Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, за съжаление мисля, че увисналата кожа много трудно може да се стегне. Колкото и упражнения да прави, те оформят мускула, но не и самата кожа. Когато свалих от 110 кг до 60-61 и при мен увисна кожата. Тогава пишех в темата на Дюкан и питах там как се справят и останах учудена, когато ми отговориха, че при никой от тях няма увисване. pvacheva при мен най-осезаемо е отпускането точно както при теб - от вътрешната страна на краката. Дълго време ходех на фитнес 5-6 пъти седмично, включих и масажи през ден за период от половин година. Определено имаше подобрение, но не и пълно прибиране и стягане на кожата. Спрях масажите, защото осъзнах, че това е максимума който мога да постигна с тях, но резултатите не ме удовлетворяваха, а не бяха и никак евтини. Но и няма как да намалиш обиколка на ханш от 131 см до 93 см и да очакваш чудеса от кожата си. Единствено ме е яд, че съм допуснала да стана 110 кг. Но лошото е, че дори и като отслабнах не бях доволна от тялото си без дрехи. И все още не съм, де.  Tired Сериозно се замислям по въпроса дали като сваля излишното да не отида и да изрежат излишната кожа. Иначе ръцете, гърба и корема са оформени. Малко само долната част на корема е по отпусната (все едно съм раждала, а аз не съм).
Да се похваля, че имам вече видим резултат. Хората започнаха да забелязват, че съм отслабнала. Но твърдо съм решена да не се тегля, дори и когато се харесам в огледалото. Когато свалих преди години излишните килограми всеки ден бях на кантара и се бях вманиачила по цифрите. Всяка сутрин деня ми започваше с качване на кантара и това определяше храненето ми през деня.  ooooh! Като позагубите стимул мога да ви покажа каква лелка съм била на млади години. От дебелия си период имам само една единствена снимка, която е от едно събиране и когато ми я изратиха осъзнах до какво съм се докарала. Изглеждам на доста по-напреднала възраст, отколкото след като отслабнах. 
Виждам, че си споделяте менюто, но моето едва ли ще е от полза за няколко, особено в дните, на които съм на чисти протеини. Единствено закуската може на някой да му допадне, хем е здравословна, хем засища, хем е въглехидратна. В скрит текст ще сложа две рецепти за закуска, а пък вие може да си добавяте или заменяте някои от съставките спрямо собствения си режим или предпочитания.
Скрит текст:
Тричава закуска 1:
3 яйца
12 суп. лъжици овесени трици
6 супени лъжици обезмаслена извара
3-4 супени лъжици обезмаслено кисело мляко
риба тон в собствен сос
пуешко филе
2 бакпуловера

Разбъркват се хубаво всички продукти и се изспива в тавичка върху хартия за печене. Добре е да е по-малка тавичката, за да не стане прекалено тънка закуската. Пече се до суха клечка. Това количество по моя режим е за 4 дни.

Закуска 2: Печена палачинка от овесени трици
1-2 яйца
3 супени лъжици овесени трици
малко обезмаслена извара
малко обезмаслено кисело мляко
Разбъркват се хубаво продуктите и отново върху хартия за печене се излива. Разнасям хубаво сместа, така че стане тънък блат (като малко по дебела палачинка). Пече се на фурната за няма и 10 мин. След това може да намажете вътре с каквото пожелаете. Аз обикновено мажа с обезмаслена извара, пуешко филе (риба тон в собствен сос) и поръсвам с малко шарена сол. Ако имам ден със зеленчуци слагам и доматче и става като сандвич.

# 676
pvacheva  Hug

Кайсия - на Лазар съм му фен и съм правила две негови предизвикателства. Сега отново опитвам да се придържам към съветите им

Да се поФаля ли... да не се ли... ма айде - ще  Whistling Пу пу дано не ми е уроки, с моите измишльотини до тук съм -2 кг.  bowuu Което не е голямо браво де, щото както споменах за една нощ качих един и се не смъкна тая гад - там си се вкопчи и то в шкембенцето  Laughing Mr. Green Така - добре се чувствам, ся да се не оакам  Embarassed споделям меню
З - фастинг, мастинг - не ме интересува - кафе с ч.л. мед.
О - първо реших че ще хапна мъъничко и след тренировка ще ям пак - и хапнах 2 парченца суха моцарела с моя си хляб - тъничка, мъничка филийка. После си казах - ама не, да си ги нямаме такива - сто пъти ще ми ядеш - яде се на обяд и толкова - пак ще се упущиш Mr. Green та се върнах в кухнята за две яйца на очи с малко масълце + един хубав, много вкусен домат, четвърт краставица, два стръка лук, 3 маслини и пръст авокадо - мазнините са ми от маслото, авокадото и маслините - зехтин и оцет не съм слагала. И за "десерт" три мънички кисели краставички от Кауфландските - бейби-то.
Доволна, сита, щастлива  Grinning
вечеря - идея си нямам къде ще осъмна ... белтъчно ще е със сигурност - в най краен случай салата и кефир Simple Smile

Ам ... знам че всеки е различен обаче... и аз свалих 50 кила и моята кожа на ръцете и на корема малко поувисна, но искам да ви кажа, че с упражнения и спорт долу корема ми се прибира много и според мен не е само кожа (поне при мен) защото ако гладувам 4 дни и бая си се повдига и свива... Упорита съм и ще продължавам Simple Smile

# 677
Скрит текст:
Момичета, за съжаление мисля, че увисналата кожа много трудно може да се стегне. Колкото и упражнения да прави, те оформят мускула, но не и самата кожа. Когато свалих от 110 кг до 60-61 и при мен увисна кожата. Тогава пишех в темата на Дюкан и питах там как се справят и останах учудена, когато ми отговориха, че при никой от тях няма увисване. pvacheva при мен най-осезаемо е отпускането точно както при теб - от вътрешната страна на краката. Дълго време ходех на фитнес 5-6 пъти седмично, включих и масажи през ден за период от половин година. Определено имаше подобрение, но не и пълно прибиране и стягане на кожата. Спрях масажите, защото осъзнах, че това е максимума който мога да постигна с тях, но резултатите не ме удовлетворяваха, а не бяха и никак евтини. Но и няма как да намалиш обиколка на ханш от 131 см до 93 см и да очакваш чудеса от кожата си. Единствено ме е яд, че съм допуснала да стана 110 кг. Но лошото е, че дори и като отслабнах не бях доволна от тялото си без дрехи. И все още не съм, де.  Tired Сериозно се замислям по въпроса дали като сваля излишното да не отида и да изрежат излишната кожа. Иначе ръцете, гърба и корема са оформени. Малко само долната част на корема е по отпусната (все едно съм раждала, а аз не съм).
Да се похваля, че имам вече видим резултат. Хората започнаха да забелязват, че съм отслабнала. Но твърдо съм решена да не се тегля, дори и когато се харесам в огледалото. Когато свалих преди години излишните килограми всеки ден бях на кантара и се бях вманиачила по цифрите. Всяка сутрин деня ми започваше с качване на кантара и това определяше храненето ми през деня.  ooooh! Като позагубите стимул мога да ви покажа каква лелка съм била на млади години. От дебелия си период имам само една единствена снимка, която е от едно събиране и когато ми я изратиха осъзнах до какво съм се докарала. Изглеждам на доста по-напреднала възраст, отколкото след като отслабнах. 

Sivi това все едно аз съм го писала  bouquet Същото е и при мен.

При мен бяха необходими 2-3 години, за да се поприбере кожата. Има още какво да се желае, но .... и възрастта си казва думата. Кожата ми вече не е така еластична като на 20  Grinning

# 678
NoMe, както и Госпожица Дух трябва да сме упорити. Наистина на корема и аз забелязах, че има подобрение, но долната част на тялото е по-трудна за извайване. Но пък и аз отчитам като грешка, че по време на самото ми отслабване не спортувах (само слезнах от колата и започнах да ходя пеша). Но пък да си призная никак не се чувствах добре да отида на фитнес, където слаботелесни тинейджърки се въртяха пред огледалата и се оглеждаха за мускулести батковци.  Mr. Green

# 679
  • тук и там
Аз мисля все пак че тези висящи работи са си мазнини(поне  при мен  е така)Има мръвка,не е само кожа.Като си хвана коремчето-ми не е  само кожа,сланин си е.. Mr. GreenНо няма да го мисля  сега. И аз съм обмисляла  дали да  се запиша на някое от  предизвикателствата им,обаче не ходя на фитнес.Тренирам в къщи,а те са за зала. Peace

# 680
Много зависи от еластичността на кожата. Моята не е и никога не е била. Имам стрии от тийнейджърка и на бедрата, и на гърдите. В осмия месец на бременността коремът ми се нацепи чак до гърдите. И сега заради стриите и увисналата кожа, която няма как и къде да се прибере ходя с цял бански на море Simple Smile При мен е кожа, няма там сланини. Но това е положението, няма как да стане гладка, стриите ги мазах с какво ли не, колко пари съм дала за кремове, само аз си знам и подобрение нямаше никакво.

# 681
  • София
Привет момичета
Вчера за първи път в зала с треньор добре беше.Днес мускулна треска на краката,дано утре да мога да скачам.
Преди да сте родили не правете изрязване на кожа.

# 682
Kaisia - тц, не са само за зала Simple Smile Септември бях командировка в планината за седмица - понесох де що имам гири и дъмбели и ги изпълнявах в стаята Simple Smile А и имаше доста мами дето си гледаха бебетата и си тренираха дома. И аз мисля, че са си сланинки и мръвки... и има напрдедък и снимки имам
Сиви - мен краката не са ми проблем - доста са ми добре, особено след като почнах да вървя пак по много и да потичвам си се прибират идеално. Корема ми е проблем Simple Smile

# 683
Привет момичета
Вчера за първи път в зала с треньор добре беше.Днес мускулна треска на краката.................
Аз съм писала, че съм пълен лаик по отношение на спорта.Не го обичам, не ме влече, нищо не разбирам.
Но когато започнах да ходя повечко, и да "вдигам" гиричките у дома, моят мъж (занимавал се е със спорт доста, лека атлетика, карате) ми каза, че за да нямам мускулна треска, след какъвто и да е спорт си трябва разтягане/отпускане, за да не се задържа млечна киселина в мускулите, която всъщност е причината за мускулната треска.
Та, въпросът ми е, тези треньори в зала не го ли знаят това?Не ви ли казват какво да правите, за да няма мускулна треска?
Помня, учителят ни по физическо възпитание също е казвал нещо подобно...че наличието на мускулна треска след каквото и да е натоварване е знак, че не е тренирано както трябва.Или че не е направено отпускащото разтягане след това, за да се разнесе млечната киселина.

# 684
Амур - последното не е съвсем вярно - боли работил мускул, а мускулната треска зависи от състоянието на мускулите. Имам аргуемнтация, ма трябва да си закарам каляската на ремонт  Peace

# 685
  • София
Аз мисля все пак че тези висящи работи са си мазнини(поне  при мен  е така)Има мръвка,не е само кожа.Като си хвана коремчето-ми не е  само кожа,сланин си е.. Mr. GreenНо няма да го мисля  сега. И аз съм обмисляла  дали да  се запиша на някое от  предизвикателствата им,обаче не ходя на фитнес.Тренирам в къщи,а те са за зала. Peace

И при мен са си и мазнини, а гледах преди време интервю с Инес Субашка и тя обясняваше, че човек като си развие мускулите и ще намалее висящото. Иначе на мен навсякъде ми виси и на краката, ама с роклите не се вижда вътрешната част на бедрата, така че има начин за прикриване.

Силви, в твоя случай май само с изрязване ще стане, ти си свалила много и е останало наистина само кожа.

# 686
  • София
Amour* не помага.Всичко си включва тренировката.

# 687
  • Козлодуй
Sivi Поздравления за свалените килограми и желязната воля Simple Smile Благодаря за прекрасните рецепти Simple Smile

# 688
  • тук и там
Духче, аз не знаех че имат и за домашни условия.Ще ги разгледам и преди морето може и да се включа.Пронципно имам и от Л.Иванов програма и тренировки,но не ми допаднаха никак.На Р.Илиева ми харесват повечето тренировки,та от тази гледна точка-не знам  какво да очаквам от техните предизвикателства-може би ще са по-близо до тези на Любомир..Имам гири от 2кг и 5 кг,подувка -6кг и 12кг ,ластици и фитбол. Та повече не ми се инвестира във разни такива,защото май само гирите от 5 кг ми влизат в употреба,а другите само ги подмятам във къщи.В зала -не знам..Нямах кой знае какъв прогрес преди години като ходех.Със инструктор би било по-добре предполагам.Ама хич не обичам някой да ми виси на главата,камо ли да ми казва какво да правя и да ме ръчка(било то и за мое добро),та ще видим.. Mr. Green.Обядвах обичайното-пържола и броколи със рикота..Вкусно беше,ако можеше и да отслабвам от това-би било супер!

# 689
Да се включа и аз относно кожата. Ами какво да кажа  Laughing От 120 килца на сегашните ми 64 понависва от тук и там и най - вече по крачката и корема  Whistling Не че ръцете са чудни де  hahaha При мен също решаващо беше, че късно открих спорта, може би ако бях почнала с упражнения отначало сега щеше да е по - добре, ама късно либе за китка  Laughing Определено спорта помогна и кожата се поприбра, но по вътрешната част на бедрата и корема има още доста работа...Макар при мен бутчетата да са били винаги проблем, по тях нямам една стриика, докато ръцете, които никога не са били ограми се нацепиха  Cry В момента се мажа с един гел на Жоржея от около четири месеца и съм много доволна! Стриите видимо избленяха, малките се почти заличиха, а дъброките са по - плитки. Естествено не очаквам чудо, но съм доволна и продължавам да се мажа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт