Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 2

• 74 477
  • 933
  •   1
Отговори
# 780
А как може да се разбере в соц. опашката с 10+ дали детето е в гранична група (тегли се жребий, защото много са например с 11 точки) или е пред друго дете с повече точки?

# 781
  • София
А как може да се разбере в соц. опашката с 10+ дали детето е в гранична група (тегли се жребий, защото много са например с 11 точки) или е пред друго дете с повече точки?
Трудно. Можеш да погледнеш в общата опашка с какви точки е и да се ориентираш горе-долу. И по имената. Нали при еднакви точки ги редят по азбучен ред. Та ако има разминаване - примерно дете с по-задна буква е пред такова с по-предна и двете са 10+ точки, то на първото и точките са повече.

# 782
  • Kostenec, Sofiya, Bulgaria
Здравейте,дали има детенце за преместване от ДГ Веселина в район Слатина в ОДЗ Маргаритка район Люлин?
Благодаря предварително
Не, но има чакащи за прием в ОДЗ Маргарита 😁😁😁
Здравейте,
ние бихме искали да преместим племеникът ми от ОДЗ Маргаритка в ДГ Веселина,по принцип ще кандидастват по стандартният ред,но ако има дете ,с което да се разменят ще е много по-лесно. Simple Smile

# 783
Здравейте,дали има детенце за преместване от ДГ Веселина в район Слатина в ОДЗ Маргаритка район Люлин?
Благодаря предварително

Мисля, че в този подфорум има точно такава тема за преместване/размяна на места. Тук(в тази тема) надали ще има такива родители.
Здравейте,
малко глупав въпрос,но как да открия подфорум?

# 784
  • Sofia
Има форум " Детски ясли и градини " -  в него има много подфоруми. Единият от тях е текущия, като има  и много други . Дано съм ясна Simple Smile
п.п. Намира се на втора страница!

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 15:40 от mezzatr

# 785
Здавейте!Имам огромен проблем и се надявам някоя от вас да успее да ми помогне след като споделя проблема!Забравих паролата за влизане в ИСОДЗ!От опцията "забравена парола" ми изпратиха няколко,които обаче не стават!Отново ми изписва "Невалидно потребителско име или парола"! Писах им от " форма за обратна връзка",отговориха ми като ми изпратиха за сферяване потребителското ми име,и нова парола,която обаче СЪЩО НЕ Е АКТУАЛНА!От няколко дни не спирам да им пращам запитвания с молба да изтрият профила на детето ми,за да си направим нов,но никой не ми отговаря!Притеснена съм,защото 13-ти наближава,а от приятелка разбрах,че е имало актуализация скоро на кандидатурите и всеки потребител е трябвало да въведе наново яслите,за които кандидатства,а аз немога!!!Моля ви,знаете ли адреса,на който мога да отида,за да говоря със служителите обслужващи ИСОДЗ,или поне за някакъв телефон,на който мога да звънна????

# 786
  • над кукувичето гнездо
Често ми се случва упорито да вписвам парола на кирилица, вместо на латиница, или да бъркам малки и главни букви.  newsm78 Уверете се, че не допускате там грешка.
Друго, което се сещам, е да опитате да направите нова регистрация с нов мейл адрес и, ако успеете, от него да пишете на обратна връзка с молба да закрият стария профил.

# 787
  • София
Как въвеждате паролата, която ви пращат - копирате ли я или ръчно?
Нямат адрес на който да ги посетите, няма и телефон.

# 788
Момичета,благодарна съм,че се отзовахте с идеи!Проблема не е във въвеждането на паролата!Опитахме всичко-въвеждане символ по символ,копиране....пробвахме от няколко телефона и компютър и неуспешно!Нов профил също няма как да направя,макар и с друг имейл,защото при въвеждане на данните на детето още,изписва,че то вече съществува в системата!Това е,виновна съм,че не си записах първата парола някъде,а само я запаметих на компютъра,и тая гад реши в най-неподходящия момент да издаде багажа!!!!! newsm78 :crazyeyes:fIaPZiTs

# 789
  • София
вижте дали все пак ви няма в списъците на избраните ясли, може да не са ви разчистили кандидатурите  Rolling Eyes
ако ви има после не ви трябва спешно да си влезете в профила.

# 790
Има форум " Детски ясли и градини " -  в него има много подфоруми. Единият от тях е текущия, като има  и много други . Дано съм ясна Simple Smile
п.п. Намира се на втора страница!

Много Благодаря за изчерпателният отговор,намерих го Simple Smile

# 791
Maharaduda,то днес в 18ч.затварят системата!Трябвало е на место в детските градини да отидете и да кандидатствате с помощта на директор.

# 792
  • София
Maharaduda,то днес в 18ч.затварят системата!Трябвало е на место в детските градини да отидете и да кандидатствате с помощта на директор.
Не е вярно това. Системата се заключва утре в 18 ч. Петък няма достъп,а класирането излиза рано сутринта в събота.

# 793
  • София
Утре в 18:00 часа ще заключат системата, не днес.

# 794
  • София
Не е вярно това. Системата се заключва утре в 18 ч. Петък няма достъп,а класирането излиза рано сутринта в събота.
Щеше да е много добре да е днес, че при това положение влизаме, ама не... Кой знае до утре вечер какво мазало ще настъпи. Направо съм на тръни. Някой знае ли в колко часа в събота отварят системата, за да проверим класирането? И още 1 въпрос - пращат ли мейли на родителите на приетите дечица и кога ги пращат?

Общи условия

Активация на акаунт