Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 626
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Къди, аз съм с още съвсем пресен ботокс, но мисля, че няма да остана разочарована. Реших, че щом на Ника вече ще й почернява гневната, мога да се доверя и аз на клиника Дерма Акт, само че бях при д-р Трендафилова, голям сладур и тя.

Аз също бях при нея и съм много доволна от поставянето на ботокс(цяло лице) Peace

# 481
Код:
Иска ми се да споделите личен опит и да ме ориентирате към някого, който не прави такива поразии по лицето, за да мога да отида спокойно на работа след това.
Не бързай да виниш лекарите. Аз при когото и да отида, получавам синини и знам, че причината си е в мен. Вината на лекарят е по-скоро, ако не те е предупредил да не пиеш няколко дни по-рано разреждащи кръвта продукти. Peace
 И като разсъждавам така, се сещам, че е пролет и много от нас си правят детоксикиращи програми. Ако сте планирали ботокс, първо детокса, после ботокса!

# 482
  • София
Здравейте, точно навреме попаднах на тази тема Simple Smile и аз се интересувам от запълване на назолабиалните бръчки Simple Smile
Аз съм запълвала с филър Рестилен и съм много доволна. Ефектът е до година, но вече 6 г. минаха и бръчките, които постепенно се образуваха, са почти незабележими. А преди да ги запълня бяха доста големи. Тъй като нямам други, това доста ме състаряваше.
Ехее,доста траен ефект,браво  Peace
Какво количество филър ти сложиха ?

# 483
  • в 1001-та нощ
... Femme Clinic, срещу Майчин Дом. Къде да сложа пустия ботокс?!

д-р Паскова - Дерма Вита, д-р Ванеска - Хил Клиник

Имам въпроси за Легаси процедурите.
Колко време трае ефектът след тях? Цената на 5 процедури е горе-долу колкото запълване с хиалуронова киселина. Даже плюс ботокс в челото.
През какъв период от време се правят 5-те процедури (веднъж седмично, всеки ден?)
Коя част на лицето се повлиява най-добре? - назолабиални, контур, чело?
За каква възраст са препоръчителни и от каква нататък няма смисъл да се дават тези пари?

При всекиго е различно, но някакви параметри - от... до...

Правят се на цялото лице и се повлиява се кожата цялостно - стимулира се производството на колаген, реновира се решетката, стяга се, светва. Най-общо казано. Финансово е еквивалентно на боденето, но като ефект са различни. Боденето не е грижа за кожата, има скулптуриращ ефект, по-скоро. Обмисли си бюджета - най-добре е първо апаратни процедури, после бодене.

...
Трябва ми съвет за добър дерматолог в София за поставяне на ХК в устните. ...

д-р Ванеска, Хил Клиник.

# 484
Здравейте ,момичета,аз се хвърлих с главата напред ,на 3.04 е операцията при др Динев за сил импланти,дано всичко е ок,знам ,че бързам,но там ми е неудобно да питам,тааа  колко време след поставяне на имплантите може някой друг да ги пипа освен аз  Flushed Flushed Flushed

# 485
  • Stuck in a moment
Къди, аз съм с още съвсем пресен ботокс, но мисля, че няма да остана разочарована. Реших, че щом на Ника вече ще й почернява гневната, мога да се доверя и аз на клиника Дерма Акт, само че бях при д-р Трендафилова, голям сладур и тя.

Какво значи "ще и почернява гневната" - да не би да се получава пигментация след поставяне на ботокс?

# 486
Здравейте ,момичета,аз се хвърлих с главата напред ,на 3.04 е операцията при др Динев за сил импланти,дано всичко е ок,знам ,че бързам,но там ми е неудобно да питам,тааа  колко време след поставяне на имплантите може някой друг да ги пипа освен аз  Flushed Flushed Flushed

много зависи какво разбираш под думата ПИПА  Crazy

# 487

На какви импланти се спря? Какъв размер? Как ще ти ги постави? И на каква цена?

# 488

Какво значи "ще и почернява гневната" - да не би да се получава пигментация след поставяне на ботокс?
При по дълбока гневна, лятото, когато направиш тен, тя винаги си остава бяла  Laughing
И моята това лято ще "почернее"

# 489

На какви импланти се спря? Какъв размер? Как ще ти ги постави? И на каква цена?
410сс ,меки, висок профил ,анатомични Нагор -заради височината на профила, с разрез под гърдата, 3400евро

# 490
Малко глупав въпрос,но на кой размер чашка се равнява 410сс?Така в кубици нищо не мога да си представя. У аз плабирам такава интервенция,бо събирам кураж все още,само сумата ми е събрана и отлежава

# 491
  • в 1001-та нощ
Горе-долу "D"  Peace

# 492
Здравейте, не знам дали тук е темата където да попитам, ама - каква точно е разликата межди фото епилация и лазерна епилация? Т.е., коя има повече предимства и съответно някакви негативни неща? И ако се прави на лице, освен задължителните слънцезащити против пигметанция - коя от двете не причинява някакви странични ефекти, като примерно дехидратация и такива неща?

# 493
Малко глупав въпрос,но на кой размер чашка се равнява 410сс?Така в кубици нищо не мога да си представя. У аз плабирам такава интервенция,бо събирам кураж все още,само сумата ми е събрана и отлежава
Бих казала че това е според началния старт, при мен ще се получи С чашка-много отслабнах ,такъв размер е и сутиена който се взема за след операцията и аз дълго време се навивах и отказвах,сега просто не мисля за това  и ако нещо ми щукне си представям колко доволна ще съм от резултат,че ще изглеждам добре,ще ходя на плаж спокойно не с дебели  подплънки и прочие, даже почнах да си избирам по секси бельо,просто мечта... Embarassed

# 494
... Femme Clinic, срещу Майчин Дом. Къде да сложа пустия ботокс?!

д-р Паскова - Дерма Вита, д-р Ванеска - Хил Клиник

Имам въпроси за Легаси процедурите.
Колко време трае ефектът след тях? Цената на 5 процедури е горе-долу колкото запълване с хиалуронова киселина. Даже плюс ботокс в челото.
През какъв период от време се правят 5-те процедури (веднъж седмично, всеки ден?)
Коя част на лицето се повлиява най-добре? - назолабиални, контур, чело?
За каква възраст са препоръчителни и от каква нататък няма смисъл да се дават тези пари?

При всекиго е различно, но някакви параметри - от... до...

Правят се на цялото лице и се повлиява се кожата цялостно - стимулира се производството на колаген, реновира се решетката, стяга се, светва. Най-общо казано. Финансово е еквивалентно на боденето, но като ефект са различни. Боденето не е грижа за кожата, има скулптуриращ ефект, по-скоро. Обмисли си бюджета - най-добре е първо апаратни процедури, после бодене.

Бях на консултация за поставяне на ботокс(Скин лайн). Лекарката обясни,че след ботокс не е желателно да се прави Легаси,защото неутрализира действието му. След основния пакет Легаси се правят поддържащи процедури и ако се сложи ботокс...Има ли някой с опит с двете процедури?

Общи условия

Активация на акаунт