✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 669
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • близо до брега на морето
Габи  Hug , вероятно не си ме прочела както трябва.   Wink
Моля,не бъдете толкова мнителни.  Peace Не съм правила сравнение,паралел и т.н.Пошегувах се,че ни е познат израза.Не е свързан с екранна двойка,а със ситуация от Меджезира-РД на Мира в болницата в Америка и единствения човек до нея-Оркун.  Laughing Спомних си един хубав момент от любим сериал,толкова! Naughty Naughty
А обръщението на Керем наистина е прекрасно,особено онова "мой прекрасен ангел". Heart Eyes
Вики,  Hug Heart Eyes трябваше да се обърнеш към мен, не към Габи Hug Heart Eyes Аз съм тази, която явно не те е прочела както трябва, за което много съжалявам..
Но не обичам недомлъвките, а ти ги правиш често по адрес на Керем и това ме дразни..
Ясно е, че много обичаш Серенай, но така и не можа да приемеш Керем до нея.. Имам чувството, че го смяташ недостоен за нейното внимание.. От сърце се надявам да греша, повярвай ми.. Peace Peace

Извинявам се, ако съм ви помрачила темата.. Praynig Praynig

Отново лека и от мен Hug Hug Hug

Лили Hug
Аз не съм Вики  Wink,ама ти като орлица над Керемчи Grinning Grinning Grinning
То нали знаеш,ние от страната на момичето Party тъщите де Stop ни се носи славата  ooooh! Wink Wink
Ама то за доброто на младите Peace не е с лошо  Heart Eyes
Има една приказка  "Дето е жената,там е и родата"  Wink Wink Wink 
Лека и на теб  Hug

Не съм Лили-ма ще си кажа-както вие си цаните Серка,така и тя си брани Керем.Не виждам нещо нередно,опс пардон-понеже винаги чета нейните постове-без значение в коя тема-досега не съм прочела някъде да напише нещо негативно за Серенай Peace Peaceа това за родата го остави Joy Joy Joyняма сме на едно мнение Joy Joy Joy

# 361
Джан.   newsm53

Лили  Hug ,свикнала съм да си меря много внимателно приказките на сериозни теми.Затова понякога говоря с недомлъвки и се гъбаркам когато ме дразни нещо...  Mr. Green Както Озан ,който минава в режим"правя се на глупак",докато мине кризисния му момента.
Твоя Керем е избор на Серенай,уважавам го.На нея й личи много ,че обича това момче.За него не съм толкова убедена.Това е ,което ме прави резервирана. Peace

# 362
ДеДуууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 363
Цитат
това за родата го остави 35 35 35няма сме на едно мнение 35 35 35
Абла love001 love001 love001
Като дойдат внучетата,ще се коалираме   smile3534

Последна редакция: пт, 31 мар 2017, 23:26 от Niky Kotceva

# 364
# 365
# 366
Младите нали са хепи останалото е бош лаф. Peace Heart Eyes
Много ме яд,че не мога да гледам и чакам с десет очи.Чета чудни коментари относно сериала.
Аз съм толкова щастлива,че толкова звезди отидоха и видяха проекта дори и такива които аз не долюбвам чак ми стана приятно. Party Party Party

# 367
Пууу,как пък някоя добра турска душа не качи поне 1 серия  ooooh! Praynig Praynig
Хайде бе,Дидка,къде се губиш  Hug

# 368
Пууу,как пък някоя добра турска душа не качи поне 1 серия  ooooh! Praynig Praynig
Ще чакаме Никчо аз ги дебна на всякъде  hahaha Whistling

# 369
# 370
# 371
# 372
Серенай така ми напомни с визия на Йешим на галата то и на промо снимките чак приятно ми стана по едно време ми идеше да напиша в туитър Йешим е жива хора  hahaha Heart Eyes Crazy

# 373

Хайде бе,Дидка,къде се губиш  Hug

Абе тука съм чета ви ама нямам много време,че превеждам един сериал и гифовете гледам да ги насмогна и отделно лудница у нас иначе ви чета.Още дори филма не съм гледала такова време да нямам  ooooh! Mr. Green Stop
Ози как ни спаси от дърдоркото то вече главата ми щеше да се пръсне.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт