Но пък ако трябваше да гледаме още двадесет серии и краят да е пак такъв - по-добре сега
Мисля, че не! Сега е такъв, защото трябва да ни е гадно!

Нямам думи

- Сабиха поиска от Селви - тя да докаже любовта си към Дахан - като го спре 
Съвест, вина... и пак сме там откъдето тръгнахме

Нямам думи

- Сабиха поиска от Селви - тя да докаже любовта си към Дахан - като го спре 
Селви не си поплюва - действа момичето 

Съвест, вина... и пак сме там откъдето тръгнахме

Да бяха я убили и нея, по-справедливо щеше да е.

И краят беше отговорът на екипа за унижението, на което ги подложиха

какво да разкажа, то ..... няма много за разказване
В 2/3 от серията се подмотваха едни трътлести мафиоти, които не беше ясно какво и от кого искат. Биг мафиота Осман ага искаше да нулира Дахан с помощта на Текин, ама накрая Текин го удари на чест и му достави една дама
, която му резна гръцмуля
та отърва Доктора. После даде детето на Дахан за три дни (да се пробва за баща ) и чакаше Док или да върне детето или да му отстъпи Селви. И понеже нищо от това не се случи - Текин отиде да си вземе полагаемото му се
Селви беше на вечеря на свещи с Дахан и двамата се канеха да си предложат брак един на друг - Селви на Дахан с пръстена на Халил, който й го даде Сабиха, а Дахан с едно диамантено пръстенце, скрито в кутийка в джоба. И аха да стане работата и изрода Текин с високоговорител пред къщата си поиска Селви. Тя реши да се жертва, за да остане Дахан със синът си
Дахан откачи, взе Йълмъз със себе си и отидоха в къщата на Ендер. Там го наби хубаво, потроши му малко ребра и тръгна да го влачи към къщата на Текин, да го размени за Селви. А Ендер взе, че каза, че бил син на Текин и сигурно щяла да стане работата. Това втрещи Дахан и той на свой ред каза пред Берил, че Ендер е убиеца на баща й, а тя взе един голям патлак да го стреля - едвам го отърваха
В колата по път за Текин Ендер изгадня и каза на Дахан, че Йълмъз е убил баща му и Османчо и Док откачи и изхвърли Йълмъз от колата. Но не го уби. После отидоха в къщата на Текин, имаше пистолети, пушки, разправии и Дахан застреля Ендер и Текин. И тъкмо щастливи заподскачаха със Селви през ливадата и Текин полу жив-полу умрял успя да стреля в ....Дахан
Финалната сцена със Селви и Дахан беше покъртителна

) и после ще философствам 

Нека бъдем добри и смирени !
След финала на АСБ
едните мокри следи по пясъка - изглежда да са достатъчни...за да има историята продължение...
Дано подобните скринове - да са доказателство - колко комфортно им е било да си партнират 
А умните, талантливите, способните... винаги имат План Б
Нека да е - Скоро

), което значи - затвор. Отново и пак доживотен!
Липсват ми просто, все едно не са от виртуала, а от реала - до толкова истински са. А загубата винаги боли 
А той заслужаваше много повече внимание и най-вече респект. Сега разбирам коментарите му под снимките и съм сигурна, че е огорчен, дори повече от нас. Страхотен Рагъп! Поклон! 
, прегръдките и закачките между Дахан и Ендер младши ( голямото чудовище как можа да го кръсти на себе си
) , разговорите между Селви и Дахан в коридора и цялата последна част на серията - от вечерята в къщата до края! Невероятно добра игра на двамата Главни ( и не само
)! 
Как пък една целувка не им се откъсна от сърцето да ни подарят!
Селви се дърпаше като ощипана, вместо да се увие около него като "бръшлян около стара градинска ограда"
( Удхаус
) Можеха да ни стоплят сърцата като за финал, но ..... не ни огря
Нищо де, ще си припомняме предишните серии, там поне бяха по-дашни 

, но ще преслушам Koton 
И краят беше отговорът на екипа за унижението, на което ги подложиха

И сега като казваш се сещам за знамето, че ми направи впечатление,че се появявя - някак си оставаше на подсъзнателно ниво. Нищо чудно финала на серията да е и колективен - в знак на протест.

Въпросът е дали ще е тази есен 
Това, което за мене е много странно, че за 29 серии точно четири пъти се усетих, че гледам Енгин
Имаше моменти, в които ми идваше да го набия, в други - да го прегърна и да го утеша .... абе шашава работа, чалдисала съм се нещо
Може пък ефекта да идва от това, че гледах едновременно АБО и ОК и се получи нещо като " раздвоение на личността"

Сладур! И така хубаво се е усмихнал 

Това, което за мене е много странно, че за 29 серии точно четири пъти се усетих, че гледам Енгин
Имаше моменти, в които ми идваше да го набия, в други - да го прегърна и да го утеша .... абе шашава работа, чалдисала съм се нещо
Може пък ефекта да идва от това, че гледах едновременно АБО и ОК и се получи нещо като " раздвоение на личността"

Препоръчани теми