Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 2

• 74 535
  • 933
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Хаха не, но 9г работя на едно и също място и трябваше стаж за 9 г да ми се въвежда.

Хъм това за близнаците не знам...

# 646
  • София
Знаех отговора на този въпрос, но сега се зачудих.. Нали е достатъчно да се водиш на работа в района към датата на записване и няма изискване да си работил някакъв период във фирмата?

# 647
И мен това ме интересува.Таткото работи в квартала,но по договор и трудова книжка е от април месец.Дали ще направят проблем,че няма 6 месеца преди записвабето?Изискването е,единият родител а работи на територията на детската градина,ни никъде не видях да е с 6 месеца назад.Може ли някой по-знаещ от мен да даде акъл ?

# 648
  • София
Важно е към времето на класиране и издаване на бележката да работи там. Не се изисква стаж.

# 649
Много благодаря за отговора Simple Smile

# 650
  • София
Само последната трудова книжка е достатъчна, нали?
Извинявам се много, но май нешо много добре не съм разбрала и ще попитам. Заедно със служебната бележка трябва да се представят и двете трудови книжки(моята и на ММ, така ли).

# 651
  • София
Извинявам се много, но май нешо много добре не съм разбрала и ще попитам. Заедно със служебната бележка трябва да се представят и двете трудови книжки(моята и на ММ, така ли).
Копия от трудовите книжки, като може да заличите сумите. Пише го в ръководството.
Аз носих снимана 1-ва и последна страница. Дир-ката искаше да гледа оригинала, че да сверявала. Но няма право да го иска и се гледахме леко подозрително 1-2 минути...

# 652
  • София
Като излезе класирането и сте приети, ще получите имейл с обяснение з нужните документи. То и сега може да си ги видите на необходими документи и д предупредите какво ще ви трябва. Не виждам проблем и сега да се нанесът промени в трудовата книжка. 
Миналата година тези промени и бележката от работата на мъжа ми ги мотаха две седмици. На обяд в последния ден от срока ги получих... 

# 653
  • София
Благодаря за поясненията.

# 654
  • София
Копия от трудовите книжки, като може да заличите сумите. Пише го в ръководството.
Аз носих снимана 1-ва и последна страница. Дир-ката искаше да гледа оригинала, че да сверявала. Но няма право да го иска и се гледахме леко подозрително 1-2 минути...

ъъъ ужас, как ще ми гледа трудовата книжа?? На нас оригинал не са ни искали, само копие. Да поне трудовата книжка може да се занесе още от сега да се попълни

# 655
Има ли краен срок в който да си промениш реда на желанията ? До преди седмица влизахме, но вече сме с едно място на зад и не се класираме, чудя се дали да променя първото желание в ясла която ни е по-неудобна ?  Confused

# 656
Здравейте. Тъй като за първи път ще кандидатствам за ДГ, имам един въпрос: като направя профила, може ли да променям информацията, относно местоработата на таткото? Понеже има вероятност да я сменя с безработен. За желанията знам, че може да се пренареждат, но за местоработата не съм наясно и се притеснявам като въведа нещо дали може след това да го редактирам.

# 657
  • София
Здравейте. Тъй като за първи път ще кандидатствам за ДГ, имам един въпрос: като направя профила, може ли да променям информацията, относно местоработата на таткото? Понеже има вероятност да я сменя с безработен. За желанията знам, че може да се пренареждат, но за местоработата не съм наясно и се притеснявам като въведа нещо дали може след това да го редактирам.
До заключването на системата на 12.05 (за първо класиране) можете да редактирате всичко.

# 658
Не се ли заключваше на 11?
 А на 12 е класирането в присъствието на трима родители? Май имам такъв спомен. И на 13 разултатите

# 659
  • София
Не се ли заключваше на 11?
 А на 12 е класирането в присъствието на трима родители? Май имам такъв спомен. И на 13 разултатите
Да, объркала съм датите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт