✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 609
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро Hug

Поредните анкети  Whistling

Хубав ден,още малко и почивкаааааа  Wink Sunglasses Laughing

# 526
Привет на всички! Hug Hug Hug
Сърдечни благодарности за поздравите! Обичам ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Прекрасни сте, благодаря, че ви има!

# 527

От Инста на Серенай е.Grinning https://www.instagram.com/p/BS0gWmJgajM/

На 21 април ще бъдат излъчени следващите три епизода на Фи.  Peace

Приливчанки продължават да си поддържат приятелството. Crazy Crazy

newsm47
Скрит текст:

Серенай и Керем снощи са ги фотнали папараците. Laughing

Party Party  https://www.youtube.com/watch?v=1MgqBu8xemU

И последно,за Неджат И,нали ми е слабост... Wink

http://www.ranini.tv/haber/23788/1/nejat-isler-saglik-sorunlari- … -festivalindeki-g
 Confused Confused С две думи напуснал журито на 36-тия филмов фестивал в Истанбул по здравословни причини. ooooh! Сещайте се какви...!

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 15:49 от vikktory

# 528
Вики Heart Eyes
За новините  Peace
Ех този Нежо ooooh! Дано да намери някоя истинска жена до себе си и да се кротне вече  Praynig
А нашите Ушковци намерили пролука в снимките и забегнали .... Wink Grinning Grinning ми така де,в къщи Хектор не е сготвил  Party
За новите серии на Фи Stop тамам,да минат празниците и спокойно да си ги гледаме  Whistling Whistling Whistling
Ей ги снимат :

И да пийнем по една вода преди тръгване  newsm47

Момичета Hug,светли празници ви желая Laughing Laughing Laughing
Да си изкарате весело и сред обичани хора  smile3521
Хади гюле,гюле  love001

# 529

Излязоха по-качествени снимки от снощи.  Sunglasses Серенайка усмихната ,Керем леко уморен,но са хубави.  Crazy

http://flypaparazzi.com/2017/04/14/kerem-bursinden-gece-vakti-gunes-gozlugu/

Сега видях,че и Айшето е била с тях.  Laughing  https://www.instagram.com/p/BS1xK0Tj1Al/?taken-by=serenayssarikaya_ss
  Rolling Eyes Да не приема Керем в нейната агенция  или във Фи-то, като гост-звезда?! Wink  

Ехааа...  Heart Eyes  Heart Eyes ,готина целувка.  smile3503  https://www.instagram.com/p/BS1yOw8DAvs/?taken-by=tahanisarikaya

И от сета. newsm47 Режисьорът е написал:С Джан Манай-Галата.

# 530
Добра нощ, девойки! Благодаря на всички за всичко споделено.

Благословен и светъл Великден! За много години на вас и семействата ви, здраве и късмет!

До следващата седмица.

# 531
# 532
Привет, девойки  Hug Hug Hug!

Нося ви фрагмана

Хайде, паякът започна да оплита жертвата в паяжината си.  Дано не е  отровен   Praynig

Вики  Hug, много сладки двамата на оназивечершните снимки  Peace  Heart Eyes Серенай изглежда толкова смутена, ще кажеш, че за сефте я причакват папараци. Чак колата обърка, милата .  Laughing

Ники  Hug, работата на сета върви, демек  Party  Спокойно можем да празнуваме  Peace Grinning
Хади, да си изкараш чудесно  Hug Hug

Бабка  Hug, и на теб хубаво изкарване  Hug Hug

На всички светъл и благословен Великден!   easter easter

Релаксира девойчето  Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 18:59 от daniela.qnkova

# 533
  • Ruse, Bulgaria
Фи Чи Пи ( Фи ) 4-5-6.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 534

Hug Hug Peace

Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy

# 535

Синан  Hug  bouquet bouquet

Лу Hug Hug

# 536
Здравейте bye Дани благодаря за трейлъра! Синан благодаря за превода му bouquet Действието става все по динамично.    

# 537

Синан ,мерси за превода! bouquet
Много интересен и отново много красив фраг.Предизвикал е голямо вълнение в Т,гледам. Laughing Laughing
Скрит текст:

Значи дотук беше любовта на Дуру и Дениз. Confused "Край!Всичко свърши...!"   Cry Cry Коварният Джан Манай успя да забие клин между тях и, съдейки от видяното, Дениз ,воден от гордостта и честолюбието си ,вместо да се справи с ум и спокойствие и да преминат заедно с Дуру през тази криза, я изостави  лекомислено. Но кой ли влюбен е способен да разсъждава хладнокръвно когато се чувства подведен?! Горката Дуру. Confused
 Много хубава, топла, нежна екранна двойка са Серенай и Мемо.  Heart Eyes За много кратко време са постигали отличен синхрон помежду си.И в Кан си личеше ,че са си допаднали.Съжалявам,че партньорството им не продължава по-дълго.

Интервю с Озан Гювен за HaberTurk от 09.04.2017

Скрит текст:
Установивший перерыв в 3-4 года между проектами Озан Гювен по-прежнему не изменил это правило. После долгого перерыва он со свежими силами возвращается с новым сериалом или фильмом. Мы встретились с Озаном Гювеном, чтобы поговорите о его новом проекте. Наш разговор затянулся до тем старения, зависти, ревности и любви.

🔹"Начиная с тридцати лет Джан Малай решил, что весь мир - это базар, и с каждого на этом рынке обязательно можно что-нибудь взять, извлечь пользу. Выпытывать тщательно скрываемые тайны людей, не отвечая им тем же и, конечно, не давая ничего взамен: закон рынка". Так начинается книга. Вам самим эти слова ничего не напоминают?

🔸Честно говоря, все вышеперечисленное, являясь взглядом на жизнь, полностью описывает персонаж Джана Маная. Могу ли я сказать тоже самое о себе? Я с трудом могу понять Джана Маная. Задумываясь о том, есть ли между мной и Джаном какие-либо схожие особенности, я не думаю, что я насколько же эгоистичен как и он, ну и таким же умным я себя тоже не считаю. По-моему, его эгоистическое отношение прямо пропорционально его интеллекту.

🔹По сколько минут длится серия?

🔸Обычно по 60 минут, но первая серия, длившаяся 75 минут, стала исключением.

🔹В таком случае получается, что не было отличия от телеформата?

🔸Нуу, Сценаристы, забывшие написать серию покороче, мы, забывшие сделать более короткие съёмки и сыграть поменьше...(Смеётся)

🔹Как давно Вы не снимаетесь в сериалах?

🔸Уже 3-4 года.

🔹Почему Вы снова "потерялись" [пропали с экрана]?

🔸Я не могу каждый год работать в новом проекте, потому что я не могу так быстро перестроиться (дословно-подготовиться). Если я работаю два года подряд, то после этого мне обязательно нужно два года перерыва. Я устаю сам от себя (дословно-надоедаю сам себе), поэтому мне просто необходима передышка между проектами. Да и к тому же я уже, наверное, постарел и не могу долго работать без перерыва.

🔹Сколько Вам лет?

🔸В мае исполнится 42 года.

🔹То есть Вы телец по гороскопу. Но Вы не выглядите на 42.

🔸По выходным обычно именно так и выгляжу. (Смеётся)

🔹Вы читали "Фи"?

🔸Конечно же!

🔹Все персонажи, которые описаны в книге, словно маленькие Сократы; все всё очень хорошо знают, говорят высокопарными словами. Что Вы скажете по этому поводу?

🔸На самом деле это книга для саморазвития, и отличительный знак подобных книг - это когда все можно понять [составить психологический портрет] по репликам персонажей. Но речь героев - не единственная причина для прочтения, важно раскрытие всего персонажа полностью, объяснение всех его сторон. Поначалу нам было немного сложно создавать сценарий и делать драму, потому что это означает, что весь внутренний мир персонажей, их высокий и известный всем интеллектуальный уровень нужно реализовать в форме диалогов.
Во время прочтения я прочувствовал на себе и смог наблюдать, что разговоры персонажей, происходящие межу ними, на самом деле и есть отражение их жизненных секретов, которые нужно разгадать.

# 538
Здравейте! Вики Hug Искаше ми се още малко да погледаме любовта между Дуру и Дениз. Много ми харесват заедно.                         
           Пожелавам ви, весели Великденски празници!

# 539
  • Бургас
 Hug Hug Hug
Привет и благодаря за споделеното!  bouquet

Интервю с Озан Гювен за HaberTurk от 09.04.2017

Скрит текст:
Установивший перерыв в 3-4 года между проектами Озан Гювен по-прежнему не изменил это правило. После долгого перерыва он со свежими силами возвращается с новым сериалом или фильмом. Мы встретились с Озаном Гювеном, чтобы поговорите о его новом проекте. Наш разговор затянулся до тем старения, зависти, ревности и любви.

🔹"Начиная с тридцати лет Джан Малай решил, что весь мир - это базар, и с каждого на этом рынке обязательно можно что-нибудь взять, извлечь пользу. Выпытывать тщательно скрываемые тайны людей, не отвечая им тем же и, конечно, не давая ничего взамен: закон рынка". Так начинается книга. Вам самим эти слова ничего не напоминают?

🔸Честно говоря, все вышеперечисленное, являясь взглядом на жизнь, полностью описывает персонаж Джана Маная. Могу ли я сказать тоже самое о себе? Я с трудом могу понять Джана Маная. Задумываясь о том, есть ли между мной и Джаном какие-либо схожие особенности, я не думаю, что я насколько же эгоистичен как и он, ну и таким же умным я себя тоже не считаю. По-моему, его эгоистическое отношение прямо пропорционально его интеллекту.

🔹По сколько минут длится серия?

🔸Обычно по 60 минут, но первая серия, длившаяся 75 минут, стала исключением.

🔹В таком случае получается, что не было отличия от телеформата?

🔸Нуу, Сценаристы, забывшие написать серию покороче, мы, забывшие сделать более короткие съёмки и сыграть поменьше...(Смеётся)

🔹Как давно Вы не снимаетесь в сериалах?

🔸Уже 3-4 года.

🔹Почему Вы снова "потерялись" [пропали с экрана]?

🔸Я не могу каждый год работать в новом проекте, потому что я не могу так быстро перестроиться (дословно-подготовиться). Если я работаю два года подряд, то после этого мне обязательно нужно два года перерыва. Я устаю сам от себя (дословно-надоедаю сам себе), поэтому мне просто необходима передышка между проектами. Да и к тому же я уже, наверное, постарел и не могу долго работать без перерыва.

🔹Сколько Вам лет?

🔸В мае исполнится 42 года.

🔹То есть Вы телец по гороскопу. Но Вы не выглядите на 42.

🔸По выходным обычно именно так и выгляжу. (Смеётся)

🔹Вы читали "Фи"?

🔸Конечно же!

🔹Все персонажи, которые описаны в книге, словно маленькие Сократы; все всё очень хорошо знают, говорят высокопарными словами. Что Вы скажете по этому поводу?

🔸На самом деле это книга для саморазвития, и отличительный знак подобных книг - это когда все можно понять [составить психологический портрет] по репликам персонажей. Но речь героев - не единственная причина для прочтения, важно раскрытие всего персонажа полностью, объяснение всех его сторон. Поначалу нам было немного сложно создавать сценарий и делать драму, потому что это означает, что весь внутренний мир персонажей, их высокий и известный всем интеллектуальный уровень нужно реализовать в форме диалогов.
Во время прочтения я прочувствовал на себе и смог наблюдать, что разговоры персонажей, происходящие межу ними, на самом деле и есть отражение их жизненных секретов, которые нужно разгадать.
Crazy  Flutter  bouquet

Crazy Crazy Crazy

Вики,  Hug нещо не мога да се ориентирам къде качихте 2 и 3 епизод с превод   Peace newsm78 Ей сега ще излеят следващата тройка, а аз още тези не съм изгледала...  ooooh!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт