Как бързо времето отлита, а ЮЛЧЕТО все по-силно рита!

• 44 667
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Все едно сме в една обща зала-за пилатес например: ниво-напреднали и ниво-начинаещи.
Ние сме отзад, вие-отпред..хихихи

# 586
Благодаря ви !
Много интересна организация и в сайта гледам има много подробни и интересни статии. За съжаление аз съм от Търново и не видях тук да се организират някакви срещи.

И е истина, че голяма част от нещата, които се обсъждат тук, са ми напълно непонятни. Но пък благодарение на това, което споделят мамчетата с опит се опитвам да се ориентирам в ситуацията.  Heart Eyes
Не съм посещавала никакви лекции, уроци или каквито и да било срещи за бременни, все още ходя на работа, каня се да спирам скоро.

И да ви питам още нещо... относно раждането.. Нося очила, с късогледство и астигматизъм съм, някои лекари ми казват, че не мога да родя по естествен начин, а само с операция. Има ли някой друг с подобен проблем?

# 587
И в нашия град нищо не се провежда-нито лекции, нито курсове, нито презентации-а би било много полезно.

# 588
Здравейте момичета! От няколко дни ме хвана безсънието, тежко ми е, гадно ми е и края не се вижда. По цяла нощ ходя напред назад.  #Cussing out
Та сега, като се намрънках, да отговоря за късогледството и аз имам над 6 диоптъра и родих секцио заради други проблеми, сега пак така ще си раждам. Но ако само това е проблема, гинеколога ти трябва да те прати на очен лекар, който да установи имаш ли вътреочно налягане и ако има тогава, то се преминава към секцио. Поне в болницата, която раждах аз е така.  Simple Smile

# 589
NadyaNm, задължително трябва да те пратят на очен лекар.

# 590
Не е задължително като си късогледа да раждаш секцио. Прави се специален преглед на очните дъна и тогава се устанява дали има проблем. Аз имах 6 диоптъра, но въпреки това становището на офталмоложката беше, че мога да родя нормално. Имам приятелка в Англия, която каза, че там въобще няма такова нещо - да раждаш секцио заради късогледство. В крайна сметка родих секцио по други причини де.

# 591
Кафенце, зависи от човека Mr. Green аз първият път  бях много по прагматично настроена. Може би защото ММ беше в продължителна командировка, замина когато бях в 6 ти месец и се върна когато Мишо вече беше на 3 месеца и половина. Преди той да замине всичко голямо беше купено сглобено и готово. И понеже знаех че трябва да се справя сама се бях вманиачила в лекции списъци и т.н. Абе много си беше прагматично всичко. За разлика от тогава сега съм супер лежерна милвам си корема и нямам нищичко освен нещата от баткото които съм раздала по други бебета.

# 592
...нямам нищичко освен нещата от баткото които съм раздала по други бебета.

И аз така, но понеже имам да свърша някакви други неща, които са свързани с финансите. Та ще пазарувам за бебето с пари, колкото останат.

# 593
Мамчета да ви попитам аз съм в болничен от мин месец и уж ходя на лекарска комисия но шефката ми иска да се върна за няколко дни на работа и после пак да си излезна в болничен( там заради нещо  докумментално )  . Въпроса ми е това изобщо възможно ли е и какво мислите вие няма ли да е малко странно ако го направя между двата болничен които са за по 30 дни да има прекъсване , въобще уж ми има нещо и съм болничен а пък го прекъсвам един вид ? Извинявам се ако ми е тъп въпроса , но се надявам да кажете някакво мнение...

# 594
  • Сливен
Според моята докторка болничните не трябва да се прекъсват.Нямаш ли възможност да се консултираш със счетоводител,да не ти се намали после майчинството,не съм наясно.Ако те вика само за да помогнеш с нещо в работата няма проблем и да отидеш нищо ,че си в болничен.Важното е да се чувстваш добре.

# 595
Аз разбирам, че шефката и иска точно да си прекъсне болничния. Не знам за прекъсване, но моята докторка голям скандал ми направи за тези болнични... Най-добре питай доктора си, че и за тях са много важни.

# 596
Не искам да те плаша, но по време на болничен преди майчинство на една колежка така й казаха да дойде на работа между двата болнични, т.е. да го прекъсне за минимум 1 ден, защото искаха да я махат. Според мен е по-добре да направиш, както е написано преди мен - отиваш, помагаш и това е.

# 597
Той болничния те защитава само ако си със срочен договор или в изпитателен срок. Ако си с постоянен договор и не си в изпитателен срок, нямат право да те махнат. Вече ако те излъжат нещо и те накарат сам да напуснеш, е друг въпрос.

# 598
Ами и мен това ме притеснява че точно това е причината за да ме махне през тези ден два коитониска да прекъсна и мисля да и кажа че доктора е казал че това е комисия и няма как да се прекъсват болнични когато аз си реша и така леко да и откажа за да съм спокойна за себе си .

# 599
Какъв ти е договора? Изтекъл ли ти е изпитателен срок?

Общи условия

Активация на акаунт