Любители на Котки - Тема 112

• 43 265
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Eden, ако знаеш, колко ми е познато ... Преди доооста години прибрах едно коте. Нашите се съгласиха да го задържим и кръстихме Лъки като бяхме сигурни, че е мъжко заради черните линии отстрани очите (уж само мъжките имали, пък що нашите не са го погледнали отдолу - не знам). Е, след време Лъки стана 'Лъкита' с шест бебета hahaha А женският вариант как съм го измислила точно не знам ама така си й виках доста време преди да я прекръстим, хихи.

# 526
Аз като дете имах заек и бях му измислил супер дългото име Бенждамин Едуард Роджър Андре , събрахме го с един уж женски заек и се оказа ,че не е Бенджи, а Бенджа  Laughing После бе прекръстен на Айа .

# 527
  • на брега на морето
Дидитка, здравей  Hug, много се радвам да те видя.
Преди ден-два си мислех за Богданка - какво прави, как е.
И ние имаме котка - Рафаела. Бяхме се зарекли повече никакви домашни любимци, но дъщеря ми чула силно мяукане и я видяла как се готви да скочи от бордюра, за да тича между поток от коли след тези, които я изхвърлили. Сграбчила я и с намерението да й намерим дом остана у нас  Grinning.
Ето я с котешка шапка, плетена за друга маца:

# 528
Чудех се дали ще ни разпознаете  Wink Аз се скрих зад друго име след инцидена, който ме изгони от форума, и общо взето от тогава не съм влизала… Вече няколко години. Но наскоро се присетих за вас и реших да видя как сте. Много се радвам да видя познати “физиономии”   Hug Моите съболезнования за Мъро, Сиско и който друг съм пропуснала! Котьо, радвам се да видя че си си махнала втората част от името  Mr. Green И честито ново попълнение! Танче, в първия момент реших че Мъро се е подмладил... Страшно много си приличат, откъде намери такъв двойник?

Богданка е добре, все така гушклива и гальовна. С каката общо взето се гледат от разстояние, защото горката много й се радва и въпреки че е изключително внимателна, не може да се сдържи да не изквичи от вълнение, и горкото добиче ръгва да бяга. В редки случаи достигаме до погалване, но засега това е. С бебо се разбират доста по-добре, защото той още не е проходил и е сравнително безопасен. Богданка смело кръжи около него, утърква му се, и не се сърди на грубите ласки. Мисля че по-скоро не обича силни звуци и резки движения, отколкото груби ласки, защото не бяга ако бебето я подръпне за опашката или ушите, примерно, и пак идва при него, но ако чуе какините весели викове и тропот се изпарява на момента.

За рождения й ден миналата година й построих нова катерушка, по-голяма и по-висока, за да има къде да се спаси при нужда. Сега общо взето когато децата са будни, живее на катерушката и слиза само за вода, храна и тоалетна. Но те цяла седмица са на градина, така че тогава си се шири из цялата къща.

Ето и малко данък. Видях че вече криете снимките, та и аз ще направя така. Наистина много се радвам да ви видя!  Heart Eyes

Скрит текст:
Богданка и малчо:

Тук и той я побутва с глава, както и тя обича да прави с нас:

Рожденичката:

И с подаръка:

# 529
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дидитка  Hug
Се ла ви! Някои си отиват, други се раждат, това е животът.  Rolling Eyes

Прелест  Heart Eyes Hug, ама къде чак до тавана се спасява горката Богданка. hahaha
Мале  Shocked, кога е станала на цели 9! И шункова почерпчица е имала. Grinning Grinning

# 530
  • София
Eха! Кога стана на 9! А на катерушката сигурно ѝ завиждат всички котки с любвеобилни "каки" и "батковци"!  hahaha hahaha

Втората снимка с бутането на главичката по котешки е много сладка!  Heart Eyes

Наско го видяхме в обява и го взехме точно заради приликата с Мъро. Дори на онази снимка съвсем си приличаха. Впоследствие се оказа, че е с доста дълга муцуна и съвсем различно изражение, но може би е по-добре, защото в него не виждаме Мъро. Иначе го взехме като "синеока красавица".  Mr. Green След няколко дни установихме, че красавицата си има "подутина".  hahaha hahaha hahaha  Чак не мога да повярвам, че момичето не е забелязало атрибутите на 6-7 месечно коте.  Mr. Green

# 531
Здравейте.Моля за помощ.Преди две вечери котката ни е избягала през балкона.За гр.София става въпрос,кв.Хаджи Димитър,района на последната спирка на тролеите 2 и 4 .Маца е с отрязана опашка и присвито ляво предно краче-ходи на три крака.Обикалям сутрин и вечер да я търся,но не я намирам.Много моля,ако има живеещи в района да поглеждат за нея.Тя е малко нестандартна и много се надявам,че ще направи впечатление на някой.
http://prikachi.com/images.php?images/341/9065341X.jpg

# 532
Дано си я намерите . Преглеждай обявите за намерени жиовтинки из групите във фейсбук .

# 533
Благодаря,дано.Навсякъде,където се сетя гледам и поствам.

# 534
Стискам палци да се намери котенцето.

# 535
Стискам палци и аз. Praynig

# 536
Звъняха ми,че са го видели на една улица,но докато отидем вече го нямаше котето.Поне знам че е било живо днес.Аз до сега обикалях,но не го намерих.И тоя скапан дъжд....... Sad

# 537
  • София
Звъняха ми,че са го видели на една улица,но докато отидем вече го нямаше котето.Поне знам че е било живо днес.Аз до сега обикалях,но не го намерих.И тоя скапан дъжд....... Sad
Пробвайте пак тази вечер. Най-много се показват нощем, когато наоколо няма други шумове. А ако храната, с която храните котето има някакъв специфичен шум (шумолене на плика, дрънкане в кутията за съхранение и т.н.), непременно го използвайте за привличане.

Стискам палци в най-скоро време да сте заедно!  Hug

# 538
Привет, котанки и котанчовци! От два месеца сме с коте, но май ще се наложи да се разделим. Не знам как да му намеря добри стопани - искам да живее в апартамент, дайте идеи.
Очаквам нападки, но просто обстоятелствата не ми позволяват да го задържа.

# 539
В никакъв случай не го връщайте на улицата.
Пуснете обяви където се сетите, дано да намерите на кого да го дадете, въпреки че е много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт