Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 247
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета и Честита Баба Марта  Hug

Кайсия - мисля, че няколко свободни дни по време на 90 ДД няма та те съборят кой знае колко. Тази диета помага килограмите да се свалят бавно и след нея килограмите се задържат или се качват пак бавно. Не е, като бързата диета, така че не мисля, че ще ти се отрази, ако се отпуснеш и си празнуваш така, както ти харесва. Само гледай да внимаваш с количествата  Peace

Духче - това което си написала страшно много ми харесва  Heart Eyes

Номерче - това с шоколада звучи, като покана за рая. Ако вляза вътре ще съм, като катерицата от Ледена епоха, когато попадна на острова с жълъдите - ще скоча в някой шоколадов шадраван и ще плувам, ще плувам, ще плувам......  Joy
А относно Кангото - потърси си къде водят хубави тренировки, защото тренировките не са еднакви навсякъде, а като попаднеш на некадърен инструктор само си даваш парите на вятъра. Аз така попаднах на една, която беше пълна скръб и се отказах  Tired

Относно ВМ НВХ - тъй като от всякакъв вид въглехидрати /основно от бързи/ задържам вода, то тях за момента почти напълно съм ги изключила от менюто си /само зеленчуците съм ги оставила/. Обичам плодове във всякакъв вариант /сурови, фреш и т.н./ обаче и те ми действат по същия начин. Така че искам или не трябва да ги избягвам, ако искам скоро да облека някоя хубава рокля

Относно домашните упражнения - ето едни страхотни упражнения със собствена тежест и с леки гирички за ръцете, които съм правила и са перфектни за домашни условия. Аз съм ги нарекла "Упражненията на лудата рускиня" защото тази жена е истинска машина
https://www.youtube.com/watch?v=b-cPg737EQk&feature=youtu.be

Аз вчера ходих на спининг. Толкова ми е приятно, толкова много ми харесва, толкова добре се чувствам след това, че мога да го правя всеки ден /дано така да си остане, че на мен всичко ми омръзва бързо/. Даже снощи сънувах, че съм на спининг, но толкова много ми се спи, че съм заспала на колелото и се ядосвах, че съм пропуснала цялата тренировка  Joy
Утре пак съм там - даже нямам търпение  newsm39

Иначе съм решила да съм стриктна до 08.03. и тогава да си позволя малко волност за празника  Flutter
За началото на април трябва да съм в топ форма или поне максимално да съм се доближила до нея, защото съм на едно много официално парти с много хора и искам да съм зашеметяваща  newsm03

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 16:36 от Вяра - Н

# 391
Миналата година след 90-дневната за три месеца, тъй като не спазих почивката, качих 10 кг. А всъщност започнах да смесвам в някои дни, без да променя драстично количеството на храната. Но след 90 дни организмът ми се чувстваше ужасно, не успях да продължа. На сегашния си режим съм вече 7 месеца и не се чувствам така.

# 392
  • тук и там
На шопинг бях днес.Ще има тържество по случай 3-ти март,та реших да се издокарам със нещо ново.И изпаднах в ужас и потрес,като влязох в съблекалнята и като видях тези телеса и ми стана лошо..Буквално!
Може и това че не бях  яла да допренесе малко за прилошаването,но по-скоро и от двете.. Mr. GreenИзядох три бонбона ментос и се осаферих..Имах ябълка във  чантата и една вода,обаче -как ще седна да ям,като няма да ми остане време  да обикалям..Пиенето на вода -и то отнема време,да ровя сега във чантата,викам няма де е!Панталон не намерих подходящ за моята снага във целият Мол.Имаше номера -ама бях "красота"  от всякъде със тези "богати" от към материал бедра. ooooh!За  Коледа-можех да се пъхна във 40-ка(разбирай 42,защото аз все на немски марки налитам,те като че ли повече имат дрехи за хора,а не за французойки)-днес не можах да вляза..или поне да вляза в тях,без да преливам от всякъде като добре втасало тесто.Утре ще отивам със коженият панталон,който направо ще се пръсне по шевовете и трябва много да внимавам да не кихам!!!Напазарувах добре иначе-сдобих се със два броя ризи и едно сако(да компенсирам заради долната част). И козметика и чанта.( това вместо антидепресант).Подозирам,че ако ММ види етикетите им -той ще има нужда от антидепресант,за това мисля да не го тормозя със споделяне кое колко струва.. Mr. GreenСега си пия Кефира  и мисля на него да си  остана, с надеждата че няма да ми се пръсне панталона утре по време на тържеството! Embarassed

# 393
Ох, аз пък тъкмо се похвалих, че всичко върви наред и реших да се самовъзнаградя с един пакет малки меденки и 1 шоколад Милка. Сега ми е много тъпо  ooooh!

# 394
  • някъде
Кайсия, много забавно разказваш  Simple Smile Искам снимка с кожения панталон  Hug
Аз съм доволна от днешния ден (въпреки, че още не е свършил  Mr. Green). Днес бях по магазините, но изобщо не гледах нищо за мен, защото на това стройно и фино тяло нищо не му седи добре. Като/ако позаслабна ще се възнаградя  Crossing Arms

# 395
Добър вечер, момичета кокичета  bouquet Днес мина много добре от към ядене - закуска - ябълка и прясно мляко, обяд боб с пушено месо - беше мнооого вкусен, следобед малко бадеми и за вечеря овчарска салата и ябълка. Изкарах час на кростренажора като редувах висока степен на натоварване и ниска и сега имам чувството, че ще изпия океан вода  hahaha Днес пристигна едно панталонче от сайт, който редовно поръчвам и се оказа, че Л размер вече леко хлабавее Sunglasses Но може и от материята да е де  Laughing Днес рязко ми се прияде детско плодово пюре на Ганчев, но в града ми таз екстра май я няма  Laughing Утре ще потърся все пак. Обожавам тези пюренца   Heart Eyes

# 396
  • Велико Търново
Вяра, като хапваше овесени ядки нямам спомен по колко грама ядеше на ден, помня само, че мери май 21 лъжици .....четох ти старите публикации, обаче не намерих Blush
Днес и аз съм доволна от храната, взех да закусвам, има време ще отчитам.

# 397
Здравейте момичета.Доволна съм от храната си днес.Явно трябва да си пиша менюто че да не залитам  и да прегрешавам.
Закуска-кафе с мляко и 4 домашни пълнозърнести бисквити с банан и ябълка-моя измишльотина.
Обяд-свинско с грах.
Следобедна закуска -ябълка и чай.
Вечеря-свинско с грах+зелена салата.

# 398
Вяра, като хапваше овесени ядки нямам спомен по колко грама ядеше на ден, помня само, че мери май 21 лъжици .....четох ти старите публикации, обаче не намерих Blush
Днес и аз съм доволна от храната, взех да закусвам, има време ще отчитам.

150 гр. овесени ядки, 2 кофички кис. мляко 2 % и 3/4 пакетче червени боровинки. Течна стевия за подслаждане  Peace

# 399
  • На топло
Днес не съм доволна от себе си  Crazy
Купих един шоколад, за детето! не издържах- опитах 1 и после още 2 квадратчета.
Поне не съм закусвала, нямах време.
2- те седмици преди МЦ са ми най- тежки. Задържам вода и не мога да устоя на сладки изкушения.
Смятам да си купя една напитка с гуарана, като сокче е ( помага в отслабването)

# 400
Вярка - много благодаря. Радвам се за теб, звучиш толкова вдъхновена, че ми се приспортува  Mr. Green

Кайсийка - така хубаво разказваш, хахаха особено онова с "кихането"  Joy

За 90 дд - не зная... ще видим. Карам режимно до водния, после ще мисля, може да махна ВХ ден или да се храня по правилата на почивката. Гледах си и аз снимки от "топ" формата...постигнах я за месец без никакви ВХ освен 2 пъти седмично по една шепа... ама нИ моа така да ям.

9 км пеша рече Страва. О и В - боб и кюфтенца от просо и коприва.

Тъжно ми е. Уморена съм от човешката лошотия.

Хубава вечер  bouquet Embarassed

# 401
  • На топло
Госпожица Дух, кой те обиди?

# 402
Не съм доволна от себе си днес - сутрина кантара отново показа нагоре и тоя път сериозно ми скапа настроението...
Закусих мюсли с кефир, на обяд салата и вино, имаше разни плодове и фъстъци по между другото, а вечерта като се прибрах продължих на кефир и мюсли, ама две порции.
Хем нищо не ми се яде, хем ми се яде сладко и налитам поне на сушените плодове ...
На всичкото отгоре съм ужасно подута, а съм след мц... тъпо.
Може би всичко това е защото не се наспах снощи, под 4 часа ми се събират, довечера ще е пак така,а утре рано сутринта пътувам.
Да видим как ще ми се отрази пътуването на режима... нямам си на идея какво ще ям там.
Мерих е мола някакви панталони днес, не беше много зле, ама не се впечатлих и нищо не си купих...
Сега вместо да си почивам багажи оправям...
Оплаках се и аз  Wink

# 403
Госпожица Дух, кой те обиди?

Не си струва... Достатъчно се натоварваме в темата за 90 ДД, не искам да натоварвам психически и тук и себе си и вас. Просто си се оплаках Simple Smile  ooooh!

Maroonka

Има такива периоди, недей да се съдиш и да мислиш радикално. Можеш и вода да задържаш - случвало ми се е за 2 дни две кила да задържа. Липсата на сън влияе на отслабването и повишава апетита за бързи въглехидрати. Магнезий пиеш ли? Спиш ли достатъчно? Вода достатъчно пиеш ли? Стреса как е? Психически как се чувстваш? - всичко това ни се отразява, особено на жена с твоята визия, която я дели толкова малко от идеала (Съжалявам, не те четкам, наистина от моята позиция така го виждам)  Rolling Eyes

# 404
Момичета, някоя от вас има ли кефирена гъба? Взех си от Берьозка кефир за проба и май ми хареса, особено като прочетох за ползите, та ми се ще да си правя сама, с домашно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт