Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 293
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Извадих си всички налични режими на хартия и четох, гледах, четох и стигнах до извода, че съм се обсебила от мисълта, че ако ям В ще стана ужасно дебела и въртя, суча, все гледам да е ниско въглехидратно храненето.
...
Като удавник за сламка режих тази седмица млечните да ми се състоят в 50 грама сирене, което ще ям за закуска с ядките. Факт е, че под 20 грама на ден В не ми помогнаха с нищо, ще трябва да се вдигнат. Ами това е, хубав ден!
 Hug
Сиска, радвам се, че вече и сама си стигнала до този извод Hug
Аз още преди месеци бях писала след твой коментар, че си се вманиачила прекалено много, затормозяваш се и личи от постовете ти, а това забавя все повече метаболизма Peace

# 256
  • София
С какви тежести и кг тренирате за ръце?какви серии по колко повторения правите?

# 257
Прекрасни сте момичета, не знам какво повече очаквате от телата си.

Аз имам обратния проблем. Трупане в областта на корема и една горна част. Здрав гръб, като на плувец, което ме прави да изглеждам по-едра отколкото съм.
Ясно изразена талия никога не съм имала. За сметка на това съм с тесен ханш, малко дупе и слаби крака.
Стои много грозно, когато нагоре съм като бъчва, а надолу стърчат едни крака.

# 258
siska79, Георгиева,
Вие сте две прекрасни дами, които изглеждат невероятно. Моля Ви, не се втелясвайте за някакви сантиметри и килограми. Красиви сте такива, каквито сте. bouquet
Както и всички други дами в тази тема. Heart Eyes

Аз съм още болна, та днес ще ходя до личната. #Cussing out . Иначе от мен:
Закуска - зелена ябълка и кисело мляко
Сега си пия кафето с мляко
Обяд - риба тон със салата
След обяд - малко сурови ядки
Вечеря - яйца със салата

Успешен ден на всички bouquet

# 259
Прекрасни сте момичета, не знам какво повече очаквате от телата си.

Аз имам обратния проблем. Трупане в областта на корема и една горна част. Здрав гръб, като на плувец, което ме прави да изглеждам по-едра отколкото съм.
Ясно изразена талия никога не съм имала. За сметка на това съм с тесен ханш, малко дупе и слаби крака.
Стои много грозно, когато нагоре съм като бъчва, а надолу стърчат едни крака.

И аз съм с тази структура  Peace Много е неприятно, когато натрупаш килограми в корема и горната част, а двете щеки надолу останат слаби  hahaha

Момичета наистина сте прекрасни  bouquet

# 260
Здравейте момичета  Hug

Вяра, ти заради бременност ли си качила тези 30 кг и как ги свали?

Заради втората ми бременност. Обаче не съм вярвала, че ще сваля 30 кг по-бързо и лесно, отколкото 10 кг. Но явно е истина, че килограмите качени от хормони се свалят много, много трудно  Rolling Eyes

Сиска - за пореден път ще кажа, че изглеждаш супер. Все пак не си на 20 години и според мен прекалено слаба няма да ти стои чак толкова добре  Peace

georgieva88 - да знаеш, че си жестока на тази снимка. Много ти се зарадвах, ама много. Изглеждаш ми, като някаква дива рок фенка йееееее  superuu superuu superuu superuu

Кайсия - можеш ли да пробваш 1 разтоварващ ден да поизчистиш малко водата, която си задържала тези две седмици?

За ръцете - моите ръце са от нещата, които си харесвам. Винаги са били слаби - дори и в най-дебелия ми период. И за сега не са увиснали пу-пу дано по-дълго си останат така. Рамена бях оформила преди две години, но нещо не ми допадна горната ми част да е мускулеста, затова спрях да я тренирам. Мускулести крака също не харесвам, затова много внимавам с краката, да не ми станат якички, че аз харесвам слаби крака.

За парфюмите - много съм трудна на парфюми. Харесвам 2 - 3 вида и само от тях си взимам. Много трудно се съгласявам да пробвам нещо ново  Tired

Днес няма да тренирам, защото имам лека мускулна треска от вчера. Утре ще ходя да тичам и в сряда - спининг. Нямам търпение вече - много ми хареса  newsm39

Менюто за днес - бъркани яйца със сирене и кашкавал + салата.
п.п. А вчера пилешките пържоли с Ънкъл Бенс сос станаха божествени. Много обичам сладко-кисел сос мммм.....

Успешен ден на всички и ползотворна седмица  bouquet

# 261
NoMe, дори и няколко килограма да кача, веднага се трупат там и проличава. Също и в лицето.
Познавам пълни жени с по 100кг, на които лицата им изглеждат отлично.
Моето нашишкавява само от 3-4кг и изглежда много зле.

Ето една снимка, която успях да изровя и на която да съм сама. Тази е от есента и съм с 6кг по-малко.
преди
А тази е от преди 3седмици, веднага си личи нашишкавяването.
сега

# 262
Ама то тук наистина сте само слаби.. Я аз да си търся тема с дебеланки Joy

# 263
Ама то тук наистина сте само слаби.. Я аз да си търся тема с дебеланки Joy

Ааа, аз съм си дебела. С 15кг над нормата съм.

# 264
NoMe, дори и няколко килограма да кача, веднага се трупат там и проличава. Също и в лицето.
Познавам пълни жени с по 100кг, на които лицата им изглеждат отлично.
Моето нашишкавява само от 3-4кг и изглежда много зле.

И аз съм така. Като кача няколко килограма и бузите ми стават огромни - като се усмихна не ми се виждат очите хахахаха

Ето ме тук с големите бузи  Mr. Green

А тук съм 7 месеца по-късно - и 20 кг. по-малко вече

# 265
  • тук и там
Верче,страхотна разлика!На вторите снимки си перфектна!Ама се спирай вече със това слабеене,колко още ще отслабваш?(съвсем добронамерено го казвам).И отивам да тренирам вече..

# 266
Вяра, поздравления за свалените килограми. Simple Smile
Ако сваля толкова, ще подскоча до луната. Simple Smile

# 267
Kaisia, Sesylle - Благодаря ви момичета  Heart Eyes Но това беше преди 3 години. Сега съм с 6 килограма отгоре, но и 4 да преборя пак ще съм доволна  Rolling Eyes

# 268
  • някъде
Верче, страхотна промяна, но май твоя снимка бях гледала (семейна) и беше на кичури или русолява Thinking ако си била ти, беше много готина  Peace

# 269
Браво, Вяра Heart Eyes
Страхотен резултат bouquet

Общи условия

Активация на акаунт