Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден, мили дами  bouquet Днес се очертава страхотно време навън и дано се задържи по - дълго, че мнооого ми писна от ботуши и палта вече  Sad Със ставането изпих чаша топла вода с лимон и закусих ябълка и половина. Сега си сърбам млякото с кафе и се чудя за обяд какво да е  newsm78 В нас няма нищо и може да преслушам ресторанта до работата ми, ако готвачката е сготвила нещо по - така  Laughing
Чета, че сте дискутирали кренвиршите и да си кажа и аз - знам че са крайно впедни като всички меса, но доста ги обичам особено тези на Тандем. Ям ги обаче доста рядко и то главно, за да залъжа апетита си към тях. И да ви покажа новото рокле  Laughing Не знам защо, ама на живо изглеждам по - височка и фина, може да е от монитора, на който гледам  Laughing А и нещо ми се набиват на очи жилките на врата, които хич, ама хич не ме кефят  Sad Сега ги видях...Ех да можеше да се отслабва само на дадени места...
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16730629_102106417 … 2&oe=592B5CA2

# 106
Сесили, аз също мисля, че храната ти не е ок като хранителна стойност. То е ясно, че ти трябва калориен дефицит, но така няма да издържиш дълго. Може да се храниш с по-малко калории, но по-качествена храна - месо, млечни, яйца и зеленчуци.

# 107
Пу-пу, Георгиева, страхотна рокля и страхотна мацка в роклята. Повече ми харесва от панталона, признавам. С кеф да си я носиш.

# 108
  • София
Много хубава рокля Георгиева
Омазах се снощи,знам си да не се тегля,като видя минус и юруш на количеството.
Днес ще тренирам.

# 109
Пу-пу, Георгиева, страхотна рокля и страхотна мацка в роклята. Повече ми харесва от панталона, признавам. С кеф да си я носиш.

Благодаря ти  bouquet

# 110
Добро утро на всички bouquet
Георгиева, изглеждаш прекрасно Heart Eyes
Аз съм болна и направо не мога да стана от леглото. Изобщо не знам как ще ходя да тренирам днес, а не ми се ще да пропускам.

Закуска - 2 кивита с малко кисело мляко
Обяд - пилешко филе на тиган със салата( бейби спанак, рукола, краставици и домати.. мисля да не слагам авокадо, защото е с доста мазнини. Но пък четох, че то може да замени лъжицата зехтин. Нв знам какво да направя  Confused)
След обед - 30 грама хляб с извара
Вечеря - риба тон със салата

Ще гледам да пия повече чай днес, както и вода, въпреки че като съм болна изобщо не ми се получава.

Успешен ден на всички bouquet

# 111
Sunny29, консумирам всичко изброено от теб, просто тези 2дни така се случи. Simple Smile
Снощи съм яла на вечеря само месо. Кюфтенца от домашна кайма и за десерт, сини сливи.
Но се старая месото или яйцата да ги ям веднъж на ден.

georgieva88, хубава е роклята, само смени чорапите с графитени. Simple Smile

# 112
  • тук и там
Георгиева,страхотно изглеждаш.Женствена фигура,със извивки където трябва. Peace
Вчера изкарах безвъглеходратен ден.Днес ще видим.Мисля да направя една кратка тренировка,колкото да не е без хич,но тази седмица ще е така.Напрегната седмица ми е-да свършва най-накрая ..До Великден не  се очертават и повече поводи за богати трапези и сладки изкушения,така че влизам във подходящ период за отслабване.
Сиска,Зизу,Зетче,sun sea и останалите(не мога да ви изредя всички )..къде се изгибихте?Заради вас ще взема да  зарежа въглените,та да се засичаме по-често,ако не тук-във други теми,където евентуално се подвизавате Simple Smile

# 113
  • Козлодуй
Георгиева да се присъединя и аз към поздравите за новата ти рокля и че изглеждаш прекрасно Simple Smile
Аз днес се събудих с +800 грама пък вчера бях сравнително режимна моята талия по последно измерване е 72 см но ще направя основни измервания на 8 март Simple Smile
Deziderata и аз вчера тренирах здраво а и днес - следвам програмата INSANITY на Шон. Т. и се чувствам изтощена Simple Smile Много искам да тренирам с  теб за вдъхновение Simple Smile

# 114
Тук съм аз ама нямам, с какво да се похваля Mr. Green
Целодневното моно не ми се получава, но поне се старая да се храня с по-опростени неща, та може да се каже, че всяко едно хранене ми е монотонно, макар че за деня приемам различни групи храни.
Времето при нас е ужасно ... В един момент топло и слънчево , а в следващия момент става мрачно и хладно  ooooh! Кара ми се колело вече!!! Много ми се кара колело Sad

# 115
Привет, сладурки  Hug
Чак сега успявам да кажа, добро утро, голям юруш днеска от сутринта Simple Smile

За храната - аз също си нося в офиса.. но има дни, в които не успявам ни до храна, ни до ядене да се добера, ама гледам поне кисело мляко да има, че да не стоя съвсем на фотосинтеза.

Моето телешко-варено моно продължава (надявам се за последно днес  Mr. Green). Макар че много добре ми се отразява на кантара  Mr. Green
Но пък ми се очертават няколко пътувания до Унгария този месец... та там ще е гулаш  Joy

Уф, като ви чера мерките (в сантимети) си мечетаяяяяя... ама пак де Simple Smile Има шанс  Laughing

Закуска - 2 кивита с малко кисело мляко
Обяд - пилешко филе на тиган със салата( бейби спанак, рукола, краставици и домати.. мисля да не слагам авокадо, защото е с доста мазнини. Но пък четох, че то може да замени лъжицата зехтин. Нв знам какво да направя  Confused)
След обед - 30 грама хляб с извара
Вечеря - риба тон със салата
За мен си е напълно ОК да сложиш малко зехтин на салатата. Аз си слагам винаги. Включително и авокадото присъства почти на всяка зелена залата.. И много лимон. И без сол Simple Smile Мазнините са си съвсем ОК, когато са на място и от подходящ вид. Не е нужно да рупаш само треволяк Simple Smile

# 116
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Георгиева, изглеждаш Услепително 😂😂😂,много добре ти стои роклето.

# 117
Госпожица Дух, аз приемам съвети, но конкретни такива.
Кое точно не ти се струва ок в това, което съм консумирала 2дни.
За кренвирша - ясно. Аз също го знам.

Количеството, за мен лично и моите цели е ок. Ако го увелича, това означава, че няма да имам никакво сваляне на килограми, а просто задържане на настоящите.
При мен не работят режимите, с които повечето хора свалят килограми. Трябва да се храня крайно оскъдно, за да имам някакъв резултат.

Така просто ще "счупиш"  тотално метаболизма си.Ще дойде време, в което ще ядеш 400-500 калории, а кг няма да мърдат.

Снощи препрочитах "Идеалният метаболизъм"....та малко "теория", ако на някого му се чете7

Скрит текст:
"Метаболизмът е комплексът от всички химически процеси, които протичат в живите организми, за да се създава и поддържа живота.Тези химически реакции контролират доставянето на хранителни вещества до клетките, използването и натрупването на енергия, растежа и размножаването, храносмилането, отстраняването на отпадъци и ...теглото.
Телесното ни тегло е симптом.Това, че имаме наднормено тегло, е сигнал, още един начин тялото да ни покаже, че метаболизмът ни е извън строя.Т.е., метаболизмът ни боледува.
А при болен метаболизъм да се опитваш да отслабваш с разни диети или броене на калории, е все едно да сложиш счупена ръка в гипс без преди това да я наместиш.Без наместване, когато махнеш гипса, тя пак ще си е счупена и изкривена.Т.е., спазването на диета е временна мярка със съмнителен резултат.
За да има трайно и здравословно отслабване, първо трябва "счупеният" метаболизъм да бъде "наместен".Разковничето за достигане и поддържане на нормално тегло е "лечение" на метаболизма, а здравият метаболизъм от своя страна сам ще "свали" излишното му тегло."

Георгиева,    smile3501    Аз от години не съм слагала рокля, изключая лятото по морето, ама за бала на племенницата съм решила да се спретна с едно рокле ....    Laughing

# 118
Не съм съвсем съгласна за счупения метаболизъм, да, може от много лишаване на организма да се повреди метаболизма, но има хора, които от ранна детска възраст трупат повече, макар да не ядат повече от други. Аз бях така, сега едната ми племенница е така.

# 119
Не съм съвсем съгласна за счупения метаболизъм, да, може от много лишаване на организма да се повреди метаболизма, но има хора, които от ранна детска възраст трупат повече, макар да не ядат повече от други. Аз бях така, сега едната ми племенница е така.
Това звучи като "счупен" метаболизъм по рождение....     Simple Smile  т.е., нещо във физиологично отношение не е съвсем както трябва още от раждането/детството.
Чела съм за немалко случаи на пълни деца вследствие на недобро хормонално равновесие.Дали е така, не знам, не съм медицинско лице...просто прочетени факти.

Сериозно, това са думи на авторката, аз само я цитирам.Но ми звучи логично.Щом тялото започне да пълнее/отслабва без кой знае каква промяна в количествата храна, това е симптом, че нещо в работата на метаболизма не е наред.И пак логически, нормално е първо да "излекуваме" метаболизма и да му дадем възможност да самокоригира теглото.
Аз не знам дали съм "излекувала" моя, но е факт, че свалям тегло с добро хранене, без глад и ограничения, без следене на грамажи и калории.

Общи условия

Активация на акаунт