Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 146
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • София
И аз съм много доволна от серума им за стрии. Аз имам само по бедрата от вътрешната част - лилави. Уж се води и че стяга кожата, но за това не съм толкова сигурна. Имам и този за целулит, но скоро не съм го ползвала, мисля да започна пак.

# 691
На мен лекари са ми казвали, че стрийте е невъзможно да се заличат. Аз имам малко само на корема (изобщо тялото ми е много добронамерено към мен предивд всичко, което му причиних), може ли на ЛС или в скрит текст някой да пусне кой е този крем? Щом казвате, че има ефект...

# 692
Стриите се свиват, но не изчезват напълно, и то само ако са все още лилави. Побелеят ли няма оправия.
Аз имам по краката (бедра, дупе, прасци), от както рязко израстнах преди 15 години, а по гърдите са в резултат от ината ми да бягам въпреки липсата на достатъчно пристягащ спортен сутиен. Приела съм се, а и сега не личат, но с отслабването изпъкват все повече за жалост ...

# 693
Леле, не мога да ви изчета  Shocked

За кожата преди години съм гледала някакви филмчета за хора свалили много кг и там твърдяха, че трябва да се изчака поне 2-3 години преди да се прави каквото и да било. За това време кожата се прибира колкото е възможно и след това излишното може да се изреже. Разбира се, трябва и теглото да се поддържа постоянно.
Това е един от страховете ми свързани с отслабването. Дори си мисля, че подсъзнателно се самосаботирам и от това. Ама никой не ми е виновен, че допуснах да стана толкова кг. Лошото е, че губя вяра, че някога ще имам постоянен резултат.
И аз проявявам интерес към кремчето за стрии, май най-добре е да го публикувате в темата. Все пак това е част от споделения ни опит. Не съм хич сериозна с мазането, но може пък да ми е дошъл момента и за това  Simple Smile
Днес храната е добре, но ще пиша по-късно, като приключа с нея  hahaha

# 694
  • София
Аз свърших поредната нивеа,взех жоржея 1,ще споделя /точно за отпусната кожа/.

# 695
Отпусната кожа все още нямам, просто защото не съм отслабнала. Simple Smile

Днес умирам от глад цял ден, сутринта кантара показа близо килограм повече.
Следобед ме зарадва МЦ.

Храна за днес

з. банан
п.о. сушени сливи
о. салата червено цвекло с рукола, пилешко филе
с.з. банан и 4пълнозърнести бисквити
в. "пица" - блат от кайма с яйце и кашкавал отгоре

# 696
Уфф, направо не ми се говори за отпусната кожа и стрии..
От бременността целия кръст ми се нацепи + дупето, бедрата целите та чак до прасците, имам стрии даже на подмишниците малко и над лактите...
Корема се нацепи пък при свиването. Уж гледах да отслабвам по бавно, но кожата си поувисна. Над белега имам и мастна престилка (май така се казваше) и се надявам като го стегна да изчезне.
При положение, че за 9 месеца съм качила 40+ кг и после за 6 почти съм ги свалила, знам, че няма как да няма поражения, но все пак е доста кофти...

# 697
Момичата, ще пусна тук кремчето, дано не се възприеме като реклама само  Praynig

Трета опаковка ползвам като бях доста скептична. Кожата не съм забелязала за сега да е по - стегната, но стиите се промениха към по - добро. Мисля да се мажа докато не ми писне  Laughing

# 698
За стриите дори не ми говори. Имам дори покрай гръбнака от бързо израстване в детските години. Като си гледах на скоро картона видях, че за една година съм дръпнала с 10 см и явно кожата не е успяла да се разтегли с темпото на растежа. На мен не ми пречат стриите, защото съм много бяла и не личат кой знае колко. Но отпусната кожа ще я боря. Ако се бях мазала с хидратиращи кремове и бях спортувала по време на отслабването предполагам щеше да е съвсем друго. Но който не се е сетил на време сега ще си сърба попарата.  Mr. Green Четох, че кокосовото масло спомагало за стягане и хидратиране на кожата и се старая всяка вечер да се мажа. Започнах да тичам (все още съвсем слабо) и дано да ми донесе само ползи за здравето и фигурата. Всеки ден имам задължителни поне 10 км ходене и със затоплянето на времето тези километри ще се увеличават. Ще започна и по някоя от програмите за упражнения и у дома или пък е крайно време да стигна до фитнеса и да си върна предишното постоянство.
georgieva88 тъкмо мислех да те питам за кремчето, а ето че докато писах си дала линк. Ще го пробвам и него. Благодаря, че сподели кое е  bouquet
И понеже днес заговорихме за кожата, преди малко се огледах и не е чак толкова лошо положението при мен. Явно с времето си се прибира, но аз си бърборя все моето, че е увиснала и не се харесвам.  ooooh! Но докато се оглеждах видях, че имам целулит на колената.  #Crazy Трябва да хвана вендузата и да започна масажи с нея в домашни условия. И докато съм на колена, аз моите никога не съм ги харесвала. Случайно да знаете някакви упражнения за извайване на тази част от тялото  Thinking

ПП: Поръчах двата крема от сайта. Да видим дали мисията ще е успешна.  Crazy

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 20:13 от Sivi

# 699
Sivi, ще чакам отзиви за крема за целулит.  Peace Стискам палци и при теб да помогне този за стриите  Peace Също така и аз се присъединявам към питането за упражнения за колената, макар че като се земисля моите не ги харесвам хич, но може и да не е целулит при мен, а просто отпуснатата кожа от бедрада да поувисва на колената  Embarassed

# 700
  • Козлодуй
georgieva88 и аз благодаря за идеята за кремчето против стрии Simple Smile

# 701
Аз също имам доста стрии, а съм ги мазала с всичко. Най-много ми помагаше чистата свинска мас, но просто не можех да търпя тази миризма. Вечер се изкъпя, намажа се, облека се и на сутринта мириша на гнус. ooooh! Просто не можех да го изтрая, иначе имаше голям ефект. Peace
Сега се мажа с някакъв бадемов крем, но нищо не прави. Laughing Чела съм хубави мнения за един крем Дона мама, нещо подобно, който се препоръчваше за бременни дами, но не съм го ползвала. Сега всяка вечер под душа се търкам с кафе, пия повече вода и се надявам да не се нацепя, но с моята тънка и прозрачна като на вампир кожа, си мисля, че няма да ми се получи дори и ако много се надявам.
Относно висването - този път ще висна със сигурност, въпреки че тренирам доста.  Cry

# 702
Менюто днес
Скрит текст:
З- кокосова палачинка от 2 яйца, 2сл кокосови стърготини, 2сл течна жив сметана 30%, с плънка от чедър и филаделфия сьомга; кафе с пр мл
- кафе с пр мл
О- свинска плешка печена от снощи, филаделфия сьомга, дом лютивка; цикория с прясно мляко
- малко рикота, 4 бразилски ореха
В- омлет от 3 яйца, 2сл течна жив сметана 30% и около 100гр бекон/не от опаковка, а месото/; салата маруля с пресен кромид, репички, зехтин и лим сок; 12,5гр шоколад 75% какао, 2 фурми

# 703
Тъкмо вчера получих кремът на Жоржея за целулит. Аз имам само малко на дупето, ама не ми е кеф, ще се мажа. Този за стриите му се чудех, но съм скептична. Дълго време се мажех с Био Ойл и имах чувството, че има резултат, много даже, обаче като го спрях и резултатът се отми Simple Smile
Днес съм на две пълнозърнести филийки с малко филаделфия и съвсем малко домашна шунка. Обядът ще е гъби с кашкавал, а вечерята ще е салата с нещо, трябваше да е риба, но забравих да си извадя от фризера, ако отида до Кауфланд ще си купя прясна. Ако не успея, ще сложа 1-2 яйца и готово.

# 704
Добро утро, момичета! Не мога да ви изчета и се връщам да наваксам Simple Smile

Менюто за днес още не е ясно. За закуска ябълка с малко овесени ядки. За обяд пилешки гърди и някаква салата. Вечерта е под въпрос все още.

Едит: Нещо ме шокира ...
Мъжът ми например често казва, че този свят е тесен за дебели жени.
Надявам се това да е шега предвид външният вид на Сиска и изказванията му, които е споделяла тук ...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт