Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 254
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Ако влетим с пържола и кефир в ръка,ще ни пишат в ПИК Joy Joy

# 361
  • тук и там
Пише че ще има суров,веган и т.н шоколад,Можете да тествате от полезният.Аз обаче малко над 2000 километра няма да бия за единият шоколад,че ще стане малко маняшко.. Mr. GreenПък и тукашният шоколад си го бива..
До тук
2яйца със сирене и малко масло
броколи със рикота.
Мисля следобед да изпия един кефир  със 1 ябълка
За вечеря-имам едно патешко магре във хладилника,което ще се развали вече ако не го пекна на тигана.За гарнитура обаче не знам какво ще е -или салата от домати и краставици,или пак броколи,че нямам друго зелено във хладилника..
Ей,тези млечни все преобладават във менютата ми,като гледам..

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 15:24 от Kaisia

# 362
  • На топло
Въх, уплаших се от толкова много шоколад на едно място  Mr. Green
Maroonka - много обичам ориз миаммм, ризотото е много вкусно, обаче колко е калорично с този кашкавал.
Г.Дух - мерси, много вкусно изглежда! Някой знае ли как се казва този тахан на френски  newsm78.
В Био магазините ли се купува? Слушам колко е полезен, време е да го добавя към менюто си.

# 363
  • тук и там
Аз го купувам от турския магазин тук ,но не ми харесва както този от БГ..Друга опция е от Амазон примерно..
https://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_ss_i_4_6?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3 … rid=2UPVECBKR9YZK

https://www.amazon.fr/s/ref=nb_sb_ss_i_3_7?__mk_fr_FR=%C3%85M%C3 … k%3Atahini+sesame

# 364
Третата опция е да си направиш  Mr. Green Сусамовия ще ти излезе най-евтино предполагам
Силова - отметната
Вечерята "уловена" - пъстърва, до сега винаги съм я правила във фурната - тази вече ще е на тиган с гарнитура печени моркови с индийски подправки + салата от зелении
За утре направих на ММ зеленчукови кюфтета .. май и аз ще боцна, но съм замислила копривено-спаначена крем супа  Whistling

# 365
  • тук и там
Третата опция е да си направиш  Mr. Green Сусамовия ще ти излезе най-евтино предполагам
Да,във Cora  съм виждала сусамови семена-на турския или арабски щанд.Знам със сигурност,защото и аз търсих тахан,различен от този който имам,защото не ми харесва моят -а на семената и на тях така пишеше,та бях награбила една опаковка.Обаче като я вдигнах-много лека,и се чува че дрънка нещо вътре,та се усетих навреме и я върнах опаковката.Аз не съм по тази част със собственоръчното мелене и подобни,но има възможност -за хората на които им се занимава.

# 366
Честита Баба Марта! Бели и червени, румени засмени и с килца свалени  Heart Eyes

Диди, какви упражнения правиш за врата и кръста, може ли линк?
Духче  bouquet  Hug
Георгиева, добре си се справила вчера  Hug
Номерче, не обичам шоколад, не обичам шоколад, не обичам шоколаддддд...... омммммм........... Joy

Ще се опитам и аз отново да си пиша менюто и кой каквото има да казва, да казва без притеснения  Simple Smile
Ден 1
Скрит текст:
З- 2 тънки хрупкави сухарчета намазани с крема сирене, кюфтета, маслини, краставица, кафе с пр мл
- кафе с пр мл
О- кюфтета, маслини, чери доматки; 1/2 буркан дом кис мл
- 10бр суров лешник, ред черен шоколад
- 35гр чедър, 15гр масло, поръсени със самардала/от шоколада огладнях, а вечерята сега ще я правя  Embarassed
В- парче пица с блат от кайма/130гр сурова/, плънка от дом сос, зелени маслини, извара и чедър

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 20:42 от z.2012

# 367
  • На топло
Кайсия, мерси за идеите.
Зед2012 - на обяд зависи колко кюфтета си изяла, 2 или 10  Mr. Green
Гладна съм...ОМ  Laughing

Последна редакция: ср, 01 мар 2017, 19:27 от Hello♥J

# 368
Здравейте Heart Eyes
Чета ви, но нямам време да пиша много и само се отчитам, че днес съм хапнала един банан, кафе с мляко, малко телешко варено(без картофи), а сега отивам да си хапна оризчето с кисело зеле, праз и сини сливи Blush
Хубава вечер bouquet Heart Eyes

# 369
Hello♥J, сега ще си допиша и вечерята, но за закуска и обяд кюфтенцата бяха от 400гр кайма в сурово състояние/от смляно месо пред мен в магазина  Simple Smile/.
Сега хапнах парче пица с блат от кайма и плънка от доматен сос, зелени маслини, извара и чедър. Значи още около 130гр кайма за деня, а другото не съм го мерила.
После ще пържа бекон, около 480гр, като заготовка за закуски. Всъщност вадих запаси от фризера и трябва да ги сготвя, защото утре след работа ще пътувам и до понеделник ще се развалят сурови.

Храната може би ми е доста, но след няколко дни лошо хранене така се получава при мен.
Тези дни си мислех, че май правя около година в темата и резултата е кг нагоре  Embarassed По 1-2кг на месец да свалях, пак щеше да е добре, но пусти емоции и нетърпение.

# 370
  • някъде
Диди, какви упражнения правиш за врата и кръста, може ли линк?
Зетче
https://www.youtube.com/watch?v=UWaDoDw9Jss
https://www.youtube.com/watch?v=-MojH2TwHhg
https://www.youtube.com/watch?v=wpjdfragr1M
https://www.youtube.com/watch?v=R-4J7s_TveI
най-вече от първия линк, но и другите са хубави Peace Не ги правя всеки ден, а има голяма полза от тях.
Днес с храната съм ок Peace, ама така ми се хапва сладичко Blush

# 371
Благодаря, Диди  bouquet

Други упражнения е рисковано да правя за сега, но с хубавото време, повече ходене и от тези упражнения са едно добро начало  Simple Smile

Ако можеш да контролираш количествата, подсигурявай си нещо любимо и здравословно сладичко за спешни случаи  Simple Smile
Пълно спиране, малко хора могат да постигнат дългосрочно. Ако работи за теб такъв вариант, може да си планираш на колко време горе-долу ще хапваш нещо сладко и постепенно да разширяваш интервалите без сладко. Но в крайна сметка отровата е в дозата, нали знаеш  Hug

# 372
Зетче,и аз това й предложих на Диди-в петък или някой ден от уикенда,да се подслаждаме здравословно..Като го знаеш деня,няма да го мислиш цял ден сладкото..Simple Smile
На мен ми харесва менюто ти.Аз не бих могла да се спра на парче или ред шоколад и съм ти се възхищавала на волята.

# 373
  • Козлодуй
Диди, благодаря за упражненията Simple Smile И аз исках такива Simple Smile

# 374
  • някъде
 Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт