✫ ღ Serenay Sarikaya ღ - Серенай Саръкая / В очакване на Fİ,Çi,Pi - Тема 14

• 66 645
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Hug Hug Hug

Твоят човек може и да не ми е симпатичен на външен вид, но пък е много талантлив Peace Красота не му трябва Laughing
Crazy Crazy Crazy
 smile3544 smile3544 smile3544

Шопич, приятно ми е! Аз си падам по захаросани красавци, клише уви... какво да се прави Joy
action032  Joy Hug
Баш ми е драго!
Пък за болднатото - хади тогаз, буйрум!  Crazy

Скрит текст:
Фирма „Захарни заводи”
ти поднася на тепсия
шест типажа „мамма миа”...  Crazy Crazy Crazy

Графикът е начертан,
само следвай този план:  Wink

Първо със Марлон Тексейра –
с монокини към Мадейра;
после захарчето Чико
ще те води в Порто Рико;
готиният Шон О’Прай
ще те гали на Хавай;
с Дейвид Ганди пък в Париж
седем нощи ще преспиш…
С лъскав гринго – Бени Хил -
ще се веселиш край Нил;
И десертът – макарена -
страстно с Джон Кортахарена…
Стига толкоз! Друг път пак!
Може с моя Маниак…  tooth tooth tooth smile3544 smile3544 smile3544   

Лули,  Hug идвай, хади, де! Три е повече от две!  hahaha Можем да се наречем клуб "МанДжа"  hahaha  Party  Joy

Joy Joy Joy
Шопи  Hug ,каква е тая дългосрочна програма, която си спретнала на Рени? Shocked Пращаш я по всички краища на света... ooooh! ,вземи да я съкратиш малко. Joy Joy

Serenay Sarıkaya - InStyle Nisan 2017 - Kamera Arkası  https://youtu.be/YMjWSOKcE3A

ooooh! ooooh! А вашия Джани е като паяк,който заплита много коварно в мрежите си Дуру  #Crazy под носа на Дениз.

# 451
 newsm08 Такова слънце е .

# 452
Ха пак здрасти Grinning Grinning Grinning

Шопич  Hug следя си го аз него Wink Wink лудата прелест Джанко  Whistling Heart Eyes

И двете щури красавици  Party

Ако и Бушра им се върже Praynig  smile3508 smile3508

newsm10 newsm10 newsm10
Евалла,бай Клуни  Peace Peace Peace чоок калабалък,чок парса  smile3501

А и Мемо да не ми се сърди за Дениз  smile3503

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 19:59 от Niky Kotceva

# 453

Скрит текст:
Шопич  Hug следя си го аз него Wink Wink лудата прелест Джанко  Whistling Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10

Евалла,бай Клуни  Peace Peace Peace чоок калабалък,чок парса  smile3501

Ники  Hug ,тази не е ли Еджето? newsm78

puhutvBizi izlediğiniz için sonsuz teşekkürler ♥️ @ayyapim
PuHu благодарят от Инст си за големия интерес към сериала.  newsm10  https://www.instagram.com/p/BSdnOl7AKB9/?taken-by=puhutv

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 20:16 от vikktory

# 454

Скрит текст:

newsm10 newsm10 newsm10

Евалла,бай Клуни  Peace Peace Peace чоок калабалък,чок парса  smile3501

Ники  Hug ,тази не е ли Еджето? newsm78

Същата  smile3502  newsm68 видях я в Инста-й  Peace
Я как танцят с Керо  Laughing Laughing Laughing
А пък нашата ухажвана от официалният представител на канал Mega в Кан- Хуан Игнасио Винсенте  
awesome to meet you @SrnySrkyResmi #medcezir #phi
newsm09 smile3521  smile3525

И Приливче отбелязал,сладур  newsm47 smile3534

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 20:52 от Niky Kotceva

# 455
 newsm09 Еджето и тя страшна купонджийка се оказа. Joy Joy hahaha След Ушко награби Мемо.  ooooh!  Фотомимито е Серенай ,предполагам. Joy Joy

# 456

Ама си ги харесвам  Peace Peace но Stop съжалявам,че и Озан не е там  Crossing Arms щеше да е още по щур купон  Wink Party Party

Правят ,струват и все към екипа на другия  Party Party Party

Последна редакция: вт, 04 апр 2017, 22:00 от Niky Kotceva

# 457
Добро утро! Hug

Идвам с две гифчета на Серенай и Керем, този път не мои, но няма как да ги пропусна, тъй като са прекрасни! Heart Eyes Гифчетата са от Туитър, за това ги пускам като линк.

https://twitter.com/kuzeydekayboldu/status/848880963404926976
Много сладък Керем тук ... Пита Серенай: Щастлива ли си? Heart Eyes

https://twitter.com/Kerem77bursin/status/848186086354554880
Ама, само как си гали по косичката Серенай. Heart Eyes

https://twitter.com/kuzeydekayboldu/status/848983526527598593
Репортерите: Ние успяхме да ви снимаме, можете ли да я целунете отново. И Керем: Моля? #Crazy Laughing

# 458
И репортерите, както винаги настояващи да узнаят всичко и всички, успяха да интервюират Керем, през вечерта на галата на Фи. Ето няколко видеа, пак от Туитър, за това са като линк, с превод. Доста са, за това ще ги пусна в няколко поста. Позволявам си да ги споделя с вас, защото Керем каза много хубави думи по адрес на красавицата ни и проекта й.

Това е първото, със Серенай.

https://twitter.com/KeremBrsnFans/status/848144945705869313

Керем: Според мен, това е нещо прекрасно. Те са пионери в този сектор, защото направиха такъв проект. И ние, като хора от този сектор, сме много щастливи от този проект и го подкрепяме.
Репортер: Керем бей, вие сигурно сте отишли на сета и знаете какво ни очаква?
Серенай: Да, веднъж дойде.
К: Ааа, значи е трябвало да отида повече. ОК, броят се дните.
С: Ами той прави такива сладки неща и винаги, когато идва (тука явно казва нещо, но не го дават) ...
Р: Знаем, че Серенай пресъздава образа на една танцьорка, но докато едничкият й любим я хвали, тя се чувства много щастлива.
Керем: Тя се труди много, отдаде се на тази работа. Независимо дали става въпрос за танци, гимнастика. Тя е човек, който вдъхновява. Такъв, който взема много на сериозно работата си. И право да ви кажа, аз много уважавам това. Нещо прекрасно е това, човекът да теб да е толкова успешен и в същото време да е толкова трудолюбив.Това е нещо наистина прекрасно.
С: Колко си сладък!
К: Не, не, казвам, че ще се получи нещо невероятно.
Р: Ние дадохме отлична оценка за визията на Серенай тази вечер, а любимият й дали я хареса така?
К: Не само тази вечер, тя винаги е много красива. Наистина много красива!
С: Аз в момента съм много развълнувана и разбира се съм голяма късметлийка, че Керем ме подкрепя толкова много. И съм много щастлива, че мога да споделя това с вас.

# 459
Това ще го пусна в скрит текст. Тук предимно говори за Фи и актьорската професия, като цяло.

Скрит текст:
Керем: Това е нещо много хубаво. В същото време това, че ще си излъчва по интернет, ти дава възможост да излезеш от кутията.
Водещата: Преди малко Серенай го каза много хубаво. "Ние, актьорите, сме свикнали да снимаме епизод от 120-150 минути и сега при това положение актьорът е длъжен да бъде много концентриран." Права е, нали?
Керем: Да, абсолютно ... Тогава си длъжен да идваш по-дисциплиниран на сета. А при сегашното положение, за съжаление, сета ти свършва в четири сутринта, отиваш вкъщи и после пак трябва да се връщаш в девет на сета. И нямаш време да се подготвяш за сцените, които ще снимаш в този ден. И при това положение, естествено, като актьор започваш да се питаш: "Аз какво правя? Ако няма да мога да се концентрирам, както трябва, ако няма да мога да работя пълноценно?"
Водещата: Ако няма да мога да дам максимума от себе си?
Керем: Точно така. И според мен, това важи за всеки. Режисьорът, като погледне някоя, сцена да каже (Чух нещо на АЕ, но не мога да чуя много добре, за да разбера какво точно.) Защото в края на краищата минутите са само 60. Ние сме свикнали да снимаме епизоди от 120-150 минути и затова можем да кажем, че тези 60 минути асболютно няма да ни затруднят ...

https://twitter.com/spiritinsati/status/847902129901764608

Керем: Красивото там, което при нас го няма, а именно, за съжаление, нашите сериали не са по 60 минути.
Водещата: Сигурно, всички ви приятели казват това.
Керем: Да, точно искам да кажа това. Такава работа, като Фи, ни показва, че от нас, може да излиза нещо много по-качествено. И аз винаги съм казвал това. На сета, дори и да не искаш, се натъжаваш за това положение. Защото, от една страна се ограничаваш, от друга биваш възпрепятстван. Минутите са много дълги, трябва да успееш да заснемеш епизода, още много други работи и в един момент актьорът не може да покаже, както трябва актьорските си умения, режисьорът не може да заснеме сцената, както иска. С други думи, всички от екипа просто не можем да направим онова, което искаме като качество. И затова, е нещо прекрасно да видим такъв проект като Фи. Имаме си качествена работа в интернет. И това е нещо много важно. Може да се превърне в предпоставка за извършване на неща от интернационален характер. Да се работи съвместно с чужди продукции. Защото, в края на краищата, тази платформа представя такива възможности. Всеки, навсякъде, може да гледа тази платформа. Това е нещо много важно ...

# 460
Здравейте, момичета! Благодаря ви за всичко споделено Hug Hug Hug. Да се изкажа и аз за сериала, който изгледах 1 серия снощи, еми просто страхотен типично в мой стил. Красиви двама влюбени, психопат криещ тайни, журналистка ходеща по петитите му, и многострадална студентка, може би влюбена в преподавателя си. Перфектна игра на всички, Серенайка моята любимка за пореден път ме изуми, танца беше уау, Дуру готина и малко потайна, Мехмет си го харесвам още от ВВ, но тук още по готин, и накрая, но не на последно място Озан Гювен,гледала съм го като Рустем паша, еми нищо общо Джан Манай му е паснал страхотно.Погледът му, когато видя Дуру беше изпепеляващ, много ми харесва образът му,но си е луд за връзване и не ми се ще да нарани Дуру. Засега толкова. Много са готини в Кан.[imghttps://pbs.twimg.com/media/C8mHRN7XUAAcO4W.jpg
http://][/img]   

# 461
Добро утро, девойки  Hug Hug! Синан  Hug Hug

Габи  Hug, страхотна снимка!  Party Party Party
Добро утро! Hug

Идвам с две гифчета на Серенай и Керем, този път не мои, но няма как да ги пропусна, тъй като са прекрасни! Heart Eyes Гифчетата са от Туитър, за това ги пускам като линк.

https://twitter.com/kuzeydekayboldu/status/848880963404926976
Много сладък Керем тук ... Пита Серенай: Щастлива ли си? Heart Eyes

https://twitter.com/Kerem77bursin/status/848186086354554880
Ама, само как си гали по косичката Серенай. Heart Eyes

https://twitter.com/kuzeydekayboldu/status/848983526527598593
Репортерите: Ние успяхме да ви снимаме, можете ли да я целунете отново. И Керем: Моля? #Crazy Laughing

Благодаря ти за тези чудни гифчета и преводите на репортажите със Серенай и Керем на галата  bouquet bouquet bouquet Прочетох те в групата на Керем вчера  Peace  

Вики Hug Hug, страхотно е клипчето от сесията за ИнСтайл  Peace Н`ам колко пъти го въртях, залепи ме   Heart Eyes  Серенай наистина блести  Heart Eyes
Благодаря на теб и на Ники  Hug за снимките от купонЯ в Кан  bouquet забавлението е било на макс  Peace

Шопич  Hug , пак си ги наредила, амаааа.... Laughing  Peace  bouquet
Асе, Лу, Бабче, Вени, Криси  Hug Hug  Hug Hug Hug

# 462
Добър ден  Grinning
Благодаря,момичета за всичко красиво и романтично,което сте постнали  Hug
Габи,  Hug за Керем Peace
Туй не може да не го повторя  Heart Eyes

Ама Айшето следииии.... Wink Wink Wink
Скрит текст:
Нетърпелива съм да видя следващият му ход  Praynig ooooh! Party

Искрено и лично  Whistling Whistling Whistling Серенай за пореден път доказва,че има усет към проекти  newsm10 smile3501 smile3508

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 10:38 от Niky Kotceva

# 463
Привет  wavey wavey
Благодаря за всичко споделено  bouquet bouquet bouquet
Аз още не съм изгледала сериите. чакам превода  Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 464

Вени  Hug, и аз си бях заплюла твоя гиф  Joy Joy,изпревари ме на финалната линия.

Габи  Hug,много хубава снимка на СерКер си ни сложила за "добър ден".Благодаря,мила! bouquet
Мерси и за преводите на репортажите.Хареса ми казаното от Керем,най-вече

Керем: Според мен, това е нещо прекрасно. Те са пионери в този сектор, защото направиха такъв проект. И ние, като хора от този сектор, сме много щастливи от този проект и го подкрепяме.

Керем: Тя се труди много, отдаде се на тази работа. Независимо дали става въпрос за танци, гимнастика. Тя е човек, който вдъхновява. Такъв, който взема много на сериозно работата си. И право да ви кажа, аз много уважавам това. Нещо прекрасно е това, човекът да теб да е толкова успешен и в същото време да е толкова трудолюбив.Това е нещо наистина прекрасно.
За първото,докато гледах галата онази вечер се възхищавах на сплотеноста и амбицията на целия сектор да изведат на ново ,по-високо ниво дизипроизводството,да просперират.Много приятно беше да видя толкова много ,успешни и уважавани играчи заедно като един да застават зад обща кауза и... ми стана някак тъжно за нас... Confused
За второто,за първи път,най-после, чувам Керем да говори с такава конкретика за Серенай... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт