Любители на Котки - Тема 112

• 43 266
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Привет, котанки и котанчовци! От два месеца сме с коте, но май ще се наложи да се разделим. Не знам как да му намеря добри стопани - искам да живее в апартамент, дайте идеи.
Очаквам нападки, но просто обстоятелствата не ми позволяват да го задържа.

Какви точно са обстоятелствата? Непричинени от котето или поведенчески проблеми на котето, които не можете да решите?

И аз съм на мнение, че на улицата да го пуснете, си е почти сигурно убийство. Котките, израснали в апартамент, често нямат необходимото чувство за самосъхранение.

# 541
Фейсбук, ОЛХ, Без дом.

Аз тези използвах, когато намерих котенце миналата година. И му намерих стопанка чрез мой познат.

# 542

Joy
Баш така е.

# 543
# 544
Красота!

Тези дни ще снимам Топче, че отдавна не съм ви показвала актуални снимки. С брат ми констатирахме, че е напълнял, отново, не знам колко кг е, но е по-тежък от преди.

# 545
  • Варна
Мила днес отдели много време за педикюра си. Освен, че си близа междупръстията сума ти време, забелязах, че си хапе ноктите на задните крака. Така де, последният път и клъцнах само ноктите на предните лапки и като я погледнах днес-на задните са направо орлови. Пречат и явно.

# 546

Какви точно са обстоятелствата? Непричинени от котето или поведенчески проблеми на котето, които не можете да решите?

И аз съм на мнение, че на улицата да го пуснете, си е почти сигурно убийство. Котките, израснали в апартамент, често нямат необходимото чувство за самосъхранение.
Предстои ни преместване и дълги отсъствия от дома, а нямам на кого да го оставя. Естествено, че няма да го изхвърля на улицата! Имам вариант - също с двор, но това означава да си е навън. Ще му търся хора, които да го гледат в апартамент.
Благодаря за съветите 🙂

# 547
Имайте предвид, че търсенето може да се проточи много, лошото е, че колкото повече време минава и вие и животинката се привързвате един към друг.

И нас ни съветваха като си дойдохме миналата година в България да подарим котката. Tired
Вярно е, че пътуваме много, понякога стоим и по 2-3 месеца в някоя държава, знам че това е стрес за котката, но не мога да го изоставя.....
Засега ще е така, занапред се надявам да не се налага да го разкарвам нагоре-надолу.

# 548
  • Cyberspace
...
Маша започна малко по малко да се чувства като у дома си най-накрая  Heart Eyes
Днес племенникът ми я видя за пръв път и наблюдавайки я как полудява ме попита:
- А на батерии ли е?
 Joy Горкото, не вярваше, че е истинска котка.
А на моят ситнеж още не му е стихнала радостта, по цял ден ѝ се смее. Само нощем имаме затруднения, защото Маша буди детето, опитвайки се да се намърда при него. А мен ме е страх да я пусна при него в кошарата, да не я затисне нещо докато спи и да станат инциденти. Направи два месеца, след два дни ще ѝ правим първата ваксина.

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 16:24 от Cyberspace

# 549
Уникално, сладко, малко коте! Мен понякога ми липсва този период. Беше много щурава и същевременно плаха нашата маца. А сега? Сега е господарката на къщата, нито едно кътче не е оставено неразкрито.
Между другото, Ария взе да хапва след кастрацията. Сега е на диета. Въпреки че само се върти около краката ни и ни води към "златното шкафче", откъдето изскача храната й. Обаче, вече й слагаме по два пъти на ден, няма в купичката нищичко почти през цялото време, всичко се изяжда на секундата.

# 550
  • София
tanya.d, пусни снимка И тук. Някой може да си я хареса.
Какво те е накарало да се разделите с котка не е общ проблем.
Нямаш причини да се извиняваш.
Причини имат, тези които, не биха взели коте.
Peace

# 551
  • Пловдив
Пристигам чак в края на темата с една снимка на спяща Буба:
Скрит текст:

(Извинявам се за лошото качество.)

# 552
  • Варна
Милите ми котки. Днес беше много тъжен ден-свързан с погребение. Няма не искам, няма недей-Милето идва през 5 минути да ме пипне с лапичка.

# 553
Минавам на бързо с един йога Шошо  Mr. Green

# 554
tanya.d, ако имаш фейсбук, направи такъв пост и го направи обществен, прати ни линк и не пречи и ние да го пуснем сред нашите приятели  Peace
Към моето коте имаше голям интерес в ОЛХ, една искаше да й го пращам по куриер до Варна  Rolling Eyes

Но наистина сериозно се оказа само едно момиче, приятелка на мой познат.

Общи условия

Активация на акаунт