Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 2

• 74 534
  • 933
  •   1
Отговори
# 660
Много благодаря.

# 661
  • София
Има ли краен срок в който да си промениш реда на желанията ? До преди седмица влизахме, но вече сме с едно място на зад и не се класираме, чудя се дали да променя първото желание в ясла която ни е по-неудобна ?  Confused

Кое място сте не се гледа, а броя на точки, ако се 15 деца с 9,1 няма никакво значение дали сте на 1во или 15то място. Промени могат да се правят до 11.05 на всичко

# 662
Значи,от 39 свободни места за 2015г. Има 16 социални,които са запълнени,но от тях половината за с ниско желание.За останалите 23 места ние сме на 19 място с 9.1 точки.....та въпросът ми е,има ли вероятност да хартисаме ? Как се извършва класирането?

# 663
Може и на първо да сте, няма значение. Ако сте в гранична група с други деца със същия брой точки, се тегли жребий.

# 664
Значи след нас има 1 дете с 9.1....в жребия и с9.0 ли ще участват?Изобщо не знам за какво става дума Sad

# 665
На мен ми е тъмна Индия. В сайта на ИСОДЗ пише за генериране на случайни номера, това ли е томболата ?

# 666
  • София
Значи,от 39 свободни места за 2015г. Има 16 социални,които са запълнени,но от тях половината за с ниско желание.За останалите 23 места ние сме на 19 място с 9.1 точки.....та въпросът ми е,има ли вероятност да хартисаме ? Как се извършва класирането?

Първо ще се извърши класиране по социални критерии и ако останат незаети места, то свободната бройка ще бъде прехвърлена към децата от общата опашка. Ако ситуацията при вас се запази такава, то 20-тте деца с 9.1 точки ще влязат директно, а за останалите места, в зависимост колко са, или ще има лотария между децата с 9.0 точки или и те ще влязат директно.

# 667
  • София
На мен ми е тъмна Индия. В сайта на ИСОДЗ пише за генериране на случайни номера, това ли е томболата ?

Да това е томболата.

Момичета назад в темата го пише, даже един пост нагоре аз написах да не гледате на кое място сте, това няма НИКАКВО значение

# 668
  • София
Имай предвид, че част от децата във вашата опашка са и тези от социалната, трябва и тях да извадиш от бройката ако ги приемат. Така че, с тези точки имате доста голям шанс за класиране.

# 669
  • София
Имай предвид, че част от децата във вашата опашка са и тези от социалната, трябва и тях да извадиш от бройката ако ги приемат. Така че, с тези точки имате доста голям шанс за класиране.

По лично мои наблюдения, децата от социалната опашка са с по 8 и по-малко точки, без допълнителните. Но, да, и тях ги махнете.
Имате голям шанс за прием, ако последния ден не стане "лудница" в системата.

# 670
Много ви благодаря за разясненията Simple Smile дано ни приемат,че не ми се мисли,какво ни чака,ако не се класираме Sad

# 671
В яслата където ни е първо желание с томбола за едно място ще се борят 2,1 деца, ако я преместя в яслата с най-много свободни места за 1 място ще се борят 1,3 деца, което си е два пъти по-голям шанс. Но ни е на доста неудобно място.  Cry

# 672
Здравейте, много неща изчетох но пак не разбрах. С мъжа ми нямаме брак. По постоянен адрес се водя в Младост 4, а имам настоящ адрес от 2 години в Лозенец.
Детето се води семейство с мен, но всички документи за детето си ги оправям в община Младост. Като чета точка 8 излиза че трябва да вадя и настоящ адрес и на детето за Лозенец, но детето се води семейство с мен. ТРЯБВА ЛИ ДА ВАДЯ НАСТОЯЩ АДРЕС ЗА ЛОЗЕНЕЦ ЗА ДЕТЕТО понеже там кандидатствам за ясла. Това е спорният текст.
8. Удостоверения за настоящ адрес за всички деца, вписани в семейния профил, издадени преди датата на класиране. Удостоверенията се представят само в случаите, когато в семейството се отглеждат деца от различни бракове или различни съжителства без брак на родителите/настойниците.

# 673
  • Sofia
Здравейте, много неща изчетох но пак не разбрах. С мъжа ми нямаме брак. По постоянен адрес се водя в Младост 4, а имам настоящ адрес от 2 години в Лозенец.
Детето се води семейство с мен, но всички документи за детето си ги оправям в община Младост. Като чета точка 8 излиза че трябва да вадя и настоящ адрес и на детето за Лозенец, но детето се води семейство с мен. ТРЯБВА ЛИ ДА ВАДЯ НАСТОЯЩ АДРЕС ЗА ЛОЗЕНЕЦ ЗА ДЕТЕТО понеже там кандидатствам за ясла. Това е спорният текст.
8. Удостоверения за настоящ адрес за всички деца, вписани в семейния профил, издадени преди датата на класиране. Удостоверенията се представят само в случаите, когато в семейството се отглеждат деца от различни бракове или различни съжителства без брак на родителите/настойниците.
Ако това Ви е единствено дете не е нужно да вадите удостоверение за настоящ адрес на детето. Удостоверения за децата искат само когато децата са от различни родители (бракове), но от едно домакинство. За сметка на това ако кандидатствате за градина в Лозенец ще трябва да си извадите удостоверение за настоящ адрес за Вас, (не за детето) за да си получите точката за местоживеене в района на градината.

# 674
  • София
Ако бащата има постоянен или настоящ адрес в Лозенец, може да се кандидатства и с неговия  Peace  Макар, че жената пише, че има настоящ за Лозенец.
Аз съм с постоянен адрес в Люлин, но с бащата на детето ми живеем в Изток, където той има постоянен адрес. Моят настоящ си е същия като постоянния.  Кандидатствам с неговия адрес и неговата лична карта ще нося при записване. 

Общи условия

Активация на акаунт