След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Генче Heart Eyes

Аз съм в къс домашен отпуск и не губя време да съм с вас Hug Hug

С чиста съвест мога да кажа , че откакто започна "Чучулигата" аз гледам с друго око на форума и на темата ни.
Чувствам я като моето кътче в живота в което мога да се сгуша когато съм щастлива или тревожна.
И за това са виновни Фе и Бу и всички вие  Hug Laughing Hug

Така ни карат да съприживяваме  с тях успехите  им , разочарованията  лутанията им към най-доброто,в професионален и личен план, че ни направиха част от тях.За мен това уни.кално и много му се радвам.

Та пак за сериала Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
От самото начало  се изписва като нещо което ще има край "До край"  "До живот"... , но никой не знае какъв е-щастлив или нещастен.
Аз не съм песимистка  по принцип ,но пък съм реалистка.
И за да е качествен и не набързо стъкмен сладникав  финал аз залагам на трагично-драматично-оптимистичен  финал!

Малко е объркано но довечера всичко ще стане ясно.

Тук обаче се мъчат да ме опровергаят,няма нищо против Laughing

Имаше моменти в сериала в който ми се струваше ,че с логичната си мисъл и отличен професионализъм   Селви може да доведе нещата до по- сполучлив край ,Но сега?

До довечера Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 13:44 от sebilMM

# 526
Себи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За Чучулигата - и това, което на мен ми даде - няма да ми стигне времето и красноречието Embarassed

За Енгин - също имам какво да разказвам Embarassed

Сега - за ОК Embarassed Не съм романтичка Embarassed Циничка съм Embarassed Моят специалитет - гювеч - реал/виртуал

Тази сутрин - чух наш кореспондент - от там..."Мобилизирани всички ресурси - за спечелването..."

И за да не излизам от темата....

Дахан вече е различен... Или поне трябва.

Това го видяхме ....
Дахан - завладян от гняв, ярост...отдаден на желанието си за възмездие...
Заплашва Ендер - открито - очи в очи - на негова територия.... Последният веднага го поръчва на Йълмаз... и резултат - убийството на скъпи за Дахан хора....

Сега нещо подобно се случва. Отново сблъсък очи в очи. Чист параграф 22 за Дахан...
Но има едно малко - но... Сделката му с Прокуратурата...

Аз само се надявам - тяхната Държава - да се грижи за верните си хора Embarassed Wink и техните близки - също

На Тимур Бей - обещавам - хвалебствени оди, ако е на моя акъл Embarassed т.е.
1. Щастливият финал ще е вид компенсация
2. Така ще имаме още по-голямо желание да го гледаме отново и отново....

Wink На въпросният Бей - му е все тая - какво мисля Wink но на мен ще ми олекне - когато си излея яда върху него - ако не ми се получат нещата Wink

Най-малкото - ще си умеся - качествено - козунаците Embarassed Wink Реално - такива са ми плановете/целите Embarassed амбициозни

Heart Eyes

# 527

Генче hahaha hahaha hahaha удряй тестото , по- хубави ще станат козунаците ти и ще си отмъстиш на виновните за спирането на сериала.

Не съм много сигурна , но финала ще е трагичен .Ето вижте сами  благодарение на Синан Hug

Втори трей на 13-ти епизод

http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly93d3cudmJveDcuY29tL3 … 5I21zZzM0ODUzNDA5

# 528
Себи Heart Eyes

Embarassed Ще ги бъде - козунаците Embarassed Айзат сподели... Cry Cry Cry Cry

ooooh!  ooooh! Това е положението - Carpe diem

Ще си носим кръста - щом сме си избрали за любимци - историци с увлечение по философията...

Crossing Arms Аз и за една друга любима специалност - се сещам Crossing Arms социология  Crossing Arms  newsm78 Crossing Arms обаче нещо не ме - прихванаха  Crossing Arms

Каквото - такова Peace Ще гледам  Peace

Heart Eyes

# 529

За мен това е екранната двойка на Турция за 2017г!

Талантливи, красиви , нетипични за държавата си , макар и по различен начин.

И тази двойка си я бива Sick Wink

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 16:32 от sebilMM

# 530
  • София
Е може ли часове преди финала да ни пускат фрагман с изстрели на края  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дано пак всичко е пълна заблуда и само да са ни метнали на черешата, за да ни държат в кондиция, че ако смятат да занулят Селви - няма да се разберем  Rage

Не съм готова за финала! Не знам какво ди приготвя преди началото - валериан или конска доза  силно кафе  newsm78 Най-вероятно и двете  smile3555

Имам малко неотложна домашна работа, но за 20:00 h съм на линия  yes Надявам се всички да сме в темата тази вечер Hug
 Heart Eyes

# 531

А , аз като пълен идиот не мога да отворя ATV-to Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Отказах се да гледам финала ....пфуууууууууу

# 532
Себи Heart Eyes Алекс Heart Eyes

Резултатите за март - въпреки - "корекциите" в преброяването

Към този момент активността в ТТ -

ФЕ е споделила клип от мейкинга на Котон....
Скрит текст:

Sad Изглежда - ще ни е нужно  Sad Ще имаме нужда - да си повтаряме, че живота продължава - кариерата й също...
 Praynig Енгин Бей  Praynig Praynig и за теб  Praynig

Красиво написано -  трогателно - мнение на Енгинка
Цитат
Maria Petrova
Безумно жаль это шикарное творение, где казалось бы всё сошлось в идеальной гармонии... всё, кроме рейтинга. Но самое обидное, что, возможно, больше не удастся увидеть взаимодействия Фахрие и Энгина. Насколько я лично скептически относилась к этому дуэту, настолько же уверенно он меня поразил в самое сердце. Зрелые благородные лица, угадывание подачи партнёра, ловкое подхватывание каждой эмоции друг друга, созвучие голосов, интонаций, картинное сочетание их незаурядной красоты и харизмы. Как они прикасались, сами становились прикосновением. Как много говорили их глаза и сколько в них было точного молчаливого понимания. Как тихо обжигали и обжигались они огоньком загоравшимся от мимолётного касания глазами или малейшего трения между телами. Как Энгин умело раскрывал потенциал Фахрие в некомфортных для неё сценах и с каким уважением и доверием она послушно вторила ему - эта трогательная связь безусловно добавляла щепотку чувственной остроты. Остаётся лишь надеется на воплощение новой истории столь прекрасной талантливой парой❤ им ещё нужно хорошенько "попотеть" вдвоём))
Praynig Praynig Praynig

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin
Гледам, но само картинки и звук - без превод

# 533
  • София
Себи, гледам тук http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

Онлайн превод https://vk.com/olenekadar?w=wall-96245418_81084

Доста спокойно върви серията, пък аз очаквах нещо по-вълнуващо  smile3503
Абе истината е, че не знам какво очаквам, ама нещо е по-мудно, отколкото ми се иска. Как ще приключат всички линии с това темпо? Или няма да ги приключат?  newsm78

Heart Eyes   

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 21:25 от Alleks

# 534
Алекс Heart Eyes

Дълги монолози -трудно ще разберем по откъслечни фрази...но ни водят към - рев голям Cry

Crossing Arms Crossing Arms Какви надежди имах на Осман ага Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 22:01 от Ganaila

# 535
  • София
На Осман ага му резнаха гръцмуля, ред е на Текин бей! Naughty

Ендер много има да си плаща, говедото, как само удари Айше ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Уф, такива каши забъркаха и нищо съществено  ooooh!
Права си, Гани, водят ни към голям рев накрая newsm45

Продължавам да се възхищавам на играта на Тансу Бичер - невероятен е!  smile3501
Берил ме нерви - що тя не отнесе един хубав шамар, а?  smile3515

# 536
  • Враца
 wavey
Преди малко загледах -  ooooh! - АМАН от този изрод Текин  ooooh! ooooh!

Селви няма така да се остави на Текин  Sick
Нещо е измислила  Praynig

Божеее, останаха само двамата с Йълмаз - с кого да се оправят по-напред  ooooh!

Повръща ми се от мафиота психо  Sick

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 22:50 от mama_an_ji

# 537
  • Враца
Нямам думи  smile3505
Направо не мога нищо да кажа - и мен ме застреляха  ooooh!

# 538
 smile3515 smile3516

Идва ми да крещя - Неден...Неден...

# 539
  • София
И аз съм без думи  smile3511
Съжалявам, че гледах финала, не трябваше  comp03 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт