Ето и така наснимана

Това още не съм го гледала, чЕкам си превода

добре са и в тия пози

като Джан 

,всички младежи ,изключая децата отвън, са от театралния курс към Craft Tiyatro.Снимани са в различни дни,защото Серенай е с различни дрехи. Единият левент беше сложил към снимката с нея коментар "давай,бейби"
Затова се чудя Серенай да не би да е част от курса. 

в момента нямам никакво време за писане и четене, влизам сомо да ви почерпя, като свърши пролетната ваканция, ще влезна специално да ви благодаря.

!
, ЧРД, мила! Нека празникът ти е прекрасен и незабравим, споделен с любими хора! Да си здрава и щастлива, винаги заобиколена от добри приятели
И аз да ги повторя, че и на мен да ми любими,а и моментите бяха много хубави 
Да украся с любимите ми Дуриз.

, Хектор пак е бил на детска, сигурно когато мама и тате бяха в Кан

в момента нямам никакво време за писане и четене, влизам сомо да ви почерпя, като свърши пролетната ваканция, ще влезна специално да ви благодаря.

https://www.instagram.com/p/BSy4o7KF71N/?taken-by=aret_vartanyan

!
, ммм, красота и романтика ми навява този сет
, пак към психологията е залитнало девойчето ни . Какъв ли е бил поводът за тази среща - представяне на книгата, бъдещ проект
"Хората нямат срам" ли трябва да се превежда на български заглавието на книгата
за класацията на в-к "Хюриет" . Освен Ранини, и Дедо Ашк залелЕзАх У журито , трябва да е дал едно рамо на Серка и на Чачо