Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 225
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Леле колко много овни сме се събрали в тази тема  Heart Eyes

Духче, не знам какво да те посъветвам. Аз също мисля, че протеините са ти малко. При себе си съм забелязала, че при повече протеини отслабвам по-красиво, тялото ми остава по-стегнато. Успях веднъж да направя до край 90-дневната, първия път. Не свалих  много, може би 10-12кг, не помня, но не изглеждах добре. Иначе ми беше лесна, защото всеки ден знаех какво да ям и не се чудех много много. Но аз не спазвах стриктно правилата. Вечерях обикновено към 22-22:30 часа, като имах и следобедна закуска, защото работех и нощни смени и това беше начина да мога да я спазвам. Вечерята не ми е била никога наполовина, а във ВХ вечерях нещо солено и след това десерт и редчето черен шоколад. Въпреки всичко имаше ефект. Ако ти дава необходимата сигурносто, модифицирай я както на теб ти е удобно. Варианта с 2 белтъчни, скорбялен и зеленчуков не е лош. В зеленчуковия би могла да хапваш и готвени зеленчуци, не само сурови.

Много ми харесва Зоната, като идея, но меренето на храната и мен ме натоварва психически. На око не ми се получава, прекалявам с всичко накрая и до там с режима.
Та и аз съм от тези, които трябва да спазват някакви правила.

Кайсия, изглеждаш доста добре на снимките. Чантата и ризата и на мен ми харесаха, а също и кожения панталон  Simple Smile

Голям кеф е наистина, като отслабваш и си носиш все по-малките панталони, но за съжаление последната година не можах да си доставя това удоволствие.

Sivi, би ли споделила какъв е твоя режим, нещо повече за него. Аз също трудно ограничавам количествата, може пък да ми хареса.

# 451

- здравей, извинявай но съм пропуснала, би ли споделила на колко години си и какви цели гониш Simple Smile Момичетата те посъветваха, но ако искаш да си направиш меню, което да следваш повече от седмица или месец би било хубаво да се запознаеш повече с различните групи ВХ и кои би било добре да включиш и кои да изключиш Simple Smile

НоМе, Зетче  Hug може би имате право, аз не съм крайна в нищо. Както съм споменавала обичам да чета за бегачи на дълги разстояния, които са вегани и суровоядци, но истината е че те компенсират с други продукти, които аз не хапвам - соя, тофу, сайтан, мисо и тн и тн .. Та да, ще увелича белтъчините, ще правя два белтъчни, един бобов и един зеленчуков с овкусени салати и печени зеленчуци, малко семена, ядки и кълнове.

Зетче, ако не бъркам мисля, че те помня тогава, когато се чудеше за нощните смени. И аз никога не съм имала само сладка вечеря освен първата и втората врътка по 1-2 пъти. Но си права за спорта и за белтъчините и начина, по който тялото слабее. Днес плана се промени та тичах в планината - малко де, общо към 6 км., да съм тичала 2 на равно и 2 на нанадолнище по асфалт. Моя човек все ме укорява  Crossing Arms той нали е бегач... но аз съм упорита. Отслабнах, цигарите спрях, та едното тичане и едни 10 килограма ли ще ме спрат. Няма! Няма пък  Mr. Green

Да бе, и аз видях че като си споделяхме целите бая имаме рожден ден април месец. Айде до тогава тесните дрехи на всички да ни се охлабят малко  Hug Hug Hug

# 452
И аз се надявам до април месец да се напъхам в старите ми дънки, които отлежават в гардероба и чакат по-добри времена. Аз съм родена през април, но съм теленце. Flutter
Днес пропуснах закуската, че станах късно. Обядвах три яйца на очи, съвсем малко кьопоолу, салата от краставица и пълн. филийка. За вечеря предвиждам кисело мляко. Така добре се наядох, а акълът ми все в яденето. Embarassed Освен да си извадя гоблена, че от безделие ми отесняват дънките. hahaha

# 453
  • София

Да бе, и аз видях че като си споделяхме целите бая имаме рожден ден април месец. Айде до тогава тесните дрехи на всички да ни се охлабят малко  Hug Hug Hug
И аз съм от овните, с рожден ден април, не вярвам в зодиите, ама се присъединявам към желаещите за минаването на по-малък номер.  Flutter

# 454
И аз априлска Фца  Mr. Green
Днеск бяхме в Гърция с хлапетата и приятели на разходка.. Сега се прибирме
Размазахме се от ядене, ужааас  Crazy
Скариди, калмари, миди какво ли не ...
Уф утре воден ден, че в самолета ще ме таксуват с двоен билет в понеделник  Laughing

# 455
  • София
Безкрайно гладна,от сряда съм на линия давам си почивка.Няма да изпълня предизвикателството,но сега нямам мотивация.

# 456
Аз пък съм майско теленце и много се надявам на този си рожден ден да изглеждам малко по-прилично. Heart Eyes

# 457
Госпожица дух на 20 г. съм. Целта не ми е сваляне,а изчистване на мазнини. До колкото ми стана ясно тези режими за и за това. дано не греша

# 458
  • Велико Търново
Аз пък съм майско теленце и много се надявам на този си рожден ден да изглеждам малко по-прилично. Heart Eyes

И аз, ама съм на теленцето майка му вече...
Въглехидратите не ми се отразяват толкова зле, колкото съм си мислила.
Днес сехраних ВМ, пътувах с детето на състезание.
Закусих у нас: 2 сварени яйца, 50 грама авокадои 100 свински гърди от Лидл, бях си направила за път нес кафе+2 сурови яйца, а към 4.00 седнахме да обядваме с другото дете в много хубав ресторант. Отказах прибори за мен, но не устоях на описанието не детето колко е вкусна храната и това, че сме в друг град несе брои за ден от диета и мога да опитам, но наистина опитах 3 парченца пилешко филе и 3 картофа и това. Вечерях си у нас като закуската, обаче без авокадото.
Утре съм дежурна и от обяд започва луната.
Ще закуся и обядвам овесени ядки+извара+козе сирене, и от 13.30 кефир-1.5

# 459

И аз, ама съм на теленцето майка му вече...
Въглехидратите не ми се отразяват толкова зле, колкото съм си мислила.
Днес сехраних ВМ, пътувах с детето на състезание.
Закусих у нас: 2 сварени яйца, 50 грама авокадои 100 свински гърди от Лидл, бях си направила за път нес кафе+2 сурови яйца, а към 4.00 седнахме да обядваме с другото дете в много хубав ресторант. Отказах прибори за мен, но не устоях на описанието не детето колко е вкусна храната и това, че сме в друг град несе брои за ден от диета и мога да опитам, но наистина опитах 3 парченца пилешко филе и 3 картофа и това. Вечерях си у нас като закуската, обаче без авокадото.
Утре съм дежурна и от обяд започва луната.
Ще закуся и обядвам овесени ядки+извара+козе сирене, и от 13.30 кефир-1.5
Сиска, видях ти снимките и ти си толкова красива и нежна, че още може да минеш за теленце. bouquet

# 460
  • някъде
Четвърти ден - доволна съм.... без сладкиши и тесто. Не се меря, не смея  Crossing Arms Mr. Green. Когато/ако има напредък ще се похваля. Направих няколко снимки, надявам се да има и при мен преди/след. Crazy

# 461
Абе лъвчета няма ли тук? Само аз ли съм? Еххх, аз съм от августските лъвици и се надявам тази година да посрещна рождения ден с перфектна фигура - или поне възможно най-близо до перфектната  Mr. Green /зодията ми обяснява моята безгранична суета  Flutter/

Днес си спазих всичко - на обяд си хапнах салатата Цезар, вечерта хапнах 4 парчета телешки език с масло и салата, но ми стана много тежко и спрях. После ометох един кренвирш Тандем с малко домашна лютеница и маслини. Знам, че кренвиршите са лошо нещо, обаче много ги обичам

А за утре съм си приготвила любимото пролетно ядене - агнешка главичка със зелена салата хмммм. Ето това вече започва да ми носи пролетно настроение  Heart Eyes
Приготвила съм си цедено кисело мляко и чакам да видя кога ще ме погне ПМС-то този месец. Ако устискам през цялото време на домашни кремчета със стевия ще се почерпя с едно хубаво, червено вино накрая  Wine Glass

# 462
Здравейте, момичета  bouquet Днес съм доволна от храната, макар да прегреших с едно квадратче локум с вкус на сметана, но буквално умирах за сладко и реших да не експериментирам, че в недалечното минало съм преживявала тук таме хипоглекимия  Embarassed А забравих и двете лукчета с вкус на лимон, ама тях не ги броя много  Joy Реших да пробвам упражнението планк и издържах минута без почивка и след това два пъти по 30 секунди, та общо 2 мин и сега мускулита на корема, гърдите и ръцета лекинко ме наболват  Laughing Исках да ви попитам друг практикувал ли е това упражнение и дали наистина е толкова невероятно колкото го описват. Естествено мисля да го правя доста време докато не стигна до 4 мин без почивка Simple Smile Също ще се рдвам да споделите каква стевия ползвате, че много искам да заменя захарта с нещо друго. Медът не е опция, тъй като получавам адски стомашни болки от него Confused

# 463
Да се запише едно скорпионче  Heart Eyes
При мен режимът нещо не върви. Постоянно посягам към сладкото в последните дни, не се понасям  #2gunfire

# 464
Също ще се рдвам да споделите каква стевия ползвате, че много искам да заменя захарта с нещо друго. Медът не е опция, тъй като получавам адски стомашни болки от него Confused

Аз ползвам тази. Това е истинска Стевия. Взимам я от аптеката. Има 0 калории. Капва се по много малко - само няколко капки, защото иначе започва да нагарча. Вкуса отначало е странен, но като свикне човек с него започва да му харесва Simple Smile

Скрит текст:

Продават и такава, но това си е подсладител - не е истинска Стевия. Освен това има калории  Peace

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 мар 2017, 22:03 от Вяра - Н

Общи условия

Активация на акаунт