Любители на Котки - Тема 112

• 42 115
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Няма да струва много, дано котето издържи до обяд, което не ми се вярва.

За последното много ме сърбят пръстите да коментирам, но ще се въздържа.

# 76
Аз не мога да си обясня защо трябва да стане напечено положението и тогава тепърва да се търси доктор?

Преди няколко месеца спасихме едно коте скрило се под капака на кола. Заведох го на ветеринар и за вътрешно и външно обезпаразитяване ми взе 20 лв. - това като информация за tanya27

Стискам палци котето да се оправи!

# 77
  • Шумен
Котето повърна бяла пяна ,лапите му са студени и едно жално пищи ,чакам да се съмне ,за да звъня на някой места .
Доктор ,чак на обяд ще може да го види ,дано не е късно . Кажете ориентировъчно колко може да ми струва ?
Майка ми и тя бучи да го хвърля навън Sad . Няма да го направя само ме ядосва.

Прегледът едва ли ще е повече от 10-12 лв. Оттам нататък според зависи. Не ми изглеждат добре нещата, ноо никога не се знае дали едно болно същество няма да се справи, ако се вземат всички възможни мерки.

# 78
Паразитите отделят токсини, които го тровят. Това че ги повръща не значи че хапчето действа, а че ври от тях. Ако е много зле може да се наложи системи и хоспитализация. Това не са просто глисти, а много глисти.

# 79
По -добре е душичката,пихме водичка ,мърка и разтрива с крачета ,не е съвсем пътниче ,чух се с ветеринарката ,каза докато отида да дам бускулизинче и водичка със захар, ще му купя антибиотик и обеща като минат болките ще почне да хапва. Стискайте палци!
Пищял е от наличието на много паразити , трудно се дават каза жената . Ще му купя и спринцовки да подсилвам с глюкозата.
Между другото, някой ми беше подхвърлил едно коте с половин опашка и кихащо ...слабичко ,цяла болест . С течение на времето проблемите му с дробчетата останаха ,но то преживя такава метаморфоза -красив лебед е сега. Blush а колко зиви вече кара на -20 ,до душичката е ...

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 10:57 от tanya27

# 80
Стискам палци, дано се оправи милата животинка, но отидете задължително на ветеринар.
Антибиотик не купувай на своя глава, а след консултация с лекарката.

Топче в обичайна поза, буден. Laughing

И спящ:

# 81
Ивекс, всеки път като пуснеш снимка на Топче и си представям как го гушкам, толкова е пухкав, влюбена съм в това коте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нашата Кити продължава с разгонването, вече взехме да и свикваме. Лошото е, че заради истеричките и мяукания вечер се преместихме да спим в хола и сега тя ни го връща, препикава разни места - телевизора, фруктиера с плодове и една саксия. Голяма е гадинка! Допитахме се до доктора и той определено го отдава на отмъщение, понеже тя продължава да си пишка в нейната тоалетна и не е като да не и харесва.  Twisted Evil

# 82
Ивекс, всеки път като пуснеш снимка на Топче и си представям как го гушкам, толкова е пухкав, влюбена съм в това коте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нашата Кити продължава с разгонването, вече взехме да и свикваме. Лошото е, че заради истеричките и мяукания вечер се преместихме да спим в хола и сега тя ни го връща, препикава разни места - телевизора, фруктиера с плодове и една саксия. Голяма е гадинка! Допитахме се до доктора и той определено го отдава на отмъщение, понеже тя продължава да си пишка в нейната тоалетна и не е като да не и харесва.  Twisted Evil

Според мен не пишка заради отмъщение, а заради разгонването.
Нашата Ария като се разгонеше, освен че пикаше в нейната си тоалетна, си препикаваше и на други места.
Откакто е кастрирана няма нито един инцидент, всичко си върши в тоалетната.
Но все така не яде, много е капризна. Бях чела, че почват да хапват по повечко след кастриране, но при нея няма такъв ефект.

# 83
Да,тя ще даде подходящ ,засега имаме напътствия да стои на топличко. И довечера още 1/3 бузкулизин. Ще му купя течен и ще бием вкъщи. Може би ще действа по-бързо.  newsm78

# 84
LofYou, благодаря. И аз много обичам да го гушкам и мачкам, но само когато той позволи. Naughty Joy А това се случва рядко.

tanya27, не разбрах, няма ли да заведете днес котето на ветеринар?

# 85
jeniqa, може и от разгонването да е, но тя е кастрирана Кити и реално не е разгонена а само така си мисли  Mr. Green Жени какво да ги правиш с тези хормони  Blush Mr. Green

# 86
jeniqa, може и от разгонването да е, но тя е кастрирана Кити и реално не е разгонена а само така си мисли  Mr. Green Жени какво да ги правиш с тези хормони  Blush Mr. Green

Ха ха, типична жена, да.

# 87
  • София
Да се похваля, че днес момичето ми е много по-добре. И раничката е спокойна. Разрезът е около 2-3 см. И най-важното - конците са си на място.  Grinning Надявам се да останат така до края. Следобед ще ходим да я погледнат за всеки случай, но мисля, че всичко е наред.

LofYou, дано скоро отмине разгонването! Радвам се, че поне тази мъка си спестихме. Като гледах как я гони Наско, тръпнех в очакване и тя да му отвърне.  Sad

Сега прочетох новия ти пост. И има ли оправия в този случай?  ooooh!

Таня, радвам се, че котето се подобрява!  Hug

Ох, този пухкав Топчо!  Heart Eyes Много ми е трудно да се ориентирам точно какво виждам на снимката. Толкова много козина!  hahaha hahaha hahaha

# 88
Каза да ве го водя  Peace

# 89
Тaня67, бързо възстановяване на маци и стискам палци всичко да е наред.
Аз самата понякога не мога да различа на негова снимка какво всъщност виждам, а познавам всяко косъмче както се казва. Laughing Joy

tanya27, дръж ни в течение тогава и следвай съветите на ветеринаря. Peace

Общи условия

Активация на акаунт