултата на мезото и къде го правихте?

# 175
Доволна ли сте от резултата на мезото и къде го правихте?
Доволна съм само от околоочната, правила съм я три пъти в Скин лайн.

# 176
Надявах се да е някъде в Бургас  Rolling Eyes но ще пътувам май 😆

# 177
  • Бургас
Тинтина , кой салон посещаваш?

"Ели Естетика" в Бургас. Те отскоро имат Легаси.

# 178
Нека да са мускули.

Някой беше казал - 'Жената трябва да е статуетка, не Айфеловата кула'.  Peace

От липо не знам имам ли нужда за брича и 3 кг. С дрехи см си ок, но на плажа е ужас. Мм казва че съм супер - ама нали знаете - в главата е! Един ден като спечеля от тото ще напусна работа и ще ходя като приятелката ми по цял ден на фитнес (тя не е слаба никак) и ще организирам благотворителни събития.

Предполагам ти си в скандинавски страна или Холандия - там наистина някои са много красиви. И спортуват.

Тук са като магарета. Грозни, едри, разплути. Извинявам се.

В Холандия се предвижват основно с велосипеди,освен това спортуват наистина много. Тук дебели и разплути хора са въждала точно два броя,като и двамата бяха върху велосипеди. Структурат аим е различна-аз съм 177 ,в БГ минавах за сравнително висока,тук съм по-скоро ниска.Те са много високи и с дълги крайници,мисля,че и да искат ,дебели и разплути не могат да станат.В БГ са по-нски и с по-широк таз. Някой каза,че хранат абила по-хубава.В никакъв случай не е Grinning
Нямам търпение вече да идва април и да го видя този уау ефект Peace и аз

# 179
Нека да са мускули.

Някой беше казал - 'Жената трябва да е статуетка, не Айфеловата кула'.  Peace

От липо не знам имам ли нужда за брича и 3 кг. С дрехи см си ок, но на плажа е ужас. Мм казва че съм супер - ама нали знаете - в главата е! Един ден като спечеля от тото ще напусна работа и ще ходя като приятелката ми по цял ден на фитнес (тя не е слаба никак) и ще организирам благотворителни събития.

Предполагам ти си в скандинавски страна или Холандия - там наистина някои са много красиви. И спортуват.

Тук са като магарета. Грозни, едри, разплути. Извинявам се.

В Холандия се предвижват основно с велосипеди,освен това спортуват наистина много. Тук дебели и разплути хора са въждала точно два броя,като и двамата бяха върху велосипеди. Структурат аим е различна-аз съм 177 ,в БГ минавах за сравнително висока,тук съм по-скоро ниска.

Жена 177 см ниска ?!  newsm78 #Crazy Колко са високи там?
2м ?

Общи условия

Активация на акаунт