Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 785
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Аз много не вярвам, но и през 3-4 месеца поддръжка пак е поносимо...

Поносимо за тези пари поддръжка през 3 месеца? Сериозно ли?

А за евентуалните "дефекти" от прилагането на тази процедура толкова често замисляте  ли се, играят честоти на доста дълбоко ниво на кожата и структурата се променя.

Ако е поддръжка на година, година и половина е поносимо според мен.

Парите не са кой знае колко в сравнение напр. с Хайфу или Ултраформър, където ефектът беше нулев, поне при мен.
Сега ми казаха, че поне година ще има ефект, но докато не видя - не вярвам. Не съм се замисляла доколко е вредно това загряване, наистина.
Днес ми беше втора процедура, ефектът на стягане вече е по-видим.

# 211
Какви процедури бихте ми препоръчали против целулит и бричове?

# 212
  • в 1001-та нощ
LPG + Venus Legasy

# 213
Благодаря ти .LPG направих 2 процедури , но станах на синини на места и сякаш стриите ми личат повече .
Това нормално ли е?

# 214
  • в 1001-та нощ
Синките не са нещо необичайно, като се прилага "силов" метод. За стриите - как личат, като вдълбани гънки ли? Като пигмент?

# 215
Синките не са нещо необичайно, като се прилага "силов" метод. За стриите - как личат, като вдълбани гънки ли? Като пигмент?
Като пигмент ... повече се виждат ... може и да си въобразявам ! Но си мислех от това разтегляне на кожата с липомасажа дали не се разрастват . Та така и така съм започнала с въпросите , ако знаете и ефективен начин за заличаване на стрии ?

# 216
  • в 1001-та нощ
Вероятно ефекта от синките го има и там и ги подчертава, но това ще мине.

Пресни ли са?

# 217
Вероятно ефекта от синките го има и там и ги подчертава, но това ще мине.

Пресни ли са?
Стриите са стари , цвят - бял .

# 218
В събота направих първата ВИВА,днес направо не мога да си движа лицето-цялото е в коричка 😊 Малко сърби ,иначе всичко е ок.Сега в събота ще правим останалата част от процедури,а април и май другите две ВИВА.
Бях в Нирвана,страшно доволна съм от отношението. Преди това реших да посетя и Инканто,там ми предложиха  Фракционен СО2 лазер ,но само за белезите ,петната трябвало да ги третираме с друг апарат и от една две процедури не се знае какъв резултат ще има\ и за двете неща\,а юли наближава и реших Нирвана.
Очаквах от Вивата,че ще боли-но нямаше болка,само после много ми гореше лицето. Направиха ми цялото лице веднъж ,а бузи и нос повториха....
Това е от мен,сега съм в очакване 😆

# 219
Бубе, мажи по често с емулсията, ще ти облекчи дърпането. Много пази лицето от слънце, мажи се с фактора и пак не го показвай пряко!

# 220
  • в 1001-та нощ
bubentseto, честито и споделяй Simple Smile

# 221
Понеже нямам спомен,мога ли да мия лицето с вода само или това е след падането на коричките?!?

# 222

bubentseto , каква процедура за лице направи ?

# 223
Правих Венус Вива ,в събота ще правя Hydrafacial, Intraceuticals и Venus Legacy - общо четирите ще ги повторя 3 пъти

# 224
Правих Венус Вива ,в събота ще правя Hydrafacial, Intraceuticals и Venus Legacy - общо четирите ще ги повторя 3 пъти
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт