Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 2

• 74 462
  • 933
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Maharaduda,то днес в 18ч.затварят системата!Трябвало е на место в детските градини да отидете и да кандидатствате с помощта на директор.
Не е вярно това. Системата се заключва утре в 18 ч. Петък няма достъп,а класирането излиза рано сутринта в събота.
Щеше да е много добре да е днес, че при това положение влизаме, ама не... Кой знае до утре вечер какво мазало ще настъпи. Направо съм на тръни. Някой знае ли в колко часа в събота отварят системата, за да проверим класирането? И още 1 въпрос - пращат ли мейли на родителите на приетите дечица и кога ги пращат?
Събота рано рано ще ви изпратят имейл с подробности дали е прието детето и къде. Мисля, че към 8 часа ги изпращаха.
И аз съм на тръни за утре...
Успех!

# 796
  • София
Maharaduda,то днес в 18ч.затварят системата!Трябвало е на место в детските градини да отидете и да кандидатствате с помощта на директор.
Не е вярно това. Системата се заключва утре в 18 ч. Петък няма достъп,а класирането излиза рано сутринта в събота.
Щеше да е много добре да е днес, че при това положение влизаме, ама не... Кой знае до утре вечер какво мазало ще настъпи. Направо съм на тръни. Някой знае ли в колко часа в събота отварят системата, за да проверим класирането? И още 1 въпрос - пращат ли мейли на родителите на приетите дечица и кога ги пращат?

пращат през ноща, някъде към 5 да речем. На повечето градини обаче миналата година имаше разлепени резултати още в петък след 17:00

# 797
  • София
Petkata80, благодаря! И на вас!
Маце, значи да отида в петък след 17 до градината?
Усещам как ще съм на тръни повече отколкото предполагах. Simple Smile Един път ще треперя петък, после ако няма списък, в събота.... Ама можело в 8, но можело и в 5. Направо няма да се спи.
Не знам защо толкова се вълнувам. В крайна сметка, ако не го приемат остава в частната. Както до сега я плащахме, така още 4 години. Просто ми се щеше тези пари да отидат за нещо по-полезно за детето, вместо в джоба на тези кожодери. Защото по мое мнение в частните градини само таксите са високи, но не и това, което получаваме за тях.

# 798
Здравейте, ако вече е невалиден e-mail адреса, трябва нова регистрация или....как се процедира.

# 799
  • София

Spastik Children иди да, миналата година имаше и тук качени списъци и в майките на София.Сега проверих моя мейл , в 08:40 са ми изпратили мейл.

# 800
  • София

Spastik Children иди да, миналата година имаше и тук качени списъци и в майките на София.Сега проверих моя мейл , в 08:40 са ми изпратили мейл.
bouquet Благодаря. Ще следя!

# 801
Ами май ми се искало днес да сме 11 Sad нещо не съм в час с датите явно.....цял двн си мисля,че сме 11 днес,извинявам се за подвеждането

# 802
  • София
Ами май ми се искало днес да сме 11 Sad нещо не съм в час с датите явно.....цял двн си мисля,че сме 11 днес,извинявам се за подвеждането
Нямаш грижа! И аз бих искала да сме 11, но не сме. Аз пък мислех, че в петък е 11 и затварят системата. Добре, че днес ми се наложи да пиша един протокол с дата.

# 803
За граничните групи кога излизат номерата? Детето ми е в гранична група и в четирите заведения в района, които имат прием за набор 2016. Та ми е интересно как да видя номерата, които системата ще раздаде.

# 804
  • Сф
Няма как да видиш.

# 805
Тоест чакам мейла в събота за да разбера приет/ не приет?

# 806
  • над кукувичето гнездо
Когато излезе самото класиране в системата,  има две таблици - с класирани и с некласирани деца. Срещу всяко име е написано и случайно генерираното число при тегления жребий в гранична група.

# 807
Аз да питам нещо за всеки случай Simple Smile  в графата за работещи,съм писала,че съм работещ с трудов договор,т.е. Аз съм в майчинство,но се предполага,че след като тръгне на ясла ще се върна на работа.Аз мисля,че ако имам друго дете за което ползвам отново майчинство,тогава трябва д отбележа,че съм в такова Sad малко ме обърква тоз въпрос

# 808
  • Sofia
Аз да питам нещо за всеки случай Simple Smile  в графата за работещи,съм писала,че съм работещ с трудов договор,т.е. Аз съм в майчинство,но се предполага,че след като тръгне на ясла ще се върна на работа.Аз мисля,че ако имам друго дете за което ползвам отново майчинство,тогава трябва д отбележа,че съм в такова Sad малко ме обърква тоз въпрос
Трябва да пишете ситуацията, в която се намирате по време на класирането, а не ситуацията, в която ще сте след като детето тръгне на ДГ или ясла. Съответно ако в момента сте в майчинство, то в системата трябва да изберете именно тази опция, иначе може да Ви откажат записване, тъй като документите които ще представите (отпуск за гледане на дете) няма да отговарят на това, което сте заявили в системата (работещ с трудов договор).

# 809
Здравейте, имам следния въпрос към по-запознатите - в случай че детето ми е прието в основната сграда на градината има ли някаква опасност да го преместят във филиала на същата градина?

Общи условия

Активация на акаунт