Диета със зелева супа VI

• 53 326
  • 314
  •   1
Отговори
# 300
Някой на диета в момента?
На ден 2 може ли зеленчуците да са на пара?

# 301
# 302
Започнах я на 3-ти април.
Днес е ден 4. Това са резултатите до момента по дни:
Начало: 03.04 63.1 кг (в МЦ)
04.04 62.5 кг об бедро 56.5 см
05.04 62.1 кг об бедро 56 см
06.04 61.8 кг об бедро 56 см
 Целта ми с този режим е да сваля на 60 кг, а крайната ми цел е 58 кг, колкото е обичайното ми тегло.

# 303
Хляб може ли да се яде?

# 304
Категорично НЕ

# 305
Mimeto, благодаря!

# 306
След ден 4 съм общо минус 2 кг, което е прекрасно, но като мерки имам само половин сантиметър разлика.
Реално обиколките са по-важни, защото размерът на дрехите зависи от тях 😁
Остават ми още 3 дни, надявам се да са достатъчни за още 1 кг и 1 см от обиколките.🙏

# 307
Момичета Желая Ви успех, и аз не вярвах че ще сваля седем килограма, но ето факт едно време когато бях млада беше по-лесно, но и сега съм доволна.

# 308
Май само аз съм режимна в момента 😁

# 309
И аз започнах диетата, прочетох тук коментари  и слагам тиквичка, чушка, 2 бульончета, чесън, освен зелето и лука. Правя и застройка. Харесва ми. Прегрешавам къде с малко сирене, къде с някоя ядка. Прави ми впечатление, че се засищам със супата, а мислех, че щом е супа и я хапвам без хляб, постоянно ще съм гладна. Кантарът все още не е мръднал, но поне стомахът ми е по-малко надут. Прави ми впечатление, че след като я хапна, скоро след това търча до тоалетната и хубаво се пречиствам. При вас как е?

# 310
Здравейте има ли някой на диета

# 311
Здравейте има ли някой на диета

Аз от вторник ☺

# 312
Аз минах през режима със супата. После спрях месото, млечните, хляба и всичко със глутен, минах на салати, плодове, постни ястия и сега съм 47 кг....

# 313
Аз минах през режима със супата. После спрях месото, млечните, хляба и всичко със глутен, минах на салати, плодове, постни ястия и сега съм 47 кг....

А колко пъти правихте диетата със супата и колко смъкнахте като см и кг с нея?

# 314
Около три седмици бях на зелевата супа, като бях стриктна само първите 10 дни. Много малко свалих с нея-около 3- 4 кг. ( но аз съм на 50 год.) Обиколките на тялото не съм ги мерила. Но зелевата супа ми послужи за старт- след нея спрях месото, млечните, яйцата, хлебните изделия( сладко много не обичам), пакетираните храни и полуфабрикатите( карам сутрин на сок от стъблена целина и наблягам основно на големи салати и тук - там някой плод) за две седмици отслабнах рязко. Сега включих готвени храни- от картофи, фасул, леща и пр., защото не искам да съм като скелет. Смятам че лятото е подходящ сезон за детокс. За зимния период не знам дали няма да ми се възвърне апетитът за "вредни храни".

Общи условия

Активация на акаунт