От Алекс
кафенцето - от мен
За сега - в този вариантМами
Кой ли - от екипа на Чучулигата - реши да ни се - подмаже
Умишлено ли ни връщат в тях времена

Този лайк - Бураков - от 08.04 - отразихме ли го
ден след - Шок-а 
Себи
И аз така Снежи
Ти знаеш много
Поправяй ме, ако нещо сгреша 
Обаче
Защо всички се гневят на Тимур С
и никой нищо не споменава за мениджърите на актьорите
Някой - чел ли е договорите на актьорите 
Аз не мога да си обясня - примерно
защо след като на ФЕ и е предстояла роля на 23 годишно момиче - в каталога на агентството й я показаха изглеждаща на - поне с 10 години отгоре
Говоря за онези черно-бели снимки 
Агентката на Енгин - също нещо не я видях

Защо да не допуснем - примерно, че и на ФЕ, и на Енгин са платени достатъчно големи хонорари - подобаващи за известността им- вместо с тези пари да се плаща на вестници...журналя... за нарочна реклама.
Защо не се опитаме - да потърсим вина вътре в групите
Претенциите "ни" към стила на Селви....Изненада. Оказа се, че тя се опитва да направи нещо ново...
Претенциите "ни" - към бързо развиващата се любов между ГГ...Сега какво
Времето не ни стига нещо 
А туитите - от верни фенове - сериала да бъде спрян

Защо въобще търсим - вина

Но - само след ден... Пускам си наше ТВ и гледам новини - за един митинг и един Вожд, които обявява пред множеството, че видите ли - Европа искала да го убие

Дали трябва - да се върнем в годините на Студената война

Или само - да си спомним, какво се случи миналото лято...И един туит - на някой си, който обеща, че този, който не подкрепи....няма да има работа....
Такива са моите - размисли и страсти....Все неща от този род...
И в сериала - и в реала - тук и там

коментари и по негов адрес, пък аз смятам, че за него не е проблем да се включи в който и да е проект по всяко време - отличен актьор е, освен това не става въпрос за главна роля, а за второстепенна! И какво, като е само ден след приключване на снимките на ОК - когато-тогава, какво - сметка ли трябва да му държим?

Няма да им се вържа