Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 2

• 74 446
  • 933
  •   1
Отговори
# 825
Здравейте, бих искала ,ако може да попитам-наложи се да сменя работата си точно сега и на 12.05 ми приключват трудовата книжка в едната работа ,а от 15.05 започвам нова , та въпроса ми е кое работно място да напиша в системата, това  което приключвам утре или новото.

# 826
  • София
Правилно ли разбирам от написаното на първа страница, че текстът на служ. бележка е толкова кратък:

Издава се в уверение на това, че служителят Иван Иванов Иванов работи на трудов договор във фирма Галакси ООД с район на месторабота Изгрев.

Нещо такова е достатъчно, така ли (заедно с печат, подпис и изх. номер)?

Благодаря ви предварително и успех на всички деца! Simple Smile
Да, това е.
От моята фирма добавиха отдолу - Да послужи пред : градина ХХХ.
Като издават служебна бележка, при нас пишат за кого точно е бележката.

# 827
Също понякога някои деца от социалния списък с първо желание са в първите места и в нормалния. Така че когато ги приемат по социални критерии, се освобождават още места от несоциалните.

# 828
Също понякога някои деца от социалния списък с първо желание са в първите места и в нормалния. Така че когато ги приемат по социални критерии, се освобождават още места от несоциалните.
Да,

и аз го забелязах.

# 829
Crombelina, и аз съм с адрес на хоум офис. В системата изобщо не ти искат адреса на работа, пита се само район на местоработата. Изчислява се автоматично от системата. И ние на тая 0,1 точка висим в момента...
А освен служебната бележка трябва да представиш и копие на трудовата книжка.
Ако погледнете в секцията Необходими документи, още сега ще видите какво ще ви искат за записването.
И-мейлът само повтаря описаното в профила ви.

Че и за първи клас ми е нужен тоя адрес (за едното от големите деца...) обаче там искат точен адрес, а никъде не са описали ситуациите на хоум офис... и сега се чудя дали да не помоля работодателя да вмъкне уточнение с адреса в бележката newsm78

Аladino, хипотетично да, само че съотношението е 40:60 социални/общи критерии.

Благодаря за отговорите, Ванилия и В.Спасова!
Трудовата книжка по друга точка искат, нали, за доказване на работа на труд. договор, не за удостоверяване на района на работа? (Нямам пред себе си труд. книжка да проверя там какво точно пише, вероятно адреса на фирмата, а той е в разл. район, надявам се това няма да е проблем).
Успех и на Вас в кандидатстването!

# 830
  • София
Здравейте, ако случайно приемат дъщеря ми в нова ясла сега, до кога може да посещава "старата"?

# 831
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, ако случайно приемат дъщеря ми в нова ясла сега, до кога може да посещава "старата"?

Малката беше така миналата година. Беше в старата ясла до 30.08, защото беше дежурна и лятото. От 12.09 тръгна в новата.

# 832
  • София
Привет!
Имам въпрос, който сигурно е обсъждан, но пак да питам.
Ако има свободно място от социалните критерии, защото няма желаещ или пък е ниско желание, прехвърля ли се в общата опашка на 1во класиране?

# 833
  • София
Привет!
Ако има свободно място от социалните критерии, защото няма желаещ или пък е ниско желание, прехвърля ли се в общата опашка на 1во класиране?

прехвърля се да

# 834
Здравейте,

искам да попитам , на първо класиране влизат само тези които са на 1 желание или може и по-ниско желание ако има места ?

# 835
  • София
Здравейте,

искам да попитам , на първо класиране влизат само тези които са на 1 желание или може и по-ниско желание ако има места ?
Влизат всички, които имат необходимите точки. Има деца с много точки, които по първо желание са в градини, в които няма обявени свободни места (не знам на какво се надяват). Те ще бъдат приети по второто си желание.

# 836
  • София
Привет!

прехвърля се да

Благодаря!

# 837
  • София
Успех на всички. Преди малко затвориха системата.
Постъпих практично и сложих на първо място градина с яслени групи, не тази която по принцип исках.Дано е хубаво там  Grinning

# 838
Край. Заключена е системата. Успех на всички!

# 839
  • София
Успех и от мен! По мои изчисления са 17 деца за 16 места на жребий за нашата градина и мога само да се надявам да нямам чак такъв ужасен късмет!
При нас имаше една градина, която не беше обявила места и на опашката имаше страшно много деца, хайде някои бяха с 10+ точки и може би ще ги приемат по 2-ро желание, но се чудя тези с 9.1 точки на какво се надяват. Явно има хора, които не държат на всяка цена детето им да бъде прието, а по-скоро държат на определено детско заведение.

Общи условия

Активация на акаунт