✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Ники  Hug Heart Eyes

Ето и така наснимана  Wink

Това още не съм го гледала, чЕкам си превода  Wink Grinning

# 511
Ники  Hug Heart Eyes

Ето и така наснимана  Wink

Това още не съм го гледала, чЕкам си превода  Wink Grinning
А така Party добре са и в тия пози  newsm62 smile3521
Я малко да се разкършим  Wink

И да сложим ред newsm47 като Джан  smile3502

Последна редакция: пн, 10 апр 2017, 21:13 от Niky Kotceva

# 512
И специално бейби Хектор  animal037 animal037

Grinning Grinning Grinning

# 513
  • Бургас
Я малко да се разкършим  Wink

# 514
Дани Hug

Серош се е наснимала с бая народ  Party Grinning Grinning

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ники  Hug ,всички младежи ,изключая децата отвън, са от театралния курс към Craft Tiyatro.Снимани са в различни дни,защото Серенай е с различни дрехи. Единият левент беше сложил към снимката с нея коментар "давай,бейби" Laughing ,а друго от момичетата с коментар "една от нас". Wink Затова се чудя Серенай да не би да е част от курса.  Peace

smile3503 newsm47

И специално бейби Хектор  animal037 animal037

Grinning Grinning Grinning

Този път, вместо баба, мама Бурсин.  smile3503  

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 13:26 от vikktory

# 515
Добро утро  Grinning

Сладурана  Party Whistling Whistling

Чакайте още гости у Фи-то  Thinking
Скрит текст:
Nesrin Сavadzade

Тати за бебо  newsm62

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 10:17 от Niky Kotceva

# 516
Привет! Hug  Да украся с любимите ми Дуриз. Heart Eyes Heart Eyes Wink

# 517
Привет на всички! Благодаря за всичско споделено, bouquet bouquet bouquet в момента нямам никакво време за писане и четене, влизам сомо да ви почерпя, като свърши пролетната ваканция, ще влезна специално да ви благодаря.
Влизам да ви почерпя за моето помъдряване, макар и да не съм сигурна, че вървя в тази посока. ooooh! ooooh! ooooh!

# 518
Привет, сладурки  Hug Hug Hug!

Асе Hug Heart Eyes , ЧРД, мила! Нека празникът ти е прекрасен и незабравим, споделен с любими хора! Да си здрава и щастлива, винаги заобиколена от добри приятели  newsm59 newsm59

Вики  Heart Eyes И аз да ги повторя, че и на мен да ми любими,а и моментите бяха много хубави  Heart Eyes
Привет! Hug  Да украся с любимите ми Дуриз. Heart Eyes Heart Eyes Wink

Ники Hug, Хектор пак е бил на детска, сигурно когато мама и тате бяха в Кан  Wink  Grinning

Хади, Серенайка и Фи и в южноамериканската преса

# 519
  • Бургас
Привет на всички! Благодаря за всичско споделено, bouquet bouquet bouquet в момента нямам никакво време за писане и четене, влизам сомо да ви почерпя, като свърши пролетната ваканция, ще влезна специално да ви благодаря.
Влизам да ви почерпя за моето помъдряване, макар и да не съм сигурна, че вървя в тази посока.
Добре дошла в клуба!  Heart Eyes  hahaha

Честит рожден ден! Бъди здрава, много обичана и много щастлива!  nbirthday ura Tada

# 520

Влизам да ви почерпя за моето помъдряване, макар и да не съм сигурна, че вървя в тази посока. ooooh! ooooh! ooooh!
Скрит текст:

Честит рожден ден,Ася! Hug  Hug baloni
Бъди здрава,щастлива и винаги обградена от внимание и обич. newsm67

# 521
Асе, на патерица честит рожден ден  newsm59
Да си жива и здрава и много щастлива  Party Party Party Party

# 522
Добро утро Hug
Асе Hug Hug Hug
И от мен със закъснение  ooooh!  hbday
Да си жива и здрава Heart Eyes и всяка твоя мечта нека стане реалност! Praynig
Овне си,мила  Party Party Party смело напред с рогцата  Grinning Grinning Grinning

Вижте в каква обстановка снимат нашите в Necancanive  Wink

pironi pironi pironi

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 10:06 от Niky Kotceva

# 523

Серенай с писателя Арет Вартанян. Party    https://www.instagram.com/p/BSy4o7KF71N/?taken-by=aret_vartanyan
Много е готин. Crazy

Малко статистика от офиц.страница на PuHutv. 10 дни-10млн гледания на Фи.  Grinning Grinning

http://dramaquarterly.com/phi-ling-good/

И за третото място на Серенай в класацията на в-к Хюриет .
Цитатът е на Варна от темата за Халит Е. и Б.К. Peace
Цитат
Журито на вестник "Хюриет" е определило актьорите, които показват най-добра актьорска игра в момента.

За първи път виждам толкова истинска класация.
Обикновено класациите за най-добри актьори са всъщност класации за най-красив актьор или за актьор с най-много вманиачени фенове.
Тук журито не е правило разлика между главни и второстепенни роли, ако разгледате галерията ще видите, че има и дебелички, и такива, които нямат бляскава външност, но затова пък имат талант.

http://www.hurriyet.com.tr/galeri-40420271

Актьори

1. ХАЛИТ ЕРГЕНЧ - 30 точки
2. AHMET MÜMTAZ TAYLAN  - 28 т.
3.  KIVANÇ TATLITUĞ  - 20 т.
4. ERDAL BEŞİKÇİOĞLU - 16 т.
5. ÇAĞATAY ULUSOY - 15 т.

Актриси

1. GONCA VUSLATERİ - 38 т.
2. БЕРГЮЗАР КОРЕЛ - 28 т.
3.SERENAY SARIKAYA - 17 т.
4. BURCU BİRİCİK - 13 т.
5. NAZAN KESAL - 7 т.

Членове на журито

Prof. Dr. Zeliha Berksoy, Müjdat Gezen, Can Gürzap, Derya Alabora, Osman Sınav, Gani Müjde, Uğur Vardan, Feryal Pere, Selçuk Aydemir, Sina Koloğlu, Hakan Gence, Ceren Şehirlioğlu, Elçin Yahşi, Mesut Yar, Ranini.

Как е образуван балът на актьорите?

Всеки член на журито е трябвало да напише петте актьори и актриси, които най- много харесва, давайки им съответно 5, 4, 3, 2, 1 точка.

Не са им посочвани предварително определени имена, между които да избират. Всеки сам си прави класацията и поставя съответните точки. След това се сборуват.

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 23:42 от vikktory

# 524
Привет, прекрасни  Hug Hug Hug!

Ники  Hug Heart Eyes, ммм, красота и романтика ми навява този  сет  Peace

Вики Hug  Heart Eyes , пак към психологията е залитнало девойчето ни . Какъв ли е бил поводът за тази среща - представяне на книгата,  бъдещ проект  newsm78  "Хората нямат срам" ли трябва да се превежда на български заглавието на книгата  Rolling Eyes  
Благодаря на теб и на Варна  Hug за класацията на в-к "Хюриет" . Освен Ранини, и Дедо Ашк залелЕзАх У журито , трябва да е дал едно рамо на Серка и на Чачо  Peace Grinning  

Хайде, останете си със здраве  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт