Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 250
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • тук и там
Вчерашният ден мина успешно при мен.Хапнах доста повече пиле от предвиденото на вечеря,но ВХ-никакви.Днес няма да имам възможност да се храня  по обичайното време, за това ще трябва да внимавам да не озверея от глад докато съм навън. Може да си взема ябълка и малко ядки примерно,за да не оставам гладна.В неделя малкото е канено на някакво "Кейк парти"-каквото и да означава това.Та ще се яде ,няма как да отидеш на кейк парти и да не ядеш кейк,защото си на диета..Ще го броя за въглехидратен ден-за това е важно до неделя поне да изкарам със съвсем малко количество ВХ и да заредя едни вид във неделята. Mr. Green
Umma,вчера направих Hiit 5 от Фита..Щях да пукна по време на тренировката,обаче я направих.След тренировката взех душ набързо , нямах време за разтягане-защото трябваше да вземам детето от училище и...бях все още червена като рак като тръгнах и със  ускорен пулс.Това  20-30 минути след тренировката.Днес съм със МТ на ръцете.Уж ми е ден за още една тренировка днес-ще видим как ще тръгне.

# 376
Добро утро
минорното настроение вчера се усили като си видях тЕлото как се подрусва на пътечката  ooooh! ooooh! ама пък бързо ми мина. Докато не се прибрах и майка ми не ме запита "Ам ти на тия снимки по-слаба ли си?"  Shocked аз като обяснявам, че съм напълняла не ме слушаше, ма ся точно реши да ми напомня  #Crazy
Обачеее  аз и за това си имам лЮкарство  Mr. Green застанах пред огледалото и почнах да си се обичам  bowuu и да си хваля някакви неща и да си търся прогрес. Бе дали помогна не знам, по-скоро си отвлякох мислите с приготвянето на риба, но днес определено ми е щастливо  Blush
Вчера във фитнес едно момченце...  #2gunfire ама че нахални хора! Накрая му казах "слушай какво, защо си мислиш, че ти и твоите упражнения сте по-важни и от мен и моите упражнения" - сви малко перките  Whistling пък аз се зарадвах, че обикновенно нямам много смелост да се дръвча на хората, но егоизма много ме изнервя. От къде на къде един, ще е по-важен от друг - малко съобразителност си трябва.  Embarassed ми така де. Embarassed

Днес имам зеленчукови кюфтенца и коприва - още не знам какво ще я направя копривата...
Слънцето грее и така ми се ще да изляза да потичам, но не знам в час пик с толкова коли какво е положението. Днес ще е кратко кардио, че нямам много време вече.
Вече 3-4 ти ден много ме боли глава и от време на време ми се вие свят. Последно кръвното ми беше долна граница 55 - ко туй чудо не знам... защо.. ?
Имам си и стимул по-такъв вече... една сватба, която е много важна за мен и много й се вълнувам, имам 6 м. да се оправя.
Моля, моля дайте упражнения за висящи ръчички - с тия дето си правя горената част и рамото се подобрява, ама долу - тц.

Да ви е светло, хубаво и топло цял ден!

# 377
  • Пловдив
Прекратих 90Д преди четири дни след повече от две седмици дни без резултат. Реших, че ще следвам тялото си и ще ям каквото, колкото и когато ми се яде. Simple Smile И доста движение. Може да звучи странно, но така си ги свалям кг всяка пролет от само себе си. Не знам защо се подлъгах по диети разни. За 4 дни метаболизма се раздвижи и кантарът тръгна пак надолу.
Обикновено по това време на годината се храня така:
з. плод
вт.з- плод
о- голяма салата +сирене или яйца или рядко месо + малко препечен хляб
сл. з- плод
в. същото като обяда
Понякога си хапвам сладко <не ми се яде много, но когато съм по планините и имам голямо натоварване си трябва, бирата също нямам намерение да я спирам...Wink
Напролет и лятото не ми се яде готвено, тестени и бобови и не виждам смисъл да се мъча да редувам дните.

# 378
  • Велико Търново
Госпожица Дух, напиши упражнения за трицепс и започвай Hug
Лицеви опори, трицепсово разгъване с гира/дъмбел в зависимост с какви тежести тренираш, кофички, избутване на лост.

# 379
Сиска - благодаря ти! Сега ще се образовам Simple Smile  Hug

# 380
  • София
ДД,взех си за закуска,хляб елда 2 ф.и две слайзчета моцареца.Ще опитам вечерята да е кефир или к.мляко с малко извара.Обяда същия като закуската.
Записах си инструктор за сряда 8 март,влизам в залата.
Чудя се дали кангото което е кардио няма да ми "изяде" силовата тренировка,как мислите?

# 381
Бръм от мен  Hug Че нямам време напоследък хич да пиша  Rolling Eyes
Надлъгваме се с 10тото свалено кило +/- 200-300 гр  Mr. Green но аз търпеливо си чакам да падне нещо голямо отведнъж, както обикновено Simple Smile А и обиколките са надолу, така че всичко е в правилната посока  Peace
Започвам да европействам от другата седмица и ще е забавно къде, какво и колко ще се яде  Crazy но се надявам изключително да не се подхлъзна като миналата година  Crossing Arms

И един месец имам до РД, та няма мърдане, трябва да се разхубавявам до тогава щъ не шъ  Twisted Evil

спорта ми е много зле в последно време, но времето е с мен - та си чакам новото колело и потеглям  Heart Eyes

# 382
  • Велико Търново

Чудя се дали кангото което е кардио няма да ми "изяде" силовата тренировка,как мислите?
Три пъти го четох, но не съм убедена, че разбирам какво питаш Blush
Ако все пак съм схванала правилно и питаш дали кангото ще е в разрез със силовата ти тренировка, не няма да е. Двата типа тренировки не се самоизключват Peace
Аз още не съм влязла в залата, надявам се сега като наемем новата жена да чисти, най-накрая да ми остане отново време, но като тренирах там имах ден само кардио. Сега правим кардио стълби понеделник, сряда и петък, а вторник и четвъртък са ни силови Peace

Духи, аз имам два до РД Mr. Greenнищо не ми върви, обаче това е друга тема. Поръчах мартеници-меденки от нашата скъпа Пепитка Heart Eyesне бутнах.

Вчера в групата на Инес Субашка прочетох това и на мен ми действа добре, може да го пробвате-приятелски съвет от мацката:))

Един много лесен начин да прецените дали може да си хапвате сладкиш от да кажем фурми, лимец, здравословни Али Бали 😉
Хванете с два пръста мазнината на корема си ... ако е доста - неприятна новина, по - скоро не. Правете го спорадично и по - скоро за разкош. Вие трябва да се научите как да се храните с базови храни, а не как да правите " здравословно баунти ".

# 383
  • София
Правилно си ме разбрала ,Сиска  bouquet
И аз искам всеки ден,но се редуваме с мъжа да тренираме,всеки има по три дни в седмица.Не чистя,но за това готвенето ме съсипва макар и 3 дни,моите са манджии. ooooh!
Стягащия лосион на нивея с Q10 работи,мога да го похваля при редовно нанасяне,сутрин и вечер,незнам как ще е като го спра.

# 384
Номерче, за какво го ползваш? За стягане на кожата ли?

# 385
  • София
Да,за стягане,добре овлажнява и омекотява.Имам едно увивсване от вътрешната страна на бедрата  Sick на единия крак,дразни ме много и го третирам.Даже екзилист му правих лятото,но от лосиона по се повлия,спорта също.От всички мазило това ми харесва най много.

# 386
И аз го четох и изобщо не ми допада Simple Smile И дискусията отдолу четох, но реших да не се намесвам.
]Всеки има различни разбирания за "базови" храни и да ги налагаш на други или да внушаваш чувство на вина, че гънките на корема ти не позволяват да хапваш сладко е меко казано садистично, не приятелско. Не ме разбирай погрешно Сиска, аз не коментирам момичето, а мнението й.
Скрит текст:
За мен базови храни, като човек който не яде месо и не си пада особено по храни от животински произход и чиято житейска философия отговаря много повече на суровоядство-веган хранене, подобно изказвания са ми странни. Не, не съм нито суровоядец, нито веган, но обичам да чета различни научни статии и разработки свързани със спортни постижения на вегани. Особено на бегачи на дълги разстояния. Всяка тоеретична парадигма си има слабости и аз като изследовател най-добре го зная, макар да съм в сферата на хуманитарните науки, ми е интересно да чета и други изследвания. Не съм крайна в нищо и ям всичко, дори понякога и мъничко месо, ако зная произхода му. И има една много хубава статия "не нямате право на собствено мнение", в която се казва, че да имаш собствено мнение за научно обосновани факти е несериозно - ето я де, аз какво я преразказвам http://nauka.offnews.bg/news/Skeptik_3/Ne-niamate-pravo-na-mnenie_28.html. Та в тоя ред на мисли, зная че нямам право на собствено мнение по отношение на важните за храненето неща, което да споделям и да защитавам, защото нямам особени познания. Имам само себе си и опита си и въз основа на него правя изборите си. Но когато ядях два месеца "чисто" базови храни с нисък прием на ВХ и висок на Белтъчини и умерен на мазнини, и без дурго проблемния ми тестостерон скочи до завидни висоти . Което отново нищо не означава, разбира се, има стотици други на които тези храни не им действат така. Но нали... избори. Та пак се връщам към въпросната мадама и изказването й, което лично за мен е леко арогантно, особено предивд склоността й във всички фитнес групи, в които съм я чела да обяснява как и колко е отслабнала и как другите нищо не разбират.

Освен това всички сме хора и всеки понякога яде сладко - аз лично нямам нищо против група, в която ако вляза мога да намеря поне 10 десерта, които отговарят на разбирането ми за "здравословно" Simple Smile

Извинявам се, ако позицията ми засяга някого.

Скрит текст:
Охх не мога да не се похваля - ден варива - зеленчукови кюфтенца от просо и коприва - станаха страхотни Simple Smile))
  Embarassed

Последна редакция: чт, 02 мар 2017, 11:49 от Госпожица Дух

# 387
  • Велико Търново
О дискусии рядко чета, имам си потребители, които са ми интересни, въпреки, че ме дразнят, но ги чета с интерес. Интересни са ми различни гледни точки и различни начини на хранене, но до там. За обща култура както се казва. Аз се хванах точно за това, защото след като вчера си обух онези дънки, които ви показах и едвам ги закопчах, не посмях да мръдна и още повече ме хвана яд на мен, че сама си провалих страхотната форма. Имах един млад колега, който всеки ден ме хващаше за  паласките и констатираше т.е. аз нямах паласки.
Та лично на мен това прочетеното ми подейства ок.
Пак повтарям, че когато бях в най-добрата си форма нямах никаква идея Б,М,В и колко калории съдържат, как са разпределени и т.н. Хапвах и ресторантски картофени кюфтета, пърленка, салата със сос и т.н. но количествата бяха малки, беше на принципа на 90 дд. Сега след години знам много, и за спорт, и за храна, ама съм в най-лошата си физическа и психическа форма от пет години насам.
То за това сме индивиди, защото всички сме различни и различни неща ни влияят по различен начин.

# 388
Разбирам
Много е хубаво, че споделяме общи, но и различни принципи и успяваме да си ги споделим  Hug

# 389
Обикновено по това време на годината се храня така:
з. плод
вт.з- плод
о- голяма салата +сирене или яйца или рядко месо + малко препечен хляб
сл. з- плод
в. същото като обяда
Понякога си хапвам сладко <не ми се яде много, но когато съм по планините и имам голямо натоварване си трябва, бирата също нямам намерение да я спирам...Wink
и моето хранене е горе-долу като твоето  Grinning Обичам плодовете и закуската и много често обяда са ми плодове. Другата храна ми е месо или млечни/яйца и зеленчуци. Така се чувствам добре към момента. Не съм се мерила скоро, защото кантара ми е в другата къща  Grinning, но по дънките усещам, че може и да съм свалила 1-2 кила.

Общи условия

Активация на акаунт