Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 221
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
AndyVa, добре дошла! bouquet

Момичета, аз не свалям килограми, но на мерки със сигурност. Вчера овършах Зара и намазах с 2 пролетни палтета и рокля, размери ХS!

Днес най-малкия ми син има парти за РД и ще хапна торта ( не съм яла от мнооого време, и ще си хапна с удоволствие, все пак сладко не ям по дифолт).
Утре започвам голямата Атак фаза на последните килограми, че ми трябват пролетни крака.
Ще пробвам или режим на Джилиън или на Шон, ще ги разгледам, но искам всичко да ми е предписано седмица напред, за да не го мисля. Така ми е много по-лесно. Няма да прескачам хранения, няма да избягвам плодовете. С моното и яйчените истории приключих. Искам да си хапна.  Laughing

И аз правя планк, често групова тренировка по бокс така свършва, когато раменете и ръцете са супер натоварени, последни 3 минути за финал. Който не издържи получава кондиционни удари в корема.

# 481
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз съм решила, че в зала повече няма да ходя. Ще работя във вкъщи, смятам, че при упражнения със собствена сила и гири ще имам по-голям ефект отколкото при работа с машини. Приготвила съм си добри упражнения,по мое мнение, които при петдневна тренировка биха дали добър резултата. Планка ми е доста се скромен, едва 30сек.

# 482
Вяра, теб съм те запомнила с агнешките главички  Hug Може ли рецепта?
Духче, никакви цигари  Mr. Green стягай се  Heart Eyes
AndyVa, като прочетох мекици и се стреснах, но като стигнах до постните шоколадови квадрати, ми стана ясно кой е режима ти  Simple Smile
Сиска, твоя случай ми напомни за една позната от студентските години. С гаджето и се бяха хванали на бас, че ако свали определени кг за месец, ще и даде 5000долара за пазар. Тя обаче не се справи с предизвикателството и се наложи сама да си плати новите придобивки.
Ох, това с децата на диета е много деликатна ситуация.
Кайсия, преценил е човека, че друга причина за диета нямаш  Simple Smile

Моят режим до вчера на обяд беше добре, после се наложи да мина на компот от дренки и обикновени бисквити. Малкото овне и то беше с температура, та явно някакво вирусче се е завъртяло покрай нас.
Днес сме добре и двамата и от утре пак оправям храната.

Мисля утре да направя млечен ден, пък нататък ще видим. Умувам за нещо като моно със салати, поне в дните, в които съм в другото у нас. Тук, при баба и дядо, не се приема добре режимстването  Joy

# 483
  • София
Дези, поздравления за XS размера, аз много си харесах една рокля, но за съжаление я имат в България само XS, та явно няма да си я взема.

iv.elina, и аз приключих със залата засега, само губех време в отиване-връщане, преобличане и тн. А и заради проблемите с колената някои от упражненията не можех да ги правя, та се оказа, че тренировките вкъщи ме натоварват много повече отколкото тренировките, които правих в залата, изготвени от инструктор. Отделно и имам време само в часове, в които залата не работи, посред нощ.

Зетче, и аз вчера пих чаша домашен сок от дренки. Много ми е вкусен, а и не ми попречи да съм и днес с минус.

Kaisia, голям компимент си е това, много свежа закачка.

Аз днес обядвах домашна тортила и се включвам в лунуването.

# 484
  • София
С инструктор ли бяхте в залата?
Наспях се отивам да пия кафе с кефир преди тренировка. Joy

# 485
  • Велико Търново
А аз пък се връщам в залата Mr. GreenЩе се напъна да е отново 6 пъти в седмицата, трябва ми "пролетен задник" Mr. Green и летен корем Blush

# 486
Днес за сефте в моя живот реших да тичам  hahaha Изтеглих си приложението Гугъл Фит и започнах...Ами какво да кажа....20 мин, 2,30 км, калории 170 и средна скорост 8 км/ч. Нещо не бях удовлетворена от тези резултати, тъй като мислех, че мога повече  Cry Но определено макар и да съм нечовешки инат,  граничещ с глупост не можах повече зариди едночасовите тренировки на кроса  Cry Не знам, може би трябва да е с по - малка скорост  newsm78 Но сега съм с леко схванати баджаци,а ръцете и корема ме наболват от планка  Crazy Яденето не е зле - закуска две ябълки и половин банан с чаша прясно мляко, на обяд парче телешко и паница бульон от него с моркови и шопска салата, а и прегреших с кренвирш Тандем, но много ми се ядеше  Embarassed Сега бутнах във фурната да изпека моркови, мноооого ги обичам печени  Heart Eyes като ще довърша и телето с больона за вечеря. Сега си сърбам мляко с кафе и нещо от два дни хич, ама хич не се понасям, но може да е от ПМС. Нямам негативна промяна в мерките, но се чувствам дебеланка Confused Намрънках се  Laughing

# 487
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ами как да се очаровам от залата, като две години тренирам активно. Година и половина тренирах пет пъти седмично и половин година три пъти седмично.И със треньор съм тренирала. Ами полза никаква визуално. Сега не тренирам от два месеца и пак съм си същата. Е?

# 488
  • Велико Търново
Понеже много съм се занемарила и мъжа ми оня ден ми казва:Моля те, почни да ходиш на фитнес, да играеш тенис, ходи на фризьор излизай както преди, нищо, че не ти виждахме очите така добре си изгледаше и щастлива беше Blush
Така, че давам старт на промяната! Да съм домакиня и той разбра, че не ми влияе добре Crazy

# 489
  • тук и там
Аз от утре мисля да съм сериозна вече.Напълних хладилника със броколи и марули,нищо не можеш да намериш от зелении,като го отвориш-с други думи,готова съм за следващата седмица..Mr. Green.Мисля и да не се тегля често-примерно на месец,за да не  ми се скапва мотивацията и настроението.Ще си правя упражнения,ще се храня както трябва и няма да поглеждам кантара..Това на теория все  още...В залата и аз обмислям да се върна,но като се стопли още малко,защото имам половин час път до там и на връщане,поне да не ме брулят дъждовете всеки ден-а през ден примерно. Mr. GreenИ май имам желание за групови занимания,а не да тренирам сама-та ще видим.Утре ще си запиша мерките,и следващото отчитане ще е след месец чак.

# 490
  • Козлодуй
Вяра много ме мотивираш и като четях твои постове харесах темата в началото.
Niya88 и аз приключих с тренировки в зала преди още 2 години и повече - губи ми време а и за пред хората се старя и се контузих и нямах ефект като започнах тренировки у дома тялото ми видимо се промени но карам по програма.
siska79 ти, занемарена - стига бе това да го видя няма да го повярвам - такава воля имаш Simple Smile
Deziderata Ти ми каза за ШонТ. който така жестоко ме измъчва в момента редно е и ти да се помъчиш с него та да сме заедно в кюпа Joy

# 491
Вяра, теб съм те запомнила с агнешките главички  Hug Може ли рецепта?

Joy Joy Joy Joy Как няма да ме запомниш - цяла година само за тях си говоря и после цяла пролет само на тях живея хахахаха
Рецепта не знам - или баба му на ММ ни ги прави или ходим до ресторанта на баща ми и там ги ядем. Май първо се варят, а после се пекат във фурна, обаче не съм сигурна - да не те излъжа  Rolling Eyes

Kaisia - точно така. Спри да мислиш само за това, измисляй си меню от единия ден за другия и си го следвай стриктно. Стискам палци да се похвалиш скоро  Peace

pvacheva Hug Heart Eyes bouquet

За залата - обичам да тренирам там. Но повече ми харесват груповите занимания, макар че не съм сигурна, че много ми помагат. Основно аеробиката де. Сега със спининга още нищо не мога да кажа за резултати - само това, че ми допада много. А и има една интересна атмосфера на колектив.
Иначе изобщо не губя време за преобличане - от вкъщи си отивам направо облечена, тренирам и след тренировка направо скачам в колата и се прибирам. Мразя да ползвам бани и съблекални по залите. Много ми е неприятно са се събличам пред непознати хора

А на мен днес ми замина лунуването. Не издържах и се метнах на малко телешки език, лютеница, салата и маслини. Явно няма да го бъде днес. За довечера главичките остават. Обаче съм много горда, защото ММ ми връчи един шоколад Линд, кой е купил за мен, а аз си го прибрах за 8-ми март хахаха. Даже не ме и съблазни  Party

# 492
Аз се вкючвам с един бърз въпрос. Защо фрешовете не са полезни?  newsm78 Аз много ги обичам. bowuu

# 493
  • Велико Търново
Аз се вкючвам с един бърз въпрос. Защо фрешовете не са полезни?  newsm78 Аз много ги обичам. bowuu

Защото полезните фибри се губят при направата им Peace
Освен това съм чела като съвет "не си изпивайте калориите" т.е. лесно и бързо свършва чаша фреш, защото е хубав, но ако трябва да изядеш количеството плод ще ти отнеме повече време и не е сигурно дали ще изядеш количеството отишло за фреш.

# 494
Не само, че полезните фибри се губят, но до колкото знам и по-рязко се повишава инсулина, заради фуктозата, която при липсата на баластрените вещества останали в плупа се усвоява по различен начин". Имаше научно обяснение, което преди години бях поствала в темата за 90 дд, ще потърся пак.
Това не го прави дявол в чаша сега де, понякога си е ок Simple Smile Но по-добре е, ако е смуути, а не сок

Общи условия

Активация на акаунт