Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 252
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
georgieva88, аз правя планк от месец ежедневно и наистина е добро упражнение, а и иструкторите го препоръчват. Има ефект, заякнаха ми мускулите, по принцип не съм се пробвала сутрин да видя колко ще издърж, иначе рекордът ми е 3:30 мин, предполагам, че ако не е по време на тренировка ще издържа и малко повече, но примерно след лицеви опори едвам го докарвам до 1 минута. Важно е да се изпълнява правилно, гледай клипче на някой инструктор, не трябва дупето ти да отива високо.

Препорчъвам ти и кофички на стол за трицепс, ако имаш нужда от стягането му.

# 466
Благодаря, момичета  bouquet
Вяра - Н , определено ще потърся тази стевия  Peace
Niya88, Ще го пробвам това упражнение, че има какво да се желае от ръчичките ми  Laughing Стига да не се смажа, че не съм сигурна колко яки са ми ръцете, но ще го тренирам  Peace

# 467
  • София
Ду,Вяра има лъвове августовски,моя милост.
Станах с друга нагласа,ще правя луна днес.Отивам за кефир и довечера на тренировка.

# 468
Добро утроо  bouquet

Ния, Георгиева - и аз правя планк - има много голяма разлика в какъв комплекс от упражнения го правя. Понякога ми е в силовата тренировка примерно А1, А2,А3, като се повтарят 3 пъти А- и А3 е планк - тогава мога по 30-40-50 сек., обаче ако е част от 10 мин абс - никакъв шанс, едвам изкретвам 20 сек.  Embarassed

Ау, пуши ми се  Embarassed стопли се и ми се припали, обаче не! Държа печено  Naughty
Скрих кантара - и двата ги скрих  Mr. Green депресиращи, дяволски машинарии  Confused  Mr. Green  ooooh! И без това с моето трениране  и странно ядене май само снимките и дрехите са индикатор за прогрес, даже мерките са шантави с 4 кг + съм трупнала и на мерки и на кг само в корема, краката същите, както когато бяха с 4- кг., по-лека и с 12 см по-малко от корема  Shocked

всичко ме боли от тичането - дупето и краката най-вече  Embarassed сладко ми е, да ме боли от спорт  Mr. Green
Аз още веднъж да си благодаря  chef за моралната подкрепа и съветите за белтъчините. Днес и утре ще го карам на чисти белтъчини от риба и яйца със салата в основните хранения.
З - салата останала от вчера (домат, краставица, рукула, конпено семе, авокадо, марула, маслина и тн) ама малко беше - две шепички + 1 ч.л.ч смляно ленено семе, 1 ч.л. конпено семе, 1/2 ч.л. сусамов тахан и 1/2 ч.л. мед - като се обърка всичко става като един бонбон или една по пълна чаена лъжичка - хапвам го да ми държи плътност и помага за перисталтиката.
О и В планирам да е рибно, купих си рагу от сьомга, него ще изпека със салата от спанак, марула, сушен домат, морков и цвекло или нещо такова.

# 469
  • Козлодуй
Много се разбирам с лъвове и овни защото съм авантюристичен стрелец от тия дето първо стрелят и тогава се целят Simple Smile
Налегнала ме е страшна пролетна умора защото при нас от известно време е силно слънце но за тази умора има вина и тренировъчната ми програма която е в труден етап но аз не се отказвам Simple Smile
Имам и + на кантара и гледам да се стягам с храната Simple Smile

# 470
  • Велико Търново

Станах с друга нагласа,ще правя луна днес.Отивам за кефир и довечера на тренировка.

Берьозка цял живот не могат ни се отблагодарят! Mr. Green

# 471
  • на 13-я етаж

Берьозка цял живот не могат ни се отблагодарят! Mr. Green

Ха- Ха , и аз днес до Берьозка мисля да ходя  Simple Smile

От сутринта готвя Sick - мекици , зеле с ориз , сарми с булгур. И постни шоколадови квадрати , които горещо препоръчвам , като добавям в тях червени боровинки , орехи стафиди ... и каквото имам.

Ейииии ...този един килограм ще ме измъчи , но няма да му се дам  #2gunfire #2gunfire

Ще видим днес какво ще е .

На всички  Hug Hug Hug

# 472
  • София
Направих оборота,подариха ми горчица,е такава не съм яла,а смея да кажа че ям люто.Взех сметана за една торта,че имам рожденник във вторник.
Закуска,4 пръчици със слънчоглед и 2 натурални бонбона.
От колко часа е луната Сиска?

# 473
  • Велико Търново
13.30 Peace

И трите дами у нас сме на диета Heart Eyes
Обещала съм парична награда на децата, ако едната стане от 22.800-22.00 кг. , а другата от 44 кг стане 42 кг. Втората не спортува нищо. Аз имам 1800лв. за дрехи, обаче ще чакам да отслабна Mr. Green а тяхната награда е по 50лв.

# 474
Ду,Вяра има лъвове августовски,моя милост.

Супер - тъкмо се притесних, че съм само аз  Hug

Много се разбирам с лъвове и овни защото съм авантюристичен стрелец от тия дето първо стрелят и тогава се целят Simple Smile

Обичам стрелци - всякакви. Толкова сте готини, че всяка минута прекарана с вас ми доставя огромно удоволствие и ме зарежда с много позитивна енергия /ММ е стрелец  Heart Eyes/

И аз днес реших да направя някакъв мой вариант на лунната диета, защото няма как да се измъкна и да я направя качествено. Та цял ден ще изкарам на кафе с мляко, вода и чай, а ако много ми се прияде ще пия айлян. Чак довечера ще си изям агнешката главичка със зелената салата, че няма как да се измъкна - баба му на ММ ни ги е сготвила жената и няма как да не я ям. Утре до обяд пак пречистване и така  Peace

Аз имам 1800лв. за дрехи, обаче ще чакам да отслабна Mr. Green

И аз съм така - стоя и чакам да отслабна, за да се изстрелям по магазините и да ги овършея  Joy
Даже се надявам да си взема и нови бански тази година - половинки /миналата си взех, обаче са цели, защото хич не се харесвах с половинки/. Ако се харесам ще се уважа поне с 3 чифта хахахаха

# 475
  • Велико Търново
Искрено се надявам, че преди да замина на спортния фест в края на април ще съм се довела до визия, която предполага покупка на дрехи Blush

Бански не отбирам, защото им ползвам само долнищата, но от миналата година голямата ми дъщеря не е съгласна да съм без горнище и прекара цялата почивка все едно не ме познава, докато сме на плажа Blush

# 476
Бански не отбирам, защото им ползвам само долнищата, но от миналата година голямата ми дъщеря не е съгласна да съм без горнище и прекара цялата почивка все едно не ме познава, докато сме на плажа Blush

Аууу, една година на морето реших, че ще се пробвам и аз по монокини. Е да, обаче аз винаги съм била с голям бюст и изобщо не ми беше комфортно. Само един ден бях без горнище, лежах основно по корем и до там ми стигна смелостта. Затова благородно завиждам на жени с малък бюст - могат и без сутиен да си ходят и стои много, много сексииии  Heart Eyes

# 477
  • Велико Търново
Вяра, аз съм без НИКАКЪВ бюст Blush
Детето е по развито от мен, и съм кърмила една камара време, като дъска Simple Smile

# 478
Вяра, аз съм без НИКАКЪВ бюст Blush
Детето е по развито от мен, и съм кърмила една камара време, като дъска Simple Smile

То човек винаги иска това, което няма. Една моя приятелка няма никакви гърди и си сложи съвсем мънички, колкото да има нещо. Аз пък все искам да отслабна и да сваля гърдите, че харесвам мънички. Луда работа   ooooh!хахахаха Но е факт - за монокини и хубави летни роклички, които да се носят без сутиен малките гърди нямат равни по сексапил  Peace

# 479
  • тук и там
Вчера в магазина като ходихме да пазаруваме за седмицата,имаше разни промоции и хора които предлагат разни храни .Обикновено са хора на моята възраст,доста общителни.Та като предлагат сладки неща(шоколади и мусове и т.н)-подминавам обикновено само със “Не,благодаря".Този господин ,обаче по-настоятелен-"вкусно е",това онова..Тогава казвам“мерси,на диета съм".Човекът“О,но Мадам - да не сте болна,та да сте на диета".. JoyШирока душа-и той като мене..

Последна редакция: нд, 05 мар 2017, 13:39 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт