Любители на Котки - Тема 112

• 42 138
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Мила,направих каквото можах ,не мога да разчитам на никой да поеме разходите му за съжаление.
Как ми се иска Господ да е с моя сладък Рижик ,толкова силно го обичам....
Минава ми през ум ,че го губя ,как ще го погреба , Боже........ Cry
Никога  не съм плакала толкова за животинче. Не искам хора,не искам да се привързвам.....
Моя мечтан котак ,ако си отиде дано е на по-добро място...........
Според мен ще се потретя е натровен с токсини от паразитите. Системи може да му трябват за захранване, дори кръвопреливане. Мисля че битката не е изгубена още, а ти си се предала. Ако има поне малка опция го заведи в клиника.

# 106
Оф, не мога да повярвам, че ветеринар е казал при това описание на състоянието котето, да не го водиш, а да му даваш бускулизинче. Откъде си, Таня27, от София ли, кой е този ветеринар? Струва ми се, че с никакъв ветеринар не си говорила. Ако не е така, се извинявам, и ако кажеш удобен за теб ветеринар или клиника, ще гледам да направя нещо с някаква малка сума да предплатя поне преглед и някакво третиране. Ако е скъпа операция, няма да имам възможност.

# 107
  • София
Таня27, и аз те съветвам да и кажеш откъде си и с кой ветеринат си говорила. Аз лично много добре разбирам за какво говориш, защото моето коте, което исках много години наред, се разболя една седмица след като ми го дадоха. Беше с много висока температура, гиардия, бореше възпаление и мислех, че ще умре. Няколко дни след като започнахме да даваме лекарствата и инжекциите се пооправи. Ангелита тогава нямаше 3 месеца, но все пак я спасихме заради адекватната лекарска намеса.

Знам, че в някои райони няма ветеринари или те са само за селскостопански животни в общинския център, но все пак сподели къде си. Може някое от момичетата тук да знае нещо!

# 108
Оф, не мога да повярвам, че ветеринар е казал при това описание на състоянието котето, да не го водиш, а да му даваш бускулизинче. Откъде си, Таня27, от София ли, кой е този ветеринар? Струва ми се, че с никакъв ветеринар не си говорила. Ако не е така, се извинявам, и ако кажеш удобен за теб ветеринар или клиника, ще гледам да направя нещо с някаква малка сума да предплатя поне преглед и някакво третиране. Ако е скъпа операция, няма да имам възможност.
Не лъжа!!! Жената има вет.аптека , за Добрич става дума. Когато и обясних,че нямам възможност да платя се съгласи да назначи лечение.

# 109
Без да види животното?
Тя ветеринар ли е?
Един преглед е в порядъка до 10 лева, поне го заведете да го прегледат, така дистанционно.....

# 110
https://www.google.co.uk/search?hl=en&q=%D0%B2%D0%B5%D1%82%D … D1%80%D0%B8%D1%87

Виж някои от тези клиники/ветеринари и кажи коя ти е на удобно място.

# 111
И ние така "дистанционно" лекувахме кучето ни, че на мен ми е трудно да нося немска овчарка, но след няколко часа се видя, че е на зле и дойдоха двама приятели и го отнесоха. И се оказа отрова, която не познаваме и трябва да седи в клиника на системи. И после един месец на хапчета. Щеше да си умре, ако същия ден не го бяхме завели.

Не се чуди, това е коте. Аз и заек съм водила на лекар и ме гледаха "умно".

# 112
Кучето и ние сме го лекували вкъщи, но не е било зле, в случая котето не е добре и ще е добре, ако собственичката успее да го заведе на лекар.

# 113
Ивекс, три пъти сме спасявали вкъщи друго куче, така отровено. Но този път беше различно, не реагира. И се оказа някаква отрова, която действа на нервите. Една седмица не ме разпознаваше и едвам си седеше на краката. Само хубави работи пожелах на тези, които хвърлят тази отрова по домашни кучета.

А с котки сме имали проблем само с очите, с всяка една това беше така. Да не ви казвам как се слагат капки за очи на котка  Rolling Eyes

# 114
Не ми говори, като малка така изгубих немската си овчарка, баща ми още не я е прежалил.

За проблеми с котка ме питайте мен, спец съм вече. Капки за очи слагам със затворени очи, хапчета пак така давам, само инжекции не мога да бия.

# 115
И нашето, когато го взехме, имаше проблем с очите. Даде ни ветеринарката в една спринцовка да мажем някакъв мехлем.

# 116
https://www.google.co.uk/search?hl=en&q=%D0%B2%D0%B5%D1%82%D … D1%80%D0%B8%D1%87

Виж някои от тези клиники/ветеринари и кажи коя ти е на удобно място.
СС-ВЕТ, може би Sad но как ще помогнете , не знам котето дали ще е в кондиция изобщо....
но благодаря , толковаааааа благодаряяяяяяя  Embarassed

# 117
Как няма да помогне?!
Това му е работата, ако не предприемете нещо най-късно утре пиши го отишло си, дано изкара нощта, милата душичка. Praynig

# 118
На кое място СС ВЕТ - бл.14 или зад Сердика? Питам, за да се обадя на точния телефон.

# 119
Зад Сердика.

Общи условия

Активация на акаунт