Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 15 тема

• 140 570
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Алекс,  кой оператор на  лазера те работи?

# 556
Алекс, ти НЯМАШ кьорава бръчка около очите, теб поне съм те виждала от близо и без грим!
Заради ефекта при теб под очите се навих и аз. Още ли ти държи? Колко време стана?

# 557
Здравейте,можете ли да препоръчате филър за увеличаване на устни? bouquet

# 558
Алекс, ти НЯМАШ кьорава бръчка около очите, теб поне съм те виждала от близо и без грим!
Заради ефекта при теб под очите се навих и аз. Още ли ти държи? Колко време стана?

Още държи, да, но аз си виждам, че се е поразградил. Не е съвсем като в началото, но все още е добре. Сложихме една ампула в края на юли миналата година, и после октомври добавихме още много малко.
За сега няма да слагам филър около очите, чудя се за малко ботокс  Grinning

# 559
Новият филър звучи много интересно. Каква ли ще е цената му? За под очите дали става?

Аз за втори път слагам под очите Реденсити 2 , при мен трайността е около година . Нямам подпухване и торбички изглажда хлътването под очите и малките бръчици .

# 560
  • в 1001-та нощ
Здравейте,можете ли да препоръчате филър за увеличаване на устни? bouquet

Аз съм ползвала само теосиал и го харесвам, при мен се задържа Simple Smile

Мисля, че Алекс слага Реденсити 2 при нея под очите и цената е 450 лв.

Правилно помниш  Laughing
Аз тази седмица бях за контрола след лазера, докторката доволна, аз съм доволна  Laughing Каза, че имам нужда само от малко хидратация. И се уговорихме евентуално в края на април да сложим малко ботокс около очите, а аз се чудя и за половин ампула хиалурон в устните. Но не съм решила още. В момента се радвам на резултата от лазера.
За да не е без хич, ми махна 2 капиляра на тялото.

Все по-добре ще става, аз съм на 4 месеца след 2 процедури и става все по-хубаво. Не съм очаквала бързо влошаване, но това, че хубавият ефект продължава да прогресира е голяма изненада за мен Simple Smile И радост  Hug

Устните ти, според мен нямат нужда сега, може би наесен, преди зимата го помисли  Peace

mamaden, ти какво слагаш в устните?

# 561
Алекс,  кой оператор на  лазера те работи?

д-р Ванеска ми прави лазера.

# 562
Аленка,  на Teosyal 4 динамичен каква е цената?
И на мен ми се иска по-плътен, но лекарката реши да е 3, защото е по -пластичен и ще ми компенсира уплътняванията /топчета /, които имах в резултат от Жуведерм 4.
Сега при Валянова си поръчах пак 3 ка, не искам тя да прави промени, нямам и доверие. Но зимата, с кеф ще отида при Ванеска, да ми сложи 4 ка, ако са се разградили вече топчетата:flutter:

# 563
А някой може ли да ми каже каква е разликата между МД Кодовете и обикновените методи за поставяне на дермални филъри? Thinking
[/quote

Цвети аз съм си правила МД код в периорбиталната област, в средната част на лицето . Те се прилагат в определени точки на лицето , където има нужда с цел лифтиране и повдигане на лицето .МД кодовете са създадени само за продуктите с VYCROSS технологията на Juvеderm .МД кодовете са модели за лечение, които дават насоки за определянето на точките на инжектиране върху лицето на пациента съобразено с неговите индивидуални нужди.

NKV_SZ, много ти благодаря  bouquet
А доволна ли си от резултата?

# 564
  • в 1001-та нощ
Аленка,  на Teosyal 4 динамичен каква е цената?
И на мен ми се иска по-плътен, но лекарката реши да е 3, защото е по -пластичен и ще ми компенсира уплътняванията /топчета /, които имах в резултат от Жуведерм 4.
Сега при Валянова си поръчах пак 3 ка, не искам тя да прави промени, нямам и доверие. Но зимата, с кеф ще отида при Ванеска, да ми сложи 4 ка, ако са се разградили вече топчетата:flutter:

1 мл е 650 лв  Blush

Днес устните са по-добре Simple Smile Да видим след седмица - две Simple Smile Ще си подредя снимки да видим как ще се изменят Simple Smile От вчера и днес имам Simple Smile  Twisted Evil

# 565
  • в 1001-та нощ
Гледам, че във ФБ е качено видео от представяне на Скин Лайн и Венус Легаси при Гала.

# 566
Моето лице е много слабо и съм с тънка кожа. Най-голям проблем са ми марионетните части. Особено сега, като реших да поотслабна и включих диуретични храни, в долната част, около брадичката станах като мачкан лак. Така че бързо-бързо взех решение и вчера си правих това: http://skinline.bg/bg/hidrataciya-lifting-juvederm-volite/.
Ефектът е моментален,  Heart Eyes бях с приятелка и тя изахка като се изправих. Засега съм много щастлива, но е важно и колко време ще се задържи. Цената на една ампула, колкото на мен ми инжектираха, е 560лв.

# 567
Здравейте, момичета!
Имам няколко въпроса:
 - минах 6 процедури LPG на апарат cellular m6 и 6 пр. Легаси дупе и крака - оформи се контура на нялото, но като см. не съм мръднала изобщо-според вас това нормално ли е?
- и второ - мисля да си слагам хиурон в устните, скули за повдигане на контура на лицето и под очите, на чело и пачи крак ми препоръчй дерматоложката ботокс, като на пачи крак ботокс и хиурон. Може ли мнение от хора, които са слагали?

# 568

- и второ - мисля да си слагам хиурон в устните, скули за повдигане на контура на лицето и под очите, на чело и пачи крак ми препоръчй дерматоложката ботокс, като на пачи крак ботокс и хиурон. Може ли мнение от хора, които са слагали?

Сложих ботокс на пачия крак и добре се получи, аз съм доволна от ефекта отстрани. Самите клепачи не се повлияват, инжекциите се поставят отстрани.
Поставих и под долния клепач и около 2 месеца се разхождах с огромни торби под очите. Да не говорим за синините, които минаха с хепароид за 4 седмици.

Мисля, че около очи ще избягвам да слагам (нямам ХФ), но на челото и гневната бръчка става много хубаво и си струва.

# 569
Новият филър звучи много интересно. Каква ли ще е цената му? За под очите дали става?

Аз за втори път слагам под очите Реденсити 2 , при мен трайността е около година . Нямам подпухване и торбички изглажда хлътването под очите и малките бръчици .

Благодаря за споделеното! При мен има точно хлътване и обмислях поставяне на реденсити. Процедурата като с другите филъри ли е? Получавала ли си синки? Една година ми звучи доста добре като трайност.

Общи условия

Активация на акаунт