Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 617
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Къди, аз съм с още съвсем пресен ботокс, но мисля, че няма да остана разочарована. Реших, че щом на Ника вече ще й почернява гневната, мога да се доверя и аз на клиника Дерма Акт, само че бях при д-р Трендафилова, голям сладур и тя.

Какво значи "ще и почернява гневната" - да не би да се получава пигментация след поставяне на ботокс?
хах, не, ама ако я беше оставила още малко, щеше да води собствено комедийно шоу.  Laughing
Майтап, деца  Laughing

# 496
Здравейте, точно навреме попаднах на тази тема Simple Smile и аз се интересувам от запълване на назолабиалните бръчки Simple Smile

С филър. Аз нямам никакви други бръчки, само ясно изразени назолабиални, също като майка ми. Mr. Green

Слагам филър веднъж годишно, държи ми цяла година и дори и като изтече годината положението е поносимо и няма нищо общо с това, което беше преди. Има невероятен и изключително траен ефект при мен.
За съжаление с устните не е така. Там го разграждам за по-малко от месец и много ме е яд.

Някой правил ли е процедура lip lift? Не зная как е на български, но представлява скъсяване на разстоянието между горната устна и носа, при което се показва малко повече от червената част на горната устна.
Дано ме разбрахте и ще се радвам, ако някой има наблюдения да сподели.

# 497
  • BABYLAND
BRIE, аз те разбрах , но резултатът от подобно нещо е обезобразяване. Не си го причинявай  Sad.

# 498
Здравейте, точно навреме попаднах на тази тема Simple Smile и аз се интересувам от запълване на назолабиалните бръчки Simple Smile

С филър. Аз нямам никакви други бръчки, само ясно изразени назолабиални, също като майка ми. Mr. Green

Слагам филър веднъж годишно, държи ми цяла година и дори и като изтече годината положението е поносимо и няма нищо общо с това, което беше преди. Има невероятен и изключително траен ефект при мен.
За съжаление с устните не е така. Там го разграждам за по-малко от месец и много ме е яд.

какви филъри слагаш в устните и в бръчките?

# 499

Ех, това е чудесно, че си намерила решение за фините бръчки и правиш една процедура и после не се занимаваш цяла година.  Grinning Добре, че са ги измислили тези филъри..хем бързо става, хем не е сложна процедура и не трябва възстановяване. А и най-хубавото нещо е като инвестираме в някоя процедура, после да оставаме доволни и красиви, за това много се радвам като прочета, че някой е доволен от нещо.  Grinning

Момичета, а вие чували ли сте, че след инжектирането на хиалуроновата киселина трябва да се пие повече вода? Вярно ли е?  Rolling Eyes

# 500
Не съм започнала с филърите, но повече от 1л вода на ден не мога да пия, натоварва ме адски много.
четох някъде че количеството вода е според кг ...за моите кг 1.5л е идеалното количество.
Ужасно огладнявам като се наливам с вода. Подувам се. Задържам вода.

# 501
  • Бургас/Пз
Не съм започнала с филърите, но повече от 1л вода на ден не мога да пия, натоварва ме адски много.
четох някъде че количеството вода е според кг ...за моите кг 1.5л е идеалното количество.
Ужасно огладнявам като се наливам с вода. Подувам се. Задържам вода.
Намали солта, аз се научих да пия по 2л зимата и 3л лятото. В началото бях така - огладнявах, подувах се, сутрин не можех да си сложа пръстена. Вече обаче две години съм така и дори организмът си я търси вече. Лошото е само зимата с честото ходене до тоалетна, ама преживява се.

# 502
Добре, че са ги измислили тези филъри..хем бързо става, хем не е сложна процедура и не трябва възстановяване. А и най-хубавото нещо е като инвестираме в някоя процедура, после да оставаме доволни и красиви, за това много се радвам като прочета, че някой е доволен от нещо.  Grinning

Не са толкова безобидни и безопасни филърите Simple Smile
Иначе наистина са бърза, относително безопасна и без възстановителен период интервенция. Ама не може да се блъскаме нон стоп с филъри, особено ако се започне на 30  Confused

Аз филър в лицето имам сложен само веднъж в назолабилани и то половин ампула, Валянова я постави, и направи асиметрия, едната се запълни повече от другата. Но аз нямам изявени назолабиални, та се чудя въобще защо се съгласих.

Аз по-скоро ще се подложа на апаратна процедура отколкото да се набода с филър.

Как се смята количеството вода според кг? Аз има жесток проблем с пиенето на вода ...мога да не пия вода въобще. Пия ужасно малко, а знам колко е вредно това. И съм пробвала какво ли не за да се науча. Какво ли не  ooooh!

# 503
  • Stuck in a moment
Чета и събирам информация. За момента мисля, че е най-добре за моя случай филър на назолабиалните бръчки и ботокс на гневната. В момента има промоция в Скин Систъмс на филъри, обаче сайта им подлежи на обновяване. От фейсбук успях да разбера, че д-р Крахтова извършва тези процедури  newsm78. Някой ходил ли е при нея, можете ли да я препоръчате?
И още нещо - кога е най-добрия сезон за ботокс и филъри? Или няма значение?

# 504
Аз не можах да се науча да пия често. Сладко може да не ям, но без солено и пикантно - все едно не съм яла нищо. Храня се по 2 пъти на ден - на обяд и вечеря.
Вц-то ми е на етаж над офиса, а като съм в движение нямам време да търся вц-та. често излизам навън за срещи с клиенти и ми е проблем.
А и не търпя и час колкото малко пия пак непрекъснато ми се ходи до вц.
Мразя да се чувствам подута освен това коремът ми почва да къркори и е смешно като вляза в среща.
Не е за мен това пиене на вода.

Филърите и ботоксът са удобни за хора като мен, които нямат време за апаратни процедури всеки ден. Разбира се в разумни граници.
Уикендите са ми за прекарване със семейството и не ми се губи половин ден (в 5-6 последнователни седмици) за апаратни. При мен и най-малката интервенция е видима и не мога да си го позволя по време на работа (обедна почивка или подобно).
Но са много подходящи за хора с повече време.

# 505
За водата  - Бари Сиърс /авторът на диетата "Зоната"/ дава калкулатор за изчисляване според кг
http://www.vzonata.com/kalkulator-za-vodata/
Горе - долу съм го запомнила като 30 мл на кг. В един момент казаха, че това е тактика на търговците на вода и тялото изобщо нямало толкова нужда. Също много зависи и с какво се храним. Водата е необходима за храносмилателните процеси, ако се храним с високовъглехидратни храни, те ще искат повече вода. С две думи има голяма разлика дали се храните със сандвичи или със салати и супи, дали солите ли много или не. Влияе какво ли не, така че на-добре е да пиете, когато ви се пие - тялото знае кога да си иска. Ако искам да увелича водата, слагам нещо ароматно в нея - лимон, джинджифил, малко мента...

Скрит текст:
имах близка, която ползваше вода само за къпане, пиеше само кафе и кола, кафе и кола, постоянно, в големи количества. Като легна под ножа от жлъчка се научи да пие вода и да не близва ония другите две
За хиалуроновата и аз съм чела, че трябва да се поема повече вода - тя запълва обем, като задържа вода, за да има какво да задържа, трябва да й се подсигури такава, която да идва в излишък от основните нужди на тялото.

# 506
Скрит текст:

какви филъри слагаш в устните и в бръчките?

Знам че лекарката при която ходя поставя един и същ филър и на двете места. Аз не съм в БГ, тук не дават подробна информация както чета, че правят в България. През юни ще ходя пак, мога да попитам.

За устните съм ходила на две различни места и предполагам, че работят с различни продукти. Ефекта и на двата трая около 3 седмици. Единствената разлика беше, че първият път имах отоци и синини, а вторият път - абсолютно нищо. Можех веднага да се покажа пред хора. Не си струва парите за мен, аз го разграждам с невероятна бързина.

Това за водата и аз го бях чела, пробвах да се наливам след поставяне на филърите, въпреки че по принцип вода не мога да пия, не видях никакъв ефект. Аз ям много плодове и зеленчуци и никакво сладко и хляб. Когато се опитам да пия вода, ми се разстройва стомаха, вие ми се свят, да не говорим за постоянното висене във ВЦ-то и къркоренето на стомаха както някой назад спомена.

# 507
  • Бургас
Здравейте,
минавам да споделя, че съм много доволна от Легаси процедурите. Предстои ми последна тази седмица. Това е най-резултатното нещо от всичко, коета съм правила до момента за  повдигането на контура.
Поддръжка обаче никой не ми е казал, че трябва. По-скоро повторение на курса след 1 г.

# 508
Тинтина на кои зони прави? И след коя процедура видя ефект?

# 509
  • София
Здравейте,
минавам да споделя, че съм много доволна от Легаси процедурите. Предстои ми последна тази седмица. Това е най-резултатното нещо от всичко, коета съм правила до момента за  повдигането на контура.
Поддръжка обаче никой не ми е казал, че трябва. По-скоро повторение на курса след 1 г.
Колко процедури направи? Виждам, че не си от София, така че няма смисъл да питам в кой салон/клиника ги правиш.. Simple Smile Аз също започнах, още съм дни след първата, така че...нямам никакви наблюдения още и резултати, но силно се надявам да имам и аз ефект.. И да мина само с апаратни процедури, да не ми се налага бодене после. А поддръжка трябва, да! На 1,5-2 месеца макс. Peace

Общи условия

Активация на акаунт