Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 771
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Самсара,а за колко време минават тези подутини и зачервявания и може ли да се позаличат с фон дьо тен,защото на следващия ден ще съм на работа?И има ли ефект от мезотерапията?

На другия ден би трябвало да са изчезнали. Но първите 24 часа не е препоръчително да се слага ФДТ, и каквато и да е козметика.
Аз не видях резултат за съжаление. Но аз съм правила само веднъж иглена.

:/ няма... В гугъл ми изкарва само старите кординати от Jewel Skin, a тя не работи вече там

Обади се в клиниката може да знаят къде работи в момента, или да ти дадат нейни координати.

# 241
  • в 1001-та нощ
Аз направих последната процедура от пакета Венус Легаси за тяло в Скин Лайн. Този път при Вили - много съм доволна. След скитане насам-натам, мисля, че това е моето място Simple Smile Отново имаше изненада - по повод месеца на жената  newsm76

Сега единствено остава малко боц-боц тук-там Simple Smile

# 242
Аз направих последната процедура от пакета Венус Легаси за тяло в Скин Лайн. Този път при Вили - много съм доволна. След скитане насам-натам, мисля, че това е моето място Simple Smile Отново имаше изненада - по повод месеца на жената  newsm76

Сега единствено остава малко боц-боц тук-там Simple Smile

Ако съдя от профилните ти снимки, нямаш нужда от боцкане. Ако продължаваш с другите процедури.
честно мнение на жена в същата възраст.

# 243
Някоя от вас изправяла ли лека гърбица на носа си и колко струва горе-долу и кой лекар е добър за такова нещо в София?

# 244
Бързам да се похваля,днес е 5 ден след ВИВА,лицето ми има тук там само останали корички и аз съм направо летяща от  щастие. Е,кожата ми не е като от стъкло,но нищо общо с това,което бе преди процедурата.Щом баба ми,тази сутрин като ме видя ахна,а тя хич не ми пести иначе.......
И ако това е само началото на действието от Вивата,то нямам търпение да видя с времето и след другите 2 ВИВА,какво ще се случи.....
Все още съм червена,нооооо порите са станали толкова малки 😊

# 245
  • до морето
Здравейте момичета, чета от доста време темичката и съм в голямо чудене.
Имам леко обемно лице което с годините е смъкнало обемите си надолу. Не ми стои добре хиалурон въпреки, че поставен в скулите веднага издърпва леко обема нагоре, но лице като моето става още по-едро. Искам да си направя процедура която да стяга , лифтира и стопява! Иска ми се да я приложа в долната част на лицето около челюста и отдолу под брадичката.
Чудя се коя е най-подходяща и ефективна за целта. Четох за Ултраформър и HIFU , изглеждат ми много подобни процедури, но дали отнемат обем?
Венус за лице дали е по-добрият вариянт за мен или ексилис?
Ще се радвам да ме насочите към процедура която стопява и стяга! Четох хубави отзиви за Ултраформър и Венуса, но виждам че са съвсем различни технологии и незнам кое как действа на подкожните мазнини. Веднъж преди време си правих ексилис, имаше ефект, но като че ли моментен , останах с усещането, че всеки месец ако си правя ще ми се задържи чак тогава ефекта!

# 246
  • в 1001-та нощ
Според мен Венус Легаси, но приложена правилно, може би и в комбинация с LPG, къде мислиш да се консултираш?

bubentseto, най-доброто наистина предстои  Heart Eyes

# 247
  • до морето
a.l.e.n.a   В Бургас съм, тук отскоро има венус в едно студио има и lpg и ексилис, за другите в София само. lPG за лице ли има? Не съм пробвала.
И аз си мислех за това венус легаси да пробвам

# 248
zdraveite, izchetoh temata i oshte nqkoi beshe pital za otziv za HELENA FACE reklamirat se vyv facebook. nqkoi probval li e ? mnogo evtino mi se struva v sravnenie s drugi mesta.

syshto taka im zvynqh i mi kazaha che nqmat konsultaciq predi tova vsichko se sluchva na mqsto.

az sym na 25 i imam gnevna brychka  Cry mnogo me drazni .. kakvo bihte me posavetvali da napravq ?  newsm78

syjalqvam za latineca nqmam kirilica na rabota

# 249
hubabubba, като начало можеш да започнеш да ползваш Кредора- квадратчето горе в дясно до ника.
За Хелена фейс все още няма отзиви, включително и аз се интересувах.

# 250
zdraveite, izchetoh temata i oshte nqkoi beshe pital za otziv za HELENA FACE reklamirat se vyv facebook. nqkoi probval li e ? mnogo evtino mi se struva v sravnenie s drugi mesta.

syshto taka im zvynqh i mi kazaha che nqmat konsultaciq predi tova vsichko se sluchva na mqsto.

az sym na 25 i imam gnevna brychka  Cry mnogo me drazni .. kakvo bihte me posavetvali da napravq ?  newsm78

syjalqvam za latineca nqmam kirilica na rabota

Има кредор в горния десен ъгъл.

# 251
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a   В Бургас съм, тук отскоро има венус в едно студио има и lpg и ексилис, за другите в София само. lPG за лице ли има? Не съм пробвала.

Имаше добри отзиви от това студио, мисля мъж работеше с уреда. LPG има и за лице. То не е, като това за тяло, не прави такъв вакуум, няма трико Simple Smile Усещането е, като пърхане на крила на пеперуди по лицето, много нежен масаж с потупване. Основно е механична стимулация, увеличава се притока на кръв и така се стимулира желаното от всички производство на колаген, синтез и задържане на ХК и т.н.  Ще видя за точен линк към машината, защото имам стидия с разни китайски и какви ли не машинарии и сравняването би било неуместно.

Машината

Аз правих в това студио комплексна процедура - LPG на лице и шия, а след това и Venus Legasy - лице и шия, около очите само с пулсиращите магнитни полета.  И да няма такова LPG при Вас - Венус легаси е твоята процедура (LPG-то съпортва, но не е водещото) При теб за опр. места, където трябва да се отнема обем - ще включат и пулсиращия вакуум - то пак не смуче, само потупва.

# 252
Може ли мнения за процедури с апарат на ултера за лице? Има ли ефект? От колко процедури?

# 253
  • Бургас
a.l.e.n.a   В Бургас съм, тук отскоро има венус в едно студио има и lpg и ексилис, за другите в София само. lPG за лице ли има? Не съм пробвала.

Аз ходя в това студио, за което Алена ти писа. Проблемът ми е същият като твоя. От две процедури има едва забележим ефект, имам още 4 в пакета.
LPG за лице има в студио Шантре в Бургас, добър им е апаратът.

# 254
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
И аз направих една вива.
Тъй като скоро закръглям 50-те, има доста работа да се свърши по лицето.
През колко време може да се прави и колко е допустимия брой на процедурите вива

Общи условия

Активация на акаунт