След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 629
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро Heart Eyes Hug

От Алекс Heart Eyes кафенцето - от мен Embarassed - четивото Wink За сега - в този вариант

Мами Heart Eyes  Wink Кой ли - от екипа на Чучулигата - реши да ни се - подмаже newsm78 Thinking Wink Умишлено ли ни връщат в тях времена newsm78 Thinking

Този лайк - Бураков - от 08.04 - отразихме ли го newsm78 ден след - Шок-а Thinking

Себи Heart Eyes Heart Eyes И аз така Embarassed Щастлива съм, че ОК е факт.
Снежи Heart Eyes Heart Eyes Ти знаеш много Peace Поправяй ме, ако нещо сгреша Praynig

Обаче newsm78 Защо всички се гневят на Тимур С newsm78 newsm78 и никой нищо не споменава за мениджърите на актьорите newsm78 Някой - чел ли е договорите на актьорите newsm78

Аз не мога да си обясня - примерно Thinking защо след като на ФЕ и е предстояла роля на 23 годишно момиче - в каталога на агентството й я показаха изглеждаща на - поне с 10 години отгоре newsm78 Говоря за онези черно-бели снимки Peace
Агентката на Енгин - също нещо не я видях newsm78
Защо да не допуснем - примерно, че и на ФЕ, и на Енгин  са платени достатъчно големи хонорари - подобаващи за известността им- вместо с тези пари да се плаща на вестници...журналя... за нарочна реклама.
Защо не се опитаме - да потърсим вина вътре  в групите Thinking
Претенциите "ни" към стила на Селви....Изненада. Оказа се, че тя се опитва да направи нещо ново...
Претенциите "ни" - към бързо развиващата се любов между ГГ...Сега какво newsm78 Времето не ни стига нещо newsm78
А туитите - от верни фенове - сериала да бъде спрян ooooh!

Защо въобще търсим - вина newsm78

Embarassed Влизам в нета и чета - "Проявен интерес от страна на Германия, Франция и Италия..." Честно не разбрах - към ОК или към представените в Кан сериали Peace
Но - само след ден... Пускам си наше ТВ и гледам новини - за един митинг и един Вожд, които обявява пред множеството, че видите ли - Европа искала да го убие newsm78
Дали трябва - да се върнем в годините на Студената война newsm78
Или само - да си спомним, какво се случи миналото лято...И един туит - на някой си, който обеща, че този, който не подкрепи....няма да има работа....

Такива са моите - размисли и страсти....Все неща от този род...

Embarassed Искам - Хепи енд Embarassed Praynig И в сериала - и в реала - тук и там

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 10:06 от Ganaila

# 511

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart EyesМами :loveГенче Heart Eyes:

Много телеграфно минавам Embarassed

Ако не са пекроили основно 13-та серия няма как  сед този траур да има щастлив край сериалал

Тук е и Фе.

# 512
Себи Heart Eyes Heart Eyes Аз поне - до утре вечер - ще си помечтая Embarassed Embarassed

Ако убият Дахан - защо Селви го освободи newsm78 Сабиха ще излезе права, когато каза, че предпочита той да се върне зад решетките....

Ако убият Селви newsm78  newsm78 Интересно ще стане Thinking Какво е това нещо - съвест newsm78 и има ли почва у нас/тях. Ще трябва да я изкореним - щом буквално - ще ни убива

Предпочитам - надеждите - на Ендер, Берил - да се окажат пагубни...Да му падне - пердето.....отново...и качествено.
Бих се съгласила - Йълмаз - не само на думи - на дела - да даде живота си за Селви.
Ще ми се да имаме и добри ченгета Thinking Корумпираният го гръмнаха. Вкараха - нови, които с години - се оказа - че са наблюдавали мафиозите - без да се намесят.  newsm78 Изглежда - средно положение - в техните служби няма newsm78 newsm78
Имаме си мафиот, който си пие кафето newsm78 или поне си контактува newsm78 с Министъра Wink
Обаче ние вече го набутахме в интригата с изчезналия тир...Ще гледаме - как сами се избиват...

С детето ми е интересно - как ще се случат нещата Thinking newsm78 Тази негова сънливост Thinking вдигане на температура Thinking Thinking newsm78 Нещо в духа и традициите на турските сериали ли ни чака Thinking
Изненадващо Берил се оказа основен акционер Thinking Предлагам - ситуация на унаследяване по права линия Embarassed и Дахан и Шахика - съдружници Wink Селви - работеща по специалността - фирмено право ... И най-вече искам 5 минути -  поне - сцена - в която Дахан да й казва, че е дошъл момента, в който той да поиска от нея - помощ Embarassed Embarassed семейна Embarassed Embarassed

Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 12:44 от Ganaila

# 513
  • Враца
Цитат
Fahriye Evcen | Фахрийе Эвджен | Фахрие Эвдженсегодня в 10:53Короткое описание 13й серииПредложение которое сделал Дахану Текин, перевернет все планы в невозвратное русло. Дагхан, оставшийся перед выбором между любимой женщиной и сыном, как обычно поступит по своему и заберет ребёнка из того дома. Вместо этого Текин со своей стороны даст совсем не предвиденный ответ

# 514

Ще гледаме и ще отсъдим кой крив, кой прав.

Сериалът беше стойностен заради  играта на всички./Може ли един футболист да вкара сам гол без помощта на отбора си ?  НЕ!

Толкова ми е кът времето , а нещо бяс ме е хванал.
Това е ,защото наруших основен мой принцип-да не влизам в други теми освен нашата !Да ми е за урок! Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 апр 2017, 17:06 от sebilMM

# 515
Мами Heart Eyes  newsm78 Това е само началото на серията Thinking После - каквото - сабя покаже

Цитат
#set@olenekadar
Фахрийе прощается со СГ...
На фото Фифи и второй режиссер - Юджел😪

Praynig Praynig Разчитам на Дъ Бос-а 100 кила - да развали "романтичната" вечер на Текин

Цитат
#news@olenekadar
Рагып Саваш присоединился к касту "Безымянные", который транслируется на канале Д по понедельникам 👏🏻

Само - ей така - между другото.....
Цитат
#diziturkHaber

🔹Стали известны детали нового сериала Кенана Имирзалыоглу. Али Эйюбоглу сообщил о том, что актёр договорился с "03 Medya". Сериал будет исторический, выйдет он осенью и будет транслироваться на Kanal D.

Себи Heart Eyes  Wink Е, това е нашето ФЕ Wink все - виновна. Ако им става по-леко...

Heart Eyes

# 516

Ами каквото , такова!

Важно за мен е  нещата около Фахрие и Бурак да са добре и щастливи.
На хората огодия  няма!

Важно е как са работите при БУФЧЕТАТА.

Единият брадясва Wink.....

А ТЯ приключва един супер сериал Hug

# 517
  • София
Себи Hug спокойно, недей да палиш моторетката  Naughty
Знам точно какво те е вбесило, но ..... няма смисъл да късаш нерви  Heart Eyes

Винаги ще има хори, за които някой друг ще е виновен - дали партньорът на любимеца им, дали някой от обкръжението им - все тая - те и техните любимци са винаги безгрешни. Пък животът е шарен, безгрешни хора няма, а и всеки пречупва събитията през своя поглед, затова и сме различни - някои виждат дъгата, други - само мъгла  hahaha
Я го дай по-леко  Hug

Мами Hug много се радвам за Рагъп - много харизматичен мъж е! Днес имаше разни  smile3503 коментари и по негов адрес, пък аз смятам, че за него не е проблем да се включи в който и да е проект по всяко време - отличен актьор е, освен това не става въпрос за главна роля, а за второстепенна! И какво, като е само ден след приключване на снимките на ОК - когато-тогава, какво - сметка ли трябва да му държим?  Naughty
Ама какви мустачки е заформил, а?  Joy Joy Joy Joy

И малко красоти  newsm47

От рекламата на Лореал  Grinning

Хайде, не остана - утре вечер по това време какво ли ще ни чака  newsm78
Да не станем така  #Crazy #Crazy #Crazy

Laughing Heart Eyes

# 518
  • София

Ще гледаме и ще отсъдим кой крив, кой прав.

Сериалът беше стойностен заради  играта на всички./Може ли един футболист да вкара сам гол без помощта на отбора си ?  НЕ!
Скрит текст:

Толкова ми е кът времето , а нещо бяс ме е хванал.
Това е ,защото наруших основен мой принцип-да не влизам в други теми освен нашата !Да ми е за урок! Mr. Green
Себи Hug я не се ядосвай. Там където си чела, щото и аз го прочетох на почит е единствено "божествената". То за това се разделихме феновете на Енгин.  В тази, която пишем и двете, че и в другата за сериала такива настроения няма.
Да видим утре какво ще предложат, аз като първа романтичка се надявам на хепи енд.

# 519
  • Враца
Фе - 9 позиция

Най-успешните и красиви жени в света  Heart Eyes

Аз както винаги съм пропуснала нещо - за кой ли път се каня да обиколя и попропета нещо. Обикалям само, от време на време, невероятните  Mr. Green
Себи, стига си се ядосвала за глупости  ooooh! прочети, подмини, тегли една наум и давай напред с нашето момиче и нейното и наше момче. Ама май станаха две момчета. Ще ми се този път Енгин да го следя по-изкъсо   Wink Heart Eyes

Hug

# 520
  • София
Добро утро, Прекрасни!  newsm51

Четвъртък е! Хем съм доволна, че седмицата свършва и започват любимите ми Великденски празници, хем не искам да е четвъртък  ooooh! Още не съм готова да видя края на ОК, какво да правя  smile3511

За начало слагам кафето  smile3503

а след това и двамата прекрасни актьори, които ни държаха всеки четвъртък залепени за мониторите  Heart Eyes

До довечера, момичета! Дя имате прекрасен ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521
Добро утро! Hug Hug Hug

Алекс, Hug мерси за кафенцето! Hug bouquet

Гани, Себи, Шатци, Мами, bouquet bouquet bouquet bouquet

За пореден път Фахрие показа, че е страхотна актриса, но според мен, този път някак по-ярко.  Peace Яд ме е само, че не успя да довърши роля с такъв потенциал, писана все едно специално за нея.  Peace Но съм убедена, че в професионален план най-доброто за нея тепърва предстои.  Hug В личен знаем - дано Бурак продължи да я прави щастлива. Praynig

Весело посрещане на Великден! Heart Eyes Hug bouquet  Бъдете здрави, щастливи и усмихнати! Hug bouquet

Хубав ден! Hug bouquet

# 522

Здравейте момичета чудесни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes тези дни имам срахотна нужда от твоето кафе bouquet

Нали си ме знаете какъв чешит съм Embarassed LaughingЛесно паля , лесно гася.

Мами  Heart Eyes чухме за нашата красавица , но ти си постнала  да се види черно на бяло.Така де bouquetДа си в 10_та на всяко едно състезание е много престижно , а да те оцени международно жури си е нещо голямо и върхово.

Снеже Heart Eyes наистина роля точно за Фахие, партньора  също о т много висока класа остава да им пожелаем следващите им проекти да са още по- успешни , а ако пробият и на международната сцена ще е супер!!!!!

Шатци Heart Eyes , а аз има за ATV-to ей това.

На мама синчето  Grinning

Приятен ден и до финала Wink bouquet

# 523
  • Враца
Здравейте!!! Hug Hug Hug

Понеже изобщо не ми се иска да идва "довечера", т.е. финала на ОК, ще съм на ретро вълна  Mr. Green
Снимката сама ме намери - много показателен момент  Wink Mr. Green Heart Eyes

Първи, задълбочаващи се трепети, докато постепенно стигнем до края на март, когато дадохме знак за отбелязване на събитие с трите балона  Heart Eyes

# 524
Здравейте Момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Велики Четвъртък  Heart Eyes
Алекс, Себи, Шатци, Мами, Снежи  Heart Eyes bouquet

Какво нещо - само Wink При нас - все така Embarassed Преплитат се нещата Wink Виртуал - реал - сериал... От Осанна - до Разпни го Wink

Не знам - кой ще поеме вината Wink но ОК - вече е специален Embarassed Създаде се мистика, недоизказаност... Не успя да ни омръзне...Превърнаха - дефектите - в ефект...

Трудно е да се простиш с любим човек - никога не му е време... Но след време - си казваш - Благодаря, че те имаше.
И не всеки го може - да се откаже - точно когато е на върха.  Не говоря - за рейтинги - в случая. Говоря за регистриран интерес. Факт.
Изненадаха и свои - и чужди.

Wink Коя от нас - ще си позволи да помисли/каже, подобно за Чучулигата - и други - след еди коя си серия - нещо...нещо...май...май Wink сценарий...сюжет...

За мен - специални, уникални, любими...

Продължавам да се надявам - за Хепи енд - довечера. Вярвам в избора на Енгин и ФЕ.

Wink Карпи ди ема Wink на ФЕ - не ми се връзва в разказаната до тук история Embarassed А Енгин - винаги - дарява надежда, вяра...

Мами Heart Eyes Трите балона Thinking Wink А - вметката на ФЕ при Беяз, че най-хубавото от годежа им било - да видят щастливите лица на близките си...
И защото съм от древните Wink веднага се сетих за - Семейството - най-малката градивна частица на обществото. Демек - Обществото е щастливо. А кога - са се взели младите - точно - ще си остане тайна.

Heart Eyes Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Crossing Arms Няма да им се вържа  Mr. Green

Цитат
Второй фрагман к 13-серии

-Пусть немножко проведет время с сыном. Это дитё, даже весь мир не заменит его место.
-Вы подходите друг другу, да и любите друг друга. Сделай уже нужное.
-Или ты еще не рассказал Сельви о моем предложений?
-Сельви, что ты делаешь? Сельви! Сельви, стой! Сельви!
-Если нет тебя, Дагхан, то и меня не будет. Ты - моя пожизненная тоска. Я лучше умру, чем жить без тебя.

newsm78 И да спечели Мафията - в лицето на Текин newsm78 В навечерието на Референдума....

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 13:16 от Ganaila

Общи условия

Активация на акаунт