След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро!  newsm51

Днес е събота и е време за правене на козунаци  chef и за боядисване на яйца  newsm47
Любимо мое занимание  smile3508

Затова слагам кафето и изчезвам за малко, но ще хвърлям по едно око и ще пиша, обещавам  Grinning

Мами Hug, то май АБО се гледа заради Енгин, защото сценария и мястото на действието не е върха на сладоледа  hahaha Но Мустафа беше много интересен образ в развитие и може би това е нещото, с което ще запомня този филм. И с Енгин Алтан, който също много ме впечатли  Naughty
Нарин беше като товарна композиция с два локомотива - единия тегли, другия бута  hahaha Много ми беше тегава на моменти. Добре, че беше Асие с нейните простотии, че иначе можеше да заспя по някое време  Joy

Малко красиви спомени  Heart Eyes

БЛ   

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 556
Мами Heart Eyes Heart EyesАлекс Heart Eyes Heart Eyes

Докато чакам - да ми се охладят яйцата.............

Изгледах серията с превод. Не ми стана по-леко, но поне съм сигурна, че завършиха достойно. Миньончето ОК - ще си ми остане - любимо

Браво за смелостта им - в тези мътни времена - да повдигат "неудобни" въпроси. Дори в тази серия - така между другото - Сабиха вметна за - равнопоставеността на половете...

Красива любов между ГГ. Да обичаш - без да отнемаш свободата

Финал - който те кара да се бунтуваш.... да питаш - Защо? Защо?

Всичко - пред очите на Йълмаз... Невероятен Тансу Бичер...Всичко, което трябваше да каже - го направи без думи... Който - каквото - и както разбрал....
Братът - главата на семейството - разбира, че сестричката му ще бъде поискана за жена...
Как трябва да стане - това според традициите им - и как се случва тук...Съгласен ли е той? Даде ли своята благословия? Стана ли на неговото? - Доволен ли е?...

Липсваха ми целувките между ГГ - и на мен Embarassed Гледам ФЕ - доста критики получава и много фантасмагории....
Но аз помня сцената, в която Селви казва, че дори Дахан да й прости - тя няма да може...
Колко пъти повтори Дахан - аз имам да свърша нещо - и тогава...
Какъв секс - какви 5 лева? Трябваше ли Дахан да заприлича съвсем на Големите - мафиоти - вкарвайки в леглото си - красива жена...

Ще имаме достатъчно време - да нищим....
Пишете за АБО  Wink Въпреки - сценария...въпреки - несправедливостта в него....АБО продължава да вълнува и най-вече да се помни.
 Praynig Praynig Дано и с ОК да е така  Praynig Praynig За себе си - съм сигурна.

Нека - Нашите - да са живи, здрави, щастливи в личния си живот, да им се случват нещата Praynig Да намерят начин - да продължат да работят за да ни да ни радват/вълнуват Praynig

А колко са подобни Wink Embarassed в посланията Wink

Енгин - сред приятели

Бурак - втора - семейна снимка - лична Wink в "служебната" си страница

Praynig Дано това да означава награда за ФЕ  Praynig

IMI е направила доста скринове - компрометиращи - "обективното" гласуване...Надявам се - справедливостта да възтържествува. Ако не - ще станат разправии - подобни на - къде се губят - туитите... Вече ме е страх - от подобни Embarassed

Успешен ден Heart Eyes Heart Eyes Да зарадваме своите близки  Embarassed Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 09:37 от Ganaila

# 557
  • София
Гани Hug завиждам ти, че си гледала ОК с превод - аз още не мога да се преборя със себе си, реве ми се, като видя клипче от финала  cry

Енгин изглежда много добре на снимката с приятелите си - те са му партньорите от КПА, доколкото разбрах  Wink
Този сериал няма да го гледам, Туба не е мой тип и не искам да си образувам нерви  no Преди време не успях (пробвах се, ама ...  ooooh! ) да гледам ПО с любимия ми Чачко заради партньорката му, сега не мога да си го причиня това пак, даже и заради Енгин Naughty Явно не съм всеядна  hahaha

Бурак - втора - семейна снимка - лична Wink в "служебната" си страница

Praynig Дано това да означава награда за ФЕ  Praynig

Бурак с Мама и с Бурчун - много са готини, а Мама много се е подмладила, като девойка е на снимката  newsm47

Снощи гласувах за тези награди, дано няма подмяна на гласове и Фе да спечели  bouquet
Ако трябва да съм честна, повече ме вълнува утрешния им вот, защото такава промивка на мозъци тече при съседите, че се плаша вече  #Crazy

Ето тука очаквах една истинска целувка, но .... останах си само с надеждите  smile3555

Изчезвам да слагам следващата доза за козунак в машината, че и кифлички мисля да правя  Joy
 Hug

# 558
Алекс Heart Eyes Аз съм на етап - втасване Wink  ooooh! Голям зор - докато - вкарам - мазнината ooooh! ooooh! Оживях  Mr. Green

КПА съм гледала - само първите серии Embarassed Embarassed

Фатмагюл ми е първия - он лайн Wink МъжО ми ме светна, че съм гледала Енгин и в Брак с чужденец Embarassed ooooh! След това - АБО Heart Eyes

За ОК Peace Изгледай с превод - задължително. Аз ще повторя - защото с един път няма да стане

Не си позволявам да цитирам -  трябва да се гледа и мисли - на трезва глава. А аз не се стърпях....И рев...рев...

В момента, в който Дахан разбра, че синът му се казва Ендер ----физически усетих  болка в гърдите...Ах, Енгин Heart Eyes

Историята на пръстена....

И - друго интересно за мен Peace Теорията на Текин за разликата между Героя и Командира...

Сетих се за Тимур Савджи. Все по-ясно ми се избистря фантазията, че това е един много умен - да не кажа смел мъж. Командир.

АБО също е негов.
Дали не взривиха Сердар - просто защото въпреки добрите си намерения - той няма право на сила да променя хората, средата в която живеят, традициите, които имат....
ОК  Peace Кое спира хората - да  убиват? Страхът от наказания - или лични разбирания и преценка...Защо Йълмаз - остана ненаказан?
 Wink Какво се случи/случва около нас... Едни Велики сили - доказани Демократи - тръгнаха да се борят за човешките права в едни региони........и резултата е на лице ooooh! Официални предупреждения - да внимаваме по празниците Sad

Аз все по-вече стигам до убеждението, че трябва да му благодарим на този човек, че въпреки обстановката......той даде възможност да се случи ОК. Да, направи се на разсеян - ни ПР ни нищо....но се случи.

Купил си бил - курорт newsm78 newsm78 И всички в купом - УУУУУ... печели парите си на гърба на хората.....в случая - екипа на ОК.
 Thinking А как щеше да звучи същата тази новина, ако....
Дали на контролираните им медии - щеше да  се позволи да напишат.....в навечерието на Референдума
1. Туристическият бизнес - сринат.... Собствениците на хотели - разпродават....
2. Не се знае какво ще се случи.... Възможна е - хипер инфлация....

Ако той - сключвайки сделка - запазва бизнеса си....Ако открива работни места и дава възможност на такива като Енгин и ФЕ да си избират - точно такива сценарии.... Защо не.

Сега Embarassed Embarassed Embarassed Аз много добре зная, че Вапцаров - когато е писал "Романтиката е в машините" не е мислил за - компютри, интернет и джиесеми....

Обаче....много моменти - дори във финалната серия на ОК - ми звучат/изглеждат особено Embarassed

Сценаристите - дори не си направиха труда - да се занимаят с Фахри.
Дали защото - за "псето" на Агата Ендер - не си заслужава да се губи - екранно време...
Дори - когато ставаше дума за детето му - той не посмя да се опълчи.

Embarassed С малко думи Wink Wink Дългото месене - на козунаци - предлазполага подобни - полети......

ОК - ще трябва да се изгледа отначало.

Heart Eyes

# 559
  • София
Алекс Heart Eyes Аз съм на етап - втасване Wink  ooooh! Голям зор - докато - вкарам - мазнината ooooh! ooooh! Оживях  Mr. Green

КПА съм гледала - само първите серии Embarassed Embarassed

Фатмагюл ми е първия - он лайн Wink МъжО ми ме светна, че съм гледала Енгин и в Брак с чужденец Embarassed ooooh! След това - АБО Heart Eyes
.
.
.

Дали не взривиха Сердар - просто защото въпреки добрите си намерения - той няма право на сила да променя хората, средата в която живеят, традициите, които имат....
ОК  Peace Кое спира хората - да  убиват? Страхът от наказания - или лични разбирания и преценка...Защо Йълмаз - остана ненаказан?

Генче  Hug  в машината за хляб е спасението  Joy От години не меся на ръка, хванала съм й цаката на машинарията и стават страхотни вкусотии - и хляб, и козунаци, и .... каквото ти потрябва  Grinning

Когато скоро разбрах, че Енгин е участвал в Брак с чужденец бях ей така  #Crazy И се наложи да търся инфо  Embarassed като какъв точно е играл, защото с никой образ не можех да го вържа  smile3555

За Сердар може би си права - той се опитваше да променя живота на хората към по- добро, но всъщност кой ще каже кое е по-доброто - за него е едно, за друг същото това може да е зло  newsm78 Дълго време се чудех как така не го утрепаха и тъкмо се успокоих и ..... бум!  cry Мъчно ми беше, признавам си  newsm45

Чета навред " Защо Йълмъз остана ненаказан"  newsm78 Ами всъщност, наказан е. Той много обичаше сестра си, тя му беше всичко   Naughty И  така се развълнува, когато видя пръстена, който беше приготвил Док за Селви .... А след това стана свидетел на огромната й мъка по загубата на Дахан и съм сигурна, че страдаше и той - за Селви. Сега нека живее с разяждащата го съвест, че е опропастил живота не само на Дахан, а и на най-скъпото му същество. Да, много ще кажат - ама той има ли съвест и голяма работа, нали е жив, ще си живее живота ..... Ами, не знам колко ще го живее, ако трябва да гледа как сестра му страда и се топи от мъка...

За ТС съм крайна в оценката си. След като е решил да прави нещо различно, след като в сценария има реплики, които вероятно са настъпили някого по болното място ...... трябваше или да не се захваща, или да отстоява позицията си! Отрязаха ни като кисела краставица!  #2gunfire Даже не разрешиха 1-2 серии,  за да има логичен финал bashДа, четох че спират още поне 3 сериала - този с Джансел Елчин, мисля и този на Керем Бурсин май отива на финал, четох при рускините и за още един, но не му запомних името. Всички те обаче имат по 3-4 серии, за да финализират проектите си. А на нас какво? Секира!  #Sniper Защо? Има ли връзка с новия сериал Soz  и всякаквата подкрепа от правителството? Ми не е честно! Нищо на ТС няма да гледам повече и не искам да го оправдавам по никакви точки. Можеше да е коректен към зрителите си ( с екипа  не знам как стоят нещата, може и да е бил коректен с тях), какво като болшинството са извън Турция, нали на чуждите телевизии иска да пробутва продукциите си  Naughty Дано само Фе и Енгин се разкарат от Tims!

Отивам да си пека кифличките и съм на финала на козунако правенето  Laughing
 Heart Eyes

# 560
  • София
Христос Воскресе!

Бъдете здрави, добри и усмихнати! Нека има светлина и любов по пътя ви!  Two Hearts

Черпя ви кафе - празнично  newsm47

Слагам и нещо шаренко, за да хубав денят ни  Grinning

Прекрасен празник желая на всички, прелитащи през темата!

# 561
Добро утро  Heart Eyes Hug

Алекс Heart Eyes Hug Докато си  разсъждавам - по вчерашните теми...ти сервира - кафенцето Heart Eyes Heart Eyes

Тук е момента - С чужда пита - помен да направя Wink Почерпка и от ФЕ Wink И тя - подобно на Енгин Wink се среща със стари приятели Embarassed

Thinking newsm78 Какво да кажа освен, че ми трябва време....
Да видим - какво ще се случи с кариерите на ФЕ и Енгин....
И да се определя - от коя гледна точка да разгледам - ОК....

Embarassed Проблемът ми е, че съм изживяла романтизма на Прехода ..... и илюзии нямам
И времето, в което си мечтаех да срещна своя висок и рус Принц....който да ми угажда, обича, облича Wink...също си го преживях - отдавна. Сега - отчетете, че съм фен на Енгин и Бурак - и се сетете Wink за метаморфозите ми Wink Embarassed

Ако разглеждам ОК - като любовна история Thinking newsm78 Красива, разтърсваща, затрогваща,  запомняща се.. въпреки финала.
Какво означава - човек да е жив newsm78 Thinking Жив - физически newsm78 или жив - докато има хора, които си спомнят за него с любов.

Селви обеща на Дахан, че ще бъде до него - докато той върне своя син. Колко ясно ни показаха, че това дете - не приема истинския си баща. Счита го за враг...
И Селви - ще спази своето обещание.... ще посвети остатъка на живота си - детето на Дахан да промени своето отношение....

За Йълмаз ми е трудно да реша Thinking Сблъскват ми се - гледните точки ooooh! Не мога да избягам - от усещането, че този образ е носител на - "старите традиции"...тези, за които - днес там гласуват
Това ли искат newsm78 Времето, в което жените в семейството са били подчинени на волята на бащите, братята...
Историята на пръстена - с надпис - Ти си моят дом newsm78 Веднага се сетих - ФЕ - филм - сериал - Чучулига - любим роман на Ататюрк... Жената - която намира сили да се противопостави/отдели от семейството си - и не само да следва - да постига своите мечти....
От самото начало... от първата серия още - Йълмаз беше против връзката между Селви и Дахан.
Дахан - според традициите - трябваше първо от него да поиска разрешение и благословия - за брак със Селви...
Не зная - къде да търся отговора newsm78 Защо Йълмаз е жив newsm78
 newsm78 За да подчертае израстването на  Дахан newsm78 Това, че той - в името на своята любов - пренебрегна справедливото си желание - за мъст..

Стига толкова Embarassed Аз си признах, че ще си изгледам ОК отново  Peace Сега, когато зная финала - някой моменти - сигурно ще ги видя в друга светлина.

Изглежда че сме спечелили Praynig

Прекрасен празник на Всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562

Дано чудото Господне закриля и нас и нашите любимци!!!!

Алекс Heart EyesМами Heart EyesГенче Heart EyesПетя Heart Eyes

От немски тинеджъри , които  от както са родени са на ТИ с техниката нямам достъп до вас hahaha hahaha

Има мнение за финала на ОК но това при възможност.

Много ви обичам и ви желая  щастливи Великденски Празници!

На 100% окипазен проект Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако са решили да пожертват един от ГГ логично беше да е Селви.
Иначе някак Фахрие за втори  претупан сериал след Лъжовна пролет трябва да оревава своя любим след разстрел Mr. Green Плагиатство Tired
 Играта на Енгин и  Фахрие е за отличие , независимо кой ще им го отреди!
Мисля , че бяха отвратени от решението за спиране на сериала и не играха на макс на възможностите си в последните 30-40- минути от 13 серия.

Никой от екипа не зслужаваше такава съдба.Жертва са на условностите на времето в което живеят.

И нашата прекрасна принцеса Hug

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 17:07 от sebilMM

# 563
  • София
Снощи до късно гледах епизода с превод и всичко взе, че си дойде на мястото  newsm47 Пропуснати моменти, неразбрани диалози, емоции на мах - всичко това е било предпоставка за недоволството ми от финала  Naughty Е, сега всичко се намести  yes

Себи Hug ще чакаме да те допуснат девойките до компа - когато - тогава  smile3503 Ние сме тук и те чакаме  Grinning

Разсъждавам аз върху Берилката и малкия Ендер  Thinking Не знам тя какви права има върху детето, нито знам какви са законите на комшиите, но:
Ако тя го е дала на Ендер, за да го остави за осиновяване, значи е подписала декларация, че се отказва от родителските си права. И тогава Ендер може да го е осиновил и да му е дал името си. От тука нататъка тя права върху детето няма.
Ако Ендер е припознал детето след раждането, то Берил фигурира като майка в акта за раждане, а Ендер - като баща и тогава Селви ще гледа дечко през крив макарон Naughty

Обаче, Берил 11 години не се сети за това дете, а когато Дахан излезе от затвора оневинен тогава се сети, че го има някъде и си го поиска  #2gunfire Доколкото разбирам, тя драпаше с Док и с детето да станат семейство  smile3515 Сега обаче Дахан го няма и ..... за какво й е детето? Тя за собствения си живот не може да се грижи сама, какво остава да седне да отглежда и да възпитава дете  Naughty Може би това е шансът на Селви да изпълни обещанието си пред Дахан и да отгледа детето му Simple Smile
Май все пак ни оставиха леко открехнат финал, да си чешим клавиатурите и да философстваме на воля  Joy Joy Joy

Генче Hug и аз ще го гледам пак епизода, че много ми е каша в главата  hahaha

За финал ще кажа, че си затвърждавам мнението, че някои реплики и сцени са подразнили когото трябва и ни резнаха колективно главата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Някой ден, когато имам време ще извадя всички моменти, които според мен доведоха до смяна на сценарист и ранен финал  Naughty

Хубав ден! Heart Eyes

# 564

Как да се посвети Селви на детето...?
Каква му е тя? Любимата на баща му . Не е ли по- редно родната му майка да е тази която ще го дари с истинска обич.
И в този  ред на мисли пълна каша.Единствен който можеше да направи нещо добро за това дете жертва на капризите на обстоятелствата беше Дахан и семейството му.

Какво семейство са Селви и този гаден за мен Ѝълмаз/но перфектен актьор/ Никакво!
И тук о точки за сценаристи и тем подобни.

За едно ме боли и то много-след блестящата игра на Енгин и Фахрие този калпав финал /не искам да употребя по-силни думи/ сложи малко сянка върху тях и сериала като цяло Не според нас естествено,а за другите зрители които го удостоиха с внимание.

Аз , им пожелавам от сърце успешни проекти за в бъдеше и много ли1но щастие.

И  аз се присъединявам към тези от нас които ще следим проявите на Енгин Hug
Той направи така , че милионите му почитатели по света да заобичат и признаят нашата Фе.

Скрит текст:
За 15-20 м съм свободна от наряд Party Wink кудошче, много ми е приятно но любимките ми създават контакти с комшиите и аз не им преча  Joy

# 565
Добро утро Heart Eyes Heart Eyes Алекс Heart EyesСеби Heart Eyes

Thinking newsm78 Още след първата серия newsm78 когато излязоха - "обективните" статии...
Две неща - останаха в съзнанието ми newsm78 Обвиненията, че сценария е плагиатстван и се очаква Дахан да се превърне в убиец....
И - "Сценаристите/екипа  са гледали много американски филми" Thinking

Може би - това е причината за смяната на Елиф Усман. Остана само - "по нейна идея"...но Дахан - се превърна в убиец
Що се отнася - до влиянието....излезе - пагубно ooooh! От новините знаем, че враговете им са там...Зъби им се Вожда и на Америка и на Европа -  Не им позволиха - да всяват смут - в общественото самосъзнание - умело водено към добрите им стари традиции и спомените за времената на мощ и сила...Какво достигна - критичната им точка на търпение - няма да разберем. Дали разправията за - броенето на гласовете - точно в навечерието на Референдума.....
 Wink Но пък новините - от вчера -  ни дават обяснение - как се формира - прословутия им рейтинг
За 50 милиона може - за 2-3 хиляди машинки - не. Ако тези - машинки - генерират - милиони - лири Wink надежда всяка - оставете...

Берил и малкия Ендер... Опита се жената - да се възползва от мъката/слабостта на Ендер, за да намери детето... но преди още да се срещне с него -  информира Дахан..Че и - "пушка нарами" - пистолет Wink - Барабар Петко - с войводите
От завещанието на Музафер - останах с впечатление, че точно детето ще го наследи - защото по документи то се явява  законен внук.
А Селви - ще намери начин - да се грижи за неговите интереси и най-вече да докосне душата му, спечели доверието - защо не и обичта и привързаността му. Ясно показаха, че малкия и се доверява и я приема.

Много въпроси - имам - неразгадани. За да получа - своя Peace отговор - трябва да изгледам всички серии - от - до.

Още в началото - 2-3 newsm78 серия newsm78 Иълмаз каза - Стреляй, че да се свърши... и после какво ooooh! нищо
Промяната в поведението на Селви Thinking Thinking Намаханата/отракана... - до срамежливото newsm78 типично турско девойче - според традициите им Thinking целувка по челото и бузата...
Да отчетем, че новата сценаристка - е същата и на Чучулигата... Да си спомним, че и там....след като се разбраха - Фериде започна да се държи "странно"...та Камрян се разсърди -  Wink две-три серии  Wink може и да са планирали - нещо по въпроса....да се изяснят - що така. В Чучулигата - добре се получи

Но каквото и да е.... За мен е важно - като усещане  Peace мое  Peace - изключителната болка, яд...че Дахан и Селви пропуснаха да изживеят пълноценно любовта си...Не успяха да се слеят - да станат - физически - едно цяло...
А може би това е - Карпи Диема на ФЕ - но само че - обърнат newsm78
Може би - това е идеята - да оценим нещо, когато го загубим... То, тогава е и по-най-качествено...

Спокоен ден Heart Eyes Heart Eyes

# 566
Добро утро!  Hug Hug Hug

Христос Воскресе!  Hug  Бъдете здрави и щастливи. Heart Eyes Hug

Скрит текст:
Желая много успехи занапред на милото ми Фахриенце. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Praynig Praynig Praynig

Хубав ден! bouquet

# 567
  • София
Добро утро в първия ден от Светлата седмица!  newsm51

Е, то е почти обяд ама ....  Joy

Слагам кафето - да ви е сладък, светъл и усмихнат денят! !

Във фейса и в контакта се върти вчерашна снимка на Енгин, добре обръснат и очилат  hahaha

Девойката изглежда, все едно е спечелила Нобелова награда, а Енгин едвам го познах в този му вид  Joy

Не, че съм гледала много неща с Енгин, но в този сериал прави едни много сладки физиономии, които не съм ги срещала преди при него  smile3503 А тука ми изглежда, все едно е на 25!  hahaha

И хубавото ни момиче - красавица!  love001

Гани Hug, в по-късните часове ще поразсъждавам пак върху ОК, много неща ми изплуват от мътилката в главата  newsm62

Себи Hug Снеже Hug

# 568
Макар и със закъснение Христос воскресе, мили чучулиги!!!  newsm51
И с пожелание да започнем нещо ново и хубаво, защото пролетта е точният сезон за това. newsm03
 Намерих време и аз днес да изгледам така наречения финал на ОК. С няколко думи - блестящи актьори и страхлив продуцент. Това е моето мнение. Направо ме ядоса Тимур Савджъ, защото негова е отговорността.
А конкретно, последната сцена на Дахан и Селви беше наистина за рев, но... както спомена и Себи, няма логика синът на Дахан да бъде отгледан от Селви и майка му. Освен ако... не изчезнат нанякъде, което ще означава, че и човекът на закона ... се отказва от закона. Confused

# 569
  • София
Кате  Hug

Фе зад кадър на снимките за Koton  newsm47

https://vk.com/feed?z=video-96245418_456239500%2Fb1eb9d61c31ce9422a

При рускините намерих ето това  newsm78

Казват, че било официално  yes
Та кога трябва да е сватбата на БуФчетата?   smile3503 smile3508

А Мами къде изчезна?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт