Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 279
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
 Момичета, вие сте сексапилни, красиви, стегнати - прекрасни! А звучите като... Сериозно - обичайте се!!!!

Мишока, това е за теб  Hug Не искам никога да губиш вярва в себе си, чуваш ли детенце!

Преди

Скрит текст:

Сега

Скрит текст:

Скрит текст:

За протокола - вече не пуша Simple Smile А е и съм малко (около 6-7 кг) над "сега"... от акъл, щото все исках още и още и никога не се заобичах тогава Simple Smile

Прочетох ви всичките, благодаря за полезните линкове и информация.
Маронка наистина си страхотна! Вярката и тя, но вече съм я виждала  Hug Вярка, чудна си.
Забравих вече на кой какво имах да кажа... като се сетя ще кажа  Laughing

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 16:02 от Госпожица Дух

# 286
  • тук и там
Днес видях много мотивиращи снимки!Браво,момичета!Госпожица Дух,Amour-при вас промяната е пълна!Респект! newsm20
Любов,режимът дава страхотни резултати и най-важното е че можеш да го следваш цял живот,без да се чувстваш лишена.Аз без Вх не мога,борбата ми е поне да ги огранича доста:peace:
Днес до тук съм на един Кефир и една ябълка.За довечера-салата зеле и моркови мисля,или със яйца или със патешко магре.

# 287
Духче Hug, прекрасно изглеждаш
Както и Любов bouquet
 Мотивирахте ме много и отивам да повървя малко пеша, че нямам сили за друго. Grinning

# 288
  • На топло
Госпожица дух, страхотен резултат !!!
Амур - намерила си най-правилната диета за тази възраст, в момента изглеждаш много по-добре и не подлагаш здравето си на опасност  Peace
Аз също не се тегля, ако не свалям достатъчно бързо ще се депресирам, а ако цифрите падат може и да се отпусна.

# 289
Страхотни сте, браво на вас, сигурно се повтарям, но вие сте вдъхновение!  bouquet

# 290
Дами златни, четох ви цял ден от телефона и ви се възхищавах, но нали нямам кирилица в телефона, не можах да кажа нищо.

Супер сте, присъединявам се към аплодисментите!  newsm20 newsm18 Браво!

Нямам хубави снимки, ще се погрижа и ще пусна.

# 291
И аз в отбора на депресираните съм за сега,обаче не мога да не изразя възхищението си от прекрасните снимки които видях днес.Браво на всички постигнали такива успехи. bouquet
Започвам да си мисля,че темата не е за такива слончета като мене. Embarassed

# 292
Ех момичетааа, така хубаво се мотивирах от всички снимки, които видях, че следобед скочих и си взех нов клин и два нови потника на Пума за тренировки. Нещо ново, което да ме мотивира още повече Simple Smile
Е, не мина и без самовъзнаграждаване де, но то не е кой знае какво - 3 домашни крем-карамела, за които не ме е яд, защото знам, че съдържат само хубави съставки  Mr. Green
Утре сутринта ще се тичааа Simple Smile

# 293
  • На топло
Вяра, честити придобивки.
И аз започнах спорта. Днес - първо загрявка + 20 мин. кардио.
Намазах се с едно олио и с една вендуза, която съм купила преди години, се опитах да направя масаж. Много боли.
Разтоварващият ден  Crazy беше до 16ч.
З - 2 чаши кефир
О - 120г. малини
След 16ч две ябълки и малко сирене фета.
В - трябваше да карам на кефир, но бях гладна. Месо на фурна с зеленчуци.
[ Утре ще гледам да изпусна вечерята! ]

# 294
Аз имам нужда някой да ме смъмри. Нещо ми е гузно... Сигурно щото не спортувам тази седмица и си хапвам, режимно ама си хапвам и зехтин слагах в плодов онзи ден. Бе нещо ей така чувствам че нищо не правя като хората. Сега почвам де, дано ми дойде пак музата. Че то без муза...  На къде
Помрънках си...

# 295
Аз имам нужда някой да ме смъмри. Нещо ми е гузно... Сигурно щото не спортувам тази седмица и си хапвам, режимно ама си хапвам и зехтин слагах в плодов онзи ден. Бе нещо ей така чувствам че нищо не правя като хората. Сега почвам де, дано ми дойде пак музата. Че то без муза...  На къде
Помрънках си...

Ти само се оправи от ангината, е после аз ще те мотивирам. Стига да имаш време   Hug

# 296
Хахаха Вярка  Embarassed утре ще се уговорим. Гуш

# 297
И аз днес много сдухан ден - толкова много задачи, че само мисълта колко са много ме блокираше.
На всичкото отгоре се разстроих от разни гадни новини в нета, които защо ли ми трябваше да чета... телевизия отдавна не гледам, ама новините ги попрехвърлям и то са само ужасни крими хроники. 

Всичко това ми се отрази и през целия ден бях "гладна", добре че успях да утоля напрежението с няколко лъжички мед....
Не успях да стигна до спорт, но правих йога сутринта и на обяд по около 30мин.

Хапването за деня:
Скрит текст:
з: кис.мляко с овес, суш.плодове и ядки
з1: шепа фъстъци
о: табуле с киноа и авокадо, банан
с.з: ябълка, 3-4 лъжички мед
в: омлет със сирене

# 298
  • София
Хич няма да търся снимки да пускам. Embarassed
Много красиви момичета видях,поздравявам всяка една.
Карам си кефирения ден безпроблемно с вашите снимки.Утре за разкош ще включа елда.Ходих до пощата да си взема клина от и бей но още го няма.Вяра честито.
В камбучата от магазина видях че има захар,някой да е пил натурална/от децата на гъбата  Joy/?Не ми се развъждат гъби из нас,ще ме изхвърлят вече.

Последна редакция: пн, 27 фев 2017, 22:46 от №

# 299
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много се радвам, че Сисунче се обади 😂😂😂😂Поздравления за снимките момичета. Аз май излязох от депресията, като си пробвах дънките, мислех, че няма да вляза ама всичко е ок, нищо, че не бях режимна.

Общи условия

Активация на акаунт