Дневникът тема 76 - Да отслабнем всички заедно!

• 49 208
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Sivi, твоето темпо си е било много добро. Не прекалено бързо, но не бих го нарекла и бавно. А търпението е много важно, да. Тези дни си мислех, че някъде по това време правя една година в темата. По 2кг на месец да бях сваляла, сега щях да съм много доволна. Но понеже все ми е малко, та затова съм с + в килограмите. Дано този път съм си научила урока, макар, че все ми се иска едни бързи 10-на кг поне. А не ми стиска да направя необходимото за целта  Embarassed

# 511
  • някъде
На всичкото отгоре имам ускорена мотивация (един нацепен батка на който аз съм му кака, ама карай. hahaha) Много ми харесвааааа. Blush Heart Eyes
Знам си аз, че ми трябва и на мен един батка, за да стана  фиданка.....но пък в здравословен план не знам дали ще е добре Mr. Green

Онзи ден и аз казах на мъжа ми, че искам подаръци /ако отслабвана най-накрая/......големи меркантилнички сме жените hahaha

# 512
  • София
Момичета, купих си нова рокля, много я харесах още преди две-три седмици, но нямаше моя размер, е, заредиха и си я купих. Сега остава да смъкна см от ръцете до 26-ти март, защото е с прозрачни ръкави, приемам всякакви съвети (които не изискват ходене в зала)!

В момента са ми 33 см, с отпусната кожа отдолу, а и без това гръдната ми е над 90 см и с тези ръце изглеждам много широка точно в тази област. Талията се прибира - 68 см ми е сега, сигурна съм, че ще падне и още, ама тези пусти ръце не поддават.

# 513
Ния, бих предложила планк и лицеви опори като за вкъщи.

# 514
Здравейте и от мен.
Последно време много не остава време да се разписвам в темата , гледам да обикаляме с бебо с количката , че свалянето на килата става мнооогоо бавно , направо някога ми идва да седна и да унищожа всичко сладко що е у дома.
Георгиева благодаря за съветите , пробвала съм да ям по малко 5, 6 пъти на ден , но за съжаление при мен няма резултат.
Все пак за две седмици съм свалила половин кило , което е малко , но все пак е нещо , бавно и славно се приближавам към целта , надявам се да не се отклоня от пътя .
Иначе и моя мъж ме е амбицирал , като ми е обещал мечтана почивка , като стигна финала .
В петък заминаваме за кратка почивка в Швейцария и Италия , и мисля да си дам малко почивка  и да си хапвам няколко дни нормално без ограничения.
Вече съм -6 кг за 3 месеца е малко , но все е нещо , остават още 8 кила
Слагам линк , ако някой иска да види моята кръшна снага  Joy
Скрит текст:

# 515
Момичета, завиждам, че се мотивирате с покупки. Мен подобно нещо не може да ме изкуши, пък ако ще и с хобитата да е свързано, хихи.

# 516
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много добре изглеждаш,но все пак зависи какви кг. целиш.

# 517
  • Пловдив
Yanina, нямаш кой знае какво за сваляне, според мен, ама ти си знаеш...
Не помня дали си писала, но колко си висока и колко кг си в момента?

# 518
  • На топло
Yanina - 6кг за три месеца е много добър резултат. Освен ако не трябва да се явяваш спешно на конкурс, по бански  Grinning
Добре изглеждаш, ако стегнеш една идея ръцете и свалиш малко от талията и корема, ще стане по-добре естествено, но
не мисля, че трябва да се тормозиш с много строги диети.
Аз снимах какво съм яла този уикенд на вечеря. И ще покажа когато ми остане време.
И при мен действа този метод, да обличам вкъщи дрехи, в които съм се харесвала. Сега пак влизам, но не ми седят добре  Close
Правя го точно в моменти, в които мотовацията ми почва да издиша и се сещам, че ако искам да постигна нещо трябва да има постоянство, но в никакъв случай, не трябвада издевателсваме над тялото си.
Не знам на какво прилича този " нацепен батка"   Mr. Green , но на мен такива по фитнесите са ми много анти и ич не могат да ме мотивират ( това което аз влагам в тази дума ) .

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 14:12 от Hello♥J

# 519
Аз се вкючвам с един бърз въпрос. Защо фрешовете не са полезни?  newsm78 Аз много ги обичам. bowuu
Защото са чиста захар.Дали ще изпиеш една чаша фреш или ще изядеш 2-3 ч л захар, за тялото е все едно и също.Схемата е следната:
-фреш
-висока кръвна захар
-висок инсулин, за да я свали максимално бързо
-супер ниска кръвна захар
-супер глад
-храна (ако е високовъглехидратна, особено фреш/сладко), цикълът се повтаря
Влиза се в омагьосан кръг.Фреша не дава никаква ситост.
Не го изключвам като разнообразие отвреме-навреме, но в никакъв случай на закуска.

И, привет в новата седмица.    Heart Eyes
"Моят" Тодоровден мина както и очаквах-хубава и вкусна храна, едно страхотно Тирамису за финал.Изядох го без капка угризение.    Mr. Green
Вчера с моя мъж направихме една обиколка на Гребната....имахме мерак и сили за още една, ама нещо навалицата много се нарои към 11-12 часа, та се отказахме.
Днес-джогинг 1 час, редуване тичане-ходене.
Доволна съм.

# 520
Този Шон не ми хареса, не е мой тип и не можа да ме накара да се раздвижа. Joy Добре, че на хорА ходя в почивните дни, че много съм се обездвижила. А живея на сто метра от стадиона. Embarassed
Днес по план ми е въглехидратен ден. Закусих банан, обядвах пълнозърнест, ръжен хляб с лютеница и салата от зеле и моркови. За вечеря планирам нещо сладко, но толкова много неща искам да изям, че не съм решила какво точно да е. В момента се наливам с вода, че не съм ѝ фен, а знам, че е важна за отслабването.
Като съм на работа ми е трудно да измисля какво да ям на ВГХ обяд.

# 521
  • На топло
Ето какво ядох събота и неделя, на вечеря.
Закуска - чай и сандвич.
Обяд на вън - с няколко залитания  Crazy ( не мога да се откажа от десерите, толкова вкусни)
Скрит текст:

Скрит текст:

Шон  newsm78 за първи път го чувам  Laughing
Днес ям по-леко, от сутринра до сега - чай, ябълка, малко табуле с краставица и домати, за вечеря - не знам.
Пия и напитката със зелен чай и гуарана.

# 522
Скрит текст:
Ето какво ядох събота и неделя, на вечеря.
Закуска - чай и сандвич.
Обяд на вън - с няколко залитания  Crazy ( не мога да се откажа от десерите, толкова вкусни)
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Шон  newsm78 за първи път го чувам  Laughing
Днес ям по-леко, от сутринра до сега - чай, ябълка, малко табуле с краставица и домати, за вечеря - не знам.
Пия и напитката със зелен чай и гуарана.
След такива "мършави" похапвания  и аз  ще съм способна да омета сигурно половин торта.....    Mr. Green

Моята храна днес:
з-кокосово кафе, 1 яйце, обилно намазано с масло и поръсено с шарена сол (след това джогинг, затова малко храна)
11ч-1 банан, бекон, кашкавал
о-пилешко бутче, 1 наденичка, салата, черен шоколад
сз-заквасена сметана с какао, чай
в-печени карначета, салата, зелен боб на пара, черен шоколад (най-вероятно)

# 523
Amour* аз нали те питах преди време каква е тази заквасена сметана с какао  Grinning Направих си, но не със сметана, а с пасиран каймак от прясно мляко, което по същество си е чиста сметана  bowuu Много беше вкусно  Hug

# 524
Здравейте и от мен,

доста съм изпуснала, но използвах почивните дни за разходки с децата.
Петък и събота имахме гости и леееко поотпуснах края. Тоест хапнах малко домашна питка и сладко.
Вчера бях режимна, днес също.
Килограмите не са успели да скочат и ги задържам на същото положение както преди няколко дни.

Днес храната
з. банан
о. китайско зеле с 1консерва риба тон
в. още не съм решила.

Общи условия

Активация на акаунт