Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 229
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Maroonka, не се притеснявай, днес не се дебелее Simple Smile

# 406
Здравейте, момичета! Може ли да се присъединя към вашата компания? От петък съм на 90ДД, свалих 2,300 кг. Още доста имам да свалям, че добре съм се отпуснала. Crazy Само тази диета имам волята да спазвам, защото не ме лишава от любимите ми сладки храни. Е, последните две години нямах воля и за нея, но този път се надявам да върна формата си, както през 2012 год., когато спазвах 90ДД за пръв път.

# 407
Хаха, щом днес не се дебелее утре за всеки случай няма да се меря Wink

Госпожица Дух, знам има си и такива моменти, и наистина е съчетано със стрес, доста в последните дни.
Работа повече отколкото трябва, освен това ми предстоят пътувания, притеснения как ще взема дрехи за няколко сезона в един куфар само и почти целия месец няма да съм си вкъщи. Обожавам да пътувам, но това ми обърква всякакви режими които съм си създала за тренировки и хранене...
Ще се опитвам да тичам или фитнес, когато имам възможност, много разходки, но нямам идея какво ще ям...а особено гадна е самолетската храна...
В края на краищата ще се забавлявам, но не искам и тотално да си прецаквам постиженията до момента  Confused

# 408
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз днес си направих за закуска 2 палачинки с овесени ядки(2 яйца 40гр. овесени ядки,50гр. пр. мляко и 40гр. газирана вода)Държаха ме до следобеда сита.Май само това ще закусвам. Simple Smile

# 409
  • На топло
Дара - добре дошла в темата.
Госпожица Дух - аз мислих, че е нещо извън форума  Peace
Мароонка ( май не написах правилно името  Crazy ) приятно пътуване.
Ще пиша отново в понеделник. Мисля, че в началото от режима бях по-сериозна, а тук от една седмица
съм се отпуснала, все гриза нещо. Ще се стягам!
Хайде хубави почивни дни, без много калории  Mr. Green

# 410
# 411
Добро утро момичета, днес освен национален празник е и мой личен (не е рожден ден), та реших да ви почерпя с.... рецепти Grinning Изглеждат прекрасно  Whistling
iv6 - Има много инрересни статии относно проблема с мазнините и холестерола. Мисля че мита за мазнините е развенчан още преди години - нали на това се основан високо мазнинния режим. А захарта, чела съм статии в най-обикновени списания тип "жената днес", само че от миналия век, в които се обяснява как захрта е полезна и трябва да хапваме с чаени лъжички директно захар. А сега им казват бялата смърт на брашното, солта и захарта.  А до колко е лесно да изманипулираш едни научни уж изследвания ми показа филма "нож или вилица" - не че не е възможно и неговите автори да грешат, но поне ми беше много интересен.

Аууу всичко ме боли днес от мускулна треска  Embarassed и това ме прави довлна  Laughing

# 412
Добър ден и честит празник, момичета  bg
Тъй като днес е почивен ден, напраих сутрешна тренировка на гладно на кроса  Grinning Реших да премеря мерките, макар да съм пред МЦ, но тъй като не бях яа от снощи в пет и се потих стабилно и снощи и сутринта, сантиметърът показа 62 талия, 93 дупе и 54 бутче.  Sunglasses Не съм сигурна обаче до колко е реално, по - скоро съм изхвърлила вода, но ме зарадваха тези мерки, че напоследък почти всеки ден хапвам шоколад по две - три квадратчета  Embarassed Обаче вече ще го поспра малко, че капка по капка и океан става  Joy До сега съм смушила две ябълки и си допивам млякото. Сутринта на гладно - чаша топла вода с половин лимо, а за обед гледам тате ще прави пържолки  Heart Eyes Ще се пооблажа въпреки поста hahaha

# 413
Не е нещо ново.....
Аз например никога не съм бягала от мазнините.Още когато бях на 18, в далечната 1984    Mr. Green  , за бала си свалих около 10 кг за три месеца, орязвайки тесто и захар от храната.А мазничко си ядях, и мама, и баба си готвеха предимно с домашна свинска мас.Идея си нямах тогава от диети, съставки на храната, съотношения В-М-П, просто интуитивно някак си знаехме, че се дебелее именно от тесто и захар.

Относно диетите и празници, поводи, социални събития, пътувания....
Скрит текст:
Аз съм на "диета" от една година вече.И нито един празник, повод или пътуване не ме подмина.И някак успявам да съчетавам диетата със социалните ангажименти.Ние у дома на Великден например имаме традиция да закусваме козунак, курабийки с кисело мляко, варени яйца....Ами, насладих се максимално на това удоволствие.Като естествено, компенсирах с по-лека и нискокалорична храна в следващите ден-два.По същия начин и за РД на децата, на мъжа ми, хапнах си тортички чез грам вина и чувство на угризение.Да не споменавам моя 50 РД, дали някой си мисли, че съм яла само пържолка със салата?    Mr. Green
А пък да не започвам коледните и новогодишни празници, на които по традиция правя несметни коледни бисквити, щолени, Буш дьо Ноел, класическите сладкиши с много ядки и сушени плодове, баклава, торта.......и пак нищо не си отказах.За да не изаждам промишлени количества от сладките вкусотии, гледах да съм добре нахранена с полезната храна-разни меса, салати, предястия.....
Да, има го момента със задържане на отслабването, но за себе си съм приела, че това е част от цената, която ще платя, за да мога да превърна този начин на хранене в дългосрочно начинание.
Може би, ако бях орязала тези моменти, резултата ми до момента щеше да бъде още по-добър.
Но пък не съм сигурна, че ако бях си поставила за цел да съм изключително стриктна, дали вече нямаше да съм се отказала.Защото при мен каквото и да било, наложено със забрана или усещане за тормоз, обикновено няма шанс да се задържи и се проваля.
Та, така, не смятам и този Великден да си откажа пухкав, дъхав козунак, или любимите курабийки по рецепта от майка ми.
Утре съм на Тодоровден, домакинята готви повече от прекрасно и смятам да се насладя на всяка една хапка, включително и на десерта.
После-компенсация.    Laughing

# 414
Здравейте момичета и честит празник  Hug

Аз вчера направо се разбих от ядене. Дори ме е срам да си призная какво количество въглехидрати поех и то само да 2 часа  Embarassed Естествено днес ми излезе през носа на тренировката, защото съм задържала вода и ми беше много тежко. И въпреки това се чувствам много добре - позитивна и заредена с енергия  newsm44 Днес най-вероятно и утре ще сме на телешки език с масло и салата

А за ПМС-то съм измислила как да си утолявам мерака за сладко - ще си взема цедено кис. мляко и ще го правя с течна Стевия, сушени червени боровинки и кокосови стърготини или ще си правя домаше яйчен крем със Стевия. Дано успея да удържа, че този период наближава  Rolling Eyes

Усмихнат ден на всички  bouquet

# 415
Честит празник на всички ни  bouquet

Най-хубавото на нашата тема е, че съжителстваме дружно хора с най-разнообразни режими, възрасти и т.н. Моля, нека да не вадим научни статии, защото такива могат да се представят в защита на всяка теза.
Дори и да си специалист по хранене или биохимия, пак ще си повлиян от собствените си разбирания и личен опит. Никой не може да каже и докаже кое е абсолютната истина  Hug

sun sea, каква воля, моля те  Joy тез килца от какво са  Simple Smile  Няма да си признавам предната вечер колко шоколад изядох  Embarassed
Духче, виж и упражненията на Джо Дилън, за които писах  по напред в темата. Точно за ръце са и можеш да ги съчетаеш с пътеката. И честит личен празник днес  bouquet За мен втората тортичка, моля  Simple Smile
Пътешественичките, наслаждайвате се на преживяванията, не го мислете толкова предварително.
Амур, това е правилния подход  bouquet независимо какъв  режим сме избрали да следваме  Heart Eyes

Меню за вчера
Скрит текст:
З- парче от пицата с блат от кайма/около 130гр сурова кайма/, кремче от дом кис мляко половин буркан, около 120гр извара и суп л протеин на прах с вкус на шоколад; кафе с 2чл маскарпоне
- кафе с 2 чл маскарпоне
О- последното парче от пицата, чери доматки, 125гр моцарела, маслини; малко маскарпоне/общо с това в кафетата около 80гр/
СЗ- дом кис мляко, хапка дом суджук, 1 панирана печена червена чушка
В- 3 яйца на очи, 3 панирани печени червени чушки; салата маруля, зелении разни други, зехтин, лим сок, ябълков оцет

# 416
  • София
Здравейте, момичета, не съм писала отдавна. Нещо изгубих настроение с това стопляне на времето, ходих и по магазините за нови дрехи, в нищо не се харесах как ми стои и в крайна сметка абсолютно нищо не си купих.

Иначе отслабвам, сутринта бях 59,5 кг, тренирах и усилено миналите дни - всеки ден ден тичане по поне 5 кг + силови тренировки у дома. Най-много май ме тормози увисването на ръцете, несъразмерни са ми с тялото - правя всеки ден лицеви опори, трицепсово разгъване, планк, V лицеви и кофички. Както и ако имам в тренировката и други, но те са бонус. Усещам вече мускули, но са някъде там под всичката кожа.

Отделно правя и предизвикателството на Фитнес у дома за корем:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16938586_765325243 … 7&oe=59716DCF

Тренирам и с Руми два пъти седмично.

# 417
  • тук и там
Кайсия, много забавно разказваш  Simple Smile Искам снимка с кожения панталон
Заповядай!Че къде и аз без кожен панталон! Mr. GreenТова че съм със широка риза обаче не е случайност! Копчето  си е още  на мястото след тържеството!Не кихах!
Скрит текст:
Simple Smile
Честит Празник,момичета!
Снощи не успях.Нещо повече-имах чисто емиционално хранене!Истината е,че доста се отчаях,като си видях (многократно) телесата в пробната.За няколко месеца,успях да затрия почти година труд.Нещо повече-изглеждам по-зле от преди на тези килограми май..С други думи-не само съм качила,ами съм качила предимно мазнини.И не изглеждам добре по телеса... Embarassed.Та доста работа ме чака!От тук нататък съм решила-повече действие и по малко-приказки!

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 17:27 от Kaisia

# 418
  • някъде
 Hug с теб сме почти еднакви на кг и см, само че ти изглеждаш по-добре от мен Peace
Днес ми е трети ден “диета“ и засега върви добре, не искам да се меря, за да не се разочаровам и да зарежа всичко. Дояде ми се преди малко нещо сладичко и понеже гладът не се повлия от банан и ябълка си забърках чаша кисело мляко с какао и кокосови стърготини.

# 419
  • тук и там
Показвам си тоалета,Д и д и!И най-вече чантата Wink Hug Иначе -килограмите са си килограми.Освен ако не се занимаваш професионално със спорт,или почти професионално.77 кила на 167 см няма как да изглеждат  кой знае колко добре на което и да било тяло-това ни е ясно на всички.Ами да се стягаме!Какво друго мога да кажа..

Общи условия

Активация на акаунт