След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 619
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Враца
Тази скалъпена работа съвсем на нищо не прилича - можеха да се постараят малко повече  ooooh!
Но пък ако трябваше да гледаме още двадесет серии и краят да е пак такъв - по-добре сега

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 23:19 от mama_an_ji

# 541
Мами Heart Eyes Sad Точно  ooooh! ooooh! Имам чувството - като че в яд. Нарочно.

Няма човек - няма проблем ooooh!

# 542
  • София
Ако имаха поне още седмица можеха да спретнат нещо по-нормално. Доколкото разбрах, частта, снимана за 13-ти епизод е тази до вечерята в къщата. От там нататък са снимали тези 2-3 дни до вторник последната, завършващата част - вечерята в къщата и завършека в къщата на Текин.

Мами, не знам дали такъв е щял да бъде такъв финала, ако сериите бяха 20-30 newsm78 Мисля, че не! Сега е такъв, защото трябва да ни е гадно! #2gunfire

# 543
  • Враца
Ходи вярвай в доброто и справедливостта  ooooh!
Тази ли простотия накрая бяха преснимали допълнително 3 дни след обявяването на спирането на сериала  ooooh!
Да бяха елиминирали и Селви поне - сина му има кой да го обгрижва  ooooh!

И физическия убиец на толкова хора - Йълмаз остана да се радва на живота  ooooh!
Жалко за труда, който хвърлиха актьорите - всичко отиде по дяволите  ooooh!
С удоволствие бих се включила в стрелбата тази вечер  #2gunfire #2gunfire
Още не мога да повярвам, че гледахме такъв край  Shocked

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 23:31 от mama_an_ji

# 544
Мами Heart Eyes Нямам думи ooooh!

Това, че се врекоха - Олене кадар - не ми е достатъчно Crossing Arms

Ако правилно съм разбрала  Peace - Сабиха поиска от Селви - тя да докаже любовта си към Дахан - като го спре newsm78

Ако е така - този финал е направо - ужас. Какъв живот - очаква Селви от тук нататък  ooooh! Съвест, вина... и пак сме там откъдето тръгнахме

ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 23:39 от Ganaila

# 545
  • Враца
Мами Heart Eyes Нямам думи ooooh!

Това, че се врекоха - Олене кадар - не ми е достатъчно Crossing Arms

Ако правилно съм разбрала  Peace - Сабиха поиска от Селви - тя да докаже любовта си към Дахан - като го спре newsm78

Ако е така - този финал е направо - ужас

Понеже не гледах по голяма част от серията - повече от половината в началото - ще си позволя да я гледам с превод и това ще ми е (не знам има ли смисъл изобщо, защото не ми е логичен завършека)

Иначе много ми хареса замисъла на вечерята - и двамата бяха приготвили пръстени  Heart Eyes  Селви не си поплюва - действа момичето  Grinning
Можеха да измислят нещо красиво и не толкова кръвожадно  ooooh!

Имам чувството, че комшиите от юг са нещо сбъркани във всяко едно отношение - нещо са им изкривени представите за нормалните неща

Ако е така - този финал е направо - ужас. Какъв живот - очаква Селви от тук нататък  ooooh! Съвест, вина... и пак сме там откъдето тръгнахме

ooooh! ooooh!
Точно затова казвам, че по-добре да я бяха елиминирали и нея - по-логично щеше да е   ooooh!
Добрите в гроба, лошите и убийците на свобода - да се радват на живота  ooooh!
Извратено  Sick

Инстаграм Фахрие:
Цитат
Подпись под фото: С первого до последнего дня работали с любовью.. Здоровья вашим рукам.. 🙏🏻😊

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 00:04 от mama_an_ji

# 546
  • София
Сбъркани са, разбира се! Промиват им мозъците какъв кеф е смъртното наказание, вървят с бодра крачка към 18-ти век и жената освен да чисти леща и боб има ангажимент да ражда деца, по много!
Селви я наказаха! Обрекоха я на безумно трудно съществуване, с двойно по-голяма вина, защото не опази Дахан ...... направо я оставиха без бъдеще  #2gunfire Да бяха я убили и нея, по-справедливо щеше да е.

От цялата работа губим ние - феновете, губят Енгин и Фе, губи целия колектив, сътворил нещо прекрасно, върху което някои твари се изплюха  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Продържавам да мисля, че спирането на сериала е политическа поръчка. В тази серия и турското знаме ми се вееше многозначитерно  smile3515 И краят беше отговорът на екипа за унижението, на което ги подложиха  Naughty

Възмутена съм! Сериозно ще си помисля дали да продължа да гледам турски сериали. Жалко за тези кадърни и всеотдайни млади хора - Енгин и Фахрие  no cry

Мами, по-голямата част от серията не си заслужава гледането - мудна, с излишни сцени, нищо не показваща - ако искаш, не си губи времето да я гледаш Naughty

Уф, не мога да спя, бясна съм! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 547
Момичета, не я гледах, но като чета май  няма и да я изгледам....както и последните 2, 3, които още не съм. Не ви разбрах напълно, но някой уби Дахан, така ли? Не обичам такива финали, ако ще е тъжен, да е поне като в АСБ. Наистина няма да го гледам края, защото ще ме хване яд. Стига ми да разкажете поне малко Simple Smile

# 548
  • София
Момичета, не я гледах, но като чета май  няма и да я изгледам....както и последните 2, 3, които още не съм. Не ви разбрах напълно, но някой уби Дахан, така ли? Не обичам такива финали, ако ще е тъжен, да е поне като в АСБ. Наистина няма да го гледам края, защото ще ме хване яд. Стига ми да разкажете поне малко Simple Smile

Петя Hug какво да разкажа, то ..... няма много за разказване  ooooh! В 2/3 от серията се подмотваха едни трътлести мафиоти, които не беше ясно какво и от кого искат. Биг мафиота Осман ага искаше да нулира Дахан с помощта на Текин, ама накрая Текин го удари на чест и му достави една дама hahaha, която му резна гръцмуля  Naughty та отърва Доктора. После даде детето на Дахан за три дни (да се пробва за баща ) и чакаше Док или да върне детето или да му отстъпи Селви. И понеже нищо от това не се случи - Текин отиде да си вземе полагаемото му се  #2gunfire Селви беше на вечеря на свещи с Дахан и двамата се канеха да си предложат брак един на друг  - Селви на Дахан с пръстена на Халил, който й го даде Сабиха, а Дахан с едно диамантено пръстенце, скрито в кутийка в джоба. И аха да стане работата и изрода Текин с високоговорител пред къщата си поиска Селви.  Тя реши да се жертва, за да остане Дахан със синът си  cry Дахан откачи, взе Йълмъз със себе си и отидоха в къщата на Ендер. Там го наби хубаво, потроши му малко ребра и тръгна да го влачи към къщата на Текин, да го размени за Селви. А Ендер взе, че каза, че бил син на Текин и сигурно щяла да стане работата. Това втрещи Дахан и той на свой ред каза пред Берил, че Ендер е убиеца на баща й, а тя взе един голям патлак да го стреля - едвам го отърваха  hahaha В колата по път за Текин Ендер изгадня и каза на Дахан, че Йълмъз е убил баща му и Османчо и Док откачи и изхвърли Йълмъз от колата. Но не го уби. После отидоха в къщата на Текин, имаше пистолети, пушки, разправии и Дахан застреля Ендер и Текин. И тъкмо щастливи заподскачаха със Селви през ливадата и Текин полу жив-полу умрял успя да стреля в ....Дахан  newsm45 Финалната сцена със Селви и Дахан беше покъртителна  cry cry cry
SON

Афектирана съм от финала и не ми се коментира. Страхотна игра на всички по ужасен и слаб сценарий. Може би всичко е логично, но на мене ми идва в повече  #2gunfire

А сега пожелавам на всички лека нощ! Simple Smile
Утрото било по-мъдро от вечерта, казват. Ще видим!
 Heart Eyes

# 549
  • София
Добро утро, Момичета  newsm51

Днес е Разпети Петък - най-тъжният ден от страстната седмица.

Нека бъдем добри и смирени!

Още не съм се съвзела след среднощните емоции, а мислите ми са във всички посоки и не знам как ще си ги събера  newsm53
За сега в едно нещо съм сигурна - финалната сцена с Дахан и Селви беше уникална! Енгин и Фахрие изиграха ролите си за отличен!  smile3501
И не мога да се примиря, че убиха Дахан!  #2gunfire

Днес ще метна едно око на руския превод ( с превод винаги е различно  Naughty Grinning ) и после ще философствам  smile3503

Слагам кафето, че май на всички ни е трудно да си отворим очите  hahaha

Чуден колаж!  love001

А тука ми идва да ги разцелувам  newsm47

Усмихнат петък!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 10:07 от Alleks

# 550
Добро утро Heart Eyes Heart Eyes

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нека бъдем добри и смирени !

И нека да вярваме в Чудеса  Embarassed

И аз ще гледам с превод. Искам да си обясня - защо....
Но - Обещаното - си го търся - като - завещано

Селви, която вярва, че винаги може да намери изход в трудните ситуации...
Дахан, който няма да загине - щом любовта на Селви го пази...

Освен - гласът/викът на Селви - на финала се чуха и сирени... Нека да са на Бързата им помощ..

И като ще е като на кино - така да бъде... След като - Селви живее с присадено сърце без никакви ограничения и притеснения.........След като - Дахан след огнестрелна рана в ключицата и загуба на кръв - след два-три дена беше като нов....
 Wink След финала на АСБ  Wink едните мокри следи по пясъка - изглежда да са достатъчни...за да има историята продължение...

И най-важното - защото на мен така ми става по-леко Embarassed  Embarassed си донаписвам щастливо продължение

А - драгият им зрител - нека да си мисли - каквото иска. След като няма смисъл да се бориш срещу системата и установения ред. След като - обикновения човек - е едно нищо. След като всяко опълчване - се наказва. След като трябва - сляпо и послушно да следваш Волята...Да се примириш пред Силата...Не да променяш - да се нагодиш.....и ще живееш.

Великолепни Енгин и Фахрие!!! Реалните ползи - от преживяното...

Praynig Дано подобните скринове - да са доказателство - колко комфортно им е било да си партнират  Praynig

Mr. Green Дано Тимур бей - да пожелае да си купи някой остров Mr. Green и да заработи на техен гръб - чрез филм..

Каквото и да е... Каквито и планове да имат... Wink А умните, талантливите, способните... винаги имат План Б Wink Нека да е - Скоро Praynig Praynig

Цитат
Artistanbul‏
@Artistanbul1

Следване
 Още
Thank you for your best wishes and support . See you soon ... Engin Akyürek

Heart Eyes Heart Eyes

# 551
  • София
Генче  Hug

Сега на малко по-бистра глава виждам, че нямаше вариант да оставят Дахан жив - направиха го убиец с убийството на Ендер и Текин ( много се надявам и той да се е гътнал окончателно  Praynig ), което значи - затвор. Отново и пак доживотен!  Shocked Така нещата са чисти - пито-платено!

Страдам си за Дахан и Селви и това е  newsm45 Липсват ми просто, все едно не са от виртуала, а от реала - до толкова истински са. А загубата винаги боли  ooooh!

Недостоен финал за Мехмет - разсреляха го като куче и само го го показаха мимоходом  #2gunfire А той заслужаваше много повече внимание и най-вече респект. Сега разбирам коментарите му под снимките и съм сигурна, че е огорчен, дори повече от нас. Страхотен Рагъп! Поклон!  newsm20

Снощи бях афектирана от мудната и на моменти безсмислена серия, но сега в мислите ми изплуват запомнящи се великолепни сцени - закуската на масата  Heart Eyes, прегръдките и закачките между Дахан и Ендер младши ( голямото чудовище как можа да го кръсти на себе си  #2gunfire ) , разговорите между Селви и Дахан в коридора и цялата последна част на серията - от вечерята в къщата до края! Невероятно добра игра на двамата Главни ( и не само  yes )!  smile3501

Бях сигурна, че този път няма да ни орежат любовните сцени, но не би  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как пък една целувка не им се откъсна от сърцето да ни подарят!  Banghead Селви се дърпаше като ощипана, вместо да се увие около него като "бръшлян около стара градинска ограда"  Joy Joy Joy ( Удхаус  Wink ) Можеха да ни стоплят сърцата като за финал, но ..... не ни огря  cry Нищо де, ще си припомняме предишните серии, там поне бяха по-дашни  Grinning

Слагам малко красоти - аз поне имам огромна нужда да ги виждам двамката пред очите си, докато ми размине яда от спирането на сериала  #Sniper

и черно-бяло за Себи  Hug

Heart Eyes      

p.s. Мисля следващия петък да скокна до Одрин. Няма да ходя на кино, то е ясно  Sad, но ще преслушам Koton  Grinning
http://www.koton.com/tr/beyaz-jeans

Hug

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 16:52 от Alleks

# 552
  • Враца
Продържавам да мисля, че спирането на сериала е политическа поръчка. В тази серия и турското знаме ми се вееше многозначитерно  smile3515 И краят беше отговорът на екипа за унижението, на което ги подложиха  Naughty

Възмутена съм! Сериозно ще си помисля дали да продължа да гледам турски сериали. Жалко за тези кадърни и всеотдайни млади хора - Енгин и Фахрие  no cry

Алекс , и аз така го мисля  ooooh! И сега като казваш се сещам за знамето, че ми направи впечатление,че се появявя - някак си оставаше на подсъзнателно ниво. Нищо чудно финала на серията да е и колективен - в знак на протест.

Алекс, всичко е логично накрая за такъв финал, но просто финала за мен е сбъркан, както и цялата им ......  ooooh! ooooh! ooooh!

Фахрие и Енгин - какво да кажа - професионалиста си е професионалист - може и на тяях да им е бил тъп финала, ама бяха блестящи до край. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Здравейте в късните часове!!!  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 22:39 от mama_an_ji

# 553
  • София
Мами  Hug
След едно кратко преспиване тази нощ и след цял ден размисъл вече не съм толкова крайна в оценките си  Embarassed, но продължавам да си страдам - не съм в състояние нито да гледам серията с руския превод, нито да гледам преведени откъси в контакта при рускините  ooooh!
Повредата е в моя телевизор, то е ясно, ама за таз повреда резервни части няма, та ще разчитам на лечителските способности на времето  Joy

Гледам разни фенски творения, свалям си снимки и се кандърдисвам на ум, че на есен е възможно да ги видим и двамата в нови проекти  newsm53 Въпросът е дали ще е тази есен  smile3503

Аз приключих с АБО, но не съм в състояние да коментирам. Там съм бясна, че занулиха Сердар - мноооооого го харесвам и не ми е ясно защо трябваше да го взривят  newsm78 Това, което за мене е много странно, че за 29 серии точно четири пъти се усетих, че гледам Енгин  Rolling Eyes През цялото останало време това беше Мустафа Булут и никой друг! Какъв Енгин, какви 5 лева, това е Мустафа, за кой Енгин въобще говорим  Joy  Joy Joy  Имаше моменти, в които ми идваше да го набия, в други - да го прегърна и да го утеша .... абе шашава работа, чалдисала съм се нещо  hahaha Може пък ефекта да идва от това, че гледах едновременно АБО и ОК и се получи нещо като " раздвоение на личността"   Joy Joy Joy Joy
Нерин ми беше слаба ракия, но Асийе беше истинска анаконда - чудесно изиграна роля!
Спирам с размислите за АБО, друг път ще пиша, сега Док и Селви са ми в сърцето и в главата  yes

Енгин се е отдал на живот, според рускините  hahaha Сладур! И така хубаво се е усмихнал  Heart Eyes

Това бил собственика на ресторантчето, в което Енгин обичал да ходи - ето го:

Ще им изучим ние табиетите, ще видят те  hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes

# 554
  • Враца
Аз приключих с АБО, но не съм в състояние да коментирам. Там съм бясна, че занулиха Сердар - мноооооого го харесвам и не ми е ясно защо трябваше да го взривят  newsm78 Това, което за мене е много странно, че за 29 серии точно четири пъти се усетих, че гледам Енгин  Rolling Eyes През цялото останало време това беше Мустафа Булут и никой друг! Какъв Енгин, какви 5 лева, това е Мустафа, за кой Енгин въобще говорим  Joy  Joy Joy  Имаше моменти, в които ми идваше да го набия, в други - да го прегърна и да го утеша .... абе шашава работа, чалдисала съм се нещо  hahaha Може пък ефекта да идва от това, че гледах едновременно АБО и ОК и се получи нещо като " раздвоение на личността"   Joy Joy Joy Joy
Нерин ми беше слаба ракия, но Асийе беше истинска анаконда - чудесно изиграна роля!
Спирам с размислите за АБО, друг път ще пиша, сега Док и Селви са ми в сърцето и в главата  yes
Алекс, всички които са гледали Або и харесват Енгин реагират по същия начин - и на Мустафа, и на Нарин, и на Асие (огън жена)  Heart Eyes
А чалдисването е общофенско  Mr. Green Mr. Green  Има само един виновник за това - Енгин  Heart Eyes

Аз ти казах по рано - не съм сигурна дали изобщо щях да обърна внимание на Або, ако преди това не бях заобичала Енгин от "Фатмагюл"  Mr. Green Просто нямаше да стигна до ролята му като Мустафа преди това, защото просто щях да подмина тази турска средновековна действителност  ooooh!
 Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 апр 2017, 23:29 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт