✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Габи, Лили  bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 21:29 от Venetat

# 106
Колегата  Party

Ооо и Каан/Емко от Кара севдата  Party Peace

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 23:49 от Niky Kotceva

# 107
Ама много философия – ‘’златното сечение’’/’’божествената пропорция’’ – ϕ (Фидий) – красота, хармония, съвършенство – Евклид, Питагор, Леонардо и т.н. ...И формулата = ϕ. И прекрасна Серенай.  Обичам го това дечко и много ми е липсвала...
Ps Следя ви отдавна, но явно днес е Денят!

# 108

Асе   bouquet bouquet bouquet

Красота, страст, несподелена любов, съперничество , може би ....да идва 31 -ви  Party Party Party
newsm10
Асе  Hug ,Дани  Hug ,Габи  Hug ,Ники  Hug ,Вени  Hug , много ви благодаря за всички снимки,видео ,гифчета! bouquet Асе  Hug ,сигурно ще има доста философски разсъждения,нали авторката е психолог,но за сметка на това сериите ще са кратки и малко на брой.
Лили  Hug ,и от мен едно голямо благодаря за превода! bouquet
Babka56  Hug ,добре дошла! Laughing
Ами не знам какво да кажа,вие сте казали всичко.Гледах тийзъра три пъти и всеки път ми харесваше все повече...А Мехмет и Серенай са великолепни ,сцената в леглото е много красива и чувствена и хич няма да се оплаквам ако има такива красиви, страстни моменти.

П.П.Ники  Hug ,твоя очакван лайк що така се бави? Wink

# 109
Добър съботен ден  Grinning
И още върхове за Серенай... Party Peace Peace

По данни на VTE за най-популярни и обичани звезди са избрани:
Серенай Саръкая-актриса  Heart Eyes Hug
Бурак Озчивит-актьор  Heart Eyes
Ебру Гюндеш-певица
В анкетата са участвали турски консервативни жени..... ooooh! Grinning Grinning

smile3503 smile3503

Сцената в леглото е предизвикала бурни емоции / има си хас  Wink Whistling/ и е станала най-обсъжданата,а тийзърът  бие рекорди по гледания  Peace Peace Peace

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 12:26 от Niky Kotceva

# 110

"Поздравявам ви за този прекрасен проект и ви пожелавам успех,приятели!" Laughing
Мерием Узерли   newsm53  https://www.instagram.com/p/BRflKklgC7x/?taken-by=meryemuzerlimeryem

Явно на някоя от лекциите на професора са ни завели Thinking а формулата тепърва ще я мъдрят с Дуру  Party Party Party и не само с нея   Wink
Скрит текст:

Hug Hug
Голямо мъдрене ще падне . Laughing
И да се настроим отсега ,че краят за Дуру няма да е щастлив...Ако сценарият следва трилогията. Peace

# 111
Цитат
И да се настроим отсега ,че краят за Дуру няма да е щастлив...Ако сценарият следва трилогията. Peace
Фи....
....Един мъж се влюбва в една жена и светът му се преобръща.Но не любовта го променя,а това,на което той е готов да направи заради нея.
Заради любовта към тази жена,той предизвиква  такава буря,която в края разруши всичко,до което се докосна.
Понякога....
За да започнеш нов живот,най-напред трябва да разрушиш всичко отпреди ...
Вики, много си права  newsm09

# 112

Сред рускините има някои ,които са чели трилогията.Знам от тях част от подробностите...,но повече няма да издавам  Laughing ,за да не се губи тръпката от очакването,а и винаги има възможност сценарият да кривне от първоизточника. Laughing

# 113
Подругите са на летящ старт и за превода smile3502
Имат страхотни попадения Peace  Peace много се смея с тях Wink
Скрит текст:
"...Бееедный Керемка ....ну ты там держись 😂😂😂!!!!"
 Joy Joy Joy Joy Joy
"...Зачем они взяли двух крутых актерооов!!!
Я не знаю за какую пару буду
Но в книге мне больше всех нравился Джан, хотя и моментами омерзительный был, но почему-то интереснее всего читать было именно о нем))) чертов психолог))))"
 Party Party Party
https://twitter.com/eliftekin_SS/status/840517528753434624
Големи скици са  Peace

И Мира е леж от тийзъра  hahaha hahaha hahaha

# 114
Здравейте, момичета.  Hug

Имам запитване ... Имате ли информацията, дали трилогията е преведена на български и в момента продава ли се из книжарниците? Бих имала желания да прочета, тъй като разбирам, че е на психологическа основа, а имам голям интерес към този типаж книги. От сутринта рових из нета, но така и не намерих нищо, за това и реших да попитам вас.

Няма да скрия, че съм много щастлива, че Серенай ще вземе участие в такъв проект.

Приятен ден!

# 115
Привет, девойки  Hug Hug Hug!  

Ники  Hug , благодаря за споделеното  bouquet  Heart Eyes Рускините наистина са много забавни понякога  Grinning някои ....пък други ...като навсякъде  Laughing Laughing

Демек, казвате, краят ще е  ooooh!  А? Еее...не са ми по вкуса такива драми, но ще се гледа  Peace

Вики  Hug , умирам от любопитство   jumpuu  дай малко на ЛС  Praynig

Здравейте, момичета.  Hug

Имам запитване ... Имате ли информацията, дали трилогията е преведена на български и в момента продава ли се из книжарниците? Бих имала желания да прочета, тъй като разбирам, че е на психологическа основа, а имам голям интерес към този типаж книги. От сутринта рових из нета, но така и не намерих нищо, за това и реших да попитам вас.

Няма да скрия, че съм много щастлива, че Серенай ще вземе участие в такъв проект.

Приятен ден!

Габи Hug, и аз я търсих, мила, но не я намерих, което означава, че не е преведена на нашенски. Доколкото разбрах, и на руски не е.  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 14:25 от daniela.qnkova

# 116
Привет, девойки  Hug Hug Hug!  

Ники  Hug , благодаря за споделеното  bouquet  Heart Eyes Рускините наистина са много забавни понякога  Grinning някои ....пък други ...като навсякъде  Laughing Laughing

Демек, казвате, краят ще е  ooooh!  А? Еее...не са ми по вкуса такива драми, но ще се гледа  Peace

Вики  Hug , умирам от любопитство   jumpuu  дай малко на ЛС  Praynig

Здравейте, момичета.  Hug

Приятен ден!

Габи Hug, и аз я търсих, мила, но не я намерих, което означава, че не е преведена на нашенски.

Ясно, благодаря за отговора.  Hug

# 117
Габи  Hug ,трилогията не е преведена на бг,тя е почти нова поредица.Фи и Чи излизат през 2014,а Пи през 2015г.  Peace Даже и рускините я четоха в оригинал... когато излезе новината,че Серенай ще участва в екранизацията.

От нашият режисьор.

Озан зевзек Joy Joy Joy  hahaha :По кой ли канал ще го дават,интересно?

А това от Токио.  Laughing Интересни отношения имат двамата със Серенай,за изв време бяха на точката на замръзване,а от края на м.г. пак са топли. Wink  Joy

П.П.Дани  Hug ,сигурна ли си,че искаш да научиш? Wink

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 14:39 от vikktory

# 118
Габи  Hug ,трилогията не е преведена на бг,тя е почти нова поредица.Фи и Чи излизат през 2014,а Пи през 2015г.  Peace Даже и рускините я четоха в оригинал... когато излезе новината,че Серенай ще участва в екранизацията.

От нашият сценарист.

А това от Токио.  Laughing Интересни отношения имат двамата със Серенай,за изв време бяха на точката на замръзване,а от края на м.г. пак са топли. Wink  Joy

П.П.Дани  Hug ,сигурна ли си,че искаш да научиш? Wink

Личи си, че е нова, тъй като, честно казано, до сега не бях чувала за трилогията. Надявам се след време да бъде достъпна и на нашия език, с интерес бих я прочела.
Благодаря за информацията! Hug

# 119

Whistling Whistling Whistling

Абе не са ли заедно на снимки тия  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт