След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 60

• 88 594
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и хубав ден! Hug bouquet Hug

Мами, Алекс, Себи, bouquet bouquet bouquet

# 601
Добро утро  Heart Eyes Hug Добър ден  Wink Heart Eyes

Снежи Hug  Heart Eyes Ще ми се да си мисля, че ФЕ също тъгува - в ден четвъртък - по ОК

Мами Heart Eyes  Heart Eyes Wink Не се съмняват Wink поклонниките - на средна възраст Wink просто - търпение нямат Embarassed

Себи  Heart Eyes Heart Eyes Ако трябва да съм сериозна  Embarassed и аз се моля - обстановката там да е спокойна.... Praynig Praynig Те да са живи и здрави, и да сбъдват мечтите си  Praynig

Цитат
#video@olenekadar
#paparazzi@olenekadar
#boyfriend@olenekadar
Фахрийе Эвджен и Бурак Озчивит вчера ужинали с другом - Ууром Асланом.
Пара опровергла все новости о спонсорах, сказав, что они не нуждаются в них и будут делать все сами

Алекс Heart Eyes  Heart Eyes Wink Смятай, че си получила - Партийно поръчение.....или Акредитация....
Но - с нетърпение чакам да споделиш  Praynig Praynig

Трудно - ще "уцелим" за какво точно си говорят...

Както разбрахме - Енгин в почивките говори по теми от кино - до философия

Обаче newsm78 ФЕ е сериозна  Thinking Най-важното - за разлика от времето на КСШ Wink не страни от екипа - и не чете - дебели книжки - както услужливо ни информираха - запознати Wink
И Рагип Саваш - дали преди или след...споделя ....
https://www.instagram.com/p/BQxtxXqBhG3/?taken-by=ragipsavas&hl=tr

Последно - за мечтите за филм Peace
Не само БУФ снимат АСБ с Тафф Peace Сарп и вече бившата му съпруга - също след Малкия ага - се снимат отново заедно и във филм -  за Тафф.

И начина, по който се случиха нещата с ОК предполага продължение...

Решаващата дума е на Енгин Peace  Peace Peace
Бурак упорито демонстрира добри отношения с Тимур С.  Wink Въобще не се чувства - ни обиден - ни засегнат...ще снима и точка.

Усмихнат ден Heart Eyes

ooooh! ooooh! Е, Не ooooh!
Цитат
#paparazzi@evcenf_official

"Фахрийе в пижаме"
Прошлым вечером пара ЭфБу, которая готовится к свадьбе, была в Нишанташи. Сидевшие в одном из кафе, вышли рука об руку, демонстрируя счастливые позы. Фахрийе привлекла к себе внимание в одежде напоминающую пижаму и быстро бросив на ходу: " Сейчас я освободилась. И могу теперь подстроится под выходные Бурака" попрощалась с репортерами.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Цитат
#diziturkHaber

Бурак Озчивит будет зол!

Фахрие Эвджен на своей странице в Инстаграм выложила видео с рекламой марки "Koton", лицом которого она является. Это видео лайкнул Озджан Дениз - бывший возлюбленный Фахрие. Озджан и Фахрие встречались 4 года, в 2012 году пара распалась. Очень интересно, как этот жест прокомментирует жених Фахрие Эвджен - Бурак Озчивит.

Пропускаме ли нещо newsm78 newsm78 Или действително - начина, по който се откъснаха от групата - "провалени сериали, спрени заради нисък рейтинг" побърква някой newsm78
Или - наближаващата сватба - ги тревожи newsm78
Последните числа - не им харесаха нещо newsm78 май-май

Скрит текст:
Или просто - нищо ново - ПР - ми - ар - тематичен - за сметка на БУФ

Rolling Eyes Blush

Обсъдено вече по телевизиите им. ТВ 360. Не зная, колко можем да се доверим на превода newsm78
Скрит текст:
Цитат
Dinara Fatikhova replied to Adelina
Аделина, они говорят, что даже если бы это было самое красивое фото на свете, он не должен лайкать, ни за что, даже рука не должна тянуться, когда у девушки скоро свадьба😂😂😂 говорят, что Фахрийе была одной из самых важных женщин в его жизни и у мужчин бывает такое, что спустя какое то время они вспоминают свою бывшую и хотят ее вернуть, также говорят, что они очень подходили друг другу и все думали, что они поженятся, но Фахрийе ушла😭😭😂😂😂😂

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 16:07 от Ganaila

# 602
Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кой е нарамил любимото ни ФЕ newsm78 Wink Laughing

Сетих се .....Дахан Laughing

А едно такова ще му дойде от хак на Бу

Съвсем новичко Laughing

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 21:30 от sebilMM

# 603
  • Враца
Аз не виждам нищо лошо в това лайкане,
И предполагам и Бурак не се впечатлява, но определено клюкарстването и по телевизиите ще го разсърди определено много. Да видим как ще излезе от това положение нашето момче.  Heart Eyes Heart Eyes
 Laughing Laughing Фахрие може и да не е разбрала, че ОД е харесал видеото, ама сега ще разбере от пресата  Joy
Между другото, той я е разхаресал, ама късно  Laughing

Дааа, явно има някой или някои недоволни от всичко случващо се с Фе и е/са решили да поровят малко докато засмърди - много и станаха хубавите неща на Фе - идеален партньор, идеални реклами, идеална колекция и хубава идеална жена - има за какво да се завижда  Mr. Green

Цитат
Фахрийе Эвджен и Бурак Озчивит вчера ужинали с другом - Ууром Асланом.
Пара опровергла все новости о спонсорах, сказав, что они не нуждаются в них и будут делать все сами

Цитат
Перевод краткий от арабов: Угур сказал, что я буду петь красивые песни на свадьбе у моих друзей. Репортер спросил, а если Мурат Боз будет петь на их свадьбе. Бурак ответил, что достаточно того, если он просто будет с нами, что на свадебной церемонии нет ничего подобного. Спросили про подготовку к свадьбе, они ответили, что сейчас у них появилось время для этого.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 22:18 от mama_an_ji

# 604

Така е Мами Heart Eyes идеално е Фе-то ни!

Прекрасни са и двамата!

# 605
  • София

ooooh! ooooh! Е, Не ooooh!
Цитат
#paparazzi@evcenf_official

"Фахрийе в пижаме"
Прошлым вечером пара ЭфБу, которая готовится к свадьбе, была в Нишанташи. Сидевшие в одном из кафе, вышли рука об руку, демонстрируя счастливые позы. Фахрийе привлекла к себе внимание в одежде напоминающую пижаму и быстро бросив на ходу: " Сейчас я освободилась. И могу теперь подстроится под выходные Бурака" попрощалась с репортерами.

Joy Joy Joy
С пижама била  hahaha Тези глупави писачи що не се огледат около себе си и да напишат нещо за грозните чаршафосани пингвини, дето се клатят по улиците им и все едно са с израстъци по главите си   #2gunfire

Момичета  love001, завърнах се!

Чуда си дали да започна сега с тирадата си или първо да ви сложа кафето за събуждане  newsm78
Айде с кафето  smile3503

Ей такъв да е красив денят ви, като тази снимка!  newsm51

След вчерашната грозотия, на която се нагледах ( външна и вътрешна) имам нуждата да си изплакна очите с нещо хубаво, пък било то и в пижама  Joy

Гани Hug никакви партийни и комсомолски поръчения не съм изпълнила  Grinning Тръгнах супер ентусиазирана, защото ходенето при комшиите винаги е било удоволствие за мен, ама .... Турция не е това, което беше  no За две години, откакто не съм ходила при съседите нещата много, много са се променили и то не към добро. И докато ги управлява онзи техен мераклия за Султан, няма и да стъпя повече там!

Мястото на БуФчетата, на Енгин и на много други читави същества не е там. И Турция не ги заслужава. Да се махат докато е време и са млади, после ще е късно. Сега вече нямам грам съмнение защо спряха ОК. И това не е заради нисък рейтинг!  #2gunfire

Чакай да сложа малко красота  smile3503

Любов в тъмнината!  В пряк и в преносен смисъл!  Naughty

Не може и без ей този леко размазан на снимката, но видимо доволен котарак  Joy

Усмихнат и слънчев ден!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 606
Добро утро Heart Eyes Hug

Алекс  Heart Eyes Едно чайче за детоксикация  Wink
 Sad Ти ме отчая  Sad Смятахме с мъжо ми - като за последно - тази есен да се опитаме да стигнем до - Родос, че предния път не успяхме Mr. Green Не уцелихме - ферибота Mr. Green

Мами Heart Eyes Wink С този си - лайк - Ози просто - изми нашия "срам" Embarassed Embarassed Малко ли - моменти в темата - му посветихме Wink
Айде - да не се заблуждаваме, че той не е знаел - какво ще последва... Обаче - защо не измисли - нещо ново - ей тъй - за респект newsm78 уважение  newsm78
Той работи с Аслъ - от миналата есен. Първо филм - после сериал....И няма как да е пропуснал - драмата/сагата - с лайка на Мурат Боз в инста на бившата си приятелка.

А ние - ще направим от дефекта - ефект Wink Може да се окаже, че лайка е вид - подкрепа... Непоискано - добро Wink Насочване на вниманието - към рекламата....

И статията - с пижамата - и инфото за този - протест - ги копвам - от групата на ФЕ ooooh! Услужливо - захранват с информация - заинтересованите
Цитат
#news@evcenf_official
Какая то мини-акция протеста на банере с Эф для Котон
" Я не могу закрыть глаза на то, что наши женщины привыкают так одеваться"

А ФЕ си действа по задачите Wink Себи Heart Eyes новата й снимка  е от сватбен салон. Дали - точно този newsm78

Под тази снимка ще сложа - външна - за темата новина, но чок-чок обнадеждаваща Praynig

Скрит текст:
Цитат
#diziturkHaber

Фильм!

Звёзды сериала "Снова любовь" Бугра Гюльсой и Озге Озпиринчджи вновь встретятся в совместном проекте. Готовится новый фильм "Новая любовь" и главные роли исполнят Озпиринчджи и Гюльсой.

Надеждите ми - са в Хилал С. Това че има подготвен проект за филм - е факт. Тя го потвърди. Че ФЕ е чела сценария - също. Тогава чакахме - подписване. Но се случи - КС. Ако помните - това щеше да е римейк на корейски филм. ГГ пее... newsm78 А в БЛ - това не се случва Thinking Thinking Единственото, което ме човърка е - там ставаше дума май за ученичка/студентка newsm78 а ФЕ  вече е прекалено женствена - за да играе - подрастваща Embarassed

Sad И за мен - мястото им не е там Sad но не можем да им повлияем Embarassed Нито на БУФ - нито на Енгин. Аз просто - ще си ги обичам още по-вече, ако те намерят - въпреки обстановката....Начин, сили...достойно да живеят и творят

Heart Eyes Heart Eyes

ПП: И тук - пижамата на ФЕ ми харесва Wink и не само  Embarassed

Ей тъй - да ме погледна някой...

Веднага му се представям - в пижама

Тук не някой - всички - гледат....

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 09:53 от Ganaila

# 607
  • София
Гани Hug страхотна си с анализите и ровенето за информация  love001

Имам много да пиша по размислите ти и за Чичи и за останалия свят, но трябва де отида да си прибера щерката и да занеса подаръците на всичките ми диванета  hahaha От 8 сутринта ме тормозят да ставам , че ме чакат, а съм се прибрала в 12 посреднощ  ooooh!

В следобедно време  ще съм на линия  Hug
 Heart Eyes

# 608

Здравейте анализаторки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотни сте -Генче Heart Eyes Hug Алекс Heart Eyes Hug и аз много имам да пиша но, след гости нали се сещате какво ме чака. Wink Laughing
 Аз също като Мами Heart Eyes Hug не се подразних от Чичи- не мога да обясня защо , но мисля че е редно.Приемам го катомного висока оценка за всичко ,което е постигнала последните години.

Просто последната година Фахрие няма  незабележима  ,проява , начинание, участие bouquet

За мен ще остане незабравимо участието и в ОК и синхрона  м/у нея и Енгин.

А за сесиите  да не говоря-изумителна навсякъде!

Приятен ден bouquet

# 609
 Heart Eyes Hug Залято е със статии и снимки Wink дано да преведат рускините

Цитат
Фахрие Евджен голям жест от Бурак Özçivit

"Звездната двойка отказва милиони" и т.н.

От групата на ФЕ - се мъчат да изчистят името на своя любимец  ooooh! За БУФ - или лошо - или - нищо ooooh!

Ози с обяснение ooooh!
Скрит текст:
Цитат
Я столько лет назад еще заметил " что бы ты ни говорил порой ты будешь неистововать в безысходности. Сторона которой ты пытаешься что то объяснить никогда не переидет в твою сторону." Последний пример этому тот ужасный факт что наш фильм "ВТОРОЙ ШАНС" остался в тени сплетен о любовной интриге и пиарских дел. Я еще не говорю и о других таких событиях. И с того дня как я понял эту систему я пытаюсь жить как можно тише,с семьей и работой,с понятиями меньше слов больше дела. Вы не часто видите меня за пределами моей работы. Это тоже может быть причиной ваших ЧУДЕСНЕЙШИХ МНЕНИЙ обо мне. Я СТОЛЬКО ЛЕТ НАЗАД ОТКАЗАЛСЯ ОПРАВДЫВАТЬ СЕБЯ ПЕРЕД ВАМИ КАЖДОЕ УТРО.И ОТ ВАС УЖЕ НЕ ЖДУ ПОНИМАНИЯ. Сейчас я проживаю лучшие,счастливые и спокойные дни своей жизни. И я хочу чтобы вы знали почему я это пишу. потому что несмотря на 25 лет моей карьеры вы все еще относитесь ко мне как бессознательному человеку. Будто я столько раз показывался пьяным болтуном,будто я эту КАРЬЕРУ СЛУЧАЙНО прожил. В другое время я эту тему даже бы не тронул. Но сейчас другое время. Перед нами есть пара которая через несколько месяцев планирует пожениться. И я не хочу ставить в неловкое положение кого либо в его личной жизни. Я заметил что вы пишете что я сделал это неосознанно и решил сделать заявление. Вы знаете дети играются в телефоне и знаете что фаны звезд одновременно подписаны на многих звезд и это непременно всплывает в приложении Понравивишиеся(несмотря на то что это не имеет к тебе отношения) Я дал телефон 6 летнему ребенку поиграть и она лайкнула то что ей понравилось а ее мать заметив в панике даже успела убрать лайк. Вот и все. Странно что вы думаете обо мне таким образом. То есть я не настолько бессознательный чтобы проявлять неуважение к паре планирующей свою свадьбу.

Стига, де ooooh! То и не Мурат - беше лайкнал - а Аслъ....Пък - съвсем случайно - бившата му приятелка - точно в него момент - беше си загубила телефона - и пропуснала да види - лайка

Wink А-ха Wink Сега разбирам - защо Бурак е завел ФЕ и Угур - на рибен ресторант Embarassed Wink

Край на объркването с братовчеда Бора.

Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 14:38 от Ganaila

# 610

Генче Heart Eyes Embarassed Embarassed Embarassed аз не схванах кой е този  братовчед Бора.
Имам големи пропуски , а ти си толкова информирана , че препускаш Laughing Laughing Wink Wink Wink през матреАла hahaha hahaha hahaha

А тази света троица , ме кефи на макс.

Да бяха изпели нещо все пак или го оставят дуета като екстра за сватбата.
Като казах сватба се сетих за нещо в което не съм на 100% сигурна, но се споменаваше за  събитието да е в Германия.Може би затова феновете искат такава и в Турция. newsm78 newsm78 newsm78

КОлкото до пижамата на Фе и аз искам да изглеждам по този начин пред моята 1/2 Joy Joy Joy

# 611

Hug

Сигурно им харесва пижамата... и отзад. Mr. Green Wink

# 612

Снеже Wink Heart Eyes пижамата си е пижама отзад , отпред hahaha hahaha WinkВечерно облекло , което предполага продължение.........................Аз нямам нищо против да има такова  Party Party Party

По- важно е какво се вижда на хоризонта,а то е...................СУПЕР  според мен!

# 613
Привеееет!  bouquet Hug
Аз да си призная - този Озджан го уважавам по-малко от Чапи даже... Неприятен ми е и... няма да си посипвам главата с пепел, че го заявявам в прав текст.  Laughing Ама честно - не подозирах, че може да напише толкова плиткоумно обяснение, особено  като е престанал да се обяснява с медии отдавна.  hahaha Само това. Няма да пиша каква смятам, че е причината за това лайкване. Но според мен то не е нито израз на професионална колегиалност, нито е несъзнателно.
А по репортажа - ами и двамата са грейнали и щастливи, а Бурак изглежда и леекинко подпийнал.  Grinning

# 614
  • София

Sad Ти ме отчая  Sad Смятахме с мъжо ми - като за последно - тази есен да се опитаме да стигнем до - Родос, че предния път не успяхме Mr. Green Не уцелихме - ферибота Mr. Green

Цитат
#news@evcenf_official
Какая то мини-акция протеста на банере с Эф для Котон
" Я не могу закрыть глаза на то, что наши женщины привыкают так одеваться"

Гани Hug няма място за отчаяние - Родос е гръцки, а достъпът до него е от Мармарис - любимо място  newsm47 Една искрица надежда ме крепи, че там, където има много туристи промените не са толкова очевадни. А дано, ама на дали!  Joy
На мене приключенията ми започнаха на метри след турската граница.
Скрит текст:
Има будка на жандармерията и там ни спряха едни "юнаци" с палки, които гледаха свирепо, връчиха ни знаменца ( турски), прибраха ни по 20 лв на човек "такса" за жандармерията и така злобно обясняваха на развален български какви са ми правата и задълженията, че  как не ме и набиха - незнам ooooh! От там нататък през 500-600 м има какви ли не ограничения на скоростта, предупреждения за камери, знаци и какво ли не, че предпочетох да се влача леко-леко, само да не сгафя нещо неволно. В града масово са с чаршахи от глава до пети, мъжете гледат нахално, а на една пешеходна пътека един с голям джип и дете на предната седалка даде газ нарочно, ама ...... спря де, аз съм проклета и не отстъпвам  hahaha Навалица страхотна, нищо, че беше петък, през половин час ги призоваваха за молитва, където има държавно учреждение или сграда висят огромни надписи с предупреждение, че не може да се снима и нарисуван войник с насочена пушка - кво, ще ме стрелят ли, ако взема да се снимам пред оградата?  #Crazy Абе ..... скапана работа, много подтискащо. Добре, че си направихме добър пазар, че иначе щеше да е много зле yes
На влизане в Бг казах на митничаря за рекета от "жандармерията" и ме информираха, че не били никакви жандармеристи, а разни ..... от младежката организация на бащицата и никой за нищо не смеел да ги закача  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Така че, Турция ме загуби като фен на туризма им. Мене, дето бях готова въпреки всички приказки колко е неразумно, пак да тръгна с дечко на море при тях  Naughty Край! До тука беше!

Сега вече и тая простотия лепната на плаката на Фе не ме учудва. Никак!
Пак ще кажа - филм като ОК изначално е обречен в Турция и не само - явно ТС е чист авантюрист с такъв проект в такова време Naughty От това да не решите, че съм му простила за ОК? Не! Бих го гръмнала с кеф  #2gunfire Joy

Лайка на Чичи не ме подразни - доста време мина от онова време, а времето променя и отношененията, тушира емоциите и конфликтите, та нищо лошо или странно няма в един лайк. Но оправданието след това кърти мивки!  #2gunfire Чичи за пореден път доказа колко му е багажа и що за човек е. Комплексар  Naughty

Хайде нещо хубаво, че ....  smile3503

Като казах сватба се сетих за нещо в което не съм на 100% сигурна, но се споменаваше за  събитието да е в Германия.Може би затова феновете искат такава и в Турция. newsm78 newsm78 newsm78

Себи Hug говореше се, че са им предложили да направят сватбата в Дубай и да им дадат 1 млн за това, ама нашите са отказали  smile3501 Аз не съм чувала за варианта - сватба в Германия  newsm78 Генчето да каже, че може и аз да съм пропуснала нещо  Naughty

Мами Hug Снеже Hug Кате  Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт